40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33503 Bár skacok.. akkor most töltse tovább a dlc2-t az uplauncher vagy ne? Mert ha nemkell akkor offolom. -
#33502 Updtateknél dlcknél nincs már ez a verziózás/régiózás mindenki egyfélét tölt.
GDUCk nálad elindul egyébként? Mert nekem gyanús hogy csak ennyi, nálam jóval több féle dolog van és az enyém régebbi verzió. -
#33501 énmeg addig Bud Spencer & Terence Hill-t :D -
#33500 Jó lesz, 40 percet ír és ott lesz. Én megnézek addig egy House epizódot, utána megyek a szigetre ;) -
#33499 én úgy csináltam ahogy írtad
most folytatja ahol abbahagyta -
FevaLas #33498 A lényeg, hogy ne legyen error... :) -
#33497 Kérdés, hogy egyáltalán jó lesz e, mert neked ugye nem dobozos (PL/HU) verziód van. -
#33496 Ez érdekes!
Wollnerd! Nálad sem működik a javasolt módszerem? Lentebb le van írva pontosan, hogy mit kell csinálni... #33472 -
#33495 Okés :) Dropboxra majd a biget rakom szerintem, meg az exét. Nem tudom tölt e még mellé valamit. -
don Fülig Jimmy #33494 ez valami vicc? 25/1.5 -es júpíszível 2.80~4.33kB/s -el "hasít" lefelé. Nincs vmi speedhack a letöltéshez? Eretvágok magamon mindjárt :@ -
#33493 A Downloadcache mappába rakjad be simán leellenőrzi ;)
Csak így jó, mert a programnak kell az updatet megcsinálni ;)
Nálam 100%, küldöm neked! -
#33492 gduck: A biget told fel, mert ezt így nem lehet áthelyezni szerintem. De majd megnézem. Kipróbálni nem fogom tudni, mert még a DLC1 sem ért le amikor újraindítottam az uplaunchert. -
#33491 én 20%-nál jártam -
FevaLas #33490 Nálam nincs is "UpLauncher.localdb" fájl.. :D -
#33489 Akkor 24%-nál ez engem nemfenyeget.. :D -
#33488 6-9 % -
#33487 Nekem is error lett, de aztán a játék mappájából kitöröltem (kivágtam és áttettem egy másik mappába) a "UpLauncher.localdb" nevű fájlt. Egy pár másodpercig gondolkodott, aztán ellenőrizte a meglévő fájlokat és most tölti tovább! -
#33486 nekem még *kopkop* nemjött elő! :) -
FevaLas #33485 Hány %-nál jön ez elő? -
#33484 Hiába indítom újra, azonnal megjelenik megint. -
#33483 dettó
criticallal -
#33482 nekem is megjelent az error -
#33481 Bemásolod... -
#33480 gondolom valaki már leszedte, aztán csak ctrl+c -> ctrl+v.. és elméletbe jónak kéne legyen.. feltéve ha így van megoldva :) -
#33479 De akkor azt hogyan passzoljuk a TDU2-nek? -
#33478 Szabi... :DDD Ilyet ne írj ki mert komolyan veszik. Bár az nekünk jó... :D
Am nem tudom hogy feljöttél-e a szigetre miután toltunk 1-2 versenyt de aztán én is kiléptem meg crc-re feltoltak nekem 1 privát egymillás versenyt. Várom hogy leteljen az idő... :P Na mind1 köszönöm még1x a segítséget, most kell a pénz mert nem merek behekkelni pénzt és kellenek a jó kocsik a versenyek miatt... :DD -
#33477 Az legalább gyorsabban lefogja szedni.. megenném a kalapomat mire ez leszedné.. öhm.. nincs is kalapom.. -
#33476 Egy másik fórumon találtam egy módszert Az hátralevő idő kiszámítására.
