40335
  • Szabi #38917
    a dep-el szórakoztam én is tegnap este, de túl messzire nem jutottam, win 8.1 :D
  • wollnerd #38916
    Erre is gondoltam! Mivel nem tudtam hogy DEP alapaból be van-e kapcsolva, tettem egy próbát, cmd-be beírtam a bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn parancsot és erre az mondta: "A művelet sikeresen befejeződött." Szal úgyis be lett már kapcsolva.
    Ám ahogy az aláírásomban is látható, Win7 HomeP. 64-bit-es. ESET NOD32 Antivirus 5-ös v. 6-os verzió (és Advaced System Care Ultimate.)
  • tomsolo
    A DEP engedélyezve van?

Egyébként milyen virusírtó, milyen oprendszer...
  • wollnerd #38914
    Én sajnos nem tudom betölteni azt a umstealthedit-x86_64.dll fájlt a CE-be, mielőtt megnyílna a fájlmegnyitó ablak a progi azonnal kilép! 32-bitessel is meg a 64-bittessel is. a 6. lépésig megtudtam csinálni, a 7.-et nem tudom. Újraraktam a CE-t és még mindig fenáll. A Gugli nem talált semmi jót..
  • Mexx0006
    csáó valaki segítsen hogy crashhook.dll hiba mi? hogy tudom megoldani? :S
  • tomsolo
  • tomsolo
  • tomsolo
    Este tudok adni hozzá csak CT táblát... :)
  • Szabi #38909
    és hogy sikerült ? :)

(telepítem a játékot.. :DD)
  • tomsolo
    Az összes nyitott - főleg a(z öreg) versenyautókon - autón rengeteget dob, hogy nemcsak lobogó hajjal lehet vezetni :P
  • Szabi #38907
  • tomsolo
  • wollnerd #38905
    Majd megcsinálom ezeket a "ferature"-ket.
  • Szabi #38904
    ruhás cucc
  • tomsolo
    Egyébként a TDUCK-on nyitottam egy ilyet, akit érdekel. (Vannak még más malacságok is akinek kell bár eléggé nagy már a cheater factoruk :P)
  • tomsolo
    Jelentősen sokat javít a dolgot ha kitömörítve tolod és a default_bike.bnk-t lecseréled a Harley-re, mivel elég sokan rohangálnak "unreleased" motorokkal aminek az egyik hatása a normál játékosokra hogy kifagynak a francba mivel alapesetben a nemlétező motor cuccai korruptak náluk.

Imho esténként elég sok arcot lehet még fenn látni annyira kevesen azért nincsenek. Személy szerint azt gondolom, hogy kb. január 1-ig lesz még szerver aztán hello.
  • Dj Tommy
    Tegnap voltam fent, még külföldibe se sokba "botlottam" bele, bár lehet rossz úton mentem. :D
  • balazsgigi
    Irreális sebességgel meg menjenek a tízévesek.
  • balazsgigi
    Sokat nem,nem sok magyar van,egyedül már unalmas.
  • Szabi #38898
    majd fogsz még.. :D
  • balazsgigi
    Ja,kösz!Csak eddig ilyenbe még nem futottam.
  • Szabi #38896
    mert bugos szar a játék, nemfeltétlenül kell konkrét oka legyen :D
  • balazsgigi
    http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_24_4zymdsvg7p.png
  • balazsgigi

Ez most miért ,vagy mi?
  • Szabi #38893
  • tomsolo
    Jó két év után csak sikerült ezt megtalálni :)

• balazsgigi
    Persze,hogy mennek!Csak sokan leszólni jönnek ide,vagy más játékról beszélnek,holott annak is van biztos topikja!
  • Nekrofil
    sziasztpk.

mennek még a serverek? vagy mit lehet tudni róla, meddig lesz online, ha online?
  • 0Diaz0
    Így kell.. azaz,így is lehet!
  • Stockbauer33 #38888
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha jól emlékszem a cheat engine-el lehet.Kell ez TDU2_Universal_Launcher_v3.2 meg egy új cheat engine.Az Univerzálal offline elinditod bemész a használtato kereskedőhöz ott veszel vmi autót.Alt-Tab-al kilépsz és a cheat engineben a 4-es tuningot átirod mondjuk 60-asra.Mind 3 értéket.Vissza mész a kereskedőhöz és eladod és lazán ott van 30-40 v 50 millio.Remélem jól irtam de vmi okosabb lekörmöli neked ha szépen megkéred.Így a tuningot is meg csinál6od lé nélkül.Bármilyen autóra.Online már ott lesz a lé
  • tomi161996
    helló azt szeretném kérdezni hogy valami pénz kód van vagy nincs?
  • Gabisan666 #38886
    Hi All!

Nalam lila a feknyom az aszfalton. Van erre valami javitas?
    Valami skidmark fixet letoltottem,de ugyanugy lila maradt...
  • Szabi #38885
    a Driver SF szerintem teljesen rendbe volt, gémpaddal remek, kormánnyal nem vészes :D
  • tomsolo
    Az a baj, hogy az UBI Drivere jut róla eszembe, az meg nem győzött meg annyira és itt főleg az irányításra gondolok...
  • [HUN]FaTaL
    Nem :D

Nem szoktam figyelgetni az autólistát, mert megnéztem a hivatalost a megjelenés előtt aztán kész, a többit meg úgyis tudtam mindig mikor kijöttek a dlc-k :D
  • Szabi #38882
    mert benne van a játékban.. soha nem jártál még ezen az oldalon ?

görgess a legaljára és ott írja hogy melyik csillag mint jelent... :D
  • [HUN]FaTaL
    Azt látom, hogy ai járgány, de mi a szart keres egy autólistában? Nem vezethető, pixelhalmaz, ki sincs dolgozva rendesen, meg értelme se lenne.

Bár modként láttam már valahol hd forgalmi autókat. Erre a crewra kiváncsi leszek :)
  • Szabi #38880
    ott van a kép is.. az AI járgányok Ibizán...
  • [HUN]FaTaL
    A linken lévő járgánylista nem épp jó. Pl. mi az a sok citroen? :D Egyedül a kacsa van a játékban.
  • SLICK
    igen láttam a listán, de ugye keveseltem, hogy csak ennyi motor van és pl Kawasaki egy sincs benne :|
    Bár jogos ez autós játék, de ha már volt az 1-ben is jó pár motor most is tehettek volna bele + bővíthették volna a listát...