Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az ablakot elõ lenne hívva könnyebb lenne.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
youtube.com/user/icetihiii22
hangacsi.blog.hu
gaba
Matricázom a jobb hátulját és ugyanazzal a színnel megjelenik a hófehér motorháztetõn ilyen-olyan forma.
Qrrwa idegesítõ hogy nem addig tart a modell, ameddig látod...
Ja és persze olyan nincs hogy ugyanolyan árnyalattal letudod matricázni az átlógásokat!
Véletlenül sem! Tuti hogy elüt a festéstõl... <#boxer>#boxer>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
2 ember
még 2 ember
ismét 1 ember
és megint 1
Ha meg pont a végén nem jön a lap akkor meg baszhatom az egészet, megnyerni nem tudtam:

Ezt úgy mégis hány hét alatt festetted meg a Stickers Shopban???
Hack-el sem tudnám utánozni.
Le a kalappal! <#worship>#worship>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Viszont pls. dobj egy email címet priviben, mert az SG-vel nem mennek el a képek.
(Nem tudom mennyire ritka ez).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Este megnézem a képeim, ha találok közte olyat ami szóba jöhet így levágva, szívesen átküldöm!
*ehhez kéne:

Ugyanez a Chargerbõl is, Hawaii és egy ibizai verzió.
http://goo.gl/gd6Zi5
<#banplz>#banplz>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ez is milyen hülyeség má! "Press START to play"
Ha komolyan veszem, a mai napig ki sem tudom próbálni a játékot.
Nekem nincs START gomb a billentyûzetemen! <#banplz>#banplz>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Utána meg ez jött ki az utolsó lapra. Nem azzal van a gond hogy ilyenek meg amit délután beszúrtam elõfordulnak, hanem a sûrûséggel, és hogy a gép bizonyos embereknek oszt. A pokerstarson se ennyire vészes a helyzet mint ebben a játékban, de inkább vissza megyek gurulni most megint nem megyek be a pókerterembe 1 hónapig, számomra ami ott van az az idegörlõ, a csírák meg majd lekopnak a szigeten.
Nehogymár végigüljek fél órát a finalig, utána meg két ilyen egymást követõ mutatvánnyal ki legyek végezve, hogyne.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ja és 2 korrekt playernek akik barátlistán vannak elajándékoztam 2 elsõhelyet.Igaz cumi volt az eggyik mert Achim 70 win-el jóval elõrébb van mint én de értékelte a szándékot.
Bár nekem nem volt kedvem röhögni:
Látod Stocki!? Ez az én formám, amirõl beszélni szoktam!
5-6 körön keresztül semmi.
Kapok egy A-A-t kézbe, elkezdik az emelgetést, majd a csávó egy 2-2-vel kiejt.
Na itt tényleg letudtam volna rúgni a monitort!
Ja meg még a motorokat olvastam valahol, ennek is örülnék. ez a dlc-s küldetés, meg két új autó nem valami nagy ajándék, persze jobb, mint a semmi, de pár új autónak jobban örülnék <#gonosz1>#gonosz1>
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ha mindent úgy csinálsz ahogy ott van, mûködnie kell.
Nézd meg nem-e olyan gombra tetted a "képlopást" ami másik szoftverrel ütközik.
Illetve az elérési út a RUN elött ki legyen választva. (bár enélkül azt hiszem el sem indul)
Ja és a megfelelõ módban álljon a Textmod, ahol látod hogy melyik gombbal tudod kilopni a matricát.
A kis ablakba visszarakás is ALT+ENTER! <#papakacsint>#papakacsint>
Felvettem tegnap még egyedül egy jelenetet, de ahogy elkezdtem felenni rá egy percre, nem fél órára egy órára, rá egy percre közvetlen ahogy elkezdtem videózni oda ugrik paganival mellém egy ruszki majom. Mivel nem láttam hogy ki az feltételeztem, hogy vki a friend listrõl, megkérdeztem hogy ki az. Elkezdi hogy nem tudja és egy smile... Én szerintem vonzom a játékban az összes unatkozó csíra majmot, lehet hogy radaron vok nekik vagy a fasz se tudja.
Cruise közbe nem zavarnak mert lemarad az összes, amelyik kibasz az meg felnyalódik utána 10x valamelyik oszlopra vagy házfalnak, majd lelép, de így hogy videó + szervezkedés hogy minden stimmeljen ki vok téve ezeknek. Mindenesetre részemrõl vége a nyavajgásnak.
Ha már csal, akkor legalább magának csaljon és ne más szórakozását tegye tönkre.
Egyébként nem vagyok benne biztos hogy mindig csalás áll a háttérben.
Régebben még SeanJRussel CRC-jét vitte el elõlem Speed úgy, hogy nem is indult rajta, ráadásul olyan kategóriás autóval amivel ott nem is indulhatna, egy lehetetlen idõvel.
Sokáig nem is ment a CRC, elvileg javították. (errõl TS tudna mesélni azt hiszem)
Tegnap este viszont elbizonytalanodtam...
Láttam egy Drag futamot, amin 11 sec volt az elsõ idõ.
Mondom megnézzük! Mielõtt indulok, megnézem az eredményeket, ha nagyon kilógó van, neki sem kezdek.
Na itt a következõ volt.
Rákattintva a CRC-re, 11 sec az elsõ idõ, X emberke neve és képe mellette.
Viszont az eredmény táblán egy teljesen más emberke volt, 17 sec idõvel az elsõ helyen és a többiek szépen néhány tizedenként egymástól sorban mögötte.
Más volt a fõ képernyõn a vezetõ és más a táblázatban.
Mint anno! :-(
Remélem nem szaródik el már megint a CRC, mert épp elég a csalókat kerülgetni, nem kellenek mellé még plusz bugok is...
Engem igazából nem zavarnak olyan szinten a cheaterek , hogy pénzük illetve hackelt autóik vannak, örüljenek neki, ha ettõl õk boldogabbak.
Az viszont nem tetszik, hogy a crc-n egy versenyt nem lehet megcsinálni, mivel 0:21 alatt végigmegy 3 km-en... <#rolleyes>#rolleyes>
Beléptem egy versenybe ahol csak külföldiek voltak A2-es kocsikkal, írják váltsak át (A1-esen voltam) én is A2-esre mondom az nekem nincs sajnálom (24-es szint...) Akkor hirtelen elindították a versenyt. Természetesen nem gyõztem hisz a az A2 lvl4 gyorsabb az A1 lvl1-nél (ebben az esetben) Köv. kör kiírják hogy csak A1-es de se nem Bugatti se nem Koenigsegg (term. mindenki lvl4-el) Úgy akartam taktikázni hogy rövid féktávokkal próbálok nyerni, de õk kanyar elõtt irreális mennyiséggel fékeztek (tudták jól gyorsul a kocsijuk), Én el is toltam egyikõjüket pont ezért...
Aztán jött a noob-ozás meg low meg stb...<#levele>#levele>
Az se fairplay hogy befékeznek !direkt! elõttem.
Az elsõ részben könnyebb volt, ott elég volt egy return to roadot nyomni. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amit megcsinálok 10 perc alatt, azt meg lehetne 10 másodperc alatt is, de neeem, mert a játék 90 % -a tele van unatkozó retardált gyökérrel.
Mi a fasz van ezekkel, mi ez az iq szint, hülyék az emberek de ennyire ??? De ugyanez van az életben is, egy kibaszott mátrix ütni vágni kell az embereket hogy észnél legyenek. Próbálok türelmes ember lenni, de ez azért sok már.