Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Stuart nem érti ezt:

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

GerY5
#29546-ig bezárólag...

És akkor innentõl ismét ON.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

tomsolo
Aranyérre legyen gondod
Popsid alá: tegyél rongyot.

<ÖSSZEFOGLALVA A LENTI KOMMENTKET>

aki a kockázást magára veszi és megsértõdik az érzi hogy tényleg kocka.. 😄

bpeti72
Hogy ítélhetsz meg elõre embereket hogy milyenek is lehetnek valójában. Olvastál te olyant a hozászolásomban, hogy valakit lehülyézek,vagy kockázok? A privit azért írtam, mert ez nem témába vág. Én nem tudom ennyire komolyan venni ezeket a játékokat, hogy habzó szájjal ugassak bárkire miatta.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

icetihi
Már keményen elegem van itt a lekockázásból, a "raj" szó mint olyan meg kiverte a biztosítékomat, sajnálom hogy neked még ilyenbõl sem jut, maximum a desktopodon táncol valami. Mert ugyebár valószínû, azért fejezted ki nemtetszésed. Vagy netalántán összeszedtél valami hétpróbás ribit a hétvégén egy irtózatosan homályos buliban ahol totál részegre ittad és szívtad magad? Mert ez a másik eshetõség.
Akiket fikázol, nem kockák, rendszerint kikapcsolódás miatt játszanak, és az hogy megkedvelték és megszerették egymást, hát elõfordul. A kép pedig azért került ki, mert rendszeresen szidják a játékot, hogy itt semmi sincsen.
Egyébként ha már itt tartunk én meg lefotózom majd a pénzt amit úgy kerestünk hogy bent a játékban megosztottunk egy ötletet, arra nemtudom milyen reakciók jönnének...

youtube.com/user/icetihiii22

Bronx South
Az amerikai zászló pedig arra utal hogy muscle car fan vagyok, gondolom egy autós játék topikjában nem jelenthet egy usa zászló akkora problémát mint amilyennek beállítod. Egy politikai fórumon viszont már nem raknák ki usa zászlót, mert utálom a cionista, világot rabláncon tartó zsidó rezsimet. A nickemrõl se kell sokat tudni, Bronx legvadabb területe, szeretem az east side utcarapet hol itt a probléma ?

Bronx South
Agyilag te nem vagy azon a szinten, hogy veled pm -ben eszmecserét folytassak, inkább olvasgasd amit a Run topikjában szögeztem feléd.

bpeti72
Ez most hogy jön ide? Te kockázol, az amerika zászlóddal, meg ezzel a nickel<#taps>
A többi jöhet privátba, mert egy kicsit off sztm.

icetihi
A kettõ nem ugyanaz

Tipikus TDU szerelem.Nincs ezzel semmi gond.Még annó az 1be krúzolgattam Megvadulthangyával és összefutottunk Tibiajaxal.Elvitt pár nagyon szép rejtett helyre amit simán nemlátott az ember.Még mielõtt kilépett vna a játékból felmentünk északra a szerpentines részhez és mutatott egy sziklát amit elég nehéz volt megközeliteni(kiállni) viszont a panoráma gyönyörû volt.Na oda vitt el randira Tibiajax egy francia csajt.A 2be is felmentem oda de csak terepjáróval lehet

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
Gratula a csajhoz, a poént nem értem miért szívtad mellre <#wave> Gondolom a való életben lelted meg a szerelmedet <#law>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bronx South
A napiszar az önbecsülés zavaros idióta emberek gyûjtõhelye, a hülye kocka felmegy oda röhögni, meg kommentel egyet, és még el is hiszi magáról hogy õ más mint akit oda felbasznak. Mikor a tukó cigányt feltolják oda ok, nézze akinek ez kell, párszor én is felnéztem oda régebben és olyan képeket is láttam hogy nem is értettem h egyáltalán mit keres ott. <#levele> Hányinger ami ott van, de hát a mónika showra is vevõk voltak az emberek. lol

bpeti72
Ez egy igazán rajos kép, olyan igazi napiszarra való😄

marcihusi
<#taps><#nevetes1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

rotator
Grat! 😊

[HUN]FaTaL
Nem unjátok még az állandó flamet?

http://goo.gl/gd6Zi5

jofer
Mintha a nevemet hallottam volna... <#idiota><#vigyor5>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

icetihi
Tényleg a "V"...... God save us....😄😄😄

tomsolo
Én nevettem rajta!

Egyébként meg addig örüljetek amíg "vámpírbéla" fel nem fedezi ezt topikot, mert utána ezek a wedding képek, sportfotónak fognak tûnni...XD

GerY5
<#vigyor3>

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

<#idiota>

w77d
nakuss XXD

kemszi2
mondja ezt aki ráment minden csajra verseny elõtt XD még ha pl Ferkének is hívták XD
Bronx South
A retkes jogvédõ zs..ó q..a an....at, végre olvasták a levelem és lekerült a tiltás a videómról, van hang. <#eljen>

tomsolo
A tegnap esti 5 órás krúz rövid összefoglalója:

baszki megtaláltam a hiányzó 1%ot area2ben 😄DD az egyik földútból hiányzott kb 5 méter de legnagyobb nagyitásban is alig lehetett csak észrevenni... omg <#hawaii>

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

[HUN]FaTaL
PC-s DLC már jó ideje kint van 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

wollnerd
mind1. most normális. 😮

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

igen

tomsolo
Benzinkút is megvan az alagútnál fenn északon?

wollnerd
Na, ezt nem hiszem el! A Topic mindig style offban indul! Pedig van cookie!<#nemtudom>
Megoldást vki?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

esetleg ha valaki betenne a forumba pár screenshotot area2 rõl hogy látszódjanak az utak megköszönném ha nem túl nagy kérés ...

már biztos volt szó róla de én még mindig ezzel problémával küszködök , hogy ibiza area2 99% discovered.... 😞

a térkép jobb alsó részén a pici zsákutca megvan...
egszerüen nincs több tippem hol lehet már százszor átnéztem a térképet
vannak alagutak amik fölött van körforgalom .itt nem szinezi be az alagutat mikor áthajtok rajta ez bug vagy ez normális?

wollnerd
Na, ezek a gyökerek.... Ebben is csalnak...<#boxer>

icetihi
TS tegnap esti téma hawaii kör után

<#eljen> Kis kiegészítés.Nem vok kocka de tolom minden nap 😄 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

tomsolo
Miért járnak ilyen kövér fószerek a fejedbe? o.O

icetihi
Félreértés ne essék, ez nem off, de konkrétan tegnap este erre gondoltam... 😄

tomsolo
Lehet resetelni

Bronx South
BREAKING NEWS !!

Tömegverekedés tört ki a színészek, a rendfenntartó erõ, és az agyzavargók között a forgatáson !

18+ csak saját felelõségre !

Paranoiac
Rendben, próbálkozom!

Mert amint már lejjebb is írták, 2-3 hét alatt kijátszhatóak a versenyek, és akkor már csak a krúz marad... 😊

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Sajnos a playerek kb 70-80%-nál alább hagyott a lelkesedés.7végenként még talán talán van 1-2 közös krúz.Fent a bannerba van TDU2 player lista vagy itt a PH-s srácoké .Próbálgasd szorgalmasan beírni a neveket a játékban.Talán felvesz vki a barátlistájára

Paranoiac
Sziasztok! Most tettem ujra a játékot, és mivel én azt hittem, hogy cloud-os, folytatom ahol anno abbahagytam. Hát tévedtem. De keresek embereket akivel lehetne krúzolgatni vagy ilyesmi. sajtostekercs néven megtaláltok (ha bárki fel akarna venni 😊 (forever alone :'( )

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Bronx South
<#nevetes2><#nevetes2>

Dj Tommy
Ez még az a DLC, amit mi Pc-sek, már nyáron megkaptunk.<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Test Drive Unlimited 2
Hey TDU2 Fans, Good news! At this time, the DLC1 Exploration Pack update is going live on Playstation Network. European users should have access immediately, US users should be able to access the patch starting tomorrow AM. For more information about the free PS3 DLC1, check out the link to the forum thread ----> http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=643816#post643816

Ezt tegnap tették ki fb re . Jöhetne már a PC-s dlc is ...
icetihi
Teeeeeeeeeeeeeeeeee..... Már csak az üvöltõ zombi hiányzik a végérõl...

Bronx South
Ja, nem futotta többre.

ennyit sikerült 3hónap alatt felvenni ? 😄D