40335
  • tomsolo
    Ott leszek! :D
  • Petryx
    Luigi imád csak Ferrari!

Lehet adok helyet másnak, most valahogy motorozhatnékom van. Hawaiit körbe kéne gurulni...
  • Petryx
  • Smithy84
    Ma esti program során a Ferrariké lesz a főszerep! Infók szokás szerint a weblapunkon (http://execute.freeiz.com/). Ha olyan "igény" lesz rá mint tegnap, csak azt tudom mondani, hogy az első 8 indul TeamSpeak ma is= ON

• basicscale
    Képek a tegnap esti Bike-Night krúzról:

• Petryx
    Jah tényleg. Ez igaz! Bocs!
  • Petryx
    Jó kérdés, ezt mi is tárgyaltuk már, lehet hogy licensz, lehet hogy szimplán az a kocsi legyen ilyen és kész.
    Mondjuk ezt egy Bugatti SS-nél vagy egy Zonda Tricolore-nál megértem, mer ugye az úgy az, ami.
    De a többi esetben érdekes szemlélet... vagy csak mi nem értjük.

HA unlockolod a motor festését, tökéletesen kezeli a StickerShop.
    Még az ikonjai is megvannak csinálva:

Matricázni a Desmodedici-t pl nem lehet, mert tiszta bug a modell.
    Lehet ezért van letiltva az egész színezés!

• ChaosTeam
    Azt se értem, hogy miért nem lehet bizonyos járműveket festeni. Esetleg így kaptak licenszt a gyártótól hozzá, hogy nem engedi csak a "gyári" festést?
  • Petryx
    Bárkiről pár perc alatt csinálok olyan screenshotot ahol 5-ös tuningos Ferrarival látszik a térképen, vagy vezet egy CRC-t 0:00-ás idővel.

A jogosulatlan előny szerzés... az csalás!
    Ha egy icetihi szintű festéssel flangál valaki, az csalás?
    Mert ha nem láttam volna a videót hogy hogyan csinálja, el nem tudnám képzelni hogy valaki képes ilyenre.
    Viszont ha van egy brutál festés és az ember nem videózta le magát hogy hogyan készült, akkor ki dönti el hogy hack or not?

Értem én a törekvést a tiszta játékra, de biztos hogy a színezéssel és a festéssel "csalást" követünk el?
    Kérdem én kedves Atari...
  • tomsolo
    Link.

"Any form of cheating, hacking, modding is "not" supported by Atari.
    We have priorities on cleaning up TDU2. So if you have to ask, you probably already know you shouldn't be doing it.

Locking thread. Please do not start another on this subject."

Mattlab tegnap nagyképűen kijelentette, hogy minden bant és jelentést le ellenőriznek mielött akcióznak. Két topikkal arrébb írta a Mr Herz hogy a haverját bannra rakták aztán nagy duzzogva adtak neki új kulcsot.
  • Petryx
    Szerintem lényegesen jobb a motor mint az egyben volt.
    Nekem kicsit állítani kellett a kormányzáson az autóhoz képest, de így nagyon jó lett. Szépen lehet döntögetni, íven tartani... nekem bejött. Sokkal jobb mint amire számítottam.

Gondolkodom is hogy kellene csinálni egy jó kis motoros CRC-t barátoknak, klubtársaknak, lássuk kinek mennyire megy a motorozás.
  • Petryx
    Szabinak PM és beteszi.

Igen, gondolkodom is rajta hogy nem járulok hozzá a videó közzétételéhez, mert sérti a személyiségi jogaimat!
  • Smithy84

Pláne, hogy most már videót is raktam fel, amin szerepelsz!

u.i.: Hogy tudom itt beírni, hogy látszon melyik klubban vagyok és mi a nick-em?? Valaki pls. help!

• Petryx
    Nagyon fasza kis krúz volt, ez a baromkodás része inkább.
    Smithy kicsit görbe tükröt állított, aki ott volt, érti!
  • Fehercsoki
    Milyen a motorok fizikája? Jobb mint az első részben vagy még árkádabb?
  • dingi dongi
    Hát ezt még gyakorolnotok kell:)))
  • Petryx
    Azt mondták hogy mindenki hagyjon fel a Textmoddal?
    Ez a legnagyobb gondjuk?
    Official Racingon csávó vezette a kiírást 4-es Ferrari 308-al. Az ok!
    Ez most hogy működik? Valaki bejelent valakit hogy "nézd má milyen kocsija van, tuti hekkelte a festést" Atariék megnézik "wazze tényleg, na b*sszuk ki" és megy a BAN?
    Elég vicces lenne ha így lenne, bár nagyon nem lepődnék meg.