Tehát:
1. Másold ezt a szöveget mondjuk a notepadba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!<html><body>
<script>
function upd() {
f=document.f1;
if (Number(f.t1.value) && Number(f.t2.value)) {
ora=f.t1.value*1024/f.t2.value/60/60;
egeszora=Math.floor(ora);
perc=(ora-egeszora)*60;
egeszperc=Math.floor(perc);
egeszmp=Math.round((perc-egeszperc)*60);
if (egeszora<10) egeszora = "0"+egeszora;
if (egeszperc<10) egeszperc = "0"+egeszperc;
if (egeszmp<10) egeszmp = "0"+egeszmp;
f.t3.value=egeszora+':'+egeszperc+':'+egeszmp;
} else {
f.t3.value="";
}
}
</script>
<form name=f1>
<table>
<tr><td>File merete (MB):</td><td><input name=t1 type=text size=10 onkeyup="upd()"></td></tr>
<tr><td>Sebesseg (kb/s):</td><td><input name=t2 type=text size=10 onkeyup="upd()"></td></tr>
<tr><td>Elorathatolag hatra van (OO:PP:MM):</td><td><input name=t3 type=text size=10 readonly></td></tr>
</table>
</form>
</body></html>
2. mentsünk el html-ként.
3. nyissuk meg a fájlt és ki lehet számolni a böngészőnkkel! (Csak egész számokat fogad el!)
Nekem 15:15:24 van hátra.. :D Hagyom éjszakára a gépet :D -
#33475 Fatalnak átlövöm, ő kirakja publicra ;) -
#33474 22%... a q*va annyát.. -
#33473 De ha nem vagy angolos, akkor mindkettőnknek rossz, mert gondolom akkor te németes vagy.. na én meg németül szeretnék tudni.. :D Angolon elég ha alszom órán.. -
jocking #33472 - Játék mappájából törlöd az "UpLauncher.localdb" nevű fájlt.
- Próbálod elindítani a játékot, de nem a launcherrel, hanem a "TestDrive2.exe"-vel.
- Feljön egy hibaüzenet, OK-t nyomsz rá.
- Elindítod a launchert, és elkezdi az elejéről letölteni a patchet. -
#33471 1. Menny a játék mappájába
2. Töröld az Uplauncher.exe-t. A neve"Uplauncher.localdb"
3. Futtasd a Testdrive2.exe-t és klikkelj az okéra, amikor a hiba előjön
4. Most futtasd az Uplauncher.exe.t. Miután újra letöltődött vagy kijavította a fájlokat az installált patch verzióval. ( Unless-t nemtudom miaz ) a te előző telepített patch verzióval, online módban ( innen nemtudom )
Nefelejtsd : Az Offline profil, nemműködik online cselekedetekre.
( Kb ezt jelenti :D ) -
buksee96 #33470 1. Go to the game directory.
2. Delete the file after UpLauncher.exe. It is called "UpLauncher.localdb"
3. Run TestDrive2.exe and click "OK" when the error comes up.
4.Now run UpLauncher.exe. It will redownload or repair the files and run under the currently installed patch version. Unless you have the latest patch version installed, online mode will not be possible.
REMEMBER: Offline profiles will at no stage work with any Online interactions.
Valaki le tudná magyarul írni h mit kell csinálni? mert nem vagyok angolos és a google fordító segghülye lécci valakii
-
#33469 Ja közbe megnéztem, szánalom. -
#33468 Várjuk meg míg leér. De nekem is csak 3 megabitem van felfele szóval idő lesz mire felér Dropboxra és nem tudom milyen lesz a letöltési sebesség, az uplaunchernél tuti gyorsabb.
Elküldtem priviben. -
#33467 Fatal, 1 lehetőség van csak a store-n... " Pay with Paypal ".. -
#33466 Küljed el priviben, még kb 10 perc ;) Addig is elkezdem feltölteni!
UI: most 475MB van meg -
#33465 Akkor adok ftp-t, töltsd fel a gépemre és majd én kirakom. -
#33464 Ilyen fájlmegosztóra nem szivesem raknám fel, nehogy gubanc legyen!