40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#38917 a dep-el szórakoztam én is tegnap este, de túl messzire nem jutottam, win 8.1 :D -
#38916 Erre is gondoltam! Mivel nem tudtam hogy DEP alapaból be van-e kapcsolva, tettem egy próbát, cmd-be beírtam a bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn parancsot és erre az mondta: "A művelet sikeresen befejeződött." Szal úgyis be lett már kapcsolva.
Ám ahogy az aláírásomban is látható, Win7 HomeP. 64-bit-es. ESET NOD32 Antivirus 5-ös v. 6-os verzió (és Advaced System Care Ultimate.) -
#38915 A DEP engedélyezve van?
Egyébként milyen virusírtó, milyen oprendszer... -
#38914 Én sajnos nem tudom betölteni azt a umstealthedit-x86_64.dll fájlt a CE-be, mielőtt megnyílna a fájlmegnyitó ablak a progi azonnal kilép! 32-bitessel is meg a 64-bittessel is. a 6. lépésig megtudtam csinálni, a 7.-et nem tudom. Újraraktam a CE-t és még mindig fenáll. A Gugli nem talált semmi jót.. -
Mexx0006 #38913 csáó valaki segítsen hogy crashhook.dll hiba mi? hogy tudom megoldani? :S -
#38912 -
#38911 -
#38910 Este tudok adni hozzá csak CT táblát... :) -
#38909 és hogy sikerült ? :)
(telepítem a játékot.. :DD) -
#38908 Az összes nyitott - főleg a(z öreg) versenyautókon - autón rengeteget dob, hogy nemcsak lobogó hajjal lehet vezetni :P -
#38907 -
#38906 -
#38905 Majd megcsinálom ezeket a "ferature"-ket. -
#38904 ruhás cucc -
#38903 Egyébként a TDUCK-on nyitottam egy ilyet, akit érdekel. (Vannak még más malacságok is akinek kell bár eléggé nagy már a cheater factoruk :P) -
#38902 Jelentősen sokat javít a dolgot ha kitömörítve tolod és a default_bike.bnk-t lecseréled a Harley-re, mivel elég sokan rohangálnak "unreleased" motorokkal aminek az egyik hatása a normál játékosokra hogy kifagynak a francba mivel alapesetben a nemlétező motor cuccai korruptak náluk.
Imho esténként elég sok arcot lehet még fenn látni annyira kevesen azért nincsenek. Személy szerint azt gondolom, hogy kb. január 1-ig lesz még szerver aztán hello. -
#38901 Tegnap voltam fent, még külföldibe se sokba "botlottam" bele, bár lehet rossz úton mentem. :D -
balazsgigi #38900 Irreális sebességgel meg menjenek a tízévesek. -
balazsgigi #38899 Sokat nem,nem sok magyar van,egyedül már unalmas. -
#38898 majd fogsz még.. :D -
balazsgigi #38897 Ja,kösz!Csak eddig ilyenbe még nem futottam. -
#38896 mert bugos szar a játék, nemfeltétlenül kell konkrét oka legyen :D -
balazsgigi #38895 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_8_24_4zymdsvg7p.png -
balazsgigi #38894
Ez most miért ,vagy mi? -
#38893 -
#38892 Jó két év után csak sikerült ezt megtalálni :)
-
balazsgigi #38891 Persze,hogy mennek!Csak sokan leszólni jönnek ide,vagy más játékról beszélnek,holott annak is van biztos topikja! -
Nekrofil #38890 sziasztpk.
mennek még a serverek? vagy mit lehet tudni róla, meddig lesz online, ha online? -
#38889 Így kell.. azaz,így is lehet! -
Stockbauer33 #38888 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól emlékszem a cheat engine-el lehet.Kell ez TDU2_Universal_Launcher_v3.2 meg egy új cheat engine.Az Univerzálal offline elinditod bemész a használtato kereskedőhöz ott veszel vmi autót.Alt-Tab-al kilépsz és a cheat engineben a 4-es tuningot átirod mondjuk 60-asra.Mind 3 értéket.Vissza mész a kereskedőhöz és eladod és lazán ott van 30-40 v 50 millio.Remélem jól irtam de vmi okosabb lekörmöli neked ha szépen megkéred.Így a tuningot is meg csinál6od lé nélkül.Bármilyen autóra.Online már ott lesz a lé -
#38887 helló azt szeretném kérdezni hogy valami pénz kód van vagy nincs? -
#38886 Hi All!
Nalam lila a feknyom az aszfalton. Van erre valami javitas?
Valami skidmark fixet letoltottem,de ugyanugy lila maradt... -
#38885 a Driver SF szerintem teljesen rendbe volt, gémpaddal remek, kormánnyal nem vészes :D -
#38884 Az a baj, hogy az UBI Drivere jut róla eszembe, az meg nem győzött meg annyira és itt főleg az irányításra gondolok... -
#38883 Nem :D
Nem szoktam figyelgetni az autólistát, mert megnéztem a hivatalost a megjelenés előtt aztán kész, a többit meg úgyis tudtam mindig mikor kijöttek a dlc-k :D -
#38882 mert benne van a játékban.. soha nem jártál még ezen az oldalon ?
görgess a legaljára és ott írja hogy melyik csillag mint jelent... :D -
#38881 Azt látom, hogy ai járgány, de mi a szart keres egy autólistában? Nem vezethető, pixelhalmaz, ki sincs dolgozva rendesen, meg értelme se lenne.
Bár modként láttam már valahol hd forgalmi autókat. Erre a crewra kiváncsi leszek :) -
#38880 ott van a kép is.. az AI járgányok Ibizán... -
#38879 A linken lévő járgánylista nem épp jó. Pl. mi az a sok citroen? :D Egyedül a kacsa van a játékban. -
#38878 igen láttam a listán, de ugye keveseltem, hogy csak ennyi motor van és pl Kawasaki egy sincs benne :|
Bár jogos ez autós játék, de ha már volt az 1-ben is jó pár motor most is tehettek volna bele + bővíthették volna a listát...