Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Nem akartam zavarni koalika, sry !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[HUN]FaTaL
Én meg gibor, te meg konvertáltad.

De újra meg fogom csinálni ha lesz idõm (csak most már egybõl a 2-höz). Egyrészt mert már rég nincs fájlméret korlát, mint anno így normálisabban lehet vágni a hangokat, másrészt azóta az igohoz is vannak új hangok, át lehet rakni azokat is aztán lehet válogatni közülök. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Norby646
Nekem is elküldhetnéd ha gondolod! Érdekelne... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

wollnerd
De hisz te (is) csináltad a GPS-t az 1-hez! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
GPS-hez van, amit én csináltam. 😊 Szereted a GPS-t? Akkor elküldjem neked? 😊 (Ja, kell hogy kicsomizva legyen a TDU2...)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Az legalább jópofa, nyílván nem azért használom magyarul, mert nem értem az eredeti gps-t. 😄

GerY5
Az mph-t pedig a menüben, "Options -> Interface -> Unit system" Metric-re állításával lehet "magyarítani" :]

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

[HUN]FaTaL
A GPShez van, a szövegeknek meg szerintem semmi értelme.

kemszi2
de nem is kell hozzá szerintem.
GerY5
Egész pontosan melyik részéhez is kellene magyarítás?

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

0Diaz0
Nemhiszem hogy van hozzá magyarítás..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Oké,majd még akkor átgondolom.
Az elsõ részére még várom a választ 😊
icetihi
Nem, de vedd meg nyugodtan, már nem olyan drága 😊

youtube.com/user/icetihiii22

Üdv!

TDU2-höz van magyarítás és lehet feltõrt játékkal online játszani?
wollnerd
"biztos siettek haza sokan" xD <#idiota>

Fabio Capello
fenébe már, egyszer be kéne állnom hozzátok krúzolni 😄

Dj Tommy
Az elég érdekes volt, hogy jó pár helyen alig jött forgalmi kocsi, de amikor a hegyi utakon mentünk és megeredt az esõ, akkor sok forgalmi kocsi jött, biztos siettek haza sokan. <#idiota>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Bronx South
Összedobtam egy összeállítást az utóbbi cruiseokról, a TDU1 videóm meg úgy néz ki a héten kész lesz. <#hawaii>

Fehér gumpert befigyel... <#idiota>

Leo 1991
oksaaaaaaa 😄😄😄😄

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Még szép h a zõõõdel 😄 😄

Elküldöm a TS módját és akkor nemkarcolodik a Koenigsegg-ed

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hát a MrFord megcsinálja a tdu1 videóját és jön a köv tdu2 mû

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Leo 1991
mit kéne hoznom??zöld CCR-t??<#smile><#smile>
még egy ugyan olyan színû verda nem fog velem szembe jönni a játékban<#beka2><#beka2>

zoleegolf2
miylen vidi? <#zavart1>

TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //

Leo 1991
vasárnap ráérek délután folyamán<#smile>

Szeva Dávidom 😊 Kellenél a jó videókhoz.Na majd a köv 7végén(szomb-vas) gyere majd <#papakacsint>

Toltam ma egy nagyon durvát a Tomival.De vhogy mintha még az esõcseppek is nagyobbak lettek vna ma a viharba.Nemnagyon néztem az aszfaltot de volt ma nappal esõ és csúnya éjszakai vihar és a nappali esõ az aszfalton gyönyörü szép.Nemgondoltam hogy így megfog a grafika még 1 év után is.Durva dörgések villámlások és az ég is mintha pár hete sötétebb lenne.Ha éjszaka van ez a vihar akkor kajakra tök sötétvan.A civilek meg jönnek nonstop.Nincsmár v ritka h nemjönnek 370 felett.A bekanyarodó teherautók fénysebeségel kanyarodnak.

zoleegolf2
Legújabb matricám...<#eplus2><#eplus2><#idiota>

TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //

Leo 1991
mi a helyzet Stock??
rég jártam erre fele 😄😄😄

Én is köszönöm Tomi.Ez a mai benne van a Top3 gurulásomba a TDU2be.Eszméletlen milyen jól idõzítettünk a bazi nagy esõbe a szerpentinen 😊 Mindjárt küldöm a motyót

Dj Tommy
Stock: kösz a mai krúzt, a szakadó esõ kicsit "nehezítette" a vezetést a hegyi utakon, de ettõl függetlenül nagyon jó volt. <#worship>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

icetihi
Nesztek, egy újabb vidi 😊 Azért a RUF-ot durván holt szögbõl vissza lehet rántani 😊

Kis guriga így du-n?

Fehercsoki
Errõl semmi info, ha ingyenes lenne akkor gondolom azt írták volna😊 Engem csak az lepett meg, hogy nem lesz cross motor.

az új dlc ingyenes lesz majd?
Fabio Capello
😄😄😄😄

Sharks
Hallották, hogy visszajöttem, azért van... ne törödj velük, nem téged keresnek. Mond nekik, hogy sün és összetömörülnek egy helyre. 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
Nem tudom, ki az informátorod, de hivatalos fórumon 3-at ír: legalább is itt azt írja
Egyébként meg én megvárom, hogy mi lesz ebböl egyáltalán, atarinál nem lehet tudni, meg mielött leszedem, megvárok pár kísérleti alanyt, nehogy olyan legyen, mint az elsö dlcpack-nél... 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Fabio Capello
Urak, csak nekem tûnik úgy, de tényleg mintha több lenne a rendõr, mint régebben? (Ibizán, fõleg, de mintha Hawaii-n is gyakrabban futnék beléjük)

Bronx South
"Kiváncsi leszek milyen bõr ruhák v overálok lesznek hozzájuk" <#taps>

Akkor majd az Angelát hívjuk cruiset vezetni ! <#eljen>

Cápa ez a két motor jön a DLC-el

Harley Davidson Fat Boy Lo

Triumph Speed ​​Triple

MA2 kategóriába de késöbb lesz MA1 kat

Kiváncsi leszek milyen bõr ruhák v overálok lesznek hozzájuk

tomsolo
Én ezt ismerem

bár ezt se használom.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lehet h tévedek de mintha a te topikodba olvastam h csináltál egy olyan programot amit belehet állitani h milyen idõközönként mentsen a játék.De lehet h keverem és a Skyrim topikba olvastam.Ha tévedek tudnál esetleg csinálni vmi hasonlót?

tomsolo
8-as layer volt végig mind magyar
most van egy kis ritkulás

wollnerd
Még egy OFF: Viszont érdekes.<#fejvakaras>

Tegnap is csinált 3-at, viszont én tegnap be se léptem a játékba! Már majdnem 2 hete! kis hiba hogy valójában 2 hete csinált vagy tényleg tegnap este is késztette? (Mikor épp elkezdem használni a gépet 😄) Sztem az utóbbi.
Hihetetlen!

wollnerd
*jobb futtatásért*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A qurva életbe! Na, mindjá aktiválom a VIP jogot!<#gonosz3>

wollnerd
Micsoda?<#wow1> Én már láttam a "korábbi verziók vizaállítása" pontot csak sosem érhettem hogy mire való! de most itt megtaláltam a választ!
Amikor még XP-m volt nem akartam megválni tõle, de amikor szervizes Windows 7-et ajánlotta a játékok több futtatásáért, stb. elfogadtam, és hamar megszerettem a win7-et. 😊

Bocs az OFF-ért!

tomsolo
Még elszívok egy cigit azt jövök fel..

icetihi

Bronx South
És tényleg, megnéztem nálam is, és valóban csinál biztonsági mentést a Win 7 ! <#wow1> Na errõl nem is tudtam, úgy tûnik nem használom elég ideje a Win 7 -et az Xp óta... Hát akkor mákod volt, ettõl függetlenül innentõl kezdve te is csináljál saját rendszerezésben biztonsági mentéseket, lehet legközelebb nem lesz szerencséd.

Sikerült megoldanom, egy olyan funkciójával a win7-nek, amit a büdös életemben nem volt használható, mert üres volt a lista: Elõzõ verziók. visszaraktam a 18-i verziót, egész baráti a mentés. 😊 Cool. Ha valaki részt vesz a krúzban 9-kor, akkor inviteljen már kérem 😄

AMD FX-8120(8x4,2GHz), 16GB DDR3, HD6850 TOXIC 1GB, CM Stacker, Alpenföhn Brocken, 3xNoctua 12cm, 1xNoctua 14cm, 2TB vinyó, GA970A-D3 MB, Chieftec moduláris 750W 14 cm. És nem a mami/papi pénzén :P