40335
  • BraNu
    Egy külföldi oldalon volt róla szó, ha belenyúlsz az exe fájlba akkor nem tudsz belépni elvileg ezt 1-2 napja aktiválták, mert eddig még nem olvastam ezt.
  • buksee96
    bakker
    eredeti exe-vel beenged. de átírtal meg nem. :S valaki orvosságot tud adni???
  • gduck
    Biztos a hőség teszi! Természetesen igazad van és mindenki más téved.
  • 0Diaz0
    Amúgy igazuk volt a srácoknak.. te , egy virágbolti verzióval ( warez ) nemfogsz soha a b.dös életbe online játszani.. KELL hozzá az eredeti sorozatszám!
  • 0Diaz0
    Írj privátban egy összeget,hogy esetleg te mennyit szánnál a TDU-ra.. esetleg beszélhetünk róla,hogy megválok a saját key-emtől!
  • buksee96
    és azt hol tudom feloldani? csak mert ehhez még nem értek
  • icetihi
    Engedélyezd a játékot, nehogy blokkolva legyen az exe, mert nem fogod tudni indítani online
  • buksee96
    :S nálam most sincs inkább íjratelepítem a játékot nyald ki a -em Atari
  • BraNu
    Nálam van szerver, most is játszom vele.
  • buksee96
    az tuti működik de ha az nem megy akkor ott van a Ctrl+Alt+Delete. az tuti megy én is azt használom...
  • buksee96
    nálatok van most szerver? csak mert nálam nem elérhető :S meg azt szeretném kérdezni h 3 napja elindítottam a játékot és kihozott egy olyat h a TestDrive2.exe blokkolva van. és akkor ott oldjam fel a blokkolást vagy tartsam fel? várom a tippeket :DD
  • Norby646
    Igaza van, most miért mondjátok.... Én is így játtszok... Kapcsold k ia netet hogy ne tudjon csatlakozni a játék a netre indítsd el a játékot 1x csinálj egy offline profilt. Kezd el a játékot, és amikor mész a ferrari-val és elsötétül a kép nyomd meg az alt+f4-et. Ha kilép akkor próbáld meg még1x. Ez tuti működik... ;)
  • don Fülig Jimmy
    persze, meg lehet oldani.
    nem te veszed meg, hanem a szüleid, tesód, haverod, szobatársad, szomszédod ...
    próbáld felfogni: csak eredetivel tudsz online játszani
    am cdgalaxisnál 4.5khuf
    http://cdgalaxis.hu/PC/19818/test-drive-unlimited-2.html
    ha a gépre volt 100~150k, akkor legyen erre is
  • IIBIKERMANII
    De igen..
    Aki nem tudja az nem kell, de meg lehet csinálni úgy, hogy ne vedd meg a játékot..
  • tomsolo
    Hát ha ennyire releváns infókkal rendelkezel, hogy mit lehet és mit nem akkor nem is kellünk mi hozzá. :)
  • IIBIKERMANII
    Olyan nincs hogy nem lehet..
    Valahogy meg lehet oldani..
    Gondolom azt a módszert te sem ismered mert nem úgy játszasz hanem megvetted.
    Várj csak!!! Idézek egyet neked..
    "A játékot még nem vettem meg, mert nincs rá pénzem :( :("
    Ha ezt elolvastad volna akkor nem írtad volna hogy menjek el a boltba, mert ingyen nem kapom meg...
  • [HUN]FaTaL
    Elsétálsz a boltba és megveszed. Vagy nem játszol online, mert máshogy nem lehet.
  • IIBIKERMANII
    Ezt a választ most nem értem.
    Van olyan online játékos nem is egy, biztos vagyok benne, akik NEM mégegyszer leírom neked: NEM vették meg a játékot...
    Biztosan lehet valahogy online játszani, talán csak TE nem tudsz róla...
    100%-osan biztos hogy lehet online játszani úgy, hogy nem veszed meg a játékot..
    Elég magas áron fut a játék még mindíg.. 5.000 Ft
    Nekem nincs rá pénzem ez a baj és szeretnék vele ONLINE játszani, mert nagyon bejön a grafikája, szép autók, jó minden benne!!!
    Aki tudja az írja meg pls hogy hogyan kell
    köszi!!!
  • tomsolo
    Virágbolti nem megy online. Vagy megveszed vagy nem játszol vele.
  • IIBIKERMANII
    Hali mindenki!!!!
    Kérnék egy nagy segítséget tőletek!!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok TDU2-ben online játszani?????
    Akárhogy is próbálkozom vele nem sikerül :(
    Légyszi aki online játszik, vagy legalább tudja hogyan kell írja le nekem!!!
    A játékot MÉG nem vettem meg, mert nincs rá pénzem :( :(
    Légyszives aki tudja hogyan kell online játszani írja meg!! :)
    Köszönöm szépen a válaszokat a kedves fórumozóktól :)
    ( A játék megvevésén kívül légyszi :( )
  • Hungarykum
    Én is így jártam 1x a CE-vel mikor bekapcsoltam vele valamit.
    Kiléptem belőle és no problem.
  • aronka98
    CE-t megnyitottam, játék restart, és ezt kaptam: http://www.kephost.com/view3.php?filename=aipq7zyqrbk77i645jyz.bmp
  • wollnerd #35624
    Hát, az biztos hogy én még visszatérek. Tán a 12.7 final driverrel is jó lesz majd a játék.... ha a beta-val elvileg jó Norba szzerint..
  • Dj Tommy
    Sajnálatos dolog, hogy ennyien visszavonultok, remélem azért egyszer visszatérek
    Akikkel gurultam közösen, Nekik köszönöm még egyszer!
  • 0Diaz0
    meg engemis! thx :)
  • Interstate 95
    Szabi engem is sötétíts be a játékosok listán szintén, köszi.
  • Norby646
    Nekem is akadozgat. Állítólag 12.7 bétával jó bár a franc se tudja... Én nem szívesen rakok fel semmilyen bétát. :D
  • wollnerd #35619
    Naigen.. Nálam is így van.

