Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi, pedig ebben kb 3 másodperc büntetõ idõ van és ahogy Gduck írta szerintem vissza is elõzhetett volna, mert lehet ezen még egy picit húzni.

Újabb 5 napig lehet majd próbálkozni! Hajrá! <#taps>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Másodszor is lejárt.

Ha van igény és versengenétek, visszadobom szívesen.
Felrakom tét nélkül így mindenki annyit nyomja amennyit akarja!

Este TrickTrack reloaded!

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

gduck
Már vége van 😞 Ha nem a vége elõtt 27 perccel veszem észre hogy visszaelõzött Petryx, azért még meg lett volna versengés 😄

Én is köszi Petryx a jó versenyeket <#worship>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Én mennék.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

aerolive
PH-ról danih tud giftként adni TDU-t, 2500ft.

rotator
Meddig él még ez a CRC?

Angela147GTA
Iszonyat mód jól terelitek ti gduckHUN-nal azt a motrot, ha nem lenne bünti idõ, akkor sem tudnék 3:00 alá menni! <#eljen>

TDU2 > Angela147GTA

0Diaz0
<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Ilyen szépségeket tud produkálni egy korrekt CRC:

Köszönöm Duck! <#worship>

Hát nem sikerült 😊 Talán majd jövõre 😄
DE nem adom fel

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

Sziasztok!
Eléggé hülye vagyok a képfeltöltéshez úgyhogy nem ígérem h jó képet töltök fel! A lényeg, h ez egy golfozós kép lenne.

Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14

[HUN]FaTaL
"2 forintért megmondom"

Fel kell hívjon júliusban? <#idiota>

http://goo.gl/gd6Zi5

gduck
Eláruljam a titkot? 2 forintért megmondom <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha verseny közben újrakezded a versenyt, az elõzõleg útra került akadáy (pl. az elõzõ félbehagyott menetben általad kidöntött villanyoszlop, stb.) ott marad láthatatlanul az úton 😄

wollnerd
Sztem várja meg a nyári akciót a Steamen, nyár elején szokott lenni.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Itt nézd meg $8.86 = 1916Ft (Csak DVD-s változat ennyi)

[HUN]FaTaL
Árulják most valahol 5 vagy 10 dollárért / euróért a játékot? Haver megvenné, hogy néha krúzoljunk, de steamen drága.

tomsolo
nincsenek ott a big és map fájljaid

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

icetihi
Öööö izé. Valami nem oké. Kicsomagoltam, utána leteszteltem, az eredetiben megmaradt verzió is teljesen rendben mûködött. Most tök véletlenül azzal indítottam, és a DLC2 v025 build 12 le akarja szedni a 027 explo packot. Most mivaaan???<#wow1>

youtube.com/user/icetihiii22

aronka98
És sajnos még nagyon sok videóját láttam már. Ezzel nincs semmi baj azaz igen, de a nagy baj hogy pénzt kér érte! <#falbav>

TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!

tomsolo
Borzasztó nagy hack.

aronka98
De minek kér érte pénzt?!! Ezért jó a TDUC <#felkialtas>

aronka98
http://www.youtube.com/watch?v=qpb_vrWyHS8
Mondjuk ez nemjönne rosszul, de akkor is kaphatna bann-t... <#boxer>

icetihi
a fájdalom az egészben az, hogy 1800Ft-ot már keresett is vele <#zavart2>

aronka98
http://www.youtube.com/watch?v=6oUQolJrSFk
Kár hogy ez nem kap bann-t. <#bdead>

De nincs hangja, ez a bajom vele <#hehe>

MerlinW
Miért baj az?😊 2,8 alatt van 100-on, 600km-t gurul egy ceruzaelemmel és 300 felett van a végsebessége😊

[merlinw.org]

Csak 1 baj vele: Árammal megy (fail) <#idiota>

OFF

Itt is lehet csemegézni sok gépcsoda közül amik bekerülhetnének. <#hehe>

Angela147GTA
/OFF

Egy ilyen igazán jöhetne még, bõven passzol a TDU2-koncepcióba.

TDU2 > Angela147GTA

Angela147GTA
A video kedvéért! <#mf1> (utána már nem volt energiám kivágni belõle egy db nekimenést)

TDU2 > Angela147GTA

Ilyenbe már én is futottam tegnap,de nem ezen a helyen.Már meg nem mondom hol.😊
<#guluszem1> wow

Ztech
de ha tudod hogy ottvan mi az istennek mész bele 8x?😄
Angela147GTA
Petryx, sikerült megtalálnom a pályádon a láthatatlan akadályt! <#falbav>

TDU2 > Angela147GTA

Aki kicsomagolt játékkal nyomja...

Nekem unpack után elment a zene a CRC-ben is és a club házban is.
Másnál is jelentkezett ez a hiba?

icetihi
Errõl két szó jutott eszembe: IDKFA, IDSPISPOPD <#eplus2>

[HUN]FaTaL
Én sem értem. Az FPS-s példánál maradva: már 5 éves koromban is untam volna, hogy a gép lõ helyettem.

icetihi
Szintén elegem van belõle, már paranoiás leszek ha megáll a kocsim vagy a motorom mellett valaki. És erre szombaton nem benyögi a fszkalap, hogy szép kis videót csinált?....<#banplz>

icetihi
Király, csak tunnám ki az a villámmadár <#idiota>

gduck
<#taps>

tomsolo

Na igen, ekkor van az, hogy ilyenkor legszívesebben átnyúlnék a monitoron a másik userhez és egy megfelelõ mozdulattal izommal belebasznám a fejét az asztalba 2x, hogy ne verjem félig agyon. <#hehe>

Ez a ruszki pöcs is inkább a pöcsével szórakozna! Az elmeroggyant! Azt hiszi ezzel most nagyfiú, hogy esne ki az összes foga

UI: úgyhogy marad a privát CRC 😉

<#taps>

A vicc az egészbe, hogy nem unja meg.

Mi régebben elég sokat toltuk a FarCry-t.
Néha összeszoktunk röcceni egy kis nosztalgiára.
Sok éves játékról beszélünk és mégis vannak olyan csalók a szervereken, akik már anno is fent voltak.
B+ feljön a csírája és bottal szed mindenkit mint a picsa és élvezi. Egy órán keresztül mást nem csinál csak nyomja a jobb gombot és lõ, mert minden mást megcsinál a hack, de õ élvezi.
8-10 másik játékos szórakozását teszi tönkre, de neki tetszik.

A TDU-ban annyi elõny van hogy legalább a free rideokat nem tudják annyira szétcseszni, mert átmész máshova, szétdobja a léjert és csá.
De emlékszem amikor ts írta a reptér mögött placcon hogy a buzi gyerek kb egy órája mást nem csinál mint löködi a kocsiját.
Soha nem fogom megérteni ezeket... de talán addig jó nekem, míg nem értem hogy mi a jó ebben.

Lenne egy olyan kérdésem azokhoz akik szoktak Club vs. Club meccseket tolni...

Ha VERSENYT megyünk másik klubbal, miért van az hogy nálam nem mutatja jobb oldalt a helyezéseket?
Ha pontgyûjtõ futamon megyünk, látom jobb oldalt hogy melyik klubnak éppen mennyi pontja van.
De a versenyen nem látom hogy ki hányadik.
Klubtársamnak ott van a pillanatnyi állás.
Ezt hogyan lehet bekapcsolni? Sehol nem találtam.

gduck
"A feltételes ellenõrzés is hülyeség, illetve nem elég,"

Természetesen csak kozmetikának gondoltam én is. Sajna a TDU1-ben is akkor szartam bele az egészbe, amikor a heverokkal századmásodpercekért küzdöttünk napokig, utána meg a hülye cheater irreális idõvel megnyerte a versenyt.

Ez a ruszki pöcs is inkább a pöcsével szórakozna! Az elmeroggyant! Azt hiszi ezzel most nagyfiú, hogy esne ki az összes foga <#idiota>

UI: úgyhogy marad a privát CRC 😉

tomsolo
Egyet értek.

Egyébként az ORC a beküldött CRCkbõl építkezik - melyik volt a legsikeresebb melyiken mentek a legtöbbet. Csak nem képzelitek, hogy van ott ember aki pályát építget és tesztel?

Így is évi ~150 pályát emészt fel ez az egész a részükrõl. Tyû...

Másrészrõl a pénz dolog tök hülyeség a játékban. Ha aktív pókeres vagy - és szerencsés - egy idõ után nincs már mire elkölteni és tök idegesítõ az egész. IMHO.

Az orosz gyerek kb 2-3 dolgot ismételget - csít szinten - a CRCkben és ezek kb kezdetek óta ismertek és a másik buzi gyerek a Sethioz anno a wikijében szépen le is dokumentálta hogy mennek ezek. Persze semmihez nem mertek nyúlni azóta se a program felépítésében, inkább olyan dolgokat tettek be amik inkább a normáli játékosoknak ártanak... Volt ugyan egy erõlködés, hogy megállítsák a hekkelt autók invázióját de ez inkább szánalmas, mintsem hasznos.

A feltételes ellenõrzés is hülyeség, illetve nem elég, mert ha csalni akarsz nagyon sok féle módon tudsz elõnyhöz jutni és ennyi már bõven elég ahhoz hogy értelmetlen legyen maga a "versenyzés". (Plkisarkítva egy Camhack kikapcsolt apexxel is elõny azokhoz képest akik semmi ilyet nem csinálnak. ) Ráadásul a feltételezés legtöbb esetben kivitelezhetetlen ha nem egyértelmû a pályavonal - én ezt már sokszor demonstráltam a szlalon vagy a rajt cél típusú átvágós pályákkal.

Egyébként sztem nagyon könnyû lenne megakadályozni kb az összes hekkelést már a kliensen is, nem vágom hogy miért nem teszik talán azért mert ahogy eddig is: inkompetens, szemellenzõs barmok ezek.

gduck
Jah még annyi:
speeding verseny eredmény limit: leggyorsabb jármû sebessége
verseny eredmény limit: leggyorsabb jármû sebességével mérve a távolság

Persze a csalást így se lehetne kizárni, de legalább ilyen gyomorforgató erdmények nem kerülnnének bele a toplistába. 2db feltétel basszus...

Ennek az Official Racing Centernek semmi értelme nincs. Aki csalt az eddig is ott van és csal, szóval ennyit a varázslatos eszközükrõl.

Õszintén szólva ennek az egésznek az volt elvileg a lényege, hogy lehessen a játék végigvitele után is pénzt szerezni. De így továbbra is marad a 20ezres verseny vagy a kaszinó azoknak akik nem csalnak. Szerintem okosabb lett volna ha az ORC inkább Offline Racing Center lenne ahol mindenki egy adott idõt megdönt megkapná az õt megilletõ összeget.
gduck
Valószínûleg buherált a programja, így tud sok mindent megcsinálni. Mivel azt látjuk mi is, hogy a szerver szinte semmit se figyel 😞

UI: bevezették ezt spiclis módszert, amitõl hányok. Programozás helyett...