Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez is "csalás" de legalább a játék adta lehetõség, nem külsõ programos belepiszkálás 😊
"Nulla tenaci invia est via"
nem értem minek kell ide pénzcsalás 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Ma látván a tduduckot, sok új, remek modokra bukkantam. Na, majd ezeket kifogom próbálni. Volna egy kérdésem felétek: Ugye amikor legutóbb voltam a TDU2-ben, tomsolo cheat engine-es tábláit is kipróbáltam és annak segítségével egy full redõrrucit, és egy rendõr Viper-t tettem be (és a unoffical pacth rendõr Chrysler-t is vettem). Nos, szerver még nem szúrja-e ki ezeket, vagy már igen?<#miaz>#miaz> (különösen a viper-t!)
Köszi! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Köszi a megnyugtató választ! Most már mindig mentek! <#nevetes1>#nevetes1>
Ilyenkor a mentést visszateszem és megint jó.
Mivel neked nincs mentésed, így újra meg kellesz venned a kocsikat a játékban.
Kaptam is a mustangokat...
Gratulálok tdu2!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
lehet atari pontokat venni, utánna a dlc-s autókat is, baj akkor van, amikor meghülyül a szerver és ingyen engedi venni a dlc-s autókat, na azt utólag megtorolja a játék... 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
anno is nagyon tetszett a játék, de nem volt hozzá vasam. Most végre megvan meg eszembe is jutott a steam sale kapcsán.
Végre szerver is van, online tárolt savegame is pipa, így gondoltam keresek valami magyar communityt... 😊
Valaki hozzá tud csapni a játékos listához plz?
ingame name fubenalvo, sg.hu-n fubenalvox
Illetve egy kérdés... mennyire érdemes, nem érdemes most DLC-t vásárolni. az F40-es paripa gyerekkorom óta az egyik favoritom és láttam, hogy csak DLC-ben elérhetõ. Ezekkel pedig ha jól értem mostanában igen sok baj van...
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu
Asszem újra kaptam kedvet a játékhoz, csak sajnos még vizsgaidõszak van... :/ 😄
Ma megnézném a tduduck-ot mert már nagyon régen néztem a TDU2 modokat, erre nem tudom elérni a fórum részlegét... Csak a fõoldalt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Warning: require_once(
Fatal error: require_once()
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Behúzva:
Bugatti Veyron 16.4 Super Sport
Pagani Zonda Tricolore
Catheram R500
Meg majd a játékon belül megveszem a desmo-t! 😊
Ötödik kocsinak melyiket ajánljátok még? Így is úgyis el kell költeni a tokenst.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
viszont csak a paypal választható fizetési módnak
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
a dlc-s küldikhez adja a dlc-s autókat 😄
Az összes pénzemet elköltöttem kb 5 DLC kocsira és kaptam mustangot helyettük. Emiatt most alig van zsé. :/
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ez viszont nagyon szemét üzenet.. -.-
mi a qva anyát hackeltem.. beléptem a szerverre teljesen alap és eredeti játékkal és ingyen megvehetõ volt..