12.6 amd drverrel úgy akad mint a szemét!

Na, sziasztok!
    [WollnerdHUN visszavonult]
  • icetihi
    game servers unavailable, aztán nagyba megy minden...
  • Hungarykum
    Kattints a "Down"-ra és "Up"-ra vált :D
  • tomsolo
    Mattlab beüzemeli végre a szerver oldali monitoringot.
  • icetihi
    khmmm... pont festés közben
  • aronka98
    A dlc-ket /ATARI tokeneket, pontokat// itt tudsz venni: http://www.testdriveunlimited2.com/ataritokencards
    Ha jól tudom PayPass al de ebbe nem vok biztos...
  • Norby646
    Icetihi: Köszi a kis krúzt, jó volt! ;)

Dragon: Az 1-el kár is hasonlítgatni. A tdu 2-ben jobb a grafika, szebb a táj több a bejárható rész, és van "offroad" része is a játéknak. Egész jó játék lehetne de a rettenetes irányítás/fizika, a rengeteg bug és a sok szumobirkozó játékos az ember agyára tud menni. Érdemes kipróbálni mert van aki szereti az ilyet van aki nem. Én megbántam hogy megvettem de van itt olyan aki szereti ezt a játékot. Az 1 egy sokkal nagyobb siker volt a maga idejében, és az irányítása is jobb. A fizika ott is elég vacak de én 4-5 éve elég jól elvok vele. Eleinte ps2-n nagyritkán, aztán gépen offline és 2009 óta online. Persze ez az egész szeméyles vélemény... :)
  • dragon11
    Értem..

S mennyibe kerül a 2. DLC ?[mi hátrány érne anélkül?]

Egyébként a TDU 1-hez képest ez jobb, vagy rosszabb?

Annak a topikjában már láttam Maseratit, stb..
  • dragon11
    Kösz, igazán rendesek vagytok!:)

Utánanéztem az autólistának, viszont sajnálattal látom, hogy nincs a játékban sem BMW, sem Maserati.

Viszont annak sajnos már nem tudtam sehogy sem utána nézni, hogy amit Pont Te írtál ITT, a tervezett játékokhoz.. megvalósultak-e ?

Tehát jött-e már ki a játékhoz valamiféle patch, ami tartalmaz autókat? Ha nem, fog egyáltalán jönni ?

Illetve milyen internetkapcsolat szükséges ehhez, hogy játszható legyen?:)

• dragon11
    Sziasztok srácok!:D:D

Azt szeretném megkérdezni, hogy a FAQ-t hogy tudom elérni? Nem szeretnék hülyeségeket kérdezni, ami már le lett írva, de egyszerűen nem tudom elérni..

Köszönöm!
  • icetihi
    Ok lépek be
  • Norby646
    Okés! Fent leszek. De a Norby646-os profilom már nincs, Norby931 van helyette. Szal nem leszek barátok közt... :DD Ibizán leszek, ha az jó. :)
  • icetihi
    Még gyors rendbevágom a konyhát, kb 2:10kor bent vagyok