Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/user/icetihiii22
CHROME CAR
Kibontott játék kell hozzá.
Tegyétek a TDU2\Euro\Bnk\vehicules mappába felül írva az ott lévõt - arról egy backupot elõtte.
Ha épp játék közben vagytok induljatok újra mert ez mindig a memóriában van addig nem frissítit.
Az összes matt festésû verda króm lesz. Készüljetek fel, hogy durván króm lesz. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
A kocsikat hol lehet eladni?
Éjjel fél1 v 1 óra körül felmegyek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU2 > Angela147GTA
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Má csak ez van.
Mindent kitöltök de az utolsónál szerintem be kéne pipálni a I agree to the Terms of Use. felirat elõtt, de nem tudom és ha így nyomok rá a create account-ra, akkor pedog ezt írja I agree to the Terms of Use is required.
II : http://www.testdriveunlimited2.com/user/register <-- itt regisztrálj, játékba add meg az online neved, + itt felhasználó neved + jelszavad.. utána már mennifog.. <#vigyor0>#vigyor0>
Nah végre megvetem a játékot. Egy kis segítséget kérnék tõletek.
Játék indításánál megint ablak módban fut mint a tört verzió. hogy lehetne ezt megoldani?
2. lépésként bejelentkeznék online, de regelve nem vagyok. ezért Create new account neten.
Mindent kitöltök de az utolsónál szerintem be kéne pipálni a I agree to the Terms of Use. felirat elõtt, de nem tudom és ha így nyomok rá a create account-ra, akkor pedog ezt írja I agree to the Terms of Use is required.
Segítsetek légy szíves! Hülye vagyok ehhez.
Ezt meg neked Sean:
#30888 Thx.Lassan váltanom kéne kocsit(a limitált km miatt) de a finnyás pofámnak nemfelel meg a paganin kivül 1ikse.Max lesz 6-10 cinkém
Olyan 25k körül érdemes resetelni az autóban az órát.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Na majd a következõnél ott leszek <#papakacsint>#papakacsint><#eljen>#eljen> Látom belecsavartad a 20ezret.Nálam most 2x 18ezer van a Paganikban de a 7végétõl megcsinálom azt a 4ezret(2x2000)

TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
Ennek az az oka, hogy késõn értem haza edzésrõl, és mire elintéztem a dolgaimat, addigra fél 9 volt....
Remélem holnap összejön minden....
De a várakozás legyen 20:25-ig...
Mondjuk hazaérek 8-ra, és akkor sietek, fel tudok addigra lépni!
TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
azért irtam a 25-ét is...
Bocs még1x...<#falbav>#falbav>
Viszont erre kitaláltak egy "új" javaslatot, ami az ACTA névre hallgat:
" Anti-Counterfeiting Trade Agreement.
Ez kb. annyit tesz, hogy bármilyen dolog másolásáért megbüntetnek téged. Legyen az bármi. Akár lemezen, akár interneten való terjesztése, vagy egyéb szellemi termék."
Már semmi nincs biztonságban az Amerikaiak hülyeségétõl.
Lenne egy kérdésem!
Most bejött ez a nagy SOPA cucc, nemtudom ki hallott róla....
De ez ellen van egy zene is:
És akkor erre a zenére egy krúz vidit csinálni...megcsinálom egyedül is, csak gondoltam aki beugrik azt megköszönném...
Szóval kinek van kedve?