40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
mark0ba #32100 Szia, nem húztad meg a vidikártyádat? (ATI) Mert nekem akkor csinálta ezt. -
#32098 Na ma megyek haza úgyhogy ha esetleg vkinek van kedve egy ilyen kresz krúzt szervezni estefele lehetőleg nem oahun akkor én mennék! ;) -
dingi dongi #32097 Sziasztok.Nektek is becsikozódik a kép néha?vagy csak nálam van gond?Kicsit szaggat a játék -
mark0ba #32095 [email protected] :D -
#32094 [URL=http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=62024](#7) Aki akar küldhet topikot Jahianak, akár arról hogy mi legyen a dlc2 -ben, vagy akár amit gondolsz írd meg neki.[/URL] -
jocking #32093 Nem is az, hogy LÚZEREK, hanem FRANCIÁK. Ennyi. :D -
jocking #32092 Ha nem adják ki a már elkészült tartalmakat, akkor ne csodálkozzanak, hogy nincs pénz. -
#32091 Ezek egyszerűen LÚZEREK. Egy ilyen játéknál egyesével adogattam volna ki újabbnál újabb dolgokat, ha mást nem, ruha, ház, frizura, egyéb nyavaja pakkokat, szanaszét kerestem volna magamat... Ja meg sorban állnának az irodámnál a szarabbnál szarabb autómárkák marketingesei, hogy bekerülhessenek jó pénzért (pl. Kia, Opel, stb.). De ehhez már agy kéne, meg munkakedv. -
#32090 "In April 2011 Atari announced a project to restructure Eden Games, its development studio headquartered in Lyon (France). The plan, which was effective at the end of the first quarter of fiscal year 2011/2012, reduces the workforce to approximately 25 employees, adjusting costs to the size of the business and its revenues."
De ez a 25 ember sem foglalkozik a TDU2-vel náluk.
A pénzről egyébként meg annyit hogy 100 000$ doláros pong készítő versenyre meg van lové mi. -
#32089 pedig vhonnan még kéne "kukázni" minimum 100embert.. -
#32088 Az Eden-t jelenleg 80 alkalmazottat foglalkoztat az eredeti 200+ ból. 80 alkalmazott pedig semmi. Ebben benne van a takarító, a titkárnő és a pizzafutár is:) Továbbá őket is alul fizetik, mert nincs miből. Ha pedig nincs pénz, nincs motiváció, akkor nincs játék, nincs support, nincs semmi. -
#32087 Igyvan, a játékipar is egyféle élvezeti cikk sztem.. avagy vegyük nagyrészben.. a számítógép.. . De teljesen igazad van, a TDU2 az qrva nagy pénzbánya LEHETNE ha lenne vele foglalkozva,és nemcsak a pofajáratás lenne,meg az igéretek szigete.. énis, ha normálisan meglenne csinálva, és foglalkoznának vele.. minden nap modellezés, jönnének az új autókról,motorokról, szigetekről, lehetőségekről képek, és tényleg dobálnák kifele nekünk a dlc-ket, bár 16 vagyok de dobnék bele még pár ft-ot.. annyit megérne nekem az a játék.. mert jó játék, fasza krúzokat letudunk nyomni,meg más nemzetiség is.. de mindig kell vmi plusz,és ez a plusz hiányzik.. ami helyett ugyebár igérgetés van.. meg a 4hónapja hirdetett DLC2-ből 1kibszott kép.. -
#32086 A játékipar ugyan olyan üzlet mint bármi más, a pénzről szól elsősorban. Abban én meg nem vagyok biztos hogy csak az én sík agyamban, vagy bármely más hozzám hasonló agyában fordult meg az a gondolat, hogy a kúrva anyját a TDU2 az egy pénzbánya lehetne.
Egy nagyobb cég stratégiájának intervalluma meg nem pár hónapban, hanem években mérhető, és abban nem hiszem hogy ki van zárva hogy az Atari azt mondja, köszi fiúk ennyi volt, és valaki mással köt szerződést, akik meglovagolják a játék lehetőségeit. Max amit látunk még az egy kérdőjel, azt lehet az is marad, passz. -
#32085 De más fejlesztő nem fog belenyúlni a TDU2-be, hacsak kifejezetten fel nem kérik rá (lásd DICE esetét az NFS:HP-val), márpedig a TDU2 az Eden projektje, nem másé. Nekik pedig eddig sem volt egyéb dolguk a sztrájkoláson kívül, ha jól tudom.... -
#32084 Viszont az Atari a kiadó, az NFS -t se egy fejlesztő cég csinálja. -
#32083 Én nem ringatnám magam nagy álmokba, ugyanis a TD:Ferrari-t a SHIFT-es fiúk fejlesztik, nem az Eden. Szóval ahogy eddig nem volt egyéb dolguk, mint TDU2-t reszelgetni, ezután sem lesz, és ahogy eddig nem jött semmi új tartalom, ezután sem fog.
De persze ne legyen így.... -
#32082 A #32078 végéhez ("persze az utána következő időszak nagyobb kérdőjel") még hozzáfűzném, gondolom mindenkinek képben van ez a játék, és alul az egyik hozzászólásban ott van a lényeg.
"Nem adták fel a sandbox dolgot. Szimplán csak kiadják ez a játékot, Test Drive név alatt. Nem tehettek más, hiszen TDU3ra nincs idő, addig az Atari Infogrames szerződés 2013-ban lejár. Abban pedig benne van, hogy 2013-ig a TDU1 után még 2db TD játéknak meg kell jelennie."
Én nem tartom kizártnak, hogy most többen dolgoznak jelenleg az új TD játékon mint ezen, de miután kiadják az új játékot ez megfordul azt jönnek a fizetős dlc -k, autópack, új sziget, etc.
#32079: Nem valószínű hogy az optimalizáción javítani fognak már, esetleg annyit hogy az ATi kártyásoknak ne laggoljon a játék 11.6 -osnál újabb driverekkel, de annak meg szerintem nem sok köze van a gépigény optimalizációjához. -
#32080 Nekemis szokott annyi lenni.. -
mester1987 #32079 Nálam sajna 20-5 FPS-el épphogy elment 3 magoson, megvárom azt a frissítést/DLC-t. -
#32078 Az se kizárt hogy tényleg lesz damage on / off opció, és különböző témájú topikokat vettem észre ahova irkáltak GM -ek, szerintem az is lehet hogy bővítik a már bejelentett listát. Egy év ide vagy oda, lehet hogy a második dlc hozza majd meg azt a szintet ahogyan ki kellett volna adják ezt a játékot, persze az utána következő időszak nagyobb kérdőjel mint 2 - 3 éve hogy lesz -e TDU2. -
#32077 Új vas, illetve nem új, csak most kezdtem vele valamit. A festésnél próbáltam szolid maradni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#32076 Nem akarok pánikot kelteni de ez a kép nem egy photosoppos kép ráadásul el rontva? Milyen élsimítások ezek? -
#32075 Jóvanna, csak szeretem a jó meglepetéseket. Ez meg minden csak nem az.... -
#32074 EZ A DLC2 "NAGYRÉSZE". XD -
#32073 Egy.. igazából a DLC2-nek a nagyrészét már láttuk sztem, szóval akkora meglepetés nemlessz.. -
#32072 1. kép? eeeeegy kéééééép??????? Kit néznek ezek hülyének??? -
#32070 Onnan mentettem! Csak a linkelés nem jött össze... -
#32069 ugyanezt akartam linkelni FB-ről.. -
#32068 -
#32065 OK. -
#32064 Inkább nem. Házakat nézek magamnak, és a verdáimat rendezgetem, próbálgatom. Azt jobb szeretem egyedül. -
#32063 Guruljunk egyet? :) -
#32062 aztaqrwa de kegyetlen feelinget kaptam ma el ! Belépek ebbe a qrwa játékba, azt utána egyből olyan érzésem van mint ha Hawaii-on lennék, lassan szerzek pálmaleveleket a monitor köré. Eddig még egy játék se tudta átadni nekem annyira egy hely hangulatát mint ez a szar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#32061 + Dubai + 1-2 szigetet még.. + akár a Fuji-t is Japánból.. én szivesen gurulnék ittis.. -
#32059 Az elképzelések jók.. főleg ha beleraknának még 2-300autót meg 40-50motort.. [ link ] -
#32058 Nekem 8.. de most nem videózok.. gyorsan készek lettek ezek a videók.. most egyhónapig videó off.. ha csak nem lesz vmi odab.szós krúz.. de ha lesz is akkorse most rakom össze őket.. -
brucewayne #32057 ma kora este lehetne akkor korrigálni a kresz driveot
-
#32056 Legközelebb figyelünk, elsőnek sztem jó volt! -
#32055 true story... -
#32054 Az baj hogy 90-es tábla van a hajtűkanyarok előtt is, szóval én nem adnék arra a helyedben :D