Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
"aránylag elég jó a PC support. (relative)"

Ezt be kéne tenni a bannerba 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SzFeri82
------Relative.------------
Úgy értve, hogy nem kell sírnunk azért mint más játékoknál,hogy legyenek szívesek foglalkozni a PC verzióval is. A bugok már más téma. Nagyon vicces vagy amúgy, és igen azt játszom amit te.

Ztech
jó pc support?!😄 te biztos ugyan azzal játszol mint mi?
SzFeri82
Egyetértek, aránylag elég jó a PC support. (relative)

Csak azt nem értem ha valaki "bevágja a sarokba ezt a szart" akkor miért nem vonja vissza az accountját, (vagy bárhogy is kell deaktiválni) és hirdeti meg vaterán a játékot?

Szerintem van elég konkurens multis autós game amivel el lehet hülyülni.

<#zavart1>

[HUN]FaTaL
A NAMCO csak ne vegye meg mert akkor kapunk egy mégnagyobb rakás szar konzol átiratot, mint a mostani.

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
Azért mert a logó fülû Jean Luc nagy bátran kiposztolt az official fórumra egy nyervákolós -jajj kirúgnak minket, és a büdös CEO kezett se fogott velünk - sztrájkolós posztot nem kell mindent el hinni és ne higgyük azt hogy az EDEN GAMES nem érdemelné meg felgyújtás majd sóval behintést.

Ékes bizonyítéka, a dolognak hogy a start óta mennyi bug lett kijavítva és még mindig milyen kapitális hibák maradtak benne.

Az Atari uszkve 20 millát adott csak nekik erre 4 éven át ennyi idõ alatt és ennyi pénzért egy gyengus Ibizát tudtak víritani újdonságként a srácok, majd minden más copy paste volt az elõzõbõl. (Sõt még az sem mert kb mindenen sikerült rontani). Érdemes megnézni, hogy hawaiion az új offroad pályák mennyire szarok lettek egytõl egyig - így dolgoznak a fiúk.

Én remélem, hogy megveszi õket (ATARI) a NAMCO, utána meg az Eden székházat meg ledózerolják és behintik sóval az undorító hozzáállásukért.

[HUN]FaTaL
A probléma a kiadóval van nem a fejlesztõvel. Mivel a kiadó nem ad pénzt, én sem erõltetném meg magam a fejlesztéssel.

Ezek után már az egész csürhe bandától megszabadultam volna az Atari helyében, és olyanokat tettem volna a helyükre, akik tudják is, hogy mit csinálnak.

Bronx South
A hívatalos fórumba olyan felesleges írni, mintha ide írnád "Tisztelt Eden" címmel a dolgokat.
A sok nyavajgástól a legtöbb topik ami értelmes lenne megy a süllyesztõbe, ami meg tovább marad egy kicsit, azt meg ellepik a majmok, akik nem képesek elviselni hogy ez a játék igenis változtatásra szorul hszeket, és kézzel lábbal erõlködnek az igazukért. Még az is lehet hogy az Eden fizeti õket, hogy az embernek elmenjen a kedve a reportolástól is.

Bronx South
Én (meg gondolom más is) meg vagyok olyan motivált hogy bebaszom fél évre a sarokba ezt a szart. Napi 2-3 percre lépek be mostmár csak, az egyel ez nem fordult elõ miután megvettem.

gduck
Gondoltam hogy írok a hivalalos fúrumba "need a beta tester?" címmel, de oszt letettem róla. Ugyanis a kiadott javítások a béta tesztereket minõsítik...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SzFeri82
Lehetett hallani mindenféle kirúgásokról az EDEN-nél, így nem csoda ha nem motiváltak. 😊

Bronx South
Nekem az R8 festése volt két színû, és glosyra festve. Az árnyalatok mostmár totál elvannak baszva, bár én már a frissítés után egybõl észrevettem ezt, elõször azthittem hogy az agyam szórakozik, de aztán a játékban felvilágosítottak hogy mi van. Egyelõre nem festek most semmit át, lehet hogy még mindig elvan baszva valami, azt jönnek majd az új frissítéssel és megint lehet baszakodni.

De amúgy annyi téren bugos ez a játék, kb. nincs olyan része ami ne lenne bugos. Azt jöhet bárki azzal, hát milyen nehéz a programozás. ÉS ?? Nekik tudniuk kell hogy mit csinálnak, az a munkájuk, azért fizetik õket. Nehogymár ez legyen a kifogás.

Bronx South
Hát mivel Hawaiion jelenleg éjszaka van... am. #24926

Update óta nem is néztem be az ibizai garázsokba, hogy mi történt, köszi, hogy szóltatok. Nem hiszem el, nem tudom felfogni, hogy sodort össze a szél ennyi szerencsétlen félkegyelmût egy rakásra? Három subarum van, imádtam a fényezését, olyan jó volt hegyet mászni velük, most is épp kivinném ugratni, erre most meg elbaszták. Egy bugot kijavítanak és csinálnak helyette egy másikat. Fantasztikus...

Szerintem éjszaka infra módba vált, azért fekete-fehér.

Lefestettem metálra a subarut, de ez már nem ugyanaz... 😞

wollnerd
Hogy tudtad színesbe állítani?? Nekem csak rossz minõségû fekete-fehér van!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

w77d
a gyári szalonfestések bugosak lette, de cserébe a festõszalonban megjavult végre a metál szín, látszanak a metálszemcsék. ez eddig szar vol.

