40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#21668 csak sokan nem telepítették fel a pack-ot, ezért állandóan nyaggattak hogy mi ez a csúnya sedan XXD -
#21667 Ha nem vettél packos autót és feltelepítetted a packot, ott is lehetett látni. De amúgy ja a default car qrva fos volt. Mondjuk a packban csomó jó verda volt, szóval alap, hogy megvettem. :D -
#21666 hála az égnek, az elsőben kurva illúzióromboló volt ez... -
#21665 "én azt remélem, hogy a megvásárolható DLC kocsikat az is látja, aki nem vette meg."
Most is látod már, nem találkoztál még aston black carbonnal senkinél?:) Letölti a játék az összes DLC-t, de amiket nem vettél meg azt nem tudod megvenni sehol, csak az úton találkozhatsz vele. Rendesen meg van csinálva. :) -
#21664 Ezt hogy? -
#21663 én azt remélem, hogy a megvásárolható DLC kocsikat az is látja, aki nem vette meg.. az első részben harmatgyenge volt, hogy ha valaki nem vette emg akkor egy random egyszerű szar sedant látott... -
jaddz8 #21662 köszönöm szépen, működik :) 45 perc rulett +3 millió -
#21661 AKIT ÉRDEKEL
Mivel szákkolna dolog, Opelos nem kap previewt az ENZO 2-ből - utólag azt mondom nem is baj, mert biztos lett volna cimmogás ha ezt is megnyeri.
Ellenben feldobtam neki egy könnyű b3 challenget aminek a rewardja az előzőért kapot [b]10 % creator bonusz: 217 000 $[b/]. Nem fogadta el - tele van pénzzel :D - , javasolta inkább dobjuk be közösbe.
[b]B3 Big Jump Challenge[b/] néven keressétek, 2 és fél perc a jelenlegi szintidő. Bünti nincs csak szórvány traffic. -
ATi0021 #21660 Szerintem is ez a baj, egyszerűen nehéz pénzt szerezni. Kaszinó szép és jó, de nekem 100%-ba biztos bevétel kell. Így is épp eleget veszítettem. A mentés visszaállítós módszerből, meg nem kérek, mert az csalás.
Eddig az utolsó Hawaii kupa gyorsulós versenyével már több mint 10 millát nyertem. 20 ezret ad kb. másfél percenként. Kb 1 óra alatt biztos 1 millió jön össze. De igazából azt nem értem még mindig, mi a helyzet a bajnokságoknál levő Give Up funkcióval. Mert elvileg ez lenullázza az egészet. De mégis hiába csinálom meg újra, a bónusz összeget már nem adja be. Pedig azért egy Hawaii szigetkör nem kis idő. -
Szabi1991 #21659 10perc alatt egyszer jó eséllyel kijön a 0 vagy 00 ruletten, ha mindig körbepakolod a nullát teljesen, ~50ezerből simán lehet egy millát csinálni 10 perc alatt :D -
#21658 Na igen ez a gáz. Nem érzem, hogy qrva gazdag lennék, mint az első részben. Bár elvileg van A1 küldi hawaiion amit újra lehet csinálni 20k pénzért kb 3 perc alatt. Nem valami gyors, de azért jó az, majd megnézem. :) -
Bandey #21657 tök jó hogy jönnek a cuccok és 0 pízem van a játékban, már csak pár bombás küldi van szóval azokon nem fogok meggazdagodni :D -
Szabi1991 #21656 remélem a DLC autókat lehet majd festegetni, elég gáz lenne ha pl a GT500 csak piros lehet, az Audi RS5 csak szürke stb... :/ -
ATi0021 #21655 A hivatalos fórumon az egyik Ataris moderátor elég érdekesen nyilatkozott a motorokat illetően. Hiába jelentették már be, Ő mégis szó szerintem játszotta az ostobát hogy nem tud semmi ilyenről.
Ami ebben a hónapban érdekes lesz az az Exploration Pack nevű DLC. Elvileg ebben kapjuk meg a két új ingyenes autót. Plusz megvásárolhatóak lesznek az előrendeléshez adott bónusz autók. Sőt ami szerintem még érdekesebb ennél, hogy a gyorsulás és végsebesség változni fog az összes autónál.
