Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A földutakat nem tudom.
http://goo.gl/gd6Zi5
És a konzolra váltásomról szóló offot, itt fejezzük be. Mert nem ide tartozik. Köszöntem.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Google a barátod! ;)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
???
"Itt nem arról van szó hogy PC vagy nem PC, három konzolt ajánlottam neked megfontolásra."
Máshogy fogalmazva, itt nem PC vs konzol vita van, én legalább is végig arról papoltam hogy a helyedben kivárnék, és vennék egy nextgen konzolt, mert azokhoz képest sehol sincs az X360. Érthetõbben nem tudom leírni most már hogy megértsd, nem tudom honnan jött neked hogy a PC mellett érvelek.
Már azt hittem az Xbox vs PC topikba tévedtem! <#idiota>#idiota>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
És , akkoris xboxra fogok váltani, kinek tetszik,kinek nem, ezvan.<#taps>#taps>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Azért lesz egy két finomság amit majd tudni fognak az új konzolok.
Érteném ha házat vagy autót vennél, de azért valljuk be egy XBOX360 (használtan akár) nem a felsõ tízezer önfeledt játéka... :D
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Más: Sztem felesleges ezen a dolgon tovább rágódni. Sztem Ati jól leírta a lényeget, aztán Norba meg eldönti hogy mit szeretne. Én is a gépet pártolom, mert amennyivel többe kerül min. annyival többet is ér. Én is gondolkodtam régen boxon, de mostmár egy teli tank benzinnek jobban örülnék (meg +200 lóerõnek és egy merci emblémának a motorháztetõn... <#rinya>#rinya>). :))
Am nem tudja vki hogy várható-e vmi új camhack? 1.3 ugye nem megy csak 1.2 viszont abban nem lehet állítani a dõlés szöget... :/
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nemcsak a forzáról van itt most szó. HALO-k, RDR, és kismilliom 1 játék,amivel inkább játszanék boxon..
Mondjuk a forza tenyleg jo autoka, megertelek :)
És lehet hogy sokmindenki úgyvan vele,hogy neki inkább a PC... de mióta eladtam a slimemet, azóta húz visszafele hogy megint legyen 1 ugyanolyanom.
Röviden,tömören ennyi.
a játékokat az új doboz és ps4 után is megfogják csinálni a régi konzolokra, mert még bõven lesz benne pénz :D
"Nulla tenaci invia est via"
a Shadow Fall nemigazán érdekel így azt nem tudom, de a Watch Dogs olyannyira PS4 exklúzív cím, hogy még a videó is a PC-s verzióból van <#zavart1>#zavart1>
"Nulla tenaci invia est via"
PS4 exkluzívok ízelítõnek:
Kicsomagoltam a játékot a legújabb unpackerrel és a legújabb Universal Launcherrel indítva felenged a szerver. Kell valamire vigyázni? Módosítani hogy ne vágjon ki?
Mindentlehetfesteniésnemtörikakocsi exe használható? Nem dob ki miatta?
Van egyáltalán még ennek a szegény játéknak valami háttere a játékosokon kívül?
Leállt a sziget összes építkezése ha jól látom :(
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
De momentán,ami nagyfateréknak van laptop,azon a tdu 1 is akad.. az pl netezni tökéletes..
Tikal : Elmondtam már miért váltok.. de ha még nem vetted volna észre,akkor elmondom neked.
Azért váltok Xboxra, mert mióta eladtam , hiányzik. Jó volt rajta játszani, lag nélkül, még kis felbontásban is. De mivel lett fullhd tv-nk, így még nagyobb a késztetés. Mellesleg,van egy csomó olyan játék,amiért odavagyok meg vissza, és ezzel csak xboxon tudok játszani... Mellesleg, sok ismerõsöm játszik még, és akár multizni is tudunk még...

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!