Értem én, de miért kellene átfestenem, amikor gyárilag kéne olyannak lennie? Ott van pl. az Audi TT RS Roadster. Az elsõ szín a kék, pearl effect-tel. Na pont ez a pearl effect nem látszik, pedig még a szín nevében is benne van.

w77d
ne glossy-ra fesd, hanem metallicra, rosszul írta a kollega...

Pont ezaz, hogy a lent említett autóknak gyárilag kéne csillámosnak lenniük. De mind1, mert átfestettem a subarut glossy-ra, de semmi változás nem történt.

pxxl
éllyel? <#szomoru1>

All hail the double x!

w77d
szerintem is sokkal jobb lett a kihalt területek benépesítése a patch után

tomsolo
Csak nekem van sikerélményem 😛

Az átugrós Ibizán van nyugati oldal szélén kicsit fent - keress világító tornyot a kis szigettel a térképen, hamar meglesz.

"Am címezhetted volna másnak is a véleményed, mer én nem kérdeztem."

én se a tiédet <#wilting>

Nekem is hasonló hobbim van, csak hegyek helyett nõkkel...! 😄
Amúgy hol lehet ide átugratni és hogyan? Linkelnél egy videót?
Nem tudod, a távoli sziget, amin az óceánjáró is kikötve áll, elérhetõ már? Vagy ilyen tenger feletti láthatatlan út még mindig csak a PS verzióban van? én oda ruccannék át szívesen...

tomsolo
Jelenlegi hobbim, megmászni mindegy hegyet 😊

A kis sziget amire át lehet ugorni, a háttérben fent az a fekete épp Mysterion ugrik 😛

Ugyanez a látképpel

Az egyik legmagasabb hegy tetején állva messze az utaktól

Bronx South
Kellemes délutáni idõ van most arrafelé. 😊 Amúgy ez a Maui szigeten van.

Bronx South
Egy Hawaii wabcam, még irányítani is lehet. Valami vendéglõ gazdagék otthonában, de az érdekesség kedvéért meglehet nézni. 😊

Bronx South
Vedd meg inkább. Am ez nem probléma, erõsebb gép kell hozzá.

Bronx South
Ha neked tetszik az az otromba ferrari szalon amit már a 20ik helyre másolnak be akk részvétem.
Am címezhetted volna másnak is a véleményed, mer én nem kérdeztem.

Jó a játék de az azért érdekes, hogy a gépemen, ami a Crysis 2-t mindenféle probléma nélkül viszi high beállításokkal, mediumon szaggat. Patcheléssel lehet ezzel javítani? Utána olvastam és sok fórumon írják ezt a problémát.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szerintem meg jobb lett. hála isten...

wollnerd
Írtam a Moderátorok figyelmébe topicba a #24880 -as HSZ-ról.
De nézzétek meg ezt!De nézzétek meg ezt!
Hihetetlen!<#wilting><#wilting><#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

w77d
átfestés után megoldódik...

[HUN]FaTaL
Mert a festés volt bugos, gondolom metallicra festetted. 😊 Csakhogy ahelyett is a glossyt rakta be. Fesd át glossyra.

Észrevettem egy újabb fantasztikus "fícsört", ami a frissítés óta változott a játékban. Volt néhány autó (egyes audik, meg a subaru) aminek a fényezése nagyon jól sikerült a játékban, látszódtak benne a kis csillámszemcsék, fõleg a subaru nézett ki marha jól. Na a frissítés óta ezek az autók is már csak simán fényesek, csillámnak nyoma sincs.
Egy újabb ok, ami miatt a fejlesztõknek igenis a kurva anyjukat.

w77d
gyerekek miért van az hogy most játszottam egy picit és a lenyomott bombás küldik és a megtalált roncsokért járó pontot ilyen 10 percekkel késõbb adta be a gép? 😄

SzFeri82
Akkor te egy komolytalan játékos vagy.

atomboy
Mar az elejen rendelkezesre all minden auto (kiveve a roncsokat, nyeremenyautokat es DLC-sek), csak fel kell fedezni a boltokat, es sok-sok penzt szerezni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Bronx South
A másodikat ismerem, fel is hoztam a tdu2.comon amiért leugattak, meg itt is felhoztam.
De hogy Ibizára is bekopizták ugyanazt. <#levele>

Sziasztok én még új vagyok a TDU világában, ma fogom kipróbálni. Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e úgy játszani hogy megvan minden autó alapból(akár cheattel),vagy végig kell vinni és fokozatosan lehet csak újakat venni? Engem a sztori mód nem igazán érdekel, csak száguldozni szeretnék, és minél több autót kipróbálni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Chippelt géppel fellehet menni livera, vagy bannolják?
[HUN]FaTaL
Rendszeresen alt+f4-gyel lépek ki úgyhogy ettõl biztosan nem függ.

SzFeri82
Na az elsõ corrupt save nekem is megvolt, valószínüleg azért mert a múltkor alt+F4-gyel léptem ki. 😄
Hülye ember a saját kárán tanul, de szerencsére volt backupom.

SzFeri82
Hi, a játék nekem már vagy 2 napja meghal mikor "Press start" után töltené be az állásom. Ez vajon savegame hiba, vagy vakarjam le az egészet a géprõl? Másnak volt ilyen?

Bronx South
Lehet hogy nekünk nem lenne olyan egyszerû, de aki évek óta ezzel foglalkozik, ebbõl él, az kéne tudja hogy mit csinál.