Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icetihi
Cstlakozom 😄 ma pl egyszer nem dobott ki többszöri autócsere után sem. És csak egyetlen egyszer szakadt ketté a layer a kb. 4 óra alatt.

youtube.com/user/icetihiii22

tomsolo
Erre az a megoldás hogy 8 megbizható, stabil embert kéne összehoznod és problem solved.
Annyira nem lehetetlen többször mentünk a napokban ilyet.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
És most megint vissza térhetek a délutáni gondolataimra, ahelyett hogy fontos dolgokat (ami még az egyben megvolt ráadásul) adtak, adnának hozzá a játékhoz, ahelyett nyomják a kibaszott körítést mert az nagyon kell, a sok smile dobáló paraszt arra gerjed. <#wilting><#levele> Really ?
Én meg max törlöm megint egy idõre ezt a szart, mert amit nem értek rendszerint felidegel.

[HUN]FaTaL
Nem erõltettem csak azt mondtam, hogy úgy emlékszem, hogy van. Egyszer valahogy széthánytuk a layert (8an voltunk) még a megjelenés után nem sokkal és 4-en maradtunk csak. De már nem emlékszem hogyan 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Bronx South
Privát meccsel nem lenne gond, végülis az útmutató táblákat kilehet kerülni, de ott a számláló ami egy autóbemutató videónál hülyén nézne ki. Cruise közbe meg le van szarva, azt és akkor videózok mikor jónak látom, ahol meg chat party van ott cruise nincs.

Bronx South
Tudom hogy nincs benne (a "link to player" azon kívül hogy kibasz egy layerbõl ha sokat nyomogatod semmire se jó), csak kicsit felment a pumpa hogy nem tudom csinálni a videóm pár kg hülyegyerek miatt, gondoltam rákérdezek mert nagyon erõltetted múltkor hogy van.

tomsolo
Nincs isolate benne.

Ha zavarnak a többiek, priváte meccset lehet menni, sajna kötött útvonal meg ilyenek.

Link to Player lofüttyöt se ér, ha joinolszvkire automatikus. 1-1

[HUN]FaTaL
Nem találom, viszont ha escape -> players -> session players akkor ott van egy link to player

Nem tudom ez mit takar, de elég fos, ha egyesével kell végignyomkodni.

[HUN]FaTaL
Azt mondtam, hogy mintha lenne, mert úgy rémlik, hogy szétestünk egyszer miatta. De az is lehet, hogy:

- Másképp hívják
- Teljesen rosszul emlékszem 😄

Mindjárt megnézem elindul e ez a szarkupac aztán rálesek 😄

Bronx South
Fatal, mesélted múltkor hogy van isolate ebben a játékban. Leírod hogy hol, mert a stockal próbáltunk videózni, és elég nehezen megy ha mások folyton chatelnek.

Tökéletes megfogalmazás! <#nyes> A Veyronos dolgot én is megtapsztaltam párszor, egyszer jött valami 15. szintjét taposó csávó az undorító, rikító pink színû Veyronjával, állandóan ott elõzgetett, aztán "véletlenül" befékezgetett elénk, akkor felajánlottam neki, hogy vagy jöjjön velünk krúzolni (bár ne égessen itt a ronda kocsijával, de megtettem...😄), vagy tûnjön el, persze finom megfogalmazásban...<#nyes> Erre a barma mit csinál? Elstartol egy szó nélkül, aztán amikor elértük a barátommal a 300-at, akkor megint befékezett elém, majd kétszer belémjött, nekem elegem lett, elküldtem a picsába, erre jön a megszokott "hehe", majd még egyszer belémjön... Megint leb@sztuk mindketten, jött a pofánkba egy "lol", azt végre eltûnt, egy pillanattal késõbb, hogy én még leszorítottam az útról...XD<#nyes>

Ja és akkor még ilyenkor te vagy a hibás, ha "jelentenek", trágár beszédért...

[HUN]FaTaL
A konzol graf szar. De mivel ez a fosadék konzol port így pc-n is ugyanolyan. 😊

Azt mondtad h nem vmi jó a konzol graf.PS3-on nem olyan rossz.Viszont 0,15-nél gyönyörû az aszfaltba akadás <#eljen>.Még jó h az 1be a padka miatt sírtunk.Na most +kaptuk.Tutilett.

