40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Hungarykum #39199 Engem a múltkor azért csalózott le, mert rendszergazdaként indítottam el :D
Utána meg azért, mert megváltoztattam a merevlemezek tulajdonosát Win 7-en :D
Amúgy néha nekem is csalózik, de másodszori belépésre jó lesz :D -
#39198 ez egy percig se volt kérdés, de most nem változtattam semmin és most nem dob ki.. ki éri ezt.. :D -
#39197 és az vagy? -
#39196 belépek és 5mp után kiírja hogy csaló vagyok ezért kidob :D -
#39195 hmm a látom a dolgok nem változnak :D
próbáltam rád dzsojingolni de nem engedte -
#39194 én meg nem tudok mert lecsalóz ez a szr.. :D -
#39193 én már felmentem -
#39192 -
#39191 megberheltem,úgy hogy most már 0.3b -
#39190 okés.köszi! délután majd megcsinálom ,kipróbálgatom,aztán olyan este 8-9fele ha neked jó mehetünk -
#39189 jó, de ezzel egyszerűbb, és ki lehet választani egy másik mappát, hogy oda bontsa ki a játékot, utána a becsomagolt játékot törölheted is, nem kell kétszer legyen fent a játék :D -
#39188 Ez alapján jó a kibontás ugye? -
#39187 játékot kibontod és mehet is fel, sok új autót és egyebet ad hozzá a játékhoz, szóval szerintem érdemes felpakolni :) -
#39186 rendben
őőő nincs.de majd lesz akkor :D -
#39185 majd pontosítsd hogy mikor leszel fent és megyek
(0.3b remélem telepítve van nállad) -
#39184 akkor véletlenül/direkt csaphatnánk egy jó kört -
#39183 véletlenül biztos nem, de direkt lehetek :D -
#39182 Valaki este nem lesz véletlenül fent?:) -
#39181 -
#39180 és tévedtem ,kaptam választ az ataritól!
megváltoztatták a jelszavamat így betudtam lépni. Vannak még csodák:D -
#39179 az a bizonyos kacsa reptetés :) ez az egy képem van meg csak
-
#39178 hát ha más nem marad az offline,letiltottam tűzfalon,aztán majd meglátjuk válaszol-é az atari,bár ahogy olvasgattam steamen nem nagyon jött válasz senkinek -
#39177 nem. -
MooneyR #39176 Ez az emailed van meg? TestDriveUnlimited2.com - Confirm Your TestDriveUnlimited2.com Account (2010.05.26. :D)
ebben van egy link, úgy sem tudsz belépni? -
#39175 az email az megvan,a jelszó nincs :D végig próbálgattam az összes verziót amivel akkor "dolgoztam" de semmi belépni meg nem tudok mert nem küld emailt új jelszónak -
#39174 írtam nekik egy emailt,bár ahogy olvasgattam nem nagyon foglalkoznak már vele :D
Be lehet valahogy műteni a régi mentést egy új profilba? -
MooneyR #39173 Szeva, hát ha megvan még az az e-mailed amikor beregisztráltál az oldalra az sokat segítene.. tudom, hogy nem most volt : ) De azzal nekem sikerült belépni és megváltoztatni a jelszavamat. -
#39172 sziasztok! rég nem jártam itt ...problémába ütköztem mikor újra felraktam a játékot.nem enged belépni a játékban a profilomhoz.nem jó a jelszó.belépni sem tudok az oldalra új jelszót pedig nem lehet kérni.az atari.comra viszont igen...van valami ötletetek? -
jocking #39171 Thx. :) -
#39170 Persze -
jocking #39169 Ha már úgyis megy az unofficial patchelgetés, meg a mókolgatás, kérdeznék valamit.
Van arra mód, hogy a klubautókat (gumpert, fxx, wiesmann) betegyem valamelyik saját garázsomba? Régebben tudtam rá módot, de az elvileg már nem működik... -
#39168 a használt autósnál eladhatod :) -
#39167 Legyetek oly kedvesek és segítsetek!!!
Hogy tudok megszabadulni a Miami féle rózsaszín Mustangtól?:S keresgéltem egy órát a neten, de semmit nem találtam. -
Hungarykum #39166 A dxdiag-ban a hanggyorsítást tudod állítani?
Ha igen, akkor rakd alapgyorsításra
(A "dxdiag"-ot a Startmenüben lévő "Futtatás"-ba írd be)
Átállítás után újraindítás szükséges.
Videó kártya driverek tartalmaznak HD Audio illesztő programot.
Lehet ezzel van valami, de az is lehet, hogy semmi köze hozzá.
Esetleg keress új illesztőprogramot a hangkártyához. -
jocking #39165 Továbbra is gondom van a játék hangokkal.
Olyanok az in game hangok, mintha egy régi rossz hanglemezről szólnának (autóhang, zene, minden). Viszont hogyha épp van egy élő skype kapcsolat (beszélgetek valakivel), akkor tökéletes, sehol egy recsegés. A skype kapcsolatnak csak addig kell élnie, amíg elindítom a játékot, utána már nem számít (akár a hívásminőség ellenőrzőt is felhívhatom az elindítás erejéig, a lényeg, hogy a skype csináljon valamit). Merre keresgéljem a problémát? -
Coral Springs #39164 Egy kék színű, kidolgozatlan traffic autót lát, és nem rózsaszín Mustang -ot. -
#39163 hát, meglehet.. :D -
Nekrofil #39162 úgy gondoltam, hogy felteszem a 0.3B-t, és mondjuk véletlen az alap TDU-2 indítom -
Nekrofil #39161 jól hangzik :D
és akkor jól gondolom, hogyha én a patchben lévő kocsival megyek, és jön velem egy olyan ember, akinek nincs fent a patch, akkor ő pinkmustangot lát? :D -
#39160 Ha nem teszed föl a alap (bontatlan) játékhoz ezt: TDU2: Unofficial Patch v0.1c (for retail game)
Akkor rózsaszín mustang-ra változnak UP-es kocsik, úgy tudom. Tehát, fel kell rakni azt is, az elkerülés érdekében.