40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
danyr #30466 Hát gyerekek ez komolyan vicc, összetákolhatták volna jobban azt a szaros szervert. :/ -
#30465 válaszoltam is rá.. -
#30464 Igyvan! na Online ;) -
Stockbauer33 #30463 -
Stockbauer33 #30462 Mingyá kaptunk a nyakunkba 1 motorost :D Én is betáraztam vbort meg pezsgőt.Jó faszán bebaszok mint az ökör aztán meglátyuk misülki belőle.Habár nemszoktam piázni de ma belefér bármi -
#30461 TDU2-be vettem meg! :)) Amúgy ott állok melletted Boroskólával mellettem.. kicsit falusi mód.. de ez van.. meg pezsgő.. nembaj.. 2hét múlva, jön a whiskey.. -
jocking #30460 http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=656361#post656361 -
Stockbauer33 #30459 Az 1be trecolor?Itt várlak a TDU1be az ÉKGolfpályánál.A TDU2 felejtős így -
#30458 Na Tricolore megvéve, indulok fel.. -
jocking #30457 Szerintem úgy ennyi volt a próbálkozás, ez ma már szar lesz. Basszák meg, pedig maratoni krúzt terveztünk haverokkal... -
#30456 Sietek. :) -
Stockbauer33 #30455 Na akkor az 1be találkozunk a golfpályánál -
Stockbauer33 #30454 Hát tőlem mehet akár az is de láttam h feljött a Sean is és nemgurultam vele kb 3 honapja.Jó haver de kapufa a mai esti gurulás vele így -
#30453 TDU1-be?! ottse?! -
Stockbauer33 #30452 Nemtudunk csatlakozni -
#30451 legalább megcsinálom az instant challengeket :) -
#30450 Ha gondolod,Stocki.. gyorsan megveszem a Tricolore-t,aztán mehetünk 1-be nyomni egy izmos pár órás krúzt,ha van hozzá kedved.. -
Stockbauer33 #30449 Nálam zsír az irányítás.Vmit én is észrevettem h nem a megszokott de nekem pozitiv.Tavaly szilveszterkor éjjel még az 1be felmentünk Sean Feco MrFord meg én.Találkoztunk az É K Golfpályánál.Jött pár külföldi is arra felé.Persze mindenki H N Y és pikpak spontán olyan qvanagy krúzba lettünk h az addig megszokott fasza krúzok még überelve lettek egy szilveszteri mega krúzal.Nemgondoltam h ennyire betalál a szilveszteri müsor.Persze találgattunk milyen lesz majd a 2.Hát basszaszájba az anyját az összes faszkalap francia k..g.Az ideiből nemlesz semmi hogy rohadjonki a ...A faszkivan h megint vmi kicsit is fontos napon qrjákL Igy szóloba qva nagy.De majd megveszem 20x a köcsög DLC-üket -
#30448 Őszintén.. nemtudom mi a szar van a TDU2-vel.. de nekemis csak Stuarték vannak a layerba.. + a Cinque IRÁNYITHATATLAN.. egyszer nemreagál semmire,egyszer megpöccintem a bill.-t már kanyarodik mint a jó **** ***** -
#30447 Ennek örömére én felmegyek aztán rugok a Zondának 8-9 Hawaii kört.. hamár itthon kell pusztulnom.. -
Stockbauer33 #30446 B.Ú.É.K mindenkinek -
#30445 Dlckben és krúzokban gazdag, Új Évet kívánok minden TDU2 játékosnak! -
koalika #30444 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!! -
jocking #30443 Megint fasza a szerver, az egész szigeten csak stuart wintory és haverjai randalíroznak. -
Petryx #30442 Boldog új évet minden TDU2 playernek! -
#30441 Azt jelenti, hogy nem megy a: szerver.
Szilveszterkor biztos gyorsan megjavítják. -.- -
basicscale #30440 Pont most léptem én is be, azt hittem én rontottam el valamit , mert ép egy cpr fájlt piszkálgattam -
danyr #30439 Az mitől lehet, hogy online csak 2 playert látok csak fixen az egész térképen, chatelni nem enged, barátokat látom ha bejelentkeznek de joinolni nem tudok, valamint invitálni sem? Indításnál nem panaszkodik a szerverekre. -
#30438 Nem a tuningról beszélek, hanem a felnicseréről. -
#30436 Ja tényleg. Akkor egy őjabb fail/bug. Legalább beengedhetne, csak nemtudsz rá tuningot rakni csak felnit cserélni. Akkor kicsi elad és újra veszel egyet. :D -
Petryx #30435 "Bemész a festőműhelybe és lecseréled a felnit, ha a gyáriak közül szeretnéd. "
Azt mintha tuning műhelyben lehetne, oda meg a Ferrarival nem lehet bemenni... -
#30433 BÚÉK
-
#30432 Bemész a festőműhelybe és lecseréled a felnit, ha a gyáriak közül szeretnéd. Belteret nem lehet. -
#30431 Ott fötörsz bal oldalon, Buék neked is, meg mindenkinek :) -
#30430 Viszont!! És kivánok énis minden TDU1-TDU2 gamernak BUÉKot!!
....Jameg ,Jim Beamet,sört és pezsgőt.. -
#30429 Itt már leestem, vagy én szenvedek ott a sarokban? :D
Mindenkinek akivel már nem találkoznék addig, Boldog Új Évet kívánok!
Malac, meg lencse legyen :D -
PapiHun #30428 Jó kis kép -
#30427 -
#30426 nincs :) -
Petryx #30425 Igen, a felnicseréhez átírhatom a file nevét, de azzal csak én látom másnak a felnit.
Arra gondolok amikor megveszed a szalonban az autót, kiválaszthatod a felnit és a belteret.
Amit később a tuning műhelyben lehet módosítani. (mármint a felnit)
De a Ferrarit nem tudom műhelybe vinni, ergo nem tudok rajta módosítani.
A beltér meg az előző festéshez passzolt, az újhoz nem!
(tudom miért nem vettem másikat...) kérdés, hátha megoldható.