40335
  • Szabi #38757
    jó kérdés, tegnap este véletlenül összejött egy jó kis magyar layer :)
  • balazsgigi
    Miért nem látok egy online játékost se?Ha kimegyek mapra,ott mutatja,hogy vannak a közelemben,de az útról semmi.
  • Leo 1991
    kibontottam a játékot és most cserébe most nem megy lemegy az elejéből a 2 kép és viszlát kilép mindenféle hibaüzenet nélkül
    mit tegyek hogy működjön is
  • Szabi #38754
    kezdésnek pl. vedd meg ;)
  • bazsika00010109
    demontools
  • bazsika00010109
    letöltöttem és a semontoolsba beraktam és lefagyott !!
  • Szabi #38751
    üdv, azért mert új vagy !! HONNÉT KÉNE TUDNUNK HOGY MIÉRT NEM TUDOD FELTELEPÍTENI ?

ha esetleg leírnád hogy mit ír ki, hol akadsz el...
  • bazsika00010109
    szisztok én új vagyok és nem bírtam feltelepíteni a játékot !! MIÉRT ?
  • Angela147GTA
    Én egy csomó ideig kézzel váltottam (A-Y), de kb. ez év elején kipróbáltam automata váltóval is és úgy gyorsabb lettem, így maradt. :)
  • [HUN]FaTaL
    Ti most tényleg automata váltóval játszotok? :D
  • Angela147GTA
    Ezen a patch-en még dolgozhattak volna egy kicsit, szerintem még nem érdemes felrakni, bugos:

1. vásárláskor a szín-választás nem működik, a Lamborghini és a Shelby csak szürkében, a Chrysler csak pirosban kapható. Mondjuk ez nem nagy hiba, mert stickers shop-ban bármilyenre festhetők.
    2. a Lamborghini és a Shelby váltója nem működik, rükverc és 1-es van, de 2-be már nem váltanak (auto), így nem nagy élmény egyik sem.

Reméhetőleg hamar érkezik egy javító patch a patch-hez.
  • chris1997
    Nem akar átváltani az automata váltó 1-ről kettőre és a Shelbyst meg mondtam, hogy exe hiba fogad, mielött belépnék a World Classicsba :D
  • Szabi #38745
    mi a baj vele ? :D
  • aronka98
    Az a helyzet, hogy már most raktam fel újra hosszú idő után, szóval nem hinném hogy ujra kéne rakni az egészet, de azért köszi!:)
  • Leo 1991
    help
    nem nagyon akarom elb*szni a kicsomagolást valaki segítsen pls
  • Dj Tommy
    Nálam ez a 3 kocsi nem jó, mindegy ezért nem bontom ki játékot. :D
  • chris1997
    Kéne biza :D De a Countachnak szar a váltója, a World series, vagymiafene Car Dealernél meg kivág exe hibával
  • Szabi #38740
    kéne gurulni egyet az új járgányokkal :D
  • bartuczk
    Mentsd le a mentésedet. Uninstall Game, reinstall game, unpack, patch felrak, mentés vissza. Jobb ötletem nincs.
  • aronka98
    ezt írja a futtatás után:"Previous version of TDU2 unofficial patch is already installed. Click 'OK' to remove the old version or 'CANCEL' to cancel this upradge."
    Akkor ezután rá kattintok a OK-ra és utánna ez jön: "Error: You haven't uninstalled the patch"
    Ha ugye a Cancel-ra kattintok akkor értelemszerűen kilép.
  • bartuczk
    Lehet, hogy a fájl sérült...

Milyen üzenetet ír ki?
  • aronka98
    Kérnék egy kis segítséget, most akartam fel rakni a legújabb patch-et, és nem akar elindulni a telepítő mer valami hiba üzenetet hoz ki, eddig nem volt rá rakva egyik unoffical patch sem, és azzal csináltam ami nem a kicsomagolthoz való, valaki tud valami megoldást?
    előre is köszi!
  • bartuczk

psszt! :D
  • Leo 1991
    akkor én vagyok csak béna xD
  • Szabi #38733
    most töltöttem le, nem fizettem érte..
  • Leo 1991
    a kicsomagolót nem tudom letölteni,fizetni kell érte :/ :/ :/ :/
  • 0Diaz0
    Krúzok általában már nincsenek megszervezve.. felmész, találkozol magyarokkal,és gurultok.. ennyi.
    Az ilyen random talikból jönnek össze ált. az ilyen videók is..
  • Szabi #38730
    ha a sima játékot elindítod, egy launcher indul el elsőnek, ami ellenőrzi a fájlokat stb., majd utána indítja el a játékot

a Knyazev féle Universal Launcher megkerüli azt a programot, így nem ellenőrzi a játék indításnál a fájlokat :D

kicsomagoló, játékinditó
  • Leo 1991
    köszi

mivel nem vagyok perfekt angolos így kérdés
    ezzel kell kibontanom Knyazev V2.2??
    és ez mire szolgál Universal Launcher V3.1.??
  • Szabi #38728
    link
  • Leo 1991
    hali
    skacok,hogy tudnám kicsomagolni a játékot,hogy a patchelni és autókat cserélni tudjak benne??
  • Tikal #38726
    az uj autok csak a kicsomagolt verziora mennek fel?
  • Dj Tommy
    Én is felraktam a patchet, a Countach-t nem találom az Olasz classic eladónál + a Chrysler 300C SRT8 modelje nem jó nálam :(
    A tengelytáv megvan, csak egy forgalmi kocsi model van rajta.
  • [HUN]FaTaL
    Úúúú, Countach :D

Amúgy a DLC autókat ki lehet valahogy nyitni? Ha már megvenni nem lehet őket....
  • Szabi #38723
    mindhárom új járgányt imádom
  • Hungarykum
    MEGJELENT A TDU2 UNOFFICIAL PATCH V0.2!

LETÖLTÉS
  • bencus09
    Kár na mindegy, krúz mikorra várható és hol mert szeretnék én is csatlakozni hozzátok lehetséges ez?
  • Szabi #38720
    működött régebben, igen
  • bencus09
    Csak mert találtam egy ilyen videót és lehet látni hogy a gyerek online szereintetek ez működne?
  • Szabi #38718
    Üdv, nem lehet ingyen megszerezni őket, viszont megvenni se egyszerű már őket :)