Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb 5 napig lehet majd próbálkozni! Hajrá! <#taps>#taps>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Ha van igény és versengenétek, visszadobom szívesen.
Felrakom tét nélkül így mindenki annyit nyomja amennyit akarja!
Este TrickTrack reloaded!
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Én is köszi Petryx a jó versenyeket <#worship>#worship>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |
TDU2 > Angela147GTA

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Köszönöm Duck! <#worship>#worship>
DE nem adom fel
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Eléggé hülye vagyok a képfeltöltéshez úgyhogy nem ígérem h jó képet töltök fel! A lényeg, h ez egy golfozós kép lenne.
Volvo. For life. A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok. Alienware 14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha verseny közben újrakezded a versenyt, az elõzõleg útra került akadáy (pl. az elõzõ félbehagyott menetben általad kidöntött villanyoszlop, stb.) ott marad láthatatlanul az úton 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://goo.gl/gd6Zi5
youtube.com/user/icetihiii22
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Mondjuk ez nemjönne rosszul, de akkor is kaphatna bann-t... <#boxer>#boxer>
Kár hogy ez nem kap bann-t. <#bdead>#bdead>
[merlinw.org]
TDU2 > Angela147GTA
TDU2 > Angela147GTA
TDU2 > Angela147GTA
Nekem unpack után elment a zene a CRC-ben is és a club házban is.
Másnál is jelentkezett ez a hiba?
http://goo.gl/gd6Zi5
UI: úgyhogy marad a privát CRC 😉
<#taps>#taps>
Mi régebben elég sokat toltuk a FarCry-t.
Néha összeszoktunk röcceni egy kis nosztalgiára.
Sok éves játékról beszélünk és mégis vannak olyan csalók a szervereken, akik már anno is fent voltak.
B+ feljön a csírája és bottal szed mindenkit mint a picsa és élvezi. Egy órán keresztül mást nem csinál csak nyomja a jobb gombot és lõ, mert minden mást megcsinál a hack, de õ élvezi.
8-10 másik játékos szórakozását teszi tönkre, de neki tetszik.
A TDU-ban annyi elõny van hogy legalább a free rideokat nem tudják annyira szétcseszni, mert átmész máshova, szétdobja a léjert és csá.
De emlékszem amikor ts írta a reptér mögött placcon hogy a buzi gyerek kb egy órája mást nem csinál mint löködi a kocsiját.
Soha nem fogom megérteni ezeket... de talán addig jó nekem, míg nem értem hogy mi a jó ebben.
Ha VERSENYT megyünk másik klubbal, miért van az hogy nálam nem mutatja jobb oldalt a helyezéseket?
Ha pontgyûjtõ futamon megyünk, látom jobb oldalt hogy melyik klubnak éppen mennyi pontja van.
De a versenyen nem látom hogy ki hányadik.
Klubtársamnak ott van a pillanatnyi állás.
Ezt hogyan lehet bekapcsolni? Sehol nem találtam.
Természetesen csak kozmetikának gondoltam én is. Sajna a TDU1-ben is akkor szartam bele az egészbe, amikor a heverokkal századmásodpercekért küzdöttünk napokig, utána meg a hülye cheater irreális idõvel megnyerte a versenyt.
Ez a ruszki pöcs is inkább a pöcsével szórakozna! Az elmeroggyant! Azt hiszi ezzel most nagyfiú, hogy esne ki az összes foga <#idiota>#idiota>
UI: úgyhogy marad a privát CRC 😉
Egyébként az ORC a beküldött CRCkbõl építkezik - melyik volt a legsikeresebb melyiken mentek a legtöbbet. Csak nem képzelitek, hogy van ott ember aki pályát építget és tesztel?
Így is évi ~150 pályát emészt fel ez az egész a részükrõl. Tyû...
Másrészrõl a pénz dolog tök hülyeség a játékban. Ha aktív pókeres vagy - és szerencsés - egy idõ után nincs már mire elkölteni és tök idegesítõ az egész. IMHO.
Az orosz gyerek kb 2-3 dolgot ismételget - csít szinten - a CRCkben és ezek kb kezdetek óta ismertek és a másik buzi gyerek a Sethioz anno a wikijében szépen le is dokumentálta hogy mennek ezek. Persze semmihez nem mertek nyúlni azóta se a program felépítésében, inkább olyan dolgokat tettek be amik inkább a normáli játékosoknak ártanak... Volt ugyan egy erõlködés, hogy megállítsák a hekkelt autók invázióját de ez inkább szánalmas, mintsem hasznos.
A feltételes ellenõrzés is hülyeség, illetve nem elég, mert ha csalni akarsz nagyon sok féle módon tudsz elõnyhöz jutni és ennyi már bõven elég ahhoz hogy értelmetlen legyen maga a "versenyzés". (Plkisarkítva egy Camhack kikapcsolt apexxel is elõny azokhoz képest akik semmi ilyet nem csinálnak. ) Ráadásul a feltételezés legtöbb esetben kivitelezhetetlen ha nem egyértelmû a pályavonal - én ezt már sokszor demonstráltam a szlalon vagy a rajt cél típusú átvágós pályákkal.
Egyébként sztem nagyon könnyû lenne megakadályozni kb az összes hekkelést már a kliensen is, nem vágom hogy miért nem teszik talán azért mert ahogy eddig is: inkompetens, szemellenzõs barmok ezek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
speeding verseny eredmény limit: leggyorsabb jármû sebessége
verseny eredmény limit: leggyorsabb jármû sebességével mérve a távolság
Persze a csalást így se lehetne kizárni, de legalább ilyen gyomorforgató erdmények nem kerülnnének bele a toplistába. 2db feltétel basszus...
Õszintén szólva ennek az egésznek az volt elvileg a lényege, hogy lehessen a játék végigvitele után is pénzt szerezni. De így továbbra is marad a 20ezres verseny vagy a kaszinó azoknak akik nem csalnak. Szerintem okosabb lett volna ha az ORC inkább Offline Racing Center lenne ahol mindenki egy adott idõt megdönt megkapná az õt megilletõ összeget.