A pontos listát megtalálja mindenki itt: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=47359
#21654 - Igen ám, csak a nagyobb DLC-k mind fizetősek lesznek. Bár tény, hogy a motort ingyenesnek ígérték. De ezeknél sose lehet tudni ... -
#21654 hát szerintem jól teszik, ha nagy és komplett DLC-ket adnak ki ha már ennyit ülnek rajta... -
KASZAS1991 #21653 Hát kitudja én eltudom képzelni, hogy a motoroknál is csinálnak egy off-road, classic, aspha, része és clasicnál még a nem is Simson de valami hasonló lesz de ez csak elmélet -
#21652 Remélem, Simson S51-es motornak a roncsait kell, akkor legalább megkeresni -
#21651 tuti lesz valami roncsgyüjtős motor benne, ami tényleg valami robogó vagy motoros roller lesz XXXD -
KASZAS1991 #21650 én motorok köszt annak örülök ha leszben Ninja meg Ducati 996S
bár ha poénjármű lesz akkor robogó xD -
#21649 Suzuki-t akaróóók hajabusááát meg géesikszeert:D -
#21648 komplett ideillő márkák hiányoznak a játékból, szóval nagyon remélem, hogy nemsokára lesz DLC... -
KASZAS1991 #21647 Kawasaki meg a Ducati azt én is hiányolom bár
az autok közt is van amire azt mondom kár meg azért én eltudnék képzelni új autokat a játékban akár club autót is -
#21646 Hát bizony. Sztem már lejárt a ,,játék megjelenése után nem sokkal később" időszak! :D
Én nagyon hiányolom a mocikat. Anno még a TDU1-vel játszottam, a TDU2 közeledtével eléggé megkedveltem a Kawasakit! :) -
#21645 Na igen,lassan jöhetnének a motorok is. -
KASZAS1991 #21644 HotRod lol :D
De én már azt sem tudom mi lesz már nekem csak annyi rémlik, hogy a patch javítás mellé bocsánat ajándéként jön a stratos meg a dodge, meg akarnak egy bike dlc amire kiváncsi leszek mi lesz. Meg szerintem még plusz járművek jönnek majd, főleg off-road és classic téren
-
#21643 Nézd meg a lejáró crcket. -
#21642 még benne is lennék ha nem lennék elhavazva úgy este 10-ig.. -
#21641 Igen, Pl. w77d! :D -
Bandey #21640 keress valakit akinek sok van és adna, aztán hívd ki 50ezrenként. :) -
#21639 Hogy szerrezek gyorsan sok pénzt? Van kb. 300k-m és kellen venni pár kocsit -
#21638 TDU 2 alatt nem rezeg a gamepadom,meg lehet valahogy oldani?(Speedlink Xeox) -
Szabi1991 #21637 ha van fent aktív klubtárs, mindig keresek valami versenyt :) -
#21636 Jah észrevettem mikor a 2. ellenőrző pontnál -20mp volt :D ( Csak Opelos és Te mentél még rajta a kis bogárral. ) Nem is mentem végig rajta, mert már dög fáradt voltam, majd pihenten.
Grat az 1. verzióhoz is nagyon jó pálya lett. Sajnos nem sok időn volt rá, pedig még simán lehetett volna javítani. A győztes időhöz grat a győztesnek, azt nem hiszem hogy meg tudtam volna közelíteni.
Még mindig "satufékkes" a kormányom, nem tudom mit lehetne vele kezdeni XD
UI: remélem most már több időm lesz és tudok végre játszani
Klubtársak! Jó enne pár klub verseny is menni, este leszek, ha versenyeztek, hívjatok!!! -
Szabi1991 #21635 nekem már ez is elég lenne :D
-
#21634 Hogy és milyen módon lettek rendszerezve az autók? Egy jacht nekem is jöhetne az összes Bugattival!
Úgy látom, hogy Opelos még mindig nem felejtettél el vezetni! Gratula neked! -
#21633 Ez a boxos verzió elég érdekes.5 ös tuning meg jöhetne nekünk is. -
Stockbauer33 #21632 Hát ja meg az 5-s tuning.Vagy van már olyan?Lemaradtam vmi új tuning patchről? -
#21631 A 2. videón az 1. bemutatott kocsinak nézzétek meg az adatát! (Ami HUMMER F1 ALPHA néven van)
1564 Mph és MÍNUSZ 9.17 ssec gyorsulása!!!!!!!! Nem semmi! xD
Én csak azt értem hogy sikerülhetett az ÖSSZES kocsit megszereznie??
Ez a TDU2 egy nagy rejtély!!! (főleg az Xbox-os verzió) -
#21630 mer nincs már ajándék dlc hozzá azért. -
#21629 cdg-t nézd meg :)