Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
Persze hogy feltettem,hisz a tdu1-et simán viszi...
Nem értem miért nem látja...
Berguson
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
TDU1:[HUN]Vanquish TDU2:HUNaston Kedvenc kocsi: Vanquish V12 :) szeretlek :D
Ma kölcsönkértem havertól a logitech formula force ex kormányát,hogy majd veretem vele,de rohadtul nem akarja látni. A beállításoknál csak a keyboardot hozza fel,és mást nem is tudpk állítani. Ha így megpróbálom beállítani a kormányt ,rögtön jelez hogy bbe van már más állítva ahhoz a gombhoz,amit állítani szeretnék. Mind a 3 update fentvan amúgy. Bocs a tudatlanságomért...
Tudna nekem ebben valaki segíteni? Köszönöm.
Berguson
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
am menj el egy médamárktba, aztán fogj meg egy kontrollert. fel fog tûnni 1-2 dolog 😊
All hail the double x!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
1-ik ujj a gaz-feken a masik ujj a jobbra-balra joysticken van ? 😊
online versenynél amikor bepakolgatja egymás mellé a játékosok autóit és lehet mellettük sétálgatni, kattints rá a sajátodra és szintén "change vehicle"
#20038 / #20039: pardon, akkor 35 😊
All hail the double x!
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Next PC upgrade: 2022
- (asszem) 5 elkapás után matrica
- 15 után rendõr ruci
- 30 után rendõrautó
All hail the double x!
Annak idejen az elso reszevel jatszottam, most viszont kimaradt a beta. Ellenben megjott vegre hozzam is a 2. resz jateklemeze, Angliabol. Videokartya beszerzeset sajna varatlan okok miatt egyelore jegelnem kell, remelhetoleg majusig. Kar, mert integralt kartyaval (Radeon HD 4200) varosban meg suru fas kornyezetben darabos a mozgas. Az elso jogsit se tudom megszerezni, mert az utolso feladat varosi kornyezetben van, es fel kort se tudom megtenni, annyira akad. Ja, es nem fut teljes kepernyoben.
Ugyhogy marad a setakocsikazas, meg roncskereses (harmat talaltam eddig), amig nem lesz meg a videokartya. Jatekbeli penzkereses egyelore a fotozosassal meg a FRIM izevel tortenik, de nem hiszem, hogy ebbol hamar lesz komoly auto. 😊 Kaszinoban egyelore nem engednek penzt valtani.
Folyamatosan jonnek a friend meg club keresek, de sehol nem talalom, hol lehet megnezni, ki akar egy szerencsetlenul akadossal tarsalkodni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
ferrari 458 italia Hamann stílusban (kár h nincs matt fekete...)
All hail the double x!
Itt Hawaii rendõség itt meg a Ibiza rendõrség xD

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Hacsak nem DLC verda?????<#falbav>#falbav>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Még a repülõ orra is belement a földbe!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(tényleg teljesen reális)
És ez tényleg így száll le xD
Másik van még nállunk hely a clubban , ha valakit érdekel irjon privátot nekem.