Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icetihi
Frissítve...

youtube.com/user/icetihiii22

Fehercsoki
Köszi😊

icetihi
Itt van Viszont kizárólag hátsókerekeseknél jó az effekt, a 4 kerekesek túl stabilak lesznek tõle <#fejvakaras> backup kötelezõ <#ravasz1>

Waczkor
Tudom.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

aronka98
Ice, ha lehet rendelnék én is egy olyat😄

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

Szabi
csak PS4-re jön 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fehercsoki
Ha nagyon szépen megkérlek átküldöd nekem azt a physics.cpr filet amivel a videót felvetted?😊

Waczkor
Engem ez érdekel hogy milyen lesz,ugyan valszeg nem lesz nyitott világ,viszont az élvezetes fizika meg gyönyörû pályák lehet hogy kárpótolni fognak érte.

Katt

XBOX Live Gamertag:Waczkor

icetihi
Itt van egy videó arról, hogy mennyiben módosul a "fizika" ha erõt adsz a kocsinak (mert ugyebár ez mögött semmi más nincsen - drift setup for GTR <#zavart2>, meg a 2 trainer LOL - )

icetihi
Ez nem válasz a módjukra, és Zeronak igaza van, csinálnak, amit akarnak, az övüké egy út, az enyém egy másik. Nálam pedig szerintem csak 1 dolog hiányzik igazán, az pedig nem a fizikával babrálás, hanem a kormány. Egyébként amit anno sokadjára vettünk fel, itt most sok elsõre megvolt, nem tudom észrevetted-e, azért van benne játékmenet közbeni felvétel is, hogy látható legyen, hogy csak úgy esett ahogy puffant.
De ha már itt tartunk, az össz dolog ami nálam módosítva van, az a phisics.cpr-ben pár érték. 1 - a kormányszög : 63 37 27-re az eredeti 30 15 12-rõl, mert valahogyirányítani kell tudni a kocsit mikor a kilincs próbál elõre nézni... (ezt a távot (126 fok) nagyon könnyû controllerrel kordában tartani, ezért kéne kormány)
az angular damping : 1.0 1.0 1.6 magasabbra állítva, a stabilitás miatt (sokáig ezzel szívtam, teljesen le volt húzva, mert ettõl könnyebben vágódott ki a kocsi fara. Stabil drifthez viszont szart sem ér), nem tudom mennyi volt az eredeti érték (amit az értékekkel való babrálásban anomáliának tartottam, a valós életben driftelés igazolta)
traction control slip ratio: 20-ról 99-re, hogy pöröghessen a kerék.
Sokat játszadoztam ezzel is, az értékek változtatása pl nem változtathatja a fájl eredeti méretét (.cpr) mert kivág a rendszer.

Még egy dolog, ami nem maradhat le, egy másik kedvencemrõl is csináltam videót (M5 E34), és starGT fel is iratkozott a csatornámra, így az E46 sem maradhatott ki <#beka3> (sok plusz felvételem volt a Corvette-el azt be kellett raknom <#nevetes1>)

Coral Springs
Szerintem se firtassuk. A frankót mindenesetre megmondtad, meghajolok a tudásod elõtt, igazad van. <#hehe> <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ztech
az autók tömegének drasztikus csökkentését nem nevezném hc modnak de még csak fizika modnak sem, az hogy ki ellenségeskedik megint azt ne firtassuk és egyébként mi a faszért csinálna róluk videót? ki a szart érdekel? te leszel az elsõ aki itt fog sírni ha kiadják hogy ez mennyire szar és nem hc mod hanem drift mod
Coral Springs
Ha ez valami válasz akart lenni a német gyerek módjára, felejtsd el. Amit te használsz fizikát az körülményes, és megvannak a határok amin belül lehet driftelni. Azok a jelenetek amiket anno mi ketten sokadik próbálkozásra tudtunk csak felvenni, a németekkel elsõre sikerültek, ráadásul úgy hogy csoportban, pár méter távolságot tartva(!) mentek egymástól. Nagyon már nincs messze a TDU H módjától, ellenben ez amit te mutogatsz még mindig csak egy tuningolt alap fizika, a drift pedig hát ahogy esik úgy puffan, egyáltalán nem te irányítod a vasat. Az ellenségeskedés helyett inkább mûködj együtt a németekkel, és csinálj róluk videót. Nekem eddig van kb 30GB drift videóm, de a következõ projektemhez kellenek.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