Akkor festett motorral elég nagy az esélye hogy megb*sznak...
  • Smithy84
    Videó formában is összefoglalva az este:

• Smithy84
    Jól sikerült a Bike-Night! Sorry attól akik nem fértek be, sajnos "túljelentkezés" volt! Szervezünk majd még Hasonlót!

• icetihi
    hujjujjujjjj kellett nekik moddereket bannolni.....
  • tomsolo
    Nem kell nekem mert ezzel az újjal is lehet mindent. Még online is.

A haver most teszteli mennyi idő nekik a szuper csítfigyelővel észrevenni. :D
  • icetihi
    Nemmondooood..... Remélem félretetted, arra az esetre ha bannolnának
  • tomsolo
    Annyira rájöttek hogy a mai napig ott van most is ahonnan szedtük. Vicces, hogy annak az exejével minden megvehető. :)
  • Norby646
    Okés, köszi! :)
  • icetihi
    Bocsi elfelejtettem, hogy a launchert indítsd el a háttérben, legyen végig megnyitva, de ne onnan indíts hanem a texmodból. A logging mode-nél válaszd ki a TDU2 exe-jét

De a működés alapjait meg tudod nézni a youtube-on is keress rá texmod tdu 2
  • set36dyrf
    Nem tudom, lehet hogy így van, de ez szerintem még nem akadály.
  • FevaLas
    Köszi az esti motoros krúzt mindenkinek jó volt!
  • Norby646
    Hahh... Sikerült is elakadnom ott hogy texmod, logging mode és hopp... Mire is kell menni itt? :D
  • 0Diaz0
    Biztos hogy így volt Stocki, én nem mondom hogy nem.. azt se tudom miért mondtam.. de bizisten hogy én erre már nem emlékszem..
  • icetihi
  • Norby646
    Mind1 majd lépésről lépésre szépen megoldom. :DD
  • Norby646
    Na baszki...
  • icetihi
    Bemész az offlájnosított mentésedbe, kiválasztod a kocsidat, bemész a házba, mentesz kilépsz, texmod indít logging mode, bemész, lapozol, kiválasztasz, enter, kilépsz. Texmod tisztán indít, online profil betölt, bemész kocsival stickershopba, rákensz valamit amit megismersz, majd texmoddal lapozol, kiválasztod a grafikát, enter, kilépsz ALT+F4-el, megnyitod a 2. kimentett fájlt, belemásolod az első kimentett fájlt, mented simán, texmod build mode, majd texmod package mode, kiválasztod, indítasz texmoddal, betölt, sticker shopban rányomsz vhová egy pöttyöt, megveszed a festést, majd kilépsz. Mikor újra belépsz minden ok
  • Norby646
    Bocsánat nem eleven hanem evora... Már hülyeségeket írok...
  • Norby646
    Egyébként a lotus eleven váltója mindig ilyen szar volt? Felcserélték a 3-ast a 4-essel vagy nemtom... Tolod neki, kapcsolod a 3-ast aztán mire eléri a tiltást felváltassz egyet 4-esbe és visít a motor, majd visszalassulsz...
  • Norby646
    Na 20-on akárhányas levelen vagyok az új profilommal, és most jutottam el a oda hogy megvettem az slr-t. Ugye írtam korábban hogy volt egy edo comp.-os slr festésem amit szeretnék visszakapni, és írtátok hogy erre van lehetőség. Le tudná nekem írni vki hogy hogyan is kell ezt? Jó lenne már hasítani vele.
  • icetihi
    Ford azt hiszem egy értelmes választ kaptál a kérdésedre az officialon a motorokkal kapcsolatban. Egyébként tényleg azért nem festhetők, mert cseszték rendesen megcsinálni. Látnád milyen csodálatos a műhelyben... Ennyire még a Nissan GTR ajtaját sem rontották el mint ezt... A teljes tiltás pont ezért van, nehogy vki belinkeljen róla egy videót, hogy mit is csináltak. A másik dolog, sejtésem szerint a DLC2 nem azért került kiadásra, mert kész lett, hanem azért mert rájöttek, hogy kikerült. Miért is csinálnának külön topicot arra, hogy jelentsd be milyen hibákat találtál a DLC2 kiadása óta...
  • icetihi
    LOL
  • icetihi
    Randomlab a fórumon, nemtudom mi a neve a játékban, de ez a buzgómócsing verzió.
  • tomsolo
    Elvbe láthatnák - minden amit netkódban szinkronizálva van loggolható - de szerintem nem tudnak foglalkozni vele mert bonyibb kiszűrni mint hogy jé itt egy Ducatti EVO gurul.