Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
youtube.com/user/icetihiii22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
bocs ekkora láma vok de sose multiztam
TDU 2 - realfan90HUN
másik kérdés, már csinaltam offline profilt meg toltam offline hogy válthatok át multiba? mert ugye belépek a játékba rogton offline vok
köszi a választ elõre is
TDU 2 - realfan90HUN
Az a kérdésem, hogy lehet-e csatlakozni hozzátok a klubba? A játék nevem Korn.
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
?
TDU 2 - realfan90HUN
Rátok nézek mindennap, sajnos gurulni ritkábban van idõm.. hajrá mindenkinek, Szabi ügyes legyél, ts kösz, hogy foglalkoztál a gumifüsttel, láttam a modding topikban : )
ez mit jelent és mi a teendõ?köszönöm
TDU 2 - realfan90HUN
+5 DLC2... bár ebbe nincs beleszólás. <#falbav>#falbav>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Új HG-t szeretnék elegem van a mostani vezetésbõl 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
#31566, 2-es pont, zárójeles rész vége: kösz Ts, én is szeretlek 😄😄😄
youtube.com/user/icetihiii22
Grat Szabi! <#eljen>#eljen>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Vagy ha valaki szervez krúzt örömmel megyek rá(klubbon belül,kívül)
Gratulálok Szabi <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Üdv!
Grabó
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Viszont ha márciusig nem lesz hg, akkor utána hamarosan sg kékben fog pompázni a topik.
Szóval aki eddig nem jelentkezett vagy nem szavazott az tegye meg.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
1. Semmilyen bujtogatás nem ment a háttérbe - ez a te vesszõparipád egyedül - azt leszámítva, hogy kb. 1-2 hónapja már Szabi feldobta ezt témát itt, már akkor is kapott rá pár thumbs up-pot, hogy intézkedjen. Pixxelt kb most sikerült elérnie - neki pixxelnek egyébként volt jó pár szinte fullos sg mentes hónapja is. (Nekem is írt jó párszor Szabi, hogy mi van elmondtam neki, hogy a hg kiosztás nem az én feladatom és vannak szabályai is.)
2. Sikerül a dolgot tisztáznia pixxellel benyomja ide - erre rögtön nekiestek páran, hogy milyen sunyi, milyen alkalmatlan lenne hg-nek. (Megjegyzem azóta se jelentkezett más - nyilván mert fröcsögni egyszerûbb mint kiállni erre a pódiumra illetve senkit nem érdekel ez az egész amíg vmi elbaszott fejlécképet nem akar tenni hszei fölé.)
3. Azért töröltem a hsz-eidet mert ordenáré nagy faszságokat írtál - konspirációról meg mosdatásról meg összeesküvésrõl - és a butaság nem vélemény hanem tulajdonság, bár mindenkinek lehet rossz napja. (Elárulom nem csak tiédet töröltem, és nem ez az elsõ eset hogy ehhez az eszközhöz nyúltam sõt volt már példa hogy a TE érdekedben töröltem innen másvalaki hsz-ét (hello Bronx 😄). Nem tudom miért kell itt nyilvánosan feszkózni, ráadásul pont te vagy az aki nem szereti ha ország-világ-õrangyal elõtt kiteregetik a dolgait.
4. És végül. A hozzáértõk akik döntenek ki legyen HG azok az olyan idejáró emberkék - nem a moderátorok, és nincs ún. felsõbb szint - mint te vagy Bronx vagy Ice. Nem viccbõl írtam le, hogy lehet jelentkezni(aki akar), lehet szavazni - ez utóbbiakat TE még mindig nem tetted meg pedig amikor kivágtalak, felajánlottam hogy amint mondasz egy HG-t visszaengedlek, de szerinted normális moderátor nem operál ilyen háttérzsarolással. Külön öröm olvasnom most, hogy igazából leszarod ám ki lesz, de nem volt fáradtság számodra ezen veszekedni emberkékkel.
#31562: "Majd eldöntik a hozzáértõk ki legyen a HG mert ez kicsit sem érdekel, csak tudja a dolgát... "
És tényleg nem szólnék ehhez többet, kéretik nem válaszokat kiprovokálni.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
(Kéretik nem SPOILERBE tenni vagy szerkeszteni)
Pedig elég érthetõ a dolog, mert pont ez volt a baj részemrõl: a privát infok hiánya!
Igy elég fura lenne ha a privire való felszólításodra ott reagálnék.
Ha nem érted olvasd újra mi volt az alap problémám. Nem túl látványos, mert ts spoilerbe tette és elég sok erre vonatkozó dolgot kisikált innen (lásd. #31480 - törölt vitaindító hsz. - & #31514)
Rohadtul nem érdekel ki lesz a HG, ha felvállalja, de az már igen, hogyha valaki már tud információkat, mert a jelenlegi HG-val elkezdett egyezkedni, fõleg ha már valaki a HG posztra jelentkezik akkor közölje itt is és akkor nem nézi értetlenül senki, hogy mi történik és nem tûnik az egész egy jól szervezett lázításnak...
Ez igy lett volna tisztességes, nem a privizés. Akkor mindenki csak azon agyalt volna hogy akarja-e HG-nak az illetõt, vagy sem...
Nem szeretném megismételni még egyszer ugyanezt, ha fogta valaki az adást annak gratulálok. Majd eldöntik a hozzáértõk ki legyen a HG mert ez kicsit sem érdekel, csak tudja a dolgát... Ezzel én a részemrõl zártam az ügyet...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDU2 > Angela147GTA
Moderate😛ortRestrictedCone
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2