Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt be kéne tenni a bannerba 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Úgy értve, hogy nem kell sírnunk azért mint más játékoknál,hogy legyenek szívesek foglalkozni a PC verzióval is. A bugok már más téma. Nagyon vicces vagy amúgy, és igen azt játszom amit te.
Csak azt nem értem ha valaki "bevágja a sarokba ezt a szart" akkor miért nem vonja vissza az accountját, (vagy bárhogy is kell deaktiválni) és hirdeti meg vaterán a játékot?
Szerintem van elég konkurens multis autós game amivel el lehet hülyülni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ékes bizonyítéka, a dolognak hogy a start óta mennyi bug lett kijavítva és még mindig milyen kapitális hibák maradtak benne.
Az Atari uszkve 20 millát adott csak nekik erre 4 éven át ennyi idõ alatt és ennyi pénzért egy gyengus Ibizát tudtak víritani újdonságként a srácok, majd minden más copy paste volt az elõzõbõl. (Sõt még az sem mert kb mindenen sikerült rontani). Érdemes megnézni, hogy hawaiion az új offroad pályák mennyire szarok lettek egytõl egyig - így dolgoznak a fiúk.
Én remélem, hogy megveszi õket (ATARI) a NAMCO, utána meg az Eden székházat meg ledózerolják és behintik sóval az undorító hozzáállásukért.
A sok nyavajgástól a legtöbb topik ami értelmes lenne megy a süllyesztõbe, ami meg tovább marad egy kicsit, azt meg ellepik a majmok, akik nem képesek elviselni hogy ez a játék igenis változtatásra szorul hszeket, és kézzel lábbal erõlködnek az igazukért. Még az is lehet hogy az Eden fizeti õket, hogy az embernek elmenjen a kedve a reportolástól is.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De amúgy annyi téren bugos ez a játék, kb. nincs olyan része ami ne lenne bugos. Azt jöhet bárki azzal, hát milyen nehéz a programozás. ÉS ?? Nekik tudniuk kell hogy mit csinálnak, az a munkájuk, azért fizetik õket. Nehogymár ez legyen a kifogás.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az átugrós Ibizán van nyugati oldal szélén kicsit fent - keress világító tornyot a kis szigettel a térképen, hamar meglesz.
én se a tiédet <#wilting>#wilting>
Amúgy hol lehet ide átugratni és hogyan? Linkelnél egy videót?
Nem tudod, a távoli sziget, amin az óceánjáró is kikötve áll, elérhetõ már? Vagy ilyen tenger feletti láthatatlan út még mindig csak a PS verzióban van? én oda ruccannék át szívesen...
A kis sziget amire át lehet ugorni, a háttérben fent az a fekete épp Mysterion ugrik 😛
Ugyanez a látképpel
Az egyik legmagasabb hegy tetején állva messze az utaktól
Am címezhetted volna másnak is a véleményed, mer én nem kérdeztem.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De nézzétek meg ezt!De nézzétek meg ezt!
Hihetetlen!<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Egy újabb ok, ami miatt a fejlesztõknek igenis a kurva anyjukat.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
De hogy Ibizára is bekopizták ugyanazt. <#levele>#levele>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Hülye ember a saját kárán tanul, de szerencsére volt backupom.