40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
BraNu #35648 Egy külföldi oldalon volt róla szó, ha belenyúlsz az exe fájlba akkor nem tudsz belépni elvileg ezt 1-2 napja aktiválták, mert eddig még nem olvastam ezt. -
buksee96 #35647 bakker
eredeti exe-vel beenged. de átírtal meg nem. :S valaki orvosságot tud adni??? -
#35646 Biztos a hőség teszi! Természetesen igazad van és mindenki más téved. -
#35645 Amúgy igazuk volt a srácoknak.. te , egy virágbolti verzióval ( warez ) nemfogsz soha a b.dös életbe online játszani.. KELL hozzá az eredeti sorozatszám! -
#35644 Írj privátban egy összeget,hogy esetleg te mennyit szánnál a TDU-ra.. esetleg beszélhetünk róla,hogy megválok a saját key-emtől! -
buksee96 #35643 és azt hol tudom feloldani? csak mert ehhez még nem értek -
#35642 Engedélyezd a játékot, nehogy blokkolva legyen az exe, mert nem fogod tudni indítani online -
buksee96 #35641 :S nálam most sincs inkább íjratelepítem a játékot nyald ki a -em Atari -
BraNu #35640 Nálam van szerver, most is játszom vele. -
buksee96 #35639 az tuti működik de ha az nem megy akkor ott van a Ctrl+Alt+Delete. az tuti megy én is azt használom... -
buksee96 #35638 nálatok van most szerver? csak mert nálam nem elérhető :S meg azt szeretném kérdezni h 3 napja elindítottam a játékot és kihozott egy olyat h a TestDrive2.exe blokkolva van. és akkor ott oldjam fel a blokkolást vagy tartsam fel? várom a tippeket :DD -
#35637 Igaza van, most miért mondjátok.... Én is így játtszok... Kapcsold k ia netet hogy ne tudjon csatlakozni a játék a netre indítsd el a játékot 1x csinálj egy offline profilt. Kezd el a játékot, és amikor mész a ferrari-val és elsötétül a kép nyomd meg az alt+f4-et. Ha kilép akkor próbáld meg még1x. Ez tuti működik... ;) -
don Fülig Jimmy #35635 persze, meg lehet oldani.
nem te veszed meg, hanem a szüleid, tesód, haverod, szobatársad, szomszédod ...
próbáld felfogni: csak eredetivel tudsz online játszani
am cdgalaxisnál 4.5khuf
http://cdgalaxis.hu/PC/19818/test-drive-unlimited-2.html
ha a gépre volt 100~150k, akkor legyen erre is -
IIBIKERMANII #35633 De igen..
Aki nem tudja az nem kell, de meg lehet csinálni úgy, hogy ne vedd meg a játékot.. -
#35632 Hát ha ennyire releváns infókkal rendelkezel, hogy mit lehet és mit nem akkor nem is kellünk mi hozzá. :) -
IIBIKERMANII #35631 Olyan nincs hogy nem lehet..
Valahogy meg lehet oldani..
Gondolom azt a módszert te sem ismered mert nem úgy játszasz hanem megvetted.
Várj csak!!! Idézek egyet neked..
"A játékot még nem vettem meg, mert nincs rá pénzem :( :("
Ha ezt elolvastad volna akkor nem írtad volna hogy menjek el a boltba, mert ingyen nem kapom meg... -
#35630 Elsétálsz a boltba és megveszed. Vagy nem játszol online, mert máshogy nem lehet. -
IIBIKERMANII #35629 Ezt a választ most nem értem.
Van olyan online játékos nem is egy, biztos vagyok benne, akik NEM mégegyszer leírom neked: NEM vették meg a játékot...
Biztosan lehet valahogy online játszani, talán csak TE nem tudsz róla...
100%-osan biztos hogy lehet online játszani úgy, hogy nem veszed meg a játékot..
Elég magas áron fut a játék még mindíg.. 5.000 Ft
Nekem nincs rá pénzem ez a baj és szeretnék vele ONLINE játszani, mert nagyon bejön a grafikája, szép autók, jó minden benne!!!
Aki tudja az írja meg pls hogy hogyan kell
köszi!!! -
#35628 Virágbolti nem megy online. Vagy megveszed vagy nem játszol vele. -
IIBIKERMANII #35627 Hali mindenki!!!!
Kérnék egy nagy segítséget tőletek!!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok TDU2-ben online játszani?????
