40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
gaba91 #24050 hát nem is kicsit. MTM Audik mennek 340 fölött, ezek meg tuningolva sem érik el a 300-at? o.O Hát már a valóságban is ha csak a szabályzást veszik ki, 300 körül mennek ezek az audik. -
jaddz8 #24049 hát szívesen kivinném egy körre :)
-
#24048 csak kicsit alulértékelték őket :D -
#24047 Én még a Lexusokat hiányolom nagyon, de sajnos még az ID listában sincsenek benne úgyhogy valószínűleg nem lesznek. :( -
#24046 RS4 helyett itt az RS5 és az RS6 sem rossz :) -
gaba91 #24045 BMW és Audi kivételével mindegyik hiányzik nekem is. Leginkább a lambo-k, viszont audiból még az RS4 az nagyon jó volt első részben... -
Szabi1991 #24044 de csak egy sima utcai verzió :-/
remélem lesz majd B1-be WRC Impreza :-) -
#24043 lancsa? :) -
#24042 Impreza? -
#24041 -
Petryx #24040 Csak klubtagoknak? -
Szabi1991 #24039 Elérhető klubtagok számára az első Historic Rally első szakasza, könnyed Ibizai főként padlógázás szakasz, 1-2 érdekesebb kanyarral :p
mivel nincs más ténylegesen Rally autó, így egyenlőre csak a Stratos van engedélyezve
-
jaddz8 #24038 kiléptem ne haragudj, meguntam hogy 2 percig jó a layer -
#24037 én benne lennék -
jaddz8 #24036 valaki ma délután/este egy kis összeröffenés? -
Petryx #24035 Komoly gondok ezek! -
#24034 Sunday Drivers tagok:
Ki érne rá ma este? Meg kéne csinálni az intra club versenyeket!
-
ATi0021 #24033 Igazad van, eléggé elnagyolták ezt az átalakítást. Ha már oda akartak rakni egy szalont, nem kellett volna egy az egyben a városba levő Ferrari szalont oda kopizni. Tervezhettek volna egy odaillő Ferrari szalont. Plusz nem értem mi értelme volt mellé rakni azt a toronyházat is. Valóban rontja a látványt. De ha már ennyi toronyházakba gondolkodnak, építették volna be normálisan a környéket. Nem ott van 2 toronyház a viskók meg 3-4 raktár mellett.
A másik a két út között levő részre elég lett volna a pálma áradat, nem kellett volna oda az a korlát. Vagy ha akartak korlátot nem ilyen formába kellett volna megcsinálniuk. -
#24032 F40, F50, Maseratik, Lambok, BMW és persze Audi S1 :)
Ezeket várom nagyon :)
De Lambo és BMW szerintem nem lesz :(
-
Petryx #24031 -
#24030 Lolo Ferrari :D -
Petryx #24029 Minden jöhet ami Ferrari!
A GTC-t vagy a Competizione-t de megröptetném...
Luigi imád csak Ferrari! -
#24028 az haggyám de engem hívogat a srác hogy menjek má érte XXXD -
Szabi1991 #24027 575 GTC vagy 550 GTO legyen! imádom őket :D -
jaddz8 #24026 342 oh, csak ne GTC lenne -
#24025 én várom a 357-344-373-221
és ha kijön(remélem ki is jön) akkor szarrá fogom ezeket hajtani -
jaddz8 #24024 újrakerestem a régi roncsokat, mindegyik 10/10, az újak maradnak ahogy eddig. félrevezető lehet, hogy miután újra 10/10 minden, felkínálja, hogy menj el a használt autóshoz a verdáért, de megnéztem, nem teszi be újra -
#24023 Screenshot? -
jaddz8 #24022 ehhez még annyit, gondolom minden bombás küldi után kéne legyen egy radar (mert amugy azt írja az a kis leírás amit mutatott amikor először beléptem a házba a pach letöltése után), mert minden area-ban annyi bombás küldi van ahány roncsnak kéne lennie -
jaddz8 #24021 normálisan úgy kéne működjön, hogy 4-4 ibizán a két területen, illetve 3-3-3-3 mindegyik részen hawaii-n. viszont most úgy működik, hogy ibizán 2-ből beadja a Stratost és hawaii-on 3-ból a Chargert. ezt a radar dolgot meg, mondtam (bár nem biztos hogy így kéne müködnie) azután a bombás után adja be, amelyik ott végződik ahol a roncs van. anélkül hogy azt megcsinálnád nem is lesz ott a roncs. például Hawaii-on, a Subarus küldetés után mutatja északnyugaton a radart, ott végződik a küldi is. meg mellesleg ott van az "építés alatt álló" motorszalon is -
szatyiii #24020 nekünk normálisan megy a club, nincs baj vele az előbb néztem meg. -
Bandey #24019 Figy, nem 850Mega volt tegnap még az a peccs mikor lefagyott? Picit faragtak, levettek itt ott, stb, és most nincs 460 Mega, és úgy vannak örüjjé hogy működik! -
Petryx #24018 Ja vagy hogy egyszer van 4-4 Ibizán és 3-3-3-3 Oahu-n???
Akkor megvan a 20db. :-D -
Petryx #24017 Annyira nem tudják normálisan megcsinálni, hogy én még mindig ezen vagyok fenn akadva:
Ugye a HIVATALOS "Exploration Pack" leírásban ez szerepelt:
"20 new wrecks to find which give you access to 2 new exclusive cars: Lancia Stratos version Rallye and Dodge charger 1969"
Na most ehhez képest hogyan lett 4-4db? Nem volt idő a többit betenni?
Az meg hogy egyes roncsokat kivett a már megtaláltakból, illetve 2 után már megadja... no comment! -
#24016 Ezekkel nekem nincs bajom, Area 2-4 -en megkerestem újra ami eltűnt, a többit is megfogom a mai nap folyamán. Unalom űzésenek pont jó. -
#24015 Mekkora fail lett az egyik új szalon. Egy Ferrari szalonról van szó, ami belett baszva nyugaton az autópálya mellett lévő üres területre, a Markettől nem messze. Jó volt mikor jöttél arrafele, a távolban pedig a hegyek és a távlat, most meg tornyok éktelenkednek ott a semmi közepén, az autópálya két része között meg idióta korlátok pár pálmával megfűszerezve. A fejlesztőknek lehetne valami szépérzékük legalább, ha már egy dlc-t se tudnak bug nélkül kiadni. -
hangacsi #24014 Sajnos én is tapasztaltam, hogy a kupát ha újra megcsinálom, nem adja be a lóvét.
Nagyon sajnálom, hogy egy AUTÓS játékban a kaszinóban lehet a legkönnyebben pénzhez jutni, hogy meglegyen az összes vas. -
Számomra az a hihetetlen hogy ezek mért nem tudnak valamit normálisan megcsinálni???????? -
#24012 A klub az senkinek se megy vagy csak pár embernek ? -
jaddz8 #24011 legalább egy kicsit görgess már vissza... mindenkinek bugosan számolja be a roncsokat. a régebbieket is.