40335
  • gaba91
    hát nem is kicsit. MTM Audik mennek 340 fölött, ezek meg tuningolva sem érik el a 300-at? o.O Hát már a valóságban is ha csak a szabályzást veszik ki, 300 körül mennek ezek az audik.
  • jaddz8
    hát szívesen kivinném egy körre :)
  • pxxl
    csak kicsit alulértékelték őket :D
  • [HUN]FaTaL
    Én még a Lexusokat hiányolom nagyon, de sajnos még az ID listában sincsenek benne úgyhogy valószínűleg nem lesznek. :(
  • [HUN]FaTaL
    RS4 helyett itt az RS5 és az RS6 sem rossz :)
  • gaba91
    BMW és Audi kivételével mindegyik hiányzik nekem is. Leginkább a lambo-k, viszont audiból még az RS4 az nagyon jó volt első részben...
  • Szabi1991
    de csak egy sima utcai verzió :-/

remélem lesz majd B1-be WRC Impreza :-)
  • pxxl
    lancsa? :)
  • Fehercsoki
    Impreza?
  • tomsolo
  • Petryx
    Csak klubtagoknak?
  • Szabi1991
    Elérhető klubtagok számára az első Historic Rally első szakasza, könnyed Ibizai főként padlógázás szakasz, 1-2 érdekesebb kanyarral :p

mivel nincs más ténylegesen Rally autó, így egyenlőre csak a Stratos van engedélyezve
  • jaddz8
    kiléptem ne haragudj, meguntam hogy 2 percig jó a layer
  • Leo 1991
    én benne lennék
  • jaddz8
    valaki ma délután/este egy kis összeröffenés?
  • Petryx
    Komoly gondok ezek!
  • [HUN]FaTaL
    Sunday Drivers tagok:

Ki érne rá ma este? Meg kéne csinálni az intra club versenyeket!

• ATi0021
    Igazad van, eléggé elnagyolták ezt az átalakítást. Ha már oda akartak rakni egy szalont, nem kellett volna egy az egyben a városba levő Ferrari szalont oda kopizni. Tervezhettek volna egy odaillő Ferrari szalont. Plusz nem értem mi értelme volt mellé rakni azt a toronyházat is. Valóban rontja a látványt. De ha már ennyi toronyházakba gondolkodnak, építették volna be normálisan a környéket. Nem ott van 2 toronyház a viskók meg 3-4 raktár mellett.

A másik a két út között levő részre elég lett volna a pálma áradat, nem kellett volna oda az a korlát. Vagy ha akartak korlátot nem ilyen formába kellett volna megcsinálniuk.
  • [HUN]FaTaL
    F40, F50, Maseratik, Lambok, BMW és persze Audi S1 :)

Ezeket várom nagyon :)

De Lambo és BMW szerintem nem lesz :(
  • Petryx
  • tomsolo
    Lolo Ferrari :D
  • Petryx
    Minden jöhet ami Ferrari!
    A GTC-t vagy a Competizione-t de megröptetném...

Luigi imád csak Ferrari!
  • w77d
    az haggyám de engem hívogat a srác hogy menjek má érte XXXD
  • Szabi1991
    575 GTC vagy 550 GTO legyen! imádom őket :D
  • jaddz8
    342 oh, csak ne GTC lenne
  • Leo 1991
    én várom a 357-344-373-221
    és ha kijön(remélem ki is jön) akkor szarrá fogom ezeket hajtani
  • jaddz8
    újrakerestem a régi roncsokat, mindegyik 10/10, az újak maradnak ahogy eddig. félrevezető lehet, hogy miután újra 10/10 minden, felkínálja, hogy menj el a használt autóshoz a verdáért, de megnéztem, nem teszi be újra
  • SzFeri82
    Screenshot?
  • jaddz8
    ehhez még annyit, gondolom minden bombás küldi után kéne legyen egy radar (mert amugy azt írja az a kis leírás amit mutatott amikor először beléptem a házba a pach letöltése után), mert minden area-ban annyi bombás küldi van ahány roncsnak kéne lennie
  • jaddz8
    normálisan úgy kéne működjön, hogy 4-4 ibizán a két területen, illetve 3-3-3-3 mindegyik részen hawaii-n. viszont most úgy működik, hogy ibizán 2-ből beadja a Stratost és hawaii-on 3-ból a Chargert. ezt a radar dolgot meg, mondtam (bár nem biztos hogy így kéne müködnie) azután a bombás után adja be, amelyik ott végződik ahol a roncs van. anélkül hogy azt megcsinálnád nem is lesz ott a roncs. például Hawaii-on, a Subarus küldetés után mutatja északnyugaton a radart, ott végződik a küldi is. meg mellesleg ott van az "építés alatt álló" motorszalon is
  • szatyiii
    nekünk normálisan megy a club, nincs baj vele az előbb néztem meg.
  • Bandey
    Figy, nem 850Mega volt tegnap még az a peccs mikor lefagyott? Picit faragtak, levettek itt ott, stb, és most nincs 460 Mega, és úgy vannak örüjjé hogy működik!
  • Petryx
    Ja vagy hogy egyszer van 4-4 Ibizán és 3-3-3-3 Oahu-n???
    Akkor megvan a 20db. :-D
  • Petryx
    Annyira nem tudják normálisan megcsinálni, hogy én még mindig ezen vagyok fenn akadva:

Ugye a HIVATALOS "Exploration Pack" leírásban ez szerepelt:
    "20 new wrecks to find which give you access to 2 new exclusive cars: Lancia Stratos version Rallye and Dodge charger 1969"

Na most ehhez képest hogyan lett 4-4db? Nem volt idő a többit betenni?
    Az meg hogy egyes roncsokat kivett a már megtaláltakból, illetve 2 után már megadja... no comment!
  • Bronx South
    Ezekkel nekem nincs bajom, Area 2-4 -en megkerestem újra ami eltűnt, a többit is megfogom a mai nap folyamán. Unalom űzésenek pont jó.
  • Bronx South
    Mekkora fail lett az egyik új szalon. Egy Ferrari szalonról van szó, ami belett baszva nyugaton az autópálya mellett lévő üres területre, a Markettől nem messze. Jó volt mikor jöttél arrafele, a távolban pedig a hegyek és a távlat, most meg tornyok éktelenkednek ott a semmi közepén, az autópálya két része között meg idióta korlátok pár pálmával megfűszerezve. A fejlesztőknek lehetne valami szépérzékük legalább, ha már egy dlc-t se tudnak bug nélkül kiadni.
  • hangacsi
    Sajnos én is tapasztaltam, hogy a kupát ha újra megcsinálom, nem adja be a lóvét.
    Nagyon sajnálom, hogy egy AUTÓS játékban a kaszinóban lehet a legkönnyebben pénzhez jutni, hogy meglegyen az összes vas.
  • SeanJRRussel

Számomra az a hihetetlen hogy ezek mért nem tudnak valamit normálisan megcsinálni????????
  • tomsolo
    A klub az senkinek se megy vagy csak pár embernek ?
  • jaddz8
    legalább egy kicsit görgess már vissza... mindenkinek bugosan számolja be a roncsokat. a régebbieket is.