Akárhogy is próbálkozom vele nem sikerül :(
Légyszi aki online játszik, vagy legalább tudja hogyan kell írja le nekem!!!
A játékot MÉG nem vettem meg, mert nincs rá pénzem :( :(
Légyszives aki tudja hogyan kell online játszani írja meg!! :)
Köszönöm szépen a válaszokat a kedves fórumozóktól :)
( A játék megvevésén kívül légyszi :( ) -
Hungarykum #35626 Én is így jártam 1x a CE-vel mikor bekapcsoltam vele valamit.
Kiléptem belőle és no problem. -
#35625 CE-t megnyitottam, játék restart, és ezt kaptam: http://www.kephost.com/view3.php?filename=aipq7zyqrbk77i645jyz.bmp -
#35624 Hát, az biztos hogy én még visszatérek. Tán a 12.7 final driverrel is jó lesz majd a játék.... ha a beta-val elvileg jó Norba szzerint.. -
#35623 Sajnálatos dolog, hogy ennyien visszavonultok, remélem azért egyszer visszatérek
Akikkel gurultam közösen, Nekik köszönöm még egyszer! -
#35622 meg engemis! thx :) -
Interstate 95 #35621 Szabi engem is sötétíts be a játékosok listán szintén, köszi. -
#35620 Nekem is akadozgat. Állítólag 12.7 bétával jó bár a franc se tudja... Én nem szívesen rakok fel semmilyen bétát. :D -
#35619 Naigen.. Nálam is így van.
12.6 amd drverrel úgy akad mint a szemét!
Na, sziasztok!
[WollnerdHUN visszavonult] -
#35618 game servers unavailable, aztán nagyba megy minden... -
Hungarykum #35617 Kattints a "Down"-ra és "Up"-ra vált :D -
#35616 Mattlab beüzemeli végre a szerver oldali monitoringot. -
#35615 khmmm... pont festés közben -
#35614 A dlc-ket /ATARI tokeneket, pontokat// itt tudsz venni: http://www.testdriveunlimited2.com/ataritokencards
Ha jól tudom PayPass al de ebbe nem vok biztos... -
#35613 Icetihi: Köszi a kis krúzt, jó volt! ;)
Dragon: Az 1-el kár is hasonlítgatni. A tdu 2-ben jobb a grafika, szebb a táj több a bejárható rész, és van "offroad" része is a játéknak. Egész jó játék lehetne de a rettenetes irányítás/fizika, a rengeteg bug és a sok szumobirkozó játékos az ember agyára tud menni. Érdemes kipróbálni mert van aki szereti az ilyet van aki nem. Én megbántam hogy megvettem de van itt olyan aki szereti ezt a játékot. Az 1 egy sokkal nagyobb siker volt a maga idejében, és az irányítása is jobb. A fizika ott is elég vacak de én 4-5 éve elég jól elvok vele. Eleinte ps2-n nagyritkán, aztán gépen offline és 2009 óta online. Persze ez az egész szeméyles vélemény... :) -
#35611 Értem..
S mennyibe kerül a 2. DLC ?[mi hátrány érne anélkül?]
Egyébként a TDU 1-hez képest ez jobb, vagy rosszabb?
Annak a topikjában már láttam Maseratit, stb.. -
#35609 Kösz, igazán rendesek vagytok!:)
Utánanéztem az autólistának, viszont sajnálattal látom, hogy nincs a játékban sem BMW, sem Maserati.
Viszont annak sajnos már nem tudtam sehogy sem utána nézni, hogy amit Pont Te írtál ITT, a tervezett játékokhoz.. megvalósultak-e ?
Tehát jött-e már ki a játékhoz valamiféle patch, ami tartalmaz autókat? Ha nem, fog egyáltalán jönni ?
Illetve milyen internetkapcsolat szükséges ehhez, hogy játszható legyen?:)
-
#35607 Sziasztok srácok!:D:D
Azt szeretném megkérdezni, hogy a FAQ-t hogy tudom elérni? Nem szeretnék hülyeségeket kérdezni, ami már le lett írva, de egyszerűen nem tudom elérni..
Köszönöm! -
#35606 Ok lépek be -
#35605 Okés! Fent leszek. De a Norby646-os profilom már nincs, Norby931 van helyette. Szal nem leszek barátok közt... :DD Ibizán leszek, ha az jó. :) -
#35604 Még gyors rendbevágom a konyhát, kb 2:10kor bent vagyok