360-on se vészes

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
Zavaros elméjû hülyegyerekek, hátrányban érzik magukat ha nem cheatelnek, ennyi. Arról nem is beszélve hogy trainerrel annyi lóvét szerezhetnek amennyit akarnak, de inkább elbasszák más játékát. Ennek a cruise megfelelõje, mikor Veyronnal belép egy-két faszagyerek a layerbe, hogy megmutassa hogy tudja kibaszkodni a másikat. Amikor meg már megy az anyázás akkor jön a hihi majd eltakarodnak.

meg bûnõzõ ruhákat, matricákkal...<#idiota>

Ja és le merném fogadni, hogy pénzszerzéshez használta a cheat enginet, vagy valami savegamet, de õ azért elcseszi mások játékát...

Akár a többi ilyen barom...

igen, így könnyû nagy pénzeket szakítani, az ilyeneknek mi halálnak kell játszaniuk? Fogajunk, hogy az 500 km krúz, az nekik 2 másodpercbõl áll, a játékot hogy a francba lehet így élvezni...

Bronx South
Megkapták a lóvét és mostmár szarnak a pofánkba. Mindenki várta ezt a szart, tolták a mézes madzagot 1000L, égett a net a megjelenés napján mert hát egy TDU után ez alap dolog, erre kapjuk be diszkréten. Akárhogy is nyavajgott az Eden / Atari meg csináltak egy kamubalhét, a több mint 100k PC-s és több mint fél millió konzolos nem kevés bevétel akárhogy is nézem, az indiai qrwa mostmár lógathatja a lábait valahol ahelyett hogy kõkeményen tennék azt, amit megígértek.

Bronx South
Nem csak az. Én már többnyire cruiseolok mert a pontok megvannak innentõl kezdve meg szarom le az összes versenyt, nyertem közel 300 online versenyt, minek még többet, de a többi is kilõve így a cheaterek is. B+ mindjárt itt az õsz, tél, nyár vége van csessze meg, hol vannak a motoros dlc-k, néhány új autó, egy új szigetrõl meg csak álmodozni se merek(?)!! Kaptunk pár bombás küldetést, és felfedezõ ruhát... 😄DD fail.

[HUN]FaTaL
Hogy ígérték a megjelenés elõtt, hogy itt majd bannolják a cheatereket, nem úgy, mint az elsõ részben.

Látom ebbõl is sok valósult meg...

Szerintem evvel a sok bénázással rengeteg vevõt vesztettek a harmadik részre (ha egyáltalán lesz)...

icetihi
Az ilyeneket alapból kivágnám.....

VWfan
Kezd elegem lenni a CRC-s küldetésekbõl! 2,6 km 0,15 másodperc alatt...

Nem semmi! 😊 Ha szabad megkérdeznem mennyi idõ volt mire megcsináltad? 😊

Semmi baj, sokáig nem adott cseresznyét, ezért nem tudtam menni amikor hívtál. Remélem legközelebb sikerül majd egy asztalhoz ülni! <#wave>

Bronx South
sry koa de mikor invitáltál egy 9 es asztalnál ültem, de vissza is invitáltam vagy 5-6x.

tomsolo
TDU2 Lazy Driver - Autohotkey Edition 😊 v. 1.02

Features

10+10 taunts on F1-F10 switch by Caps Lock
Szabadon átírhatóak a szövegek.

Index with chattext - <<<< / >>>> | ON / OFF with Scroll Lock
Szabadon átírhatóak a szövegek, és a gombok.

DayFlash with status text - Hold flash / Flash Off | ON / OFF with Scroll Lock
Nyomva tartja a FLASHT, nappal. Szabadon átírhatóak a szövegek, és a gombok.

SlotePuker with statustext - ...ÉS MEGADJA XD / Bye, bye slotmachines! ON / OFF with CTRL + NumPad *
Slotgép elõtt ülve nyomkodja/rángatja 5 másodpercenként míg kikapcsolod. A NumPAD * átírható a státusz szövegekkel együtt.

Tömörebb javított, kód, testreszabható már a TALK gomb, csak a TDU2-ben aktív már. Verzió szám! 😄

Két verzó van innen lehet letölteni:

http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriver-HUN/AutoHotkey.ahk

http://loal.sg.hu/TDU2/LazyDriver-Toggle-State-Version-HUN/AutoHotkey.ahk

Utóbbi azoknak a usereknek ajánlott akik ilyen szipi/szupi (fõleg svájci) billentyûzetet használnak saját driverrel amik szétbohóckodják a wines direktívákat Pl hogy be van-e nyomva a Caps Lock. Na ezeknél is lehetséges a két állapot, de független hogy világít vagy nem éppen (normál esetben persze tartja a ritmust 😛)

Billentyûzeten fullosan, gamepadon többé kevésbé megy (nem sok gomb megy oda).

Kormányom továbbra sincs, Holecskót lehet nyaggatni mi a káposzta van ha nem megy az index.

