40335
  • Petryx
    ts!

Ide írok, hátha célba ér, mert a PM-ek nem igazán találnak válaszra... hátha...

Van valami mód hogy utólag lecseréljem egy Ferrari belterét vagy felnijét?
  • allock #30422
    hm
  • icetihi
    Folyamatosan használom, kicsit néha instabilabbnak tűnik tőle a játék, de no problem :)
  • danyr
    Thanx a választ! :)
  • [HUN]FaTaL
    Semmi nem lesz tőle, nem basznak ki senkit még rendes cheatért se sajnos. Nyugodtan használj Camera Hacket.
  • danyr
    A Camera Hack használata mennyire megengedett online?
  • set36dyrf
    hát már vagy a 7-8 ik dlc kéne jöjjön... egyelőre még csak azt kapjuk meg ami az alapjátékban benne kellett volna legyen...
  • icetihi
    He?? Végig krúzoltunk....
  • [HUN]FaTaL
    Hihető :DD
  • somdav95
    2013? :D
  • Szabi1991
    februárban, talán
  • tomsolo
    jön a dlc
  • wollnerd #30411
    :O
  • jocking
    Test Drive Unlimited 2 servers are unavailable...
  • icetihi
    Köszi :) Ilyet anno én is akartam, csak láttam, hogy neked perfekt, uh. neki se láttam, megcsináltam a Lanciámat is monsteresre :D:D btw ment a cucc ;)
  • somdav95
    Valaki mutatna egy g27/g25 (vagy bármilyen) kormány beállítást? Egyszerűen nem sikerül belőni jól, ahogy én szeretném.. ( az 1be még ment..) köszönöm!
  • bency
    Ez is nagyon profi,ember nem értem hogy tudok ilyeneket :))
  • Petryx
    Gratula az újabb remekműhöz!!!

Tegnap láttalak az Audival, gondoltam rád ugrom, guruljunk egyet... "impossible join...bla..bla.."
    Átkattintom a térképet... persze hogy a Stickers shop van ott!

Véleményem szerint ha ez szórakoztatja, miért ne csinálja? Miért lenne felesleges?
    A horgászat is az ha egész délután ül egy széken és uram bocsá' nem is fog semmit?
    A kérdést sem értem...

Én egy ilyet tákoltam össze magamnak még anno:

...rengeteg időmbe telt, de nem bánom és azóta is szívesen és büszkén gurulok vele, mert egyedi, ez az enyém!

Viszont a fizikai fűszer engem is érdekelne.
  • Fehercsoki
    És az a kis fűszer honnan van?Esetleg át tudnád küldeni?
  • Stockbauer33 #30404
    Gyönyörű az AMG.Hangja is ott van szerintem
  • icetihi
    Köszi :) van egy kicsi fűszer a fizikában is, anélkül igen nehéz lenne normálisan sodródásra bírni a kocsikat:)
  • icetihi
    Elgondolkodtató....:D Miért is? Nemtudom. Elkezdtem, mert miért ne? Aztán jólesett, hogy még a kezdeti gyenge grafikáimat is megdícsérték. Aztán a sok gyakorlattól egyre jobbak lettek. Elhatároztam, hogy csinálok róluk videókat, és jólesik, hogy szerezhetek egyeseknek pár jó pillanatot vele (kommentek, meg lájkok alapján :)). Most tartok 26817 megtekintésnél, csak TDU2-es videókkal. Azon túl, hogy néha "márcsakazértis" csinálok pár újat, van némi elnyöm is a dologból, de ettől függetlenül a két legfontosabb amiért csinálom:
    1.: mert alkothatok és szeretem,
    2.: népszerűbbé tehetem világszerte a kicsi kis országunkat, hogy itt nem lúzerek élnek, ha már a médiák nem ezt sugározzák :)
  • 0Diaz0
    Ígyvan.. mellesleg.. azért jó dolog látni hogy magyarok matricázgatnak inkább,mint rammerkednek mint a gyászos oroszok..
  • somdav95
    Mert neki ez a szórakozás, és élvezi még akkor is ha órákat öl bele :) Ilyen egyszerű..
  • Fehercsoki
    Jó kis videó lett, használsz valamilyen fizika modot a játékhoz?
  • set36dyrf
    egy héttel ezelőtt belekezdtem egy, tegnap pedig még egy videó projektembe, de egyre inkább elgondolkozok azon hogy mi a francért ölök beléjük órákat, miért nem hagyom a francba és csinálok mást... :) te írod hogy mennyi időt (sokat) használsz el egy-egy festés elkészítéséhez, nem gondolkoztál el még azon hogy mindez felesleges ? :)
  • icetihi
    :D Olyan 7 fele Myst látta félig készen, épp mentettem :) Mikor kész lett (22:00:)) kijöttem, kapásból leszólta egy ruszki, hogy too much :) Egyébként csak az a rohadt fekete rész tartott kb. 3 órán keresztül... muszáj volt megcsinálnom :))))
  • 0Diaz0
    bazkiii 10percen keresztül kb du5-6fele csatlakozgattam rád.. de nemcsoda hogy nem adott be..XDD Németekkel ott hülyültünk a festő elött.. :D
  • bency
    Ehez a festéshez már tehetség kell! Grat hozzá,vagy igy vagy sehogy én azt mondom!:)
  • icetihi
    Ma délutáni project :)
    Konkrétan a Gymkhana 4 videóból:

• 0Diaz0
    tutorialt nem mellékelsz hozzá?
  • zoleegolf2
  • Gyuracell
    Gratulálok nyomozó! Lebuktam
  • 0Diaz0
    Máskor is próbáltam már,és ugyan ez a gond...és akkoris ugyan ezt csinálta...
  • zoleegolf2
    Gyuracell 2:42-nél :D
  • tomsolo
    Most próbálod először, vagy eddig jó volt?
  • tomsolo
    Nem volt máshol hely :)
  • Szabi1991
    a gumpert német
  • icetihi
    Az lehet csak a szerver lesz, engem úgy kivágott tegnap, hogy már nem volt erőm visszamenni :/
  • koalika