Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Messzebbrõl láttam én is a rózsaszín Ruf-ot. Mikor odaértem, akkor tûnt el 😄

0Diaz0
A Horizon már nemaz.. ! <#zavart1>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Waczkor
Szerintem két külön játék lesz,egyik egy driver sf szintû autós a másik pedig tdu.
Remélem hogy a tdu nem only ps4 lesz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

[HUN]FaTaL
Az a baj, hogy a GT meg a Forza is kötött pályás.

De majd meglátjuk, végülis az is jöhet a jobbfajta, realisztikusabb, de arcade játékból 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Seangaijin
Lehet egyszer még kapunk egy épkézláb TDU3-at is. Vagy vmi hasonlót, a lényeg h sok versa legyen meg nagy bejárható terület vmi értelmes fizikával 😄

Szabi
Driver SF hangulatos lett, szóval drukkolok nekik <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Ez volt a rózsaszin porche(Hungarikum).

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tikal
Na bazz, pedig még van egy ket verda amit meg akartam venni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor meg vegyék le a tokeneket a kocsikról, mert így akkor sehogy nem lehet megvenni õket. Vagy igen?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

icetihi
Vampirella <#nyes><#nyes><#wow1>

youtube.com/user/icetihiii22

Coral Springs
Az oldalon legalul #38489 -es hsz. Továbbá az oldalon legfelül a #38545 -ös hsz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

a 2 repülõ Tomasz 😊

Neharagudj Shai(Vampirella)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hali. Nem tudjátok miért nem lehet belépni és tokent venni a rendes honlapon? Agyfasz az egész. Már 2 hete nem tudok belépni mert 404-es hibával jön. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szabi
tökéletesen fotó realisztikus lett 😄DD

google

Tikal
Én úgy tudom ez eleg sivatagos rész 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Diaz0
Erdei fenyõk lehetnek.. de amúgy ez már a gát utáni alagút felett van ,mint látod.. de én nemtudom. 😊 Kérdezd a készítõket 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Tikal
mióta vannak fenyõfák a Hoover gát körül? 😄D

Seangaijin
Szerintem sajnos sanszos....

Szabi
EA <#idiota>

Elárverezi címeit az Atari

"A Test Drive autóversenyek kikiáltási ára csupán 1,5 millió dollár. Ebbõl a szériából a legutolsó darab, a Ferrari Racing Legends tavaly jelent meg, ezt a Slightly Mad Studios fejlesztette, de a rajongók által leginkább kedvelt rész a 2011-es Test Drive Unlimited (2) volt az Eden Gamestõl"

Megvehetné valamelyik értelmesebbje...
0Diaz0
Én játszottam már eleget a horizonnal... nem mondom hogy nem volt jó,mert jó volt.. csak ez az online mókázás hiányzott belõle. Nem szar játék.. de nagyon kicsi a bejárható területek száma.. tény hogy RL -en alapul az egész.. de akkoris. RL 1000x nagyobb a terület kb.. vagy mégtöbbször.

Hoover Gát...

Fehercsoki
Tducentralon(turboduck) van fent pár.

Hali
Valaki fel tudná ide tölteni a 458 italia hangját? az enyémrõl sajna nem csináltam másolatot így elveszett. elõre is köszi.
Coral Springs
Mint ahogy ezt real life szokás. <#wink>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Na ez az egyik dolog amit kibaszottul hiányolok a játékból. Talán majd a 3 -ban.

Coral Springs

icetihi
Valaki dobjon nekem át egy eredeti Physics.cpr-t please, mert a sajátomat nem találom <#idiota>

a szerverekmióta nem mennek?

sziasztok hasonlo problémával küzdök csak én tovább jutottam mikor rá megyek a Paypal számlámra oldalt ugye ki írja hogy menyibe fog fájni a vásárlás be írom a jelszót el kezd tölteni utána vissza dob hogy nem engedélyezett lehetséges hogy valahol álitani kéne tudna nekem valaki segíteni elõre is köszönöm ja és a számlára töltöttem 2 ezeret
Köszönöm szépen, megvan a gixer. Letiltotta a chrome a felugró ablakot, és azért nem láttam sehol sem.
Köszönöm szépen Tikai, nagyra értékelem a segítségedet! 😊
Tikal
Mikor kiválasztod az összeget, megjelenik alul, hogy Pay with PayPal. Katt oda.

Eddig el jutottam én is 😊
De mikor kiválasztom az összeget, akkor nem enged tovább.
"The Name of the Credit Card Holder is required.
Credit Card Number is required.
Credit Card CVV is required.
Billing Address is required.
Billing City is required.
Billing State is required.
Billing Zipcode is required.
Billing Country is required."
Ezeket az adatokat hol bírom meg adni ? :S Nem találom 😞

ino ist normal 😄D

a retek oroszok

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tikal

Sziasztok, kérem valaki segítsen, hogyan birok venni Atari Tokeneket.
Nagyon megköszönném ha valaki segítene.
Az érdekelne, hogy hol bírom megadni a vásárláshoz kellõ adatokat.

Coral Springs
Oké. Én sem tudom hogy mit piszkálnak, a videózás szempontjából lényegtelen.

icetihi
1. Az autó még mindig a RUF Rturbo. Alapból könnyebb irányítható driftre bírni a játékan, mint bármely másik járgányt, ráadásul 4WD.
2. Én látom (de szerintem más is, aki látta mikor elkezdtek vele foglalkozni), hogy x hónap munka után sem tudtak a lényegi dolgokba belenyúlni.
3. A videón az ellenkormányzás mértéke közelít a 0-hoz. Nem tudom mit piszkálnak, mindenesetre érdekes.

Coral Springs
Te is pontosan láttad hogy mi volt az elején, egy kanyart nem tudtak bevenni, mert olyan volt az autó mint ha jégen menne. Ergo ebben több van mint egy kis finomhangolás, nem véletlenül dolgoznak rajta több hónapja. Nem értem a reakciód.

Veyron -al való driftel pedig össze sem hasonlítható, az inkább az elbaszott fizikát demonstrálja a játékban.

icetihi
Nem rossz, de ezt meg lehet csinálni a Veyron SS-el is, tehát tulajdonképpen csak "erõnövelést" és egy kis finomítgatást látok a beállításokon (meg persze a gyakorlatot, ha már egy ideje elszórakoznak a projekttel)<#szomoru2>.

Képzelj oda pár körforgalmat....

Coral Springs

Coral Springs
<#eljen>

Hétvégén tol6nánk pár karikát <#papakacsint>

Coral Springs

Seangaijin
Csak nem az 1? 😮

Coral Springs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)