Az eljövendõ koktélivós automatához vki csinálhatna nekem egy videót ahol egérrel iszogat - egy nyerõs minta jó lenne - nem tudom mennyivel hosszabb ha cseresznye van a pohárban.

icetihi
Igaz, de nekem az is elég lenne ha az RS5-öt engednék festeni...😄

Bivaly a zene! <#idiota><#boxer><#finom>

Nájsz! 😊 S5-bõl igazán berakhatták volna a Sportback-et, hogy eltérõbb legyen az RS5-tõl...

icetihi
Monster Energy Ferrari 599 GTO, aztán azt hiszem pihenek ezekkel egy kicsit 😄

holecsko10
Üdv!

Hallottam, hogy sokan kérdezik és segítség ért fordulnak ts-hez kormány ügyben és mivel neki nincs és a segíttetem tesztelni a kormányhoz való beállításokat gondoltam meg osztom veletek az én észrevételeimet.

Elõször is én a következõket tettem fel telepítettem a programot.
Telepítéskor a 32-bites Unicodes formát választottam igaz 64 bites Win7-em van, de 32 bitest kell választani.
Ha fent van a program akkor el látogatok a gyökérkönyvtárába a C:\Program Files (x86)\AutoHotkey itt az exe-nél hozzá adtam, hogy mindig rendszergazdaként indítsa el a programot.

Be másoltam a Dokumentumok könyvtárába a AutoHotkey.ahk fájlt felül írva a régit.
Ezután meg nyitottam a Jegyzettömbben és ki pipáltam a Formátum fülnél a Hószú sorok tördelését.
Tetszõlegesen át írtam a taunt írásokat és a balra index és jobbra indexnél a q és az e betût át írtam a G25 beállításaira.

G25-nél:

Balra index: Joy6
Jobbra index: Joy5
A világítást pedig a veszõre raktam mert azt ritkán használom.
Fájl-Mentés másként UTF-8-ban.

Remélem tudtam segíteni.
Ha valakinek kell itt van az én AutoHotkey.ahk fájl G25-höz.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

tomsolo
Majd meg(hakk)döntjük könnyedén 😄

De akkor is a kisvakond-é, nagyon sokat dolgozott vele és nagyon szép is lett!!!!!!!! <#vigyor4>

icetihi
Bekerültél egy idõhurokba biztos 😄😄😄

Okvetlen írj ide légyszives ha ok mert ez a verseny érdekelne <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Angela147GTA
Pedig de. Bár ne tettem volna.

TDU2 > Angela147GTA

Sziasztok! Tudtok valamit arról ,hogy mennyi ideig lesz az, hogy nem lehet DLC t venni a TDU2 oldalán ? Csak ezt irja ki : " The Account Management system is currently undergoing maintenance. Please try again later. "

Egyébként errõl a monológodról eszembe jutott EZ

Hát ezen a mai napig röhögök! <#taps>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ezt nem mondod hogy 500km-es CRC-t csináltál??? <#worship>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ha "Pöttyös" akkor "Túró Rudi" <#vigyor2>

tomsolo
😄
D:

Angela147GTA
Mától 5 napon át elérhetõ az 50. tagállamban, Oahu tengerparti útjain, autópályáin, hegyi szerpentinein, Honolulu utcáin, 50 checkpont, 500 km-es verseny, kevesebb mint 5% ismétlõdéssel: Hawaii 500 a C.R.C.-ben! Nevezési díj: 55550 játékpénz, minimum nyeremény 555550 játékpénz.

Mindez persze tök felejtõs, mert ahhoz, hogy megoszthassam épp most toltam végig egyben az 500 km-t, 155 perc valamennyi másodperc alatt, erre a végén kiírta, hogy _th vagyok és a best time 2 perc 40 másodperc. És amikor megosztottam akkor is 2 perc 40 másodpercre állította a current record-ot.
Eddig még sosem szidtam igazán, de most a jó k**** *****t mindenkinek, aki ezért a bugért felelõs! <#falbav>

TDU2 > Angela147GTA

Ez a kisvakond autója, nem ??? <#conf>

[HUN]FaTaL
😄😄 Jó lett

VWfan
Nem jön valaki gurulni egyet?

Bronx South
vmi ilyesmi készülget...

Srácok!
A CRC-ben a "Hall of fame" alatt lévõ versenyek mit takarnak???
Régebben mikor néztem, mindig üres volt.
Most van egy rakat futam benne, millásak és mindegyik 3 nap múlva jár le.

<#mf1>

Igen, egyébként nagyjából akkor nyertem utoljára!
Azóta tényleg katasztrofálisan ment a poker, tegnap este talán megtört a jég! <#wave>

tomsolo
Nem valószínû. 😊