40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35895 Te is ugyanezt csináltad nálam, még mondtam is Tassynak, hogy biztos texmodolsz -
Hungarykum #35894 Ice!
Tegnap azt írta ki a játék, hogy ki aztán rögtön vissza be léptél. 5 perc múlva megint ki aztán be.
És ez így ment 4-5 órán keresztül 5 percenként -
Finally an indirect evidence about that custom paintjobs have nothing to do with any kind of lags, thus those mean no harm to anybody. An evidence straight from the official staff.
Thank You Jahia!
Regards,
G.
Pisimadár, meg a troll seggnyalói végre megkapták a hivatalos szakvéleményt, még ha bújtatva is... -
#35891 Mondtam, h senkit nem érdekel a festés.
Mods which do not affect game play, such as coloring your cars pink or banana yellow or lime green....we turn a blind eye to. We have more important things to chase down. Mods or hacks which give you a leg up in the game, such as money, speed, cars you shouldn't have, etc...those we go after. -
#35890 srácok!
ma este gurulhatunk egy kicsit ha gondoljátok,kb 9től mehet a mandula :) -
jani34 #35889 ok köszönöm -
Stockbauer33 #35888 Off
ez az janesz
On -
#35887 Nem, a premium games játékcsoport elnevezés ugyanúgy mint az EVM. -
tothbalu99 #35885 Amúgy a premium games különbözik valamiben az eredetitől? -
#35884 Akkor én mázlis voltam.
2 hete, steam-en 2700-Huf volt. -
tothbalu99 #35882 Szerintem Steam-en is érdemes lehetne megnézni. Főleg ilyen euró mellett. -
#35881 meg nincs cheater.. -
#35880 hmm... Letartóztattak a törvénytelen FBI öltöny viselete miatt. :DDD -
buksee96 #35878 én simán nyomnék rá egy -40 000-es ajánlatot :D csak mert tudom milyen jó a szerver meg a layer meg a bug report -
buksee96 #35877 azt hómméd be is meg lehet oldani. szerintem csinálj egy kis tálat alufóliából és tedd rá a wifi antennájára. elvileg erősebben ad jelet. ha meg nem jó akkot kukacot csinálj -
#35876 vagy eladom neked a sajátomat.. privátba dobjál rá egy árat,és olcsón a tied.. :) -
#35875 öööö....miért? -
#35873 Bocs, hogy köszönés nélkül léptem, de megint a Sever is not available jött be, úgy nézem, kell másik wifi adaptert vennem, vagy egy jobb antennát. -
#35872 Ma mindenki ugrált a friendlistről le fel (legalábbis ezt láttam), kivéve aki jött velünk. Marhajó élmény volt.... -
#35871 576-ban 5.000 HUF.. -
arpadquad #35870 Sziasztok! Bocsi az Offért, de régota nyomom a tdu2-öt, single-be . Mióta májusba kijött az patch , sehogy se tudom megszerezni , mivel törtöm van. Ezért arra jutottam hogy megveszem a játékot. Hol érdemes megvenni , hol a legolcsobb? És akkor már multiznék is, mert kicsit unalmas napi 10 órát egyedül nyomni:D
Köszönöm -
Interstate 95 #