40335
  • 0Diaz0
    Pedig voltunk gurulni.. Tihi, Zoleegolf, Én, Realfan90HUN..
  • aerolive
    Hihetetlen, hogy egyiken se tudtam még ott lenni, most a monitorom mondta be az unalmast. :D
    Pedig jó lett volna megjáratni a turbomat.
  • 0Diaz0
    Már elkezdtem..
  • icetihi
    Kezdd el szégyellni magad...
  • 0Diaz0
    Most kaptam olyan tanácsokat/infókat amik valszeg jók.. és tudom csinálni.. de m1, mert krúz után rakom ujra..
  • Bronx South
    Azt nem értem, de nem te vagy az egyetlen mert már több ember eljátszotta ezt, hogy ha valaki tudja hogy feltételezhetően nem lesz ott azon a cruiseon, abban az időben amit meghirdet, akkor miért szervez cruiset egyáltalán ? Nem nagy durranás a dolog, de biztos hogy vannak emberek akik egy plakát, vagy kiírás után a saját programjukat is átszervezik hogy ott lehessenek, utána meg jön egy olyan hsz hogy bocs mégse... nc.
  • 0Diaz0
    W7-W8al szórakozok most,szóval lehet hogy holnapra lesz rakva ez a krúz!
  • 0Diaz0
    Danke schön!

Várlak naagy naagy szárátáttel
  • 0Diaz0
    Jah és ugyanúgy lenne mint a Ferkákkal.. nekem az nagyon bejött!
  • 0Diaz0
    Sajnos nincs most photoshopom,mert elég sok minden szenvedés van ezzel a win8-al de!

!! Porsche/RUF Cruise in Hawaii.. !!
    Hely : DNY-i Világitótorony-nál!
    Időpont 12.03.28 , 19:30
    Lényege : Guruljunk kicsit a RUF-okkal is ha már multkor a ferkákkal gurultunk egy jót!
  • Bronx South
    Komoly Ha 1/1 -be nem is lesz, a Shelby Collectibles 1:18 -ban biztos kiadja, majd megpályázom. :) Meg egy videót.
  • 0Diaz0
    Még pár kép róla..
  • 0Diaz0
    Bronxnak :)
  • Bronx South
    Az egy kedvenc videóm már 2 éve kb, de itt van ez február 25 -ei feltöltéssel.
  • CamelX
    Fú de felbaszlott ma játék Alfa Competizione kapcsán. Olyan szinten pördül ki 1mp alatt, hogy fel se fogom, szinte random kanyarnál. Hawaii kanyargós utas versenyen egyszerűen használhatatlan. Tényleg nem single player miatt játszogatom vele, csak gondoltam játszogatok hogy legyen zseton magasabb szintű kocsikra is néha gurulgatni, de áááh, néha olyan lehangoló dolgokba bukkanok hogy megkérdőjelezem a fejlesztők épeszűségét.
  • icetihi
    Jó lenne jobban tudni angolul.... Bár nem mindig vagyok a szavak embere
  • GerY5
    Akkor okosan kell, mert ez most csak erőlködés, és magad készíted ki. :)
    Figyeld őt, majd úgyis hibázik....
  • Angela147GTA
    Hát nem tudom meddig élek még, de nagyon remélem, hogy a ride of my lifetime-om nem 240p-s lesz!
  • icetihi

Ilyet akarok a TDU 2 beeee
  • icetihi
    Mert egy pee... és ki akarom készíteni valahogy. Mert nagyon nagynak hiszi magát.
  • tomsolo
    Azt nem vágom, minek állsz le velük vitázni.
  • icetihi
    Megrágom a szivét nekije link
  • icetihi
    áhh annak nincsen semmi. Tapasztaltam párszor
  • Bronx South
  • Bronx South
    Nem, de lehet köze annak is hozzá hogy verda hangja is alatta van.
  • 0Diaz0
  • Norby646
    Háhh...

• tomsolo
    Azt a csávót nagyon leégettem, röhögcsélt a nicknevemen én meg elmondtam neki hogy az ő neve a mi nyelvünkön meg a húgyra hasonlít. :D
  • icetihi
    Még nem vetted észre, hogy ha pár embernek bököd a szemét ott, vagy nem tudnak reagálni, akkor nem foglalkoznak veled, mintha ott se lettél volna. Én már megkaptam ezt a psysim g..i után is, a general discussionbe beraktam az új tutorialomat, erre ahelyett,hogy reagáltak volna, vagy elkezdődött volna a bocsánatkérés, átdobták a topicot a showroomba, minden figyelmeztetés nélkül.... Ilyenek a franciák meg az angolok...ja meg a lúúúúzerek
  • tomsolo
    Nem értem ezeket az arcokat az official fórumon, de tényleg.

Tegnap nyitottam egy topikot hogy javítsák már az elírásokat a STORE oldalon, nagy nehezen meg is jelent Mattlab, hogy mit kéne javítani, mégegyszer elmagyarázták neki mit javítson, erre megjelent Jahia és beolvasztotta ezt a topikot a banned player list threadbe majd lezárta.

Azokon a helyeken ahol ismét felhívtam figyelmet, hogy senki nem válaszolt a tavalyi bugreportunkra - crck idejét lehet összemixelni, plusz dlc ruhákat is lehet venni vele - meg kitörölte.

A store persze továbbra is az elírásokkal üzemel.
  • icetihi
    Erre nem reagált be a youtube? csak mert pár másodpercesek a bevágott zenék. Érdekelne. Köszi.
  • Bronx South
    Összegyűjtöttem pár videót:

• allock #32849
    te leszel a játék új fejlesztője majd
  • tomsolo
    Átmoderáltam magam a módolósba.

Majd ott folytatom, kérdezni is ott lehet majd róla.
  • kemszi2
    zsír akkor talán idén ki adják :D
  • Ztech
    hát én azért vártam volna pár extra cuccot azon túl amiket jelenleg is használok ruha meg bútor.....mi a francnak
  • tomsolo
    Jah azt nem tudom miért van, de a C12 is ott virít a helyén. :)
  • Petryx
    Nagyjából amit vártunk.
  • Ztech
    tehát akkor tulajdonképpen neszesemmi.....
  • Ztech
    és mik az új kocsik?