40335
  • Coral Springs
    Félek egy kicsit a The Crew -tól, mert egy TDU2 után most mindenki nagy elvárásokkal várja a megjelenését, azt egész USA ide vagy oda nehogy egy óriási bukta legyen a műsor. Ha az is egy full arcade szar lesz tele bug -okkal akkor megint csak ott vagyunk ahol a part szakad.
  • Seangaijin
    ÓÓÓÓ hát az 1-be nem volt szinte olyan nap, hogy ne gurultunk volna legalább 1-1,5 órát... Krúzokra 2-3 layernyi player volt... Régi szép idők.
    Ez a 2 egy kalap kaki, én végig vittem a "single" részét és utána szinte azonnal ment is az uninstall... De majd a Crew hátha visszahoz egy keveset a TDU1 feelingből. Pláne ha DLC-ként beletennék Oahut :D
  • Coral Springs
    Kétségtelen, O'ahu -nak van egy vonzereje amiért még feljárkálunk, de én is csak azt tudom mondani hogy a TDU1 jobb volt. Ez a játék komolyabb nyomot nem hagyott bennem, max negatívat. Ha sikerült volna az első rész felélesztésére irányuló próbálkozás, ha lett volna a kategóriában egyéb jobb akkor ez nálam egy évig se húzza nem hogy hármat, bár hagy tegyem hozzá jelentős kihagyásokkal van ez meg három. Ezzel természetesen nem akartam kedvedet szegni, de azokban akik tolták az első részt vannak nyomatékosabb emlékek is. Az meg túlzás hogy én és a Stockbauer33 vagyunk még aktívak, nem egy magyar aktív még rajtunk kívül is.
  • Stockbauer33 #39640
    A TDU1 jobb volt :D

" Biztos, hogy ti ketten robotok vagytok!!! :D " Csak a póker :D habár kicsomagoltam megint ha jön az Aventador akkor lesz még gurulás.

Mentettem tegnap 1 perc múlva visszaléptem és sztem bent ültél már a lvl4-be ;) nemtudtam rádugrani

A Crew-ban ugyan ez lesz.Megindul évekre a krúzolás.Több ezer player
  • Stockbauer33 #39639
    A TDU1 jobb volt :D

" Biztos, hogy ti ketten robotok vagytok!!! :D " Csak a póker :D habár kicsomagoltam megint ha jön az Aventador akkor lesz még gurulás.

Mentettem tegnap 1 perc múlva visszaléptem és sztem bent ültél már a lvl4-be ;) nemtudtam rádugrani
  • Angela147GTA
    Emlékeim szerint pont ma 3 éve kezdtem, nulla online tapasztalattal.
    Hamar barátokra leltem: mysterion és ZeroX92P megtanították az összes Speedtrap pályát mindkét szigeten, és klubversenyekben együtt hárman léptük át a 100000 XP-t, átugrattunk a leglehetetlenebb helyekre is!
    Fel sem tudom sorolni kik azok akiknek köszönhetem, hogy sikerült mindent max-ra teljesítenem végül a kaszinóban, köszi srácok!
    És aki mindig online azóta is: Stockbauer33 és MrFordShelby. Biztos, hogy ti ketten robotok vagytok!!! :D
    Egyszerűen hihetetlen, hogy egy játékprogram ilyen sokáig tartson és ilyen sokrétű, összetett emlékeket generáljon. Tisztára mint az élet!

Üdvözlök mindenkit! Happy 3rd anniversary!
  • Coral Springs
    Itt van Angela a kép, de ha előbb írod csináltam volna jobbat. Volt egy kis gurulás.

• pxxl
  • Marci20
    100k-t bocs :D
  • Marci20
    igen, együtt játszottunk :D
    De azt én sem gondoltam komolyan, hogy kiperkálok érte kb napi 10k-t :D
    csak hülyéskedtem
  • Szabi #39633
    te akartad tegnap este is megvenni, veled gurultunk ? :D
  • Marci20
    Meglehetne menteni valahogy a szervert?
  • kemszi2
    főleg az utóbbira :D
  • pxxl
    irigy vagy a Magnum ingemre, meg a szőrös mellkasomra mi? :D
  • kemszi2
    egyik ízléstelenebb mint a másik :D
  • kemszi2
    megpusztult a játék megint :) de mára elég volt :D
  • Szabi #39627
  • kemszi2
    ez az indító progi is azt írja ,hogy van...
  • Szabi #39625
    pixxellel most is fent vagyunk :D
  • kemszi2
    döglöttek a szerverek vagy csak nálam szar?:D
  • Csabesz001
    Szóval van másik. Gyanús volt a (west) felirat. Örök hálám. :D
  • Szabi #39622
  • Csabesz001
    A régi mentésemben az Oahuiban sincs, meg az Ibizaiban. Az új profilban meg ugye csak az Ibizai van. Vagy valamelyik szigeten több is van, csak nekem nem jött szembe? :O
  • Marci20
    és akk most melyik kát klánba tömörülünk? :D
  • Szabi #39619
    átrendezték a szalonokat, nézd végig az Audi szalonokat :)
  • MooneyR
    Igaz, de amekkora élet lehet a játékban klub szinten, még össze is jöhetne néha.
    Mondjuk tegnap még magát a játékot sem tudtam feltelepíteni, a telepítés legvégén megakadt a lemez az x360pad fájlnál vagy valami ilyesminél és nem ment tovább. Megpróbálom torrent lehúzni, kód ugyanúgy, mentés vissza, gondolom úgy működik : D
  • Csabesz001
    Srácok! Az unofficial patchben hol tudok TT-t venni? Újra kezdtem a játékot, de a patch után eltűntek a kereskedésből.
  • tomsolo
    denem mert random choice klubverseny szal...
  • MooneyR
    Jó, hát ti túlaktívak voltatok : D
    Mi meg a Sunday Driversnél elég öregurasak
  • pxxl
    naon kreatív: pixxelHUN ;)
  • MooneyR
    Két aktív klub kellene és akkor lehetne zúzni egymással/egymás ellen is...
  • kemszi2
    de ha lenne 4 aktív tag még lehet én is felmennék :D
  • kemszi2
    ha kiraksz a klubóóó véged XD
  • Szabi #39609
    ha nicket is írtok, úgy egyszerűbb kiküldeni a meghívókat :D
  • Marci20
    hely*
  • Marci20
    én is szívesen jelentkeznék, ha van helyk :)
  • pxxl
    mindig is oda vágytam a felvételit meg lehet venni? csak mondj egy számot :D
  • Szabi #39605
    elméletileg a héten jön
  • kemszi2
    még nincs kiadva ugye?mert nem találtam az oldalon csak a 0.3-as verziót
  • Szabi #39603