40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Petryx #23369 ELVILEG kapsz egy üzenetet ugye a TV-re ahol vagy megdöntötték az időd, vagy megnyerted.
ELVILEG megtudod nézni a CRC-ben a sarokban a serlegeknél a lejárt futamok eredményeit.
Én ma pl. nem tudom megnézni az egyik eredményem hogy mennyivel lettem második, mert megjött ugyan az üzenet hogy bíteltek, de az eredmény listán sehol nem találtam meg a futamot.
Bár ha lehet hinni az üzenetnek (és miért ne tennénk) még van időm visszavágni!
-
Bandey #23368 Amúgy a CRC-nél hogy van az értesítés?
Ma lejárt 1 verseny amin délben még első voltam de volt még 4 óra belőle. Nekem el kellett menni dolgozni, most meg se értesítés nincs hogy megdöntötték volna a rekordokat, se arról hogy megnyertem én. -
Bandey #23367 össze vissza beszélt igenis! :D -
Szabi1991 #23366 -
Petryx #23365 Na most már kezd egy picit elegem lenni a CRC-ből.
- 6 millás futamon BUG, berak egy lehetetlen autót, lehetetlen idővel elém. Bukta!
- Milliós, 2'57-es futamon 2 tizeddel második leszek 10 perccel a vége elött, elkezd esni az eső. Bukta!
- Milliós, 3'42-es futamon 5 tizeddel a második helyre tolnak 3 perccel a vége elött. Bukta!
- 800k-s Drag verseny, 5 egész akárhány másodperc a top time, próbálgatok gyorsulni, majd megdöntöm 3 tizeddel az elsőt, de már időn túl volt, s bár a leaderboardon első vagyok, az eredmények közt a 2. helyen ugyan, de még időben végzett versenytárs van jegyezve, a nyeremény az övé. Bukta!
- Milliós, 3:23-as futamon 2 tizeddel második leszek, lejár az idő, nem tudok többet menni. Bukta!
Halkan megjegyzem legalább a CRC alatt kivehették volna az időjárást ha a napszakokat nem is, mert hihetetlen feelinges hogy végre este kilenckor leülsz hogy versenyezz egy jót és negyed óra játék után besötétedik és zuhog az eső.
Köszönjük Emese! -
#23364 Elég jó áron kapható itt a TDU2:
-
Szabi1991 #23363 KOAGT: ha megbeszéltük hogy lvl1en vagyok pókerbe, miért hívsz meg utána egymásután 23x nagyobb szintűre ? nem tudok csatlakozni... -
#23362 Gipszjakab ! Itt van mikor a csay félrebeszélt. :) Bár ezek után már egy Royal Flush -ön se csodálkoznék.
-
#23361 Én rengeteg beállítási variációt kipróbáltam, és sajnos nem. Ami a HC -hoz közelít olyat végképp nem.
Viszont olyat belehet állítani ami egy idő után megszokható. -
#23360 Helló mindenkinek! Azt szeretném kérdezni hogy be lehet-e állítani úgy az irányítást hogy hasonló legyen az első részhez? Billentyűzettel. -
#23359 Továbbá még mindig kellenének emberek a Sit and Gohoz !! Playerhiány miatt nem tudom megcsinálni a pontokat, és gondolom vannak itt köztetek olyanok akiknek szintén kellenének a pontok !! -
#23358 Angela, ilyenkor kéne próbálkozni a lvl2 vel. Most vannak elegen, én dél környékén próbálkoztam megnyerni sikertelenül, majd olyan órája egy ember segítségét kértem hozzá akkor viszont 6 -iknak estem ki, és most fejeztem be egy 3 -ik játszmát amit viszont megnyertem, így az összes Tour kiakasztva. -
#23357 Sziasztok!
