Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
DEP vs Windows 8

Nekem mindenhogyan megy (W8/W7 32 és 64 bit.)

Elõbbinél nem kellet csinálnom semmit, utóbbinál rendszergazdaként aktiválnom kellet a DEP-et parancsorba - restart és ment is.

Víruskeresõk okozhatnak meglepetéseket - némelyik nyomorék mindent sandboxba futtatgat illet ha felvan rakva az EMET akkor biztos nem fog menni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
a dep-el szórakoztam én is tegnap este, de túl messzire nem jutottam, win 8.1 😄

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd
Erre is gondoltam! Mivel nem tudtam hogy DEP alapaból be van-e kapcsolva, tettem egy próbát, cmd-be beírtam a bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn parancsot és erre az mondta: "A mûvelet sikeresen befejezõdött." Szal úgyis be lett már kapcsolva.
Ám ahogy az aláírásomban is látható, Win7 HomeP. 64-bit-es. ESET NOD32 Antivirus 5-ös v. 6-os verzió (és Advaced System Care Ultimate.)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
A DEP engedélyezve van?

Egyébként milyen virusírtó, milyen oprendszer...

wollnerd
Én sajnos nem tudom betölteni azt a umstealthedit-x86_64.dll fájlt a CE-be, mielõtt megnyílna a fájlmegnyitó ablak a progi azonnal kilép! 32-bitessel is meg a 64-bittessel is. a 6. lépésig megtudtam csinálni, a 7.-et nem tudom. Újraraktam a CE-t és még mindig fenáll. A Gugli nem talált semmi jót..

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

csáó valaki segítsen hogy crashhook.dll hiba mi? hogy tudom megoldani? :S
tomsolo

tomsolo

tomsolo
Este tudok adni hozzá csak CT táblát... 😊

Szabi
és hogy sikerült ? 😊

(telepítem a játékot.. 😄D)

tomsolo
Az összes nyitott - fõleg a(z öreg) versenyautókon - autón rengeteget dob, hogy nemcsak lobogó hajjal lehet vezetni 😛

Szabi
<#wow1>

tomsolo

wollnerd
<#eljen> Majd megcsinálom ezeket a "ferature"-ket.

Szabi
ruhás cucc <#worship>

tomsolo
Egyébként a TDUCK-on nyitottam egy ilyet, akit érdekel. (Vannak még más malacságok is akinek kell bár eléggé nagy már a cheater factoruk 😛)

tomsolo
Jelentõsen sokat javít a dolgot ha kitömörítve tolod és a default_bike.bnk-t lecseréled a Harley-re, mivel elég sokan rohangálnak "unreleased" motorokkal aminek az egyik hatása a normál játékosokra hogy kifagynak a francba mivel alapesetben a nemlétezõ motor cuccai korruptak náluk.

Imho esténként elég sok arcot lehet még fenn látni annyira kevesen azért nincsenek. Személy szerint azt gondolom, hogy kb. január 1-ig lesz még szerver aztán hello.

Dj Tommy
Tegnap voltam fent, még külföldibe se sokba "botlottam" bele, bár lehet rossz úton mentem. 😄

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Irreális sebességgel meg menjenek a tízévesek.
Sokat nem,nem sok magyar van,egyedül már unalmas.
Szabi
majd fogsz még.. 😄

Ja,kösz!Csak eddig ilyenbe még nem futottam.
Szabi
mert bugos szar a játék, nemfeltétlenül kell konkrét oka legyen 😄

Ez most miért ,vagy mi?
Szabi
<#eljen>

tomsolo
Jó két év után csak sikerült ezt megtalálni 😊

Persze,hogy mennek!Csak sokan leszólni jönnek ide,vagy más játékról beszélnek,holott annak is van biztos topikja!<#hamm>
sziasztpk.

