40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#39159 pinkmustang :D -
Nekrofil #39158 mi történik azokkal a kocsikkal amiket megveszek az Unofficial patchben, és egyszer mondjuk az alap játékot indítom el? -
jocking #39157 Saleen S7-hez hol/hogy lehet hozzájutni? -
jocking #39156 Hát... Nekem abban csak egy csomó összevissza jel van, értelmezhetetlen.:S -
#39155 A gamePC.cpr vagy mia neve a fájlnak ott felülírhatod asszem -
#39154 A fejlesztő az Eden Games, semmi közük a szerver üzemeltetéséhez. -
jocking #39153 Arra jutottam, hogyha az eredeti launcherrel indítom a mókolatlan játékot, akkor olyankor recseg a hang, ha direct sound-ra állítom a launcherben. Ha XAudio2-re állítom, akkor recsegésmentes a hang. Az universal launchernél hol van lehetőség ennek az audio opciónak az állítására? -
jocking #39152 Na, most viszont nem tudom, mi van. Működik a patchel a játék, de a hang valamiért úgy recseg, mint az állat... Ez mitől lehet? -
jocking #39151 ...mégis sikerült, csak rossz elérési utat adtam meg a launchernek... -
jocking #39150 Most viszont van egy kérdésem. Kicsomagoltam a játékot, feltettem a 0.3 patchet. De én egy kereskedésben se látok új autókat, mindenhol ugyanannyi van, mint eddig volt... -
jocking #39149 Azért vicces lenne, ha egy nem egészen 2 éves játékot szemét módon így lekapcsolnának... -
Coral Springs #39148 De fellehet, a kiadó még nem szűnt meg csak a fejlesztőcég. Amíg ki van fizetve / érvényes a szerződés a szerverekre, addig még tolhatod online. -
#39147 még mennek a szerverek,. de hogy meddig...... :D -
jocking #39146 Akkor mostmár a játékban sem lehet szerverre felmenni és multiban tolni?:S -
#39145 "Eden Games has been shut down by Atari and is in the process of liquidation." 2013 április -
jocking #39144 Akkor most technikailag support nélkül fut a multiplayer? -
#39143 már rég megszűntek... kiváncsi vagyok mennyi ideig volt előre kifizetve a szerver.. :D -
jocking #39142 Érdemes a játékra rátenni ezt a fan made patch csomagot? Nem lehet baj belőle (ejnye bejnye az atari részéről)? -
Hungarykum #39141 Az Unofficial Patch-ban ezt javították, de előtte tényleg elég gagyi volt :D -
#39140 Az R8 R-Tronic az nincs rendesen ki dolgozva, ha fékezel az eleje be bukik az útba, ha kanyarodsz, össze-vissza rángat és túl élesen kanyarodik, azzal nem nagy élvezet menni. -
Hungarykum #39139 -
Hungarykum #39138 A kaszinós Audi nekem is megvolt hamar. Kb a 8. húzásra megnyertem :P -
Hungarykum #39137 Az Unofficial Patch-al meglehet venni az Audi-s boltban. -
Coral Springs #39136 Én is szoptam vele anno, aztán meguntam, kimentem az előtérbe és megvettem. Az öltöny viszont pár húzás alatt megvolt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#39135 Official, sehogy. Az egyik eventnél használhatod annyi.
Ce-vel belehet hekkelni, asszem benn is marad, de hanem azt is kilehet játszani.
Bant nem hiszem hogy adnak érte - ha Hotrodért se adnak - mivel nem dlc jármű. -
#39134 Amit írtok R8 Spyder ha nem is egyszerűen, de megszerezhető.
Ellenben a class A3-as Audi R8 Quattro R Tronic az hogyan és hol elérhető? -
#39133 benne vagyok -
#39132 ha megbeszélünk egy időpontot és leszünk 3-4en akkor hamar összejöhet :D -
#39131 ezt a rendőr ruhát nekem is be kéne szerezni a Viper-ral együtt
tud benne valaki segíteni?? -
#39130 Most már nekem is megvan a Chrysler.
:D -
#39129 a legszebb, hogy láttam ahogy egyik ismerős bement a kaszinóba először, leült és másodikra kipörgette, azt hittem elsírom magam -
#39128 Az volt az első dolog ami miatt nekiálltam hekkelni. Kifzettem a dlc-t, erre ott kellet volna robotot játszani, közben meg olvastam olyanokat hogy vki 72 órán pörgette és semmi. -
#39127 megjelenés előtti nap óta játszok, jónéhány órám a játékban van már.. de azt a rohadt r8 spydert még mindig nem sikerült kipörgetnem, pedig volt amikor ráengedtem a makrót is pár órára és még az se pörgette ki :D -
Hungarykum #39126 Még mindig periodikusan jelenik meg. Szóval nem áll ott mindig.
Majd előhozza ha akarja. -
#39125 berakod ce-vel -
#39124 nálam mindig csak 3 autó van és ezt még 0.3b-vel se hozta elő :D -
#39123 Hát igen. Elég furcsa módon lett javítva ez a 0.3b-ben: most csak ez az egy autó volt a használtautósnál, semmi több. De miután megvettem helyre állt a rend és megint öt autót kínál.
A lényeg, hogy megvan, és nem szenvedünk hiányt rendőrautóban! -
Hungarykum #39122 Most már kicsit hamarabb meglehet találni a sünverdát úgy látom :D -
#39121 -
Hungarykum #39120 Az Unofficial Patch-hoz érkezett egy kis javítás.
v0.3b néven lelehet tölteni.