Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
youtube.com/user/icetihiii22
http://allamadossag.net78.net/
Welcome Back Master!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Vagy ha nemrég játszol joy-al, akkor lehet hogy szoknod kell kicsit.
gamertag: kenobita
#34360 Szintén z
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
UI: Tudod milyen jó érzés volt újra versenyezni a Trick Track pályán? <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Másik meg, hogy ilyen mikro szaggatás van a gémben.
Ha valaki nem érti mi volt a probléma evvel az egésszel, akkor ott fejben komoly gondok vannak.
http://goo.gl/gd6Zi5
Most komolyan a sima versenyek helyet ilyen championship-ek vannak.? Néztem a bannerban belinkelt oahu térképet és azokból nincs túl sok egy ekkora maphoz mérve. Szóval csak ezek vannak vagy vannak kisebb versenyek is?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
gamertag: kenobita
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Amikor megkaptam a G27est, és mikor elõször próbáltam ki a TDU2-ben, csodálatos volt vezetni! (Itt írtam akkor.) Mintha nagyon élethû volt a FFB! Akkor még a kormány programjában SEMMIT nem állítottam. De amikor egy másik játék miatt át kellett állítanom, elveszett az a "FFB"...<#violent>#violent><#rinya>#rinya>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hogy mindenkinek megnyugodjon a lelki békéje a vitákért és a vádakért elnézést kérek! és végezetül örülök, hogy az utolsó hozzászólásod a korábbiakhoz képest kevesebb sértõ minõsítést tartalmazott.
Részemrõl lezártam ezt a témát!
Intel® Core™ i5-4670K |Corsair Dominator Platinum 2400 MHz 16GB | XFX Radeon R9 290X EDFD | ASRock FATAL1TY KILLER Z87 | EVGA SuperNOVA 850 G2 | ASUS MX239H | Logitech K360 / G602 | Gigabyte Sumo 5112
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
- lazydrivert angol sosem töltötte le, se más nemzet fia a magyarokon vagy a szomszédokon kívûl mivel sosem volt belõle magyaron kívûl más verzió, és az se lett egyértelmû. Ha kell mutatok netstatot.
- sosem publikáltam nyilvános helyre olyan modot ami direkt warezra vagy csalásra készült volna. Anno még a repülõs cuccról is megkérdeztem az ittenieket.
- a TDUC-on lévõ adományozásról annyit, hogy a ban után megmondtam nem fogok költeni többet erre a játékra. Amit ott most látsz az a második fázis, ugyanis volt egy elsõ is - ahol játékot kértem (más modderekre is gondolva). Ezt pár nap után lelõttem mert már 4 példányom maradt így is a játékból. Az, hogy ide nem lett benyomva az azért van mert tudom milyen helyzetben vannak a magyarok. (Még olyan amerikai is küldött kódot aki munkanélküli). Most virtual token card gyûjtés van - simán behekkelhetném persze amit venni lehet, de én így mûködök. De tessék aki akar segíteni vegye meg a lekisebbet és küldje el privátban a redeeem kódot. Te is küldhetsz nyugodtan. Htx.
- sosem volt olyan publikus mod, hogy tomsolo's DealerSlot mod. Youtube videó volt róla. Nyugodtan keress rá mit fog kidobni a google. Vajon miért nincs találat?
- Az más kérdés, hogy nyilván azért csináltad amit csináltál mert ugyanezt kérted tõlem pár nappal ezelõtt privátban is és zokon vetted, hogy nem kaptál rá választ valamint tegnap leszögeztem itt, hogy nem foglalkozok DLC2 warezzal. Persze mi sem egyszerûbb mint francia tesztergyerek képeivel - az megvan hogy ezt sehol máshol nem láthattad csak itt? - beállítani az oroszokhoz és bevillantani pár képet hátha valaki megszán és elõkeríti a "KÖZISMERT" "mod" mostani változatát. És az annyira így van,hogy a "más" oldalon talált kép neve ugyanaz mint ami itt volt. (Az eredeti képnév ugyanis tök más).
Sztem teljesen jogos volt a felháborodásom.
Am meg minek ez a háború? Majd megbeszélik ketten, ha meg nem akkor nem. Az anyázás is nagyon fontos volt. Van ám színvonal gyerekek! <#eljen>#eljen> És még mielõtt megkapom én is hogy mit védem, csak úgy mondom hogy engem ez az egész hidegen hagy! 😊)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nemlehet mindenkit a "barát/haver" csoportba venni... 😊
Élõben is megmondom face2face ha nemtetszik valami...
Rólam ennyi, magamat minõsítettem. Tudom. Szólásszabadságvan.. Kifejezhetem mindenrõl a véleményemet. <#eljen>#eljen>
Ahol meg köves út van, ott kanyar közben +idõvel büntet, mert leér a motornak az oldala?! (profi eden games munka) <#idiota>#idiota>
Persze ezek nem a te hibáid hanem a játéké. <#vigyor>#vigyor>
De ezek ellenére <#eljen>#eljen> <#vigyor>#vigyor>
Intel® Core™ i5-4670K |Corsair Dominator Platinum 2400 MHz 16GB | XFX Radeon R9 290X EDFD | ASRock FATAL1TY KILLER Z87 | EVGA SuperNOVA 850 G2 | ASUS MX239H | Logitech K360 / G602 | Gigabyte Sumo 5112
DLC2-t honnan tudom lehuzni?
Akkor írok ide amikor akarok, tudtommal ez egy nyilvános fórum, egyébként látszik mekkora gyökér lehetsz.
Nem tudom élõbe milyen ember lehet az, aki interneten ilyen stílusú nyilatkozatokat tesz másokra, de azért van elképzelésem.
Rólad ennyi, magadat minõsítetted.
Ha még valaki akar fikázni nyugodtan lehet teli szemetelni a fórumot, nem fog felzaklatni.
2. Csak magyarok vagyunk,és közülünk tölthetik.. tehát egy külföldi nemhiszem hogy googleforditózná az oldalt.. De ez az angolos megint más.. õ letöltötte.. szabad neki.. ezért lett kirakva TDUC-ra.
Na de téma részemrõl lezárva.
Ha már egyszer ide kiír az ember valamit, vagy éppen csak egy linket mutatunk azt bárki, bármikor elolvashatja, letöltheti.
-Egy angollal mentem valamelyik nap õ írta milyen módok mennek épp nála: lazy driver, unlock sticker stb...-
Amúgy gondoltam hogy Mr.Jegesmaci akár tokenért is csinál festést.. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Feva : TDU2topikot értettem,mint "privátot".
Nalátod... fõleg hogy matekoznak még TS accján,hogy milegyen vele ( ha jóltudom.. ) <#fejvakaras>#fejvakaras>
2. Az lehet ezt nem is vitatom, saját felhasználásra én is használtam 1-2 módot, aminek örülök is, hogy volt aki ezt megcsinálta
3. Megértem és biztos szar lehet, hogy megveszi a játékot + a hozzá tartozó tokeneket aztán bannolják
Az én részemrõl meg ennyi.
Egyébként mi köze egyáltalán bárkinek is ahhoz, hogy ki mit kér egy két munkáért. Én is felvetettem az officialon, hogy lehessen aukciós házban tokennel fizetni, mert nyavajognak a behekkelt pénz miatt. (egyébként tokenért csinálok festést szívesen <#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz>)
2. Lehet hogy nem õ hozott a világra,de merem feltételezni hogy TDU2 téren sokkal több idõt feccölt mindenbe, mint te.. Kiváncsi lennék,te mennyi idõ alatt csinálnál meg ennyi mindent ( Lazydriver,NDD,UnlockerStickershop,Hex-ezés(tutorial),CE-zés(+Dealerslots)(Tutorialok)és mégsokminden. ) mint õ...
Szóval szerintem a modorodból vehetnél egy picit vissza,és helyette inkább egy ...va nagy " Köszönjük TS az eddigi munkáidat! "-al jöhetnél neki és nem ilyen "levauvauzással"...
3. Mindenki tudja itt,aki olvasgatta hogy mi a helyzet TS accjával mivel elmagyarázta kristálytisztán ( én úgyvélem ) a dolgokat... különbenmeg,ha az fáj.. én személyesen ki merem jelenteni ( nem benyalásképp kéretik venni de, ) ha arra lenne szüksége, kérdés nélkül adnék neki egy új sorozatszámot.. nekem megér ennyit az õ munkája...
De ha te úgyvéled hogy nagy arca van, csak mert TE kiadtad az õ által kikerült dolgokat FÕLEG AZ OROSZOKNAK... akikrõl mindannyiunknak megvan a véleménye.. akkor legyél szives, amit idáig õ megcsinált.. légyszives kreáld már újra, csinálj már meg mindent,feccöljél már bele annyi idõt a TDU2-söknek mint õ.. aztán majd miis kiadogatjuk a Fevalas féle módokat, és meglátjuk kinek lesz nagyobb arca...
Részemrõl ennyi.
ezt is reklámozd itt, ne csak a TDUC-n
Ott van kihúzott betûkkel, hogy köszönjük a segítséget: tomsolo
A játékban a reptéren eléggé elterjedt a ts név is, mindenki tudja, hogy ki is vagy és hogy milyen módokat csináltál eddig, ezek után nem értem a reakciót...