mennek még a serverek? vagy mit lehet tudni róla, meddig lesz online, ha online?
0Diaz0
Így kell.. azaz,így is lehet! <#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha jól emlékszem a cheat engine-el lehet.Kell ez TDU2_Universal_Launcher_v3.2 meg egy új cheat engine.Az Univerzálal offline elinditod bemész a használtato kereskedõhöz ott veszel vmi autót.Alt-Tab-al kilépsz és a cheat engineben a 4-es tuningot átirod mondjuk 60-asra.Mind 3 értéket.Vissza mész a kereskedõhöz és eladod és lazán ott van 30-40 v 50 millio.Remélem jól irtam de vmi okosabb lekörmöli neked ha szépen megkéred.Így a tuningot is meg csinál6od lé nélkül.Bármilyen autóra.Online már ott lesz a lé

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tomi161996
helló azt szeretném kérdezni hogy valami pénz kód van vagy nincs?

Gabisan666
Hi All!

Nalam lila a feknyom az aszfalton. Van erre valami javitas?
Valami skidmark fixet letoltottem,de ugyanugy lila maradt...

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

Szabi
a Driver SF szerintem teljesen rendbe volt, gémpaddal remek, kormánnyal nem vészes 😄

tomsolo
Az a baj, hogy az UBI Drivere jut róla eszembe, az meg nem gyõzött meg annyira és itt fõleg az irányításra gondolok...

[HUN]FaTaL
Nem 😄

Nem szoktam figyelgetni az autólistát, mert megnéztem a hivatalost a megjelenés elõtt aztán kész, a többit meg úgyis tudtam mindig mikor kijöttek a dlc-k 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
mert benne van a játékban.. soha nem jártál még ezen az oldalon ?

görgess a legaljára és ott írja hogy melyik csillag mint jelent... 😄

[HUN]FaTaL
Azt látom, hogy ai járgány, de mi a szart keres egy autólistában? Nem vezethetõ, pixelhalmaz, ki sincs dolgozva rendesen, meg értelme se lenne.

Bár modként láttam már valahol hd forgalmi autókat. Erre a crewra kiváncsi leszek 😊

Szabi
ott van a kép is.. az AI járgányok Ibizán...

[HUN]FaTaL
A linken lévõ járgánylista nem épp jó. Pl. mi az a sok citroen? 😄 Egyedül a kacsa van a játékban.

SLICK
igen láttam a listán, de ugye keveseltem, hogy csak ennyi motor van és pl Kawasaki egy sincs benne :|
Bár jogos ez autós játék, de ha már volt az 1-ben is jó pár motor most is tehettek volna bele + bõvíthették volna a listát...

Szabi
egy másik játék

3 dlc motor van, de a linken lévõ járgánylistán is ott vannak 😄

SLICK
ez a The Crew vmi dlc vagy egyéb kieg lesz a játékhoz vagy mi? Mit fog tartalmazni?

Jól látom ebben nincsenek motorok? pl Kawasaki..

Szabi
mindenben jobb, csak az elvárásainkhoz képest rosszabb... viszont hamarosan jön a The Crew.. majd hátha az 😄

igcd.net

SLICK
Olyan kérdésem lenne, hogy ez a rész mennyivel jobb vagy rosszabb az elõzõ részhez képest?
Mikor megjelent sok rosszat lehetett olvasni róla, de azóta eltelt egy kis idõ, ahhoz képest javult valamit a játék? Elgondolkodtam rajta, hogy lehet megvenném ha hoz közel olyan jó élményt mint az 1.

Meg valaki tudna linkelni egy oldalt ahol a teljes jármûlista megtalálható?

Elõre is köszi az infót!

tomsolo
Jó egy év kihagyás után tegnap végül is felmentem, 😛

Sok minden nem változott, a CE-s védelmet 10 sec volt kikerülni, ugyanúgy van ghost/mass mode, repülés, tunning és a szokásos marhaságok...

icetihi
Érdekes elgondolás... XD

youtube.com/user/icetihiii22

[HUN]FaTaL
Felraktam az unofficial patchet, fasza a Countach, remélem jön a többi verda is 😄

" Úgy néz ki kihagyom az egész játékot. Azt hittem billel lehet tolni, mint az 1-et, de ez esélytelen " Helyes <#eljen>

Tedd azt

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dj Tommy
Használj xbox irányítót, azzal (szerintem) jó lehet irányítani.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX