40335
  • Petryx
    Ha ez mind igaz, én egyet kérek csupán: egy képet a 250 GTO-ról!

PM-ben is elfogadom és megígérem, nem mutatom meg senkinek.
  • Ztech
    hát akkor mire vársz?:D képet videot toljad a kontentot
  • [HUN]FaTaL
    Akkor majd annyit azért elárulhatnál, hogy legalább bugokat is javítottak, vagy semmi különös?
  • tomsolo
    Nem. True. Beszélni beszélhetek róla.
  • icetihi
    jaa közel van
  • kemszi2
    április elseje :D

(majdnem)
  • icetihi
    öööö ezt kifejtenéd bővebben? vagy csak poén?
  • tomsolo
    Az a leader board tök felesleges, azóta már változott a fizika annyira hogy nyugodtan törölhetnék az egészet.
  • aerolive
    Valaki nem jön csak úgy vezetgetni valami nem olyan gyors kocsival?
  • 0Diaz0
    naigen...
  • kemszi2
    jó 10 éve már hogy betörtek hozzánk,pár éve pedig úgy hogy,miközben mi fent aludtunk (szerencsére hogy a lenti szintről nem lehet feljutni) ,én a történés előtt érkeztem haza nem sokkal és mint legtöbbször ilyenkor nem is egy helyre mennek 5-10 házba udvarra néznek,be kitől a gázolajat szívják le,biciklit elviszik,fagyasztót kipakolják
    vidéken már régóta nincs semmi biztonságban ami mozdítható,legalább is itt szabolcsban a keleti régiókban biztos nem (egyik mtz-nek pl alul kiütötték a tankját úgy engedték le a gázolajat,trafókat leszedik leadják a rezet belőle szóval sokszor 5-10 ezer forintért még csinálnak 50-100 ezer forint kárt is
    voltvan olyan akit már 10x vittek be.1 hónap kint van folytatja megint.
    Egy lehetőséged van ha elkapod a helyszínen és agyba főbe vered,nincs más visszatartó erő
  • Norby646
    Beszarás... :DD
  • [HUN]FaTaL
    A ruhát nem, de ismerős írta az sms-t a metrón és eltűnt a kezéből a telefon... Pedig valami olcsó szar volt, még csak nem is smartphone.
  • Norby646
    Nemsemmi. Hihetetlen hogy egy kórházba is így lenyúlják a dolgokat. Lassan már fel se lehet öltözni mert a ruhát is lelopják rólad a villamoson. :D
  • bazso29
    Jött valami patch a játékhoz? Mintha élethűbb lenne az utóbbi időben, mert jó ideje superstar vagyok, de csak mostanában fotózgatnak a paparazzik. Vagy ez valami Easter Hunting nyereményjáték keretében?
  • Bronx South
    Amúgy szerintem se könnyű a megoldás. Ugyan is nem a leaderboard megtisztítását nem vágják, hanem hogy hol kezdődik egy cheatelt idő. Van ahol egyértelműen látszik, van ahol nem pl. az R8 -as kaszinó versenyben az első 150-200 az biztos, a határt én viszont nem tudtam eldönteni múltkor mikor néztem. Az is lehet hogy nem akarnak nekiállni egyesével takarítani, hanem egyszerre akarják az egészet, ebben az esetben meg gondolom egy script döntené el hogy hol a cheat és a valós idő között a határ. Bár ezt már az elején le kellett volna tesztelni minden pályára valami programmal, hogy kb. mennyi lehet a max legjobb idő egy versenyben, és szerverről korlátozni.
  • 0Diaz0
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen tempóban októberre már egy gif animációt is kapunk.
  • icetihi
    Ohhh én már nagyon tuned vagyok, de már megint csak egy rohadt screen.... Opelost fotózgatják ezek is, aztán azt rakják ki, mert maguk sem tudják mi lesz a pakkban
  • tomsolo
    Ami nem olyan arany mint a viccbe a piacon:

- Kezit csokolom, ez a gyűrű öccázé, ez arany?
    - Nem drágám az aranyozott. Az arany ott van mellette lévő asztalon nyóccázé.
  • 0Diaz0
    Mr.Ice..
  • Bronx South
    125K fux tényleg. De én szarom le, csak egy poén akart lenni, látom rosszul sült el. Fel kell háborodni !
  • icetihi
    ...die.... Egyébként vagyok akkora, hogy ne jusson eszébe senkinek csak úgy nyúlkálni...
  • [HUN]FaTaL
    Te hülye vagy már bocs. 50k aztán tényleg egy hatalmas összeg, ne röhögtess már.
  • tomsolo
    Meg aki vásárolni megy vagy fizetést kapot etc... 50K aztán tényleg nem lehet mindenkinek.
  • SimaSuna #32808
    először azon gondolkozz el, hogy a 15k-s telefon megérie?.
    Telefonszámok kellenének? Hívásrészletezővel a kifelé irányuló hívásokat 1évig ki tudják küldeni.
    Rendőrség nagyon nem fogja tudni utca házszám bemérni a telefont.
    Ha mákod van kb 250-400m-es pontossággal...ha nincs mákod akár 2 falu is lehet...
    (ezen területen dolgozom, így tudom)
    Ha androidos telefont veszel később, teszel rá netet (havi 1k) bekapcsolod a latitude-t és óránként jelet küld, otthon térképen meg nézheted..+ felteszel valami lopásos progit, ha kiveszik a SIM-et vagy SIMet cserélnek SMSben küldi a koordinátákat :)

+1 érv az android mellett :)

helyedbe azért körbenéznék a helyi sufnis GSMnél...
  • Bronx South
    Cigány vagy zsidó vagy ? Ebben az országban csak ez a kettő az a réteg aki ennyi lóvét hord magánál.
  • tomsolo
    "Although, more will be made clear in coming days once we have an official thread/forum for this stuff the priority for Atari is Hackers/Cheaters who ruin the game for others or are pirating various parts of the game or the game itself.

As I have said in the past. The in-game reporting tool does work please use it. Although this is not at all the only factor, one of the things we do is look at the number of unique reports a player gets to see whether they should be investigated. NOTE: If you abuse the reporting tool and continuously report just one player (and its evident that that player is legitimate) we will ban you from being able to use reporting."

Ez egyre viccesebb. XD
  • tomsolo
    igen mert Opelos elintézte XD
  • icetihi
    Azért veled viszonylag polite-ak ahogy észrevettem.
  • tomsolo
    aha már azért is bannt akarnak adni a userek :D
  • icetihi
    Te vagy a szépnevű az officialon? t és s van benne
  • icetihi
    Mikor a balesetem után műtöttek, és lekapták rólam a fukszokat (kb. 125K), az ápoló csajszi a telefonjával együtt a nővérszobában hagyta a fiókban. Természetesen vittek mindent (az 50K cash a gatyám zsebében szabadon megmaradt...). A telefon meglett kb 3 hónap múlva, csodálkoztam is, uh. talán azzal kezdenek valamit. Bár lehet csak azért mentek utána, mert bepereltem a kórházat, miután a nővér először sírva jóvá akart tenni mindent, utána meg le se sz.rt...
  • Norby646
    Hát én se de mit csináljak? :) Lehetne rosszabb is. Biztos sokakkal történt már hasonló vagy akár rosszabb is.
  • 0Diaz0
    Hát Norbi.. nem irigyellek téged/titeket...
  • Norby646
    Sztem is, de 1 próbát megér... Hátha... :S
  • Bronx South
    A rendőrség ennél komolyabb dolgokkal se foglalkozik, ezzel a sztorival max a hátad mögött kiröhögnek.
  • Norby646
    Értem, tehát ebbe nem kötnek bele elvileg...

Elég szar dolog látni hogy ilyen a helyzet "itthon" és csak rosszabbodik egyre inkább. Apósjelöltem kocsiját tavaly nyáron lopták el, a milyenket is feltörték párszor, faternak a kamionból 2 héttel ezelőtt 50 lityó naftát szívtak le, pénteken meg 200-at amit ugye majd tőle von le a cég, most meg a bnőm telóját lopják el. Szánalmas ez a helyzet...
  • Bronx South
    Tegnap előtti Lambo cruise:
  • 0Diaz0
    luw you hungary... fckin hungary..