Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Megvettem a steam-en a játékot. Most akarok csinálni account-ot a TDU honlapján, de regnél mi a jó isten az a Handle?
kettõ : azért megpróbálhatsz felmenni a szerverre.. szerintem az attól még on.. 😊
Valami gond van az oldallal? Van rá esély, hogy megjavul, mit a helyzet most a tdu2-vel? <#nemtudom>#nemtudom>
II : Belenéztem a megmaradt TDU2-es cuccaimba,meg egyéb dolgokba,és tyûû miket nem találtam.. 😊
( Dealerslots , texmod, stickershop unlocker, modek hangpakkja.. ,fizikák,és még egyéb finomságok.. omnomnomnomnom.. )
III : Lassan megint kéne valamit alakítanom.. kezd hiányozni a pc-s 'mindenneltudokjátszani4free' korszakom.. hahaha.
IV : pl itt az én volt lila apollom.. 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Nulla tenaci invia est via"
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De ha TS még emlékszik,és segit neked,teis megtudod oldani.. bár nemrég gondolkoztam a megnemvett dlc-s autókon.. és tõlem kért annó vki segitséget,mert megcsinálta csak a garázsba is kidobta hogy dlc-s autó,'nemmészveleegytappottatsek.csög,veddmegdemost!'.. de már nemtudom.. azthiszem,április vége, május eleje nemvolt pc-m.. eléggé elfelejtettem már egy-s-mást..
"Nulla tenaci invia est via"
Azt nem tudom, hogy a szervereket mennyire ellenõrzik - bár látván a HotRod-os cruiseokat nyilvánvalóan nincs már semmi ilyesmi (ráadásul a HotRod nem is mint DLC van tiltva hanem egyszerûen se nem kocsi se nem motor a márka).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
( Én szerencse hogy majdnem megvettem az összes autót.. bár,fogalmazzunk úgy hogy megvolt az összes autóm,ami csak lehetett.. hahaha. )
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szerverek szerintem egyelõre maradnak, legalábbis nem tudni az ellenkezõjérõl.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Gyakorlatilag annyi történt, hogy a bankkártya után a paypalos fizetési lehetõséget is megszûntették, ezért nem tudsz sehova semmit beírni. Ahelyett, hogy csináltak volna a balfaszok egy új oldalt, ahova kiírják, hogy sajnáljuk, te idióta, hogy itt akarod a pénzed elkölteni, de nem tudod, mert nyomorékok vagyunk és csõdbe mentünk, a bugos szarunkkal együtt.
és akkor írhat a másik,olyan a rendszer mint a régi idõkben,csak ott STOP volt 😄
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Írok mindjárt PÜ-t és ott megbeszéljük mit és hogy 😊
A továbbiakban PÜ! 😉
(Amúgy nincs mondjuk másik partíciód TDU2 mappa másolatára?) Én a másolt mappát bontottam ki. (Mert a Program Files mappa az UAC alatt áll és ezért a videóban a srác ki is kapcsolta nem véletlenül sztem.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Valaki összefoglalhatná 😊
vagy ha valakinek van TeamViewer-e akkor feltelepítem újra a játékot és csinálja meg nekem azon keresztül 😄
erre van valakinek valami 5lete??
ki van csomagolva mégis ezt írja :/

Viccet félretéve: az nem árt, ha induláskor mindkét gépen OpenFullCone (zöld pötty) van, azt pedig a #21194-es hsz-ban találod hogyan lehet elérni. Képekkel illusztrálva (jobb klikkre elõjönnek). A kulcsszavak: fix ip cím, upnp bekapcsolás, port forward, port triggering.
TDU2 > Angela147GTA
Elõtte szükség esetén reinstall és utána másolat TDU2-ról (hogy megmaradjon az eredeti) aztán akár a másolt mappában csinálni ezt: #36069
(ebbe a HSZ-ban van link a videóhoz és pontosan kövesd! így nem kéne bármilyenre problémásnak lennie.)
Valaki ilyen késõn gyorsba tudna segíteni? 😄
Megvettük 2x a játékot, most van 2 cd kulcsunk.
Megy a játék nem dob ki egyikõnket se, minden zsírkirály.
Na de egy probléma mégis van..
Ha oda megyek hozzá (join) akkor õ fullra pattog, lemegy a földbe meg átlátszik és át tudok rajta menni, nem tudok neki invelni co-op drivinget meg semmit.
Bementem a házamba beinviteltem, elfogadta az invitet kaptam egy értesítést h elfogadta, de nem rakta be mert vmi session is full hibaüzenetet kapott... 😞(
Pedig 2x vettük meg a játékot és 2 külömbözõ cd kulcsot használunk.
Aki tud segíteni kérem írjoon 😊)
Energetic