Most kezdtem el a játékot :) Kisvuk jóvóltából :)
Akinek van egy kis ideje vegyen fel friendsbe :)
realdanee a nickem -
Szabi1991 #23356 -
#23355 elvileg össze tudod magad kötni vele és akkor nem dob szét a layerről... elvileg... -
#23354 A játék támogatja egyáltalán a Freetrackot????
más: Esc->Players->egy játékosra katt-> van egy láncot ábrázoló gomb. Az mit jelent? -
Enton #23353 Erre a hétre igérték, de biztos csak akkor lesz mikor frissít az launcher. -
KASZAS1991 #23352 Mikor jön a DLC? -
#23351 Nekem full graffon úgy megy mint a vízfolyás, csak a Vsinc bugos, és ha be van kapcsolva szaggat 60 fps -el. Kapcsold ki. -
rusher4587 #23350 Nekem 8x AA-val szokott, 4x-essel és minden egyéb maximummal simán elfut laptopon is, viszont az irányításon baromira meglátszik! Nálam teljesen másképp kanyarodik a szekér, ha állítok a grafikán, pedig FPS-ben nem számottevő a különbség... -
#23349 szerintem akkor neked is a háttérben emgindul valami frissítés vagy töltés azért szaggat... -
#23348 nálam olyan van, hogy néha teljesen random elkezd kicsit szaggatni a játék, de nálam nem csak a környezet, hanem az egész. Eltelik fél perc kb és aztán folyik tovább -
szatyiii #23347 DLC1, más néven "A Kutatás Pack" szinte az ajtón! lefordítva így hangzik! neked az ajtó előtt nincs küszöb ?
Egyébként is átvitt értelemben írtam. És nem ferdítek megmondom őszintén menj pihenni ha nincs humorérzéked. -
#23346 nálam csak akkor ha játék alatt valami fut a háttérben ( youtube, letöltőprogram stb...) -
Pukkka #23345 Ja, és minden felbontáson és képminőségen. -
Pukkka #23344 Másnál nem jelentkezik, hogy bár a játék fut normális sebességgel ( 60FPS+ ) de az utat szegélyező környezet olyan mintha szaggatna/laggolna? -
#23343 Sehol nem írtak olyat, hogy küszöbön a mega patch. Ne ferdíts.
Ez egy exploration pack lesz, minimális hibajavításokkal, az majd utána. -
szatyiii #23342 Hát igen ez így van ! Azt írták a küszöbön van az új MEGA PATCH ....hmmm ..az ATARI-nál nagyon hosszú a küszöb ! Végül is időpontot nem írtak tehát ha egy luxus ház küszöbét nézzük ami ugye jó hosszú , nos akkor talán az 5 éves tervben talán benne lesz . ( azért luxus házat írtam mert én a mi házunkat már többször megkerültem volna a küszöböt és ...sajnos nem lakom olyan kecóban .) És még egy észrevétel: írtak hogy hálából adják ki az új patch-et hehe ha ez a hála akkor nekik milyen a semmit tevés ? -
#23341 Hát az updatet még nem kell várni imho. -
#23340 Nem ezzel van a gond. Hanem pár embert el kellene küldeni utcát seperni :D
Az összes interjúban elmondták annó, "kőkeményem": a hivatalos megjelenési dátum szept 21. És mi lett belőle? Semmi!
Most is a mi a fa** kell előre dumálni nekik hogy kész, oszt kiderül hogy nagyfranc?
CSAK AKKOR MONDJANAK MÁ VALAMIT, AMIKÓ KÉSZ VAN! -
Bandey #23339 No, mostan leállíjották a szervert... remélem rontanak 1 picit még rajta -
#23338 Ez eddig is így volt, nem értem a problémát. Konzolosok így is később kapják :DDD
Amúgy valószínű azért nem adták még ki, mert a PC verzió is bugos. -
#23337 :C -
#23336 Jó volt a tegnap esti gurulás - pláne mikor a lányok szendvicsbe raktak - nekem jobban bejön az ilyen tempózás mint a hatvannal kocogni a bennszülöttek mögött.
Csütörtökön egy Caterhames krúz, hasonló feltételekkel, hmmm? (Vagy ahhoz hasonló típus, pl Ariel) Akit érdekel, jöjjön majd a Danger Route tetejére, mondjuk este 9-kor. -
#23335 Azért vigyázhatnál az utasodra, nem kéne becsomagolva szállítanod -
#23334 #23317 -
#23333 de mi a rákért akkor kell, mikor elküldik a mikrofosnak és a sanyinak? -
#23332 Ez azt jelenti, hogy már csak pár hónap és jön... -
Szabi1991 #23331 "Everything is still progressing along. Our original goal was to submit to Microsoft and Sony last week, but unfortunately we weren't able to release it in that time frame. Daily builds are still coming through to QA, and the new goal is to send out for submission this week. The PC build should be release around the same time that we submit to Microsoft and Sony."
dejó... -.-" -
Szabi1991 #23330