40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38757 jó kérdés, tegnap este véletlenül összejött egy jó kis magyar layer :) -
balazsgigi #38756 Miért nem látok egy online játékost se?Ha kimegyek mapra,ott mutatja,hogy vannak a közelemben,de az útról semmi. -
#38755 kibontottam a játékot és most cserébe most nem megy lemegy az elejéből a 2 kép és viszlát kilép mindenféle hibaüzenet nélkül
mit tegyek hogy működjön is -
#38754 kezdésnek pl. vedd meg ;) -
bazsika00010109 #38753 demontools -
bazsika00010109 #38752 letöltöttem és a semontoolsba beraktam és lefagyott !! -
#38751 üdv, azért mert új vagy !! HONNÉT KÉNE TUDNUNK HOGY MIÉRT NEM TUDOD FELTELEPÍTENI ?
ha esetleg leírnád hogy mit ír ki, hol akadsz el... -
bazsika00010109 #38750 szisztok én új vagyok és nem bírtam feltelepíteni a játékot !! MIÉRT ? -
#38749 Én egy csomó ideig kézzel váltottam (A-Y), de kb. ez év elején kipróbáltam automata váltóval is és úgy gyorsabb lettem, így maradt. :) -
#38748 Ti most tényleg automata váltóval játszotok? :D -
#38747 Ezen a patch-en még dolgozhattak volna egy kicsit, szerintem még nem érdemes felrakni, bugos:
1. vásárláskor a szín-választás nem működik, a Lamborghini és a Shelby csak szürkében, a Chrysler csak pirosban kapható. Mondjuk ez nem nagy hiba, mert stickers shop-ban bármilyenre festhetők.
2. a Lamborghini és a Shelby váltója nem működik, rükverc és 1-es van, de 2-be már nem váltanak (auto), így nem nagy élmény egyik sem.
Reméhetőleg hamar érkezik egy javító patch a patch-hez. -
chris1997 #38746 Nem akar átváltani az automata váltó 1-ről kettőre és a Shelbyst meg mondtam, hogy exe hiba fogad, mielött belépnék a World Classicsba :D -
#38745 mi a baj vele ? :D
-
#38744 Az a helyzet, hogy már most raktam fel újra hosszú idő után, szóval nem hinném hogy ujra kéne rakni az egészet, de azért köszi!:) -
#38743 help
nem nagyon akarom elb*szni a kicsomagolást valaki segítsen pls -
#38742 Nálam ez a 3 kocsi nem jó, mindegy ezért nem bontom ki játékot. :D -
chris1997 #38741 Kéne biza :D De a Countachnak szar a váltója, a World series, vagymiafene Car Dealernél meg kivág exe hibával -
#38740 kéne gurulni egyet az új járgányokkal :D
-
bartuczk #38739 Mentsd le a mentésedet. Uninstall Game, reinstall game, unpack, patch felrak, mentés vissza. Jobb ötletem nincs. -
#38738 ezt írja a futtatás után:"Previous version of TDU2 unofficial patch is already installed. Click 'OK' to remove the old version or 'CANCEL' to cancel this upradge."
Akkor ezután rá kattintok a OK-ra és utánna ez jön: "Error: You haven't uninstalled the patch"
Ha ugye a Cancel-ra kattintok akkor értelemszerűen kilép. -
bartuczk #38737 Lehet, hogy a fájl sérült...
Milyen üzenetet ír ki? -
#38736 Kérnék egy kis segítséget, most akartam fel rakni a legújabb patch-et, és nem akar elindulni a telepítő mer valami hiba üzenetet hoz ki, eddig nem volt rá rakva egyik unoffical patch sem, és azzal csináltam ami nem a kicsomagolthoz való, valaki tud valami megoldást?
előre is köszi! -
bartuczk #38735
psszt! :D -
#38734 akkor én vagyok csak béna xD -
#38733 most töltöttem le, nem fizettem érte.. -
#38732 a kicsomagolót nem tudom letölteni,fizetni kell érte :/ :/ :/ :/ -
#38731 Krúzok általában már nincsenek megszervezve.. felmész, találkozol magyarokkal,és gurultok.. ennyi.
Az ilyen random talikból jönnek össze ált. az ilyen videók is.. -
#38730 ha a sima játékot elindítod, egy launcher indul el elsőnek, ami ellenőrzi a fájlokat stb., majd utána indítja el a játékot
a Knyazev féle Universal Launcher megkerüli azt a programot, így nem ellenőrzi a játék indításnál a fájlokat :D
kicsomagoló, játékinditó -
#38729 köszi
mivel nem vagyok perfekt angolos így kérdés
ezzel kell kibontanom Knyazev V2.2??
és ez mire szolgál Universal Launcher V3.1.?? -
#38728 link -
#38727 hali
skacok,hogy tudnám kicsomagolni a játékot,hogy a patchelni és autókat cserélni tudjak benne?? -
#38726 az uj autok csak a kicsomagolt verziora mennek fel? -
#38725 Én is felraktam a patchet, a Countach-t nem találom az Olasz classic eladónál + a Chrysler 300C SRT8 modelje nem jó nálam :(
A tengelytáv megvan, csak egy forgalmi kocsi model van rajta. -
#38724 Úúúú, Countach :D
Amúgy a DLC autókat ki lehet valahogy nyitni? Ha már megvenni nem lehet őket.... -
#38723 mindhárom új járgányt imádom -
Hungarykum #38722 MEGJELENT A TDU2 UNOFFICIAL PATCH V0.2!
LETÖLTÉS -
bencus09 #38721 Kár na mindegy, krúz mikorra várható és hol mert szeretnék én is csatlakozni hozzátok lehetséges ez? -
#38720 működött régebben, igen -
bencus09 #38719 Csak mert találtam egy ilyen videót és lehet látni hogy a gyerek online szereintetek ez működne?
-
#38718 Üdv, nem lehet ingyen megszerezni őket, viszont megvenni se egyszerű már őket :)