40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#34789 OHMYGODBEZÁRNAKASZERVEREKNINCSMIVELJÁTSZANIMINDENPANICROOM! -
#34788 jézus isten most milesz kétségbe vagyok esve, gyerünk pánikoljunk és kombináljunk együtt!!!!!444 -
jocking #34787 Ez a bezárósdi akkor most azt jeleni, hogy ennyi volt a tdu2, a szervereknek is kampó? Csak mert most se lehet belépni... -
#34786 Hát nekem most nincs szerver.... -
#34785 hey egy VW fan :D -
Hungarykum #34784 Szervert nem hiszem hogy lekapcsolják. -
mark0ba #34783 Hát, ha most nem lesz szerver többé, akkor megyek a FVH-hoz, kártérítésért :) A 12 dolcsi, plusz a 10 000 Forint kezdeti költségekért. :D -
#34782 Uninstall... -
Hungarykum #34781 Motorok benne vannak ezzel nincs is gond.
Csak most az Eden Games lehúzza a rolót lehet azért nincs néha szerver.
Offline megtudod nézni a mocikat meg tesz vezetésre is kiviheted de megvenni nem tudod offline.
Online meg 80 Atari Token minden DLC2-es jármű. -
#34780 Hali! Újra felraktam a játékot a régi mentésem betettem ahova kell, látja is játék, de a szerver nem elérhető. Másnál is így van most? Pedig annyira vártam már a motorokat, direkt ezért vettem meg -
Frenklin737 #34779 Meg amikor be megyek a ruha boltba nem ír ki semmit és nem tudok kimenni és a report error megjelenik és kilép. -
Hungarykum #34778 Lehet valami hiányzik a DLC2 fájljai közül, vagy nem tudom.
Kérdezd meg TS-t (tomsolo) lehet hogy ő tudja mi baja. -
Hungarykum #34777 Akkor szerintem annak más baja van.
Mentést ha meg valaki odaadná, nem vagyok benne biztos hogy jó lenne. -
Frenklin737 #34776 Mindig Kilép amikor bemegyek a motor boltba -
Hungarykum #34775 Akkor minek vetted meg a játékot, ha nem játszod végig??? -
Frenklin737 #34774 Sziasztok! Fel Tudna Valaki Tölteni Egy 100%-os Mentést. -
#34773 Persze kérdés hogy meddig???
#34772 Szintén off. -
#34772 The Test Drive Unlimited 2 Server Unavalible
-
#34771 +1 -
#34770 valami "jó" hír legalább.. -
#34769 ""Update: The original version of this story incorrectly reported that Eden Games has been shut down. Atari informs us that there is still a team actively maintaining Test Drive Unlimited 2 at the studio."" -
#34768 Hát srácok, ez a dolog engem is elszomorít.. valahogy megberhelem ezeket a memóriákat, hogy mennyenek.. és ha igaz a hír,és tényleg ez a sors vár ránk.. akkor bár ( a q.va életért lehet csak 8as layer ) , de rendezzünk egy " búcsú krúzt.. "..
a többit sikeres( ha sikerül) berhelés után mondom.. avagy mutatom! :) -
#34767 Lehet hogy a konzolra meg se fog érkezni a DLC2... -
#34766 Mi lesz veled TDU2?
Gratulálok Atari!Nem sikerült nagyon népszerű játékká alakítanod! Így ne csodálkozz hogy nincs bevételed!!![
Viszont, érhető hogy miért tették fizetőssé a mocikat... de az se sikerül neki... -
#34764 Szívás... bye-bye TDU. :( -
Smithy84 #34763
A TDFerrari nagyon nem érdekel, mert nekem a TDU2 az, amivel ki tudok kapcsolni egy feszültséggel telt munkás nap után...
-
ATi0021 #34762 Korábban már linkeltem. Amúgy ezzel már semmi sem maradt az Atari kezében. Ez az egy normális cím volt, amivel semmit se tudtak kezdeni. Közbe szétvertek egy V Rallyt, TDU, NFS Porschét jegyző csapatot.
A DLC2 -t megkapják a konzolok is, legalábbis azt olvastam, hogy MS és Sony ellenőrzésre és jóváhagyásra vár. Viszont több TDUba nem hiszek. Ha csak meg nem veszik jogokat. Annó a Driver címet is a poraiból hozta vissza az Ubisoft. Talán Eden Games és TD is odakerül. Inkább oda mint EAhoz. Bár már azon se lepődnék meg, ha jönne a Need for Speed: Unlimited.
Az meg hogy a GameStar szerint kukába végezte a TD Ferrari, csak a szokásos GameStaros alaptalan szenzációhajhász baromság. -
Smithy84 #34761
Konzolosoknak biztos, mert nekink nem is lesz DLC2 ezek szerint, de ha lenyomják a szervereket nekünk is az lesz....
-
#34760 Szopás? -
Hungarykum #34758 Azért jobb inkább biztos helyről rendelni / venni.
Pl.: iPon.hu -
#34757 nem rendelt, hanem privát csomag volt. -
Hungarykum #34756 Interneten rendelt csomagoknál az is van írva hogy sérült vagy kibontott csomagot nem szabad átvenni.
De már késő bánat. -
ATi0021 #34755 Bezár az Eden Games - Mi lesz veled, Atari? - Gamestar -
Frenklin737 #34754 Sziasztok Betettem Egy Mentést játszottam vele kb2-percet és kilép és beadja a error report. Tud Valaki Javaslatot Mit Csináljak. -
Tomca #34752 Lehet motort be hekkelni?
-
#34750 nekem UK-ból jött.. 3nap alatt itt volt, mivel sima levélbe volt belerakva.. dehát, elég rossz ez így.. de nincs mit tenni.. hiába panaszolom,azzal nemvagyok sem előrébb,sem hátrébb.. az air mail-eseseket kéne panaszolni,dehát nemtudom őket.. -
#34749 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmmm... Akkor már a posta sem a régi. Én -igaz nem most-, de szinte minden hónapban több csomagot is kaptam külföldről, UK-tők, Hong-Kong-ig elég sok helyről, és minden tök rendben megjött. Egyedül ha USA-ből jött valami, ott volt hogy vacakoltak, mert vámköteles, bla-bla... Hát sajnálom mindenesetre hogy így jártál. -
#34747 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vigyázzatok a postával ! Az mégjobban vigyázzon aki külföldről rendel valamit !
Ugyanis nekem kedden küldtek 2x1GB memóriát ( bár ismerős küldte,tehát ingyen ) de ma érkezett meg, és a csomag felvolt tépve.. és 1x1GB-ot kaptam kézbe.. a posta nemis vállal felelősséget érte.. magyarán bárki kibonthatja,és nemérdekli őket hogy te megkapod-e vagy sem..
Ezt figyelemfelkeltés céljából írtam!
-
mark0ba #34746 Jah, barki aki egy kicsit is ert hozza, fel tud menni mas nevevel... -
#34745 oookay.