40335
  • bencus09
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem tegnap megvettem a játékot és ugye amikor megcsináltam az első bajnokságot utánna a nyereményből elmentem autót nézni nagyon megtetszett a camaro synergy edition de ugy az dlc ezzel kapcsolatos a kérdésem eredeti játékban és online meglehet oldani ,hogy ingyenesen beszerezzem az autót?
  • Coral Springs
    Nekem sem az van felrakva, mert vannak játékok amik már nem futnak azzal a driver -el. Environment medium -on, azt úgy elvagyok.
  • [HUN]FaTaL
    Az a gáz, hogy pl. a 7xxx kártyákhoz nincs 11.6. Éppen ezért nem játszom én is.
  • 0Diaz0
    Érdekes.. nekem mind2 HD5670-el normálisan ment,akadás nélkül.. bár azért lehetett érezni a különbséget az 1gb és az 512es között.. ráadásul 11.6 fölötti volt fent nekem..

• Norby646
    Nekem volt 1-2 újjabb driver amivel ment, a jelenlegi 13.4 viszont megint nem a legjobb, bár nekem nincsen alapból se 60fps-em, így inkább csak az olyan helyeken lassulgat be időnként ahol sokat kell dolgozni eleve. Nem tudom már melyek voltak azok a driverek, illetve hogy másnál is javított-e a helyzeten... De az tény hogy a 11.6-al biztosan jó.
  • Coral Springs
    Ez már egy régi bug, és kizárólag AMD kártyákon jelentkezik. Két dolgot tudsz csinálni, az egyik hogy lejjebb veszed az environment -et, legfeljebb medium -on legyen. Így ritkábban fordul majd elő, de ha elő is fordul, tűrhető. A másik pedig hogy visszarakod a 11.6 -os ATi driver -t, a probléma kizárólag efelett jön elő. (Sajnos ez se került javításra.)
  • peachman
    Sziasztok. Tudnátok arra valamit mondani, hogy miért akadozik a játék, mikor 60FPS megvan? Próbáltam már SSD-ről is, most éppen Raid0 HDD-ről, de kb. másodpercenként van benne egy akadás. Hardver szerintem elég kell legyen neki. (Phenom II x4, HD 5970, 8GB DDR3) Nincs valami patch erre? Gondoltam arra, hogy esetleg a hálózat miatt, de offline profilnál is megvan. Sőt a laptopomon is csinálja.
  • Stockbauer33 #38710
  • Stockbauer33 #38709

2 és félév alatt az első két különálló full house :D

• setuh
    Ebbe a jatekban tenyleg ilyen keves verseny van vagy csak en csinalok vmit rosszul?
    Teljesitve van v 10 ilyen osszetett verseny es mast most nem latok a terkepen,es nem vagom hogyan tovabb.
  • Dj Tommy
    Egy auto "roncs" található abban a körzetben, vagy a Dodge Charger, vagy a Lancia Stratos egyik "roncsa".
    (Ha jól emlékszem)
  • Bal0924
    A térképen van egy terület, egy radar kérdőjellel.. mi van ott, mit lehet csinálni ott?
  • 0Diaz0
    Hát, igen. Plusz pénzért tudNÁD megvásárolni,ha az atari+eden nem csődölt volna be.. és csak a weboldalon vagy épp játékban lehet/lehetett megvásárolni pár atari kreditért..

Leo : a hibádra passzolom a megoldást..
  • Leo 1991
    nekem a frissítésben a Ford Mustang-nál megfagy a játék és kilép a játék,találkozott evvel a hibával valaki még
  • Bal0924
    A DLC-ket gondolom +pénzért tudom megszerezni. és csak az oldalon keresztül lehet megrendelni..
  • Berserker8814
    Elvileg fel kell telepíteni a játékot, utána meg a Laucnherben kell aktiválni még egyszer, meg a tdu2 oldalán kell regisztrálni és a játékban ahhoz hozzátenni a felhasználódat. A DLC aktiválás meg ha van kaszinó dlc vagy bugatti dlc akkor annak a kódját tudod beírni az oldalon. :)
  • Bal0924
    Regisztrálnom kell hogy ha játszani akarok?
    Mi az a Handle *?
  • Bal0924
    Mi ez a DLC aktiválás itt az oldalon?
  • Bal0924
    Azt írja hogy mennyek fel erre az oldalra és csináljak ott valamit....

"Aby odebrac nagrode wejdz na strone, www.kompania.cenega.pl i zarejestruj gre wpisujac ponizszy kod"
  • mk452001
    nekem csak 4-es csoportos van...múlt héten vettem németben, most jött meg
  • Bal0924
    Milyen nyelven van ez a játék?
    2 fajta kód van a dobozban.
    Egy 4-es csoportból és egy 5-ös csoportból álló kódot.
    A 4ből álló azzal kell telepíteni, de a másikkal mit kell csinálnom?
  • mk452001
    összejött...bár másik e-maillel :P
  • mk452001
    Eggyel előrébb vagyok...már csak a jelszavamra kéne emlékeznem XD
  • mk452001
    Furi...ok, akkor próbálkozom
  • Berserker8814
    Nálam azt írja az elején a Launcher, hogy nem megy a server, de ha belépek akkor már online vagyok és látom az embereket is.
  • mk452001
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, mi van a PC szerverrel?
    elvileg páran panaszkodnak rá, plussz se a TDU2, se az Atari fórum nem jön be.
    Előre köszi
  • Bal0924
    Rendben.
    De lehet hogy csak holnaptól tudok játszani, és még az elején ismerkedem vele. angolul nem nagyon tudok, így ...
    A multiba még nem fogok belemenni. (ha van benne..:))
  • keményfejű
    Üdv a klubban srácok!

Azt hiszem itt az idő beröffenteni a Mustangot.)
    Ha benne vagytok egy közös gurulásban itt a nickem: AttiTRF1

Bal0924, ha kérdésed van, adj hozzá a barát listádhoz és igyekszem segíteni a kezdésnél.
    Kilenc után fenn leszek. Hejj!
  • Bal0924
    Sziasztok!

Én ma vagy holnap fogom megszerezni a játékot és belevágok!
  • Berserker8814
    Nah én is visszatértem. :) De mivel új profilt kellet kezdenem ezért a nevem: Berserkerhun88
  • Entex
    airride
  • Szabi #38686
  • [HUN]FaTaL
    Forráskód nélkül nehézkes lenne.
  • chris1997
    Akkor ma nem lesz NFS BuglandWorld :D
  • Szabi #38683
    nem valószínű :D
  • chris1997
    A rajongói frissítéstől nem várható bann?
  • chris1997
    Miért van Offlány a szerver? :/
  • Szabi #38680
    ez de szép borító
  • balazsgigi
    Azt hittem,hogy a szünet végett beindul a topik is.(:
    Kipróbáltam az első részt,picit adtam neki időt.
    Igazotok volt,a kettő a garafikán kívül a nyomába se ér!
  • Entex
    ebből is látszik, hogy a kerekeknek semmi köze az úthoz, bár icetihi fizikájával legalább lehet burnoutolni, meg néha egy-egy drift is belefér :DD