icetihi

Nesztek <#puszi><#nevetes1>

Coral Springs
Azokat a következõ projektemhez vettem fel, nem Update videóhoz készültek. Update videót mindig a cruiseok alatt random felvett jelenetekbõl állítok össze, egy emlék szerûség. Korábban egybõl töröltem õket, ehelyett van ez a megoldás, meg ha már pozitívak a visszajelzések, miért ne.

Az a felvétel amin agyaltunk pár napja a köv.be lesz benne?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tutituti
üdv,kérnék egy kis segítséget.

kicsomagoltam a fájlokat,feltelepítettem az unofficial patch-et gond nélkül.
startra mentem és leszed még 1.06GB adatot.ez probléma lesz,vagy valamit kifelejtettem az indítás procedúrájáról?

(nem steames verzión nézem meg a VAC ban miatt)

Másik kérdésem még az lenne,hogy a multi verzió ahogy nézem problémamentes vele.ugye?
köszönöm

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az miért van hogy a BNK mappában csak Videó mappa van?!

Coral Springs

Coral Springs
Hát majd meglátjuk, de szerintem nagyon nem nyúlok mellé ha azt mondom, ez nem egy TDU3 lesz. Márpedig ebben a TDU1 team -nek a keze (is) benne van, sokan emiatt folytatást várnak. Persze én nem vagyok ellene egy illegális autóversenyzõs játéknak, fõleg ha megvan az a feeling mint régen az Underground 2 / Carbon -ban, az online cruise -ok meg csak egy plusz lenne.

Szabi
The Crew bemutató E3-on, jól hangzik amit írnak.. hátha valami igaz is lesz belõle.. 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Coral Springs
Azt a közös Hot rod -os képet photo módban kellett volna csináljam...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Coral Springs
Nem fogsz kifagyni, ám nem értem a kérdést. Kijön egy patch ami javít egy halom bug -ot, tartalmat ad a játékhoz, te meg azon sopánkodsz hogy felrakd-e ? No comment. Amúgy minden változtatás le van írva a listában, továbbá a turboduck.net -en a változtatott fájlok is fel vannak tüntetve.

Megnyerve! 😄

1. Ha én nem rakom fel a patchet, akkor ha valaki hot roadal játszik, nem fogok kifagyni gondolom.
2. És még az az egy érdekelne, hogy a Corvette ZR1 a patch után megkapja a z igazi ZR1 tulajdonságait? Mert mikor megvettem kicsit csalódás ért. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Seangaijin
Nah visszaraktam a játékot. Hátha elkezdenek valamit alkotni vele és jaó lesz végre 😄

Coral Springs
Ízlés egyezés. <#smile>

Coral Springs
A fejlesztõket felejtsd el, azok itt már nem fognak csinálni semmit, megszûntek. Ez egy magán kezdeményezés az egyik játékostól, remélhetõleg majd sokan felkapják. Bár már tegnap megkaptam egy idiótától hogy ez cheat, azt mikor rákérdeztem hogy mi a kúrva anyja a cheat abban, hogy valaki kijavítja a bugokat, és befejezi ezt a szart, ott valahogy véget ért a csávó mondanivalója.

http://www.airpano.com/360Degree-VirtualTour.php?3D=Hawaii-USA

Tikal
csak egy lelkes játékos, a fejlesztõknek nem sok köze van hozzá, nekik volt rá pár évük, mégse tették...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ezt a nem hivatalost hogy kell értenem? A fejlesztõk csinálták, de nem adták ki vagy mi?? 😮

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

icetihi
TX a linket <#nevetes1>

Tikal
nekem ez már egy kicsit túlszaturált, sokat húzott a színeken szerintem, de azért fenn hagyom, mert jobb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Szabi

Nagyon faja lett!

0Diaz0
Esküszöm,ezek után nekemis megvan mostmár a kedvem TDU-zni.. de sajnos,gép hiányában ez elúszott.. <#ticking><#bdead>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Szabi
kellet egy kis pénz, ezért beültem rulettezni.. elsõ kör.. 😄D

Szabi
beraktam fejléc alá is <#eljen>

Coral Springs
TDU2: Unofficial Patch v0.1

NEW CONTENT
Hot Rod - available in World Classics Dealerships on O'ahu
Spyker C8 Aileron - available in European Cars Dealership (south) on O'ahu
Audi R8 4.2 FSI quattro - available in Audi Dealership (south) on O'ahu
Nissan 370z Nismo - available in Asian Cars Dealership on Oa'hu
Ford Mustang V6 Premium - available in U.S Cars Dealership (south) on Oahu

FIXED BUGS
Audi Q7 - collapsing into tarmac when above 230kmph
RUF RGT - hitting tarmac
Lotus Evora - gearbox ratios
Ferrari F40 - bouncing on small bumps and when above 250km/h
Ferrari 250 GTO - bouncing on small bumps and when above 200km/h
Audi R8 V8 - everything fixed
VW Beetle - hitting tarmac when turning
Lotus Evora - hitting tarmac when turning on high speeds
Lancia Stratos - loosing too much speed when sliding
TVR Sagaris - bouncing on small bumps
Aston Martin v12 Vantage - bouncing on small bumps
AC Cobra - unable to control in slide
Caterham CSR260, R500 - hitting pavements and curbs
Pagani Zonda Cinque/Tricolore - collapsing into tarmac when braking in some circumstances
Lotus 2-Eleven - goes under tarmac after series of fast turns
RUF RGT - hole in the cockpit (fix only for unpacked game)
Aston Martin V12 Vantage - rear left wheel offset (fix only for unpacked game)
Ginetta F400 - bumper gauge not calibrated
Lotus S3 - exterior tachometer not calibrated
Harley Fatboy Lo - tachometer not calibrated
Corvette ZR1 - showing in UCD even when not bought

KNOWN BUGS
Corvette ZR1 - car stats are from Z06
Caterham CSR260, R500 - light gleam starts before reflector
Caterham R500 - exterior gauge dials are hardly readable
Gumpert Apollo - exterior gauge dials are hardly readable
Lancia Delta - shaking camera when looking behind from the cockpit inverted tire thread

Az alap játékhoz: Download
A kicsomagolt játékhoz: Download

További infók, és a következõ patch -ek itt !

Ui.: A telepítés néhány percet igénybe vesz alap játék esetén, és mindkét verzió mûködik a már telepített módokkal.

Tikal
ha egy bogárhátut nem érek utol a Ferrari 250GTO-val akkor ott mi lehet? 😊 A srác kb 300-al tolhatta

icetihi
Kizárólag erõmûvel rendelkezõknek. Gyors uninstall megoldás van hozzá (a benne foglalt kikapcsolás opció szrt sem ér)? Esetleg....<#boxer>

Egy mûködõ Unpackert tudna valaki linkelni vagy privátban elküldeni a jelenlegi verzióhoz, ami mindent kibont?
1-et leszedtem, de csak .bin fájl lett az összes, amit kibontott. A játékot utána telepíthettem újra, mert szétbarmolta.

Szabi
én ma gurultam egy órát, egy magyarral találkoztam véletlenül, de még õ se bírt visszaköszönni.. 😄

Hali. Holnap várható valamiféle banzáj? Beújítottam pár szekérre, és gondoltam én is szívesen tépnék a nagyokkal. 😄

Félig kötöttnek mondható. Mégsem lehet keresztül-kasul bejárni mindent, mint a TDU2-ben.