Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Tuning meg szerintem igen esélyes az 5-ös tuning, ha már hack-ként létezett akkor gondolom volt valami elõre megírt alapja is.
Amúgy meg azért én õszintén szólva nem vagyok lenyûgözve ettõl az autófelhozataltól... Minek az a Corvette, meg az SL Black Series??? Ezek már amúgy is benne vannak!!! Vicc!!!! Gondolom hatalmas különbség lesz az alapverzió meg ezek közt... hülyeség... F40 is benne volt már a játékban, ha jól emlékszem.. Jöhetne több utcai, hétköznapibb autó... No meg 1 év után kapunk 6 kurva autót..fasza..remek tendencia.. És 3 motort !!!!!! Hatalmas LOL!!!Meg milyenek...Harley...KÖZRÖHEJ!!!!!!!!
No de legalább foglalkoztak a játékkal.
Végre lehet majd lépkedni a szigetek között könnyebben és ha minden igaz lesznek kapcsolható fényszórók is, nem csak reflektor!
Az én véleményem a DLC2-rõl: 10 / 2,3 ->lehervasztó ez az egész nekem még mindig...
az ORC minden héten 3 új verseny
és a session managment
Viszont a kocsiválaszték nem vmi nagy - talán azért mert ez a free csomag csak?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A tunning update vajon a level5 lesz?
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
DLC 2 RÉSZLETEK
Most meg a Max graffal is megy, de a legeslegstabilisabb futás érdekében az Eviroment quality medium, Az összes többi hight (kivéve a felbontás (1028x1024), mert érdekes módon a legmagasabb felbontás (1680x1050) nem terjed ki a monitorom minden sarkába. 😄)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mentéseknek köze a kulcshoz? Nem hinném.. Frankón megy.
Nem értem 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
No megprószálom a progikkal amiket ajánlottál, lesz ami lesz...
Köszi a választ!!!
Lehet, hogy volt már róla szó, valahogy lehet úgy játszani Online, hogy tört a játék? 😄 Tehát nem eredetivel. Vagy éppen a DLC-t "meghamisítani"?
Elõre is köszönöm a választ!
GameCam, Mirillis Action, ezeket próbáld meg még esetleg.
Tudnátok nekem ajánlani olyan progit, amivel játék közben tudok felvételt készíteni. A Fraps-el és az EMG-vel próbálkoztam, de mindkettõnél kifagy a játék (Shift 2), amikor elindítom a felvétel és leáll a játék is meg a program is... Mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
Fxr
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nagyon rég jártam már itt, meg sajna a játékban is, de most újra kedvet kaptam hozzá, és csapatni fogom neki 😊 Annyi lenne a kérésem, hogy akik újak, és nincsenek fent friendnek. azok vegyenek már fel plz. A nevem a játékban: Sanci
Köszi. Jah és még annyi, hogy milyen idõközönként szoktak lenni nagyon összejövetelek/krúzok?
azt meg kéne tudni tõle hogy a fordulatszámmérõt és indexet hogy csinál 😄
Hey Guys! Just a reminder we will be releasing the details of what’s going to be included in the TDU2 DLC2 later this week. Stay tuned to hear about the ALL NEW bikes, cars, items, and additional enhancements! (Yes, that means bikes will be in place with the DLC2 😄 )
bár most azzal is ellenék ha az F40slotjára az f40adataival

Most ott tartunk, hogy megint igértek valamit, a videókat meg azért dobtam be, hogy nem felejtünk. 😊
Ezek a hûdefasza, ûberbrutál ilyen még sose volt ezelõtt marketing szöveges videók a reklám részei. Fel lehet fogni úgy is mint az óvodások választás elõtti ígérgetéseit 😉
UI: óvodások=politikusok
Ugyanezt csinálják most is, de itt van a teljes beharangozó interjúja a nõcinek, ahol megindokolja miért lesznek a motorok külön dlcbe:
UI: ezek se sokat játszhattak a TDU2-vel 😄
Bár ennél hosszabb videót is lehetne csinálni, hogy mit ígértek és mit kaptunk. Plusz ami szerintem a legnagyobb pofátlanság az a pocsék hangok és a korábbi rész alapját képezõ sok kocsi hiánya.
mondjuk érdemes megnézni/rákeresni hogy a néni milyen projektekben vett részt eddig, majd mind bukás volt, lehet Õ az egyik hibás fogaskerék amit érzünk a stuffon, és nem is Nadal?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)