40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Petryx #30423 ts!
Ide írok, hátha célba ér, mert a PM-ek nem igazán találnak válaszra... hátha...
Van valami mód hogy utólag lecseréljem egy Ferrari belterét vagy felnijét?
-
#30422 hm -
#30421 Folyamatosan használom, kicsit néha instabilabbnak tűnik tőle a játék, de no problem :) -
danyr #30420 Thanx a választ! :) -
#30419 Semmi nem lesz tőle, nem basznak ki senkit még rendes cheatért se sajnos. Nyugodtan használj Camera Hacket. -
danyr #30418 A Camera Hack használata mennyire megengedett online? -
#30417 hát már vagy a 7-8 ik dlc kéne jöjjön... egyelőre még csak azt kapjuk meg ami az alapjátékban benne kellett volna legyen... -
#30416 He?? Végig krúzoltunk.... -
#30415 Hihető :DD -
#30414 2013? :D -
Szabi1991 #30413 februárban, talán -
#30412 jön a dlc -
#30411 :O -
jocking #30410 Test Drive Unlimited 2 servers are unavailable... -
#30409 Köszi :) Ilyet anno én is akartam, csak láttam, hogy neked perfekt, uh. neki se láttam, megcsináltam a Lanciámat is monsteresre :D:D btw ment a cucc ;) -
#30408 Valaki mutatna egy g27/g25 (vagy bármilyen) kormány beállítást? Egyszerűen nem sikerül belőni jól, ahogy én szeretném.. ( az 1be még ment..) köszönöm! -
#30407 Ez is nagyon profi,ember nem értem hogy tudok ilyeneket :)) -
Petryx #30406 Gratula az újabb remekműhöz!!!
Tegnap láttalak az Audival, gondoltam rád ugrom, guruljunk egyet... "impossible join...bla..bla.."
Átkattintom a térképet... persze hogy a Stickers shop van ott!
Véleményem szerint ha ez szórakoztatja, miért ne csinálja? Miért lenne felesleges?
A horgászat is az ha egész délután ül egy széken és uram bocsá' nem is fog semmit?
A kérdést sem értem...
Én egy ilyet tákoltam össze magamnak még anno:
...rengeteg időmbe telt, de nem bánom és azóta is szívesen és büszkén gurulok vele, mert egyedi, ez az enyém!
Viszont a fizikai fűszer engem is érdekelne.
-
#30405 És az a kis fűszer honnan van?Esetleg át tudnád küldeni? -
Stockbauer33 #30404 Gyönyörű az AMG.Hangja is ott van szerintem -
#30403 Köszi :) van egy kicsi fűszer a fizikában is, anélkül igen nehéz lenne normálisan sodródásra bírni a kocsikat:) -
#30402 Elgondolkodtató....:D Miért is? Nemtudom. Elkezdtem, mert miért ne? Aztán jólesett, hogy még a kezdeti gyenge grafikáimat is megdícsérték. Aztán a sok gyakorlattól egyre jobbak lettek. Elhatároztam, hogy csinálok róluk videókat, és jólesik, hogy szerezhetek egyeseknek pár jó pillanatot vele (kommentek, meg lájkok alapján :)). Most tartok 26817 megtekintésnél, csak TDU2-es videókkal. Azon túl, hogy néha "márcsakazértis" csinálok pár újat, van némi elnyöm is a dologból, de ettől függetlenül a két legfontosabb amiért csinálom:
1.: mert alkothatok és szeretem,
2.: népszerűbbé tehetem világszerte a kicsi kis országunkat, hogy itt nem lúzerek élnek, ha már a médiák nem ezt sugározzák :) -
#30401 Ígyvan.. mellesleg.. azért jó dolog látni hogy magyarok matricázgatnak inkább,mint rammerkednek mint a gyászos oroszok.. -
#30400 Mert neki ez a szórakozás, és élvezi még akkor is ha órákat öl bele :) Ilyen egyszerű.. -
#30399 Jó kis videó lett, használsz valamilyen fizika modot a játékhoz? -
#30398 egy héttel ezelőtt belekezdtem egy, tegnap pedig még egy videó projektembe, de egyre inkább elgondolkozok azon hogy mi a francért ölök beléjük órákat, miért nem hagyom a francba és csinálok mást... :) te írod hogy mennyi időt (sokat) használsz el egy-egy festés elkészítéséhez, nem gondolkoztál el még azon hogy mindez felesleges ? :) -
#30397 :D Olyan 7 fele Myst látta félig készen, épp mentettem :) Mikor kész lett (22:00:)) kijöttem, kapásból leszólta egy ruszki, hogy too much :) Egyébként csak az a rohadt fekete rész tartott kb. 3 órán keresztül... muszáj volt megcsinálnom :)))) -
#30396 bazkiii 10percen keresztül kb du5-6fele csatlakozgattam rád.. de nemcsoda hogy nem adott be..XDD Németekkel ott hülyültünk a festő elött.. :D -
#30395 Ehez a festéshez már tehetség kell! Grat hozzá,vagy igy vagy sehogy én azt mondom!:) -
#30394 Ma délutáni project :)
Konkrétan a Gymkhana 4 videóból:
-
#30393 tutorialt nem mellékelsz hozzá? -
#30392 -
Gyuracell #30391 Gratulálok nyomozó! Lebuktam -
#30390 Máskor is próbáltam már,és ugyan ez a gond...és akkoris ugyan ezt csinálta... -
#30389 Gyuracell 2:42-nél :D -
#30388 Most próbálod először, vagy eddig jó volt? -
#30387 Nem volt máshol hely :) -
Szabi1991 #30386 a gumpert német -
#30385 Az lehet csak a szerver lesz, engem úgy kivágott tegnap, hogy már nem volt erőm visszamenni :/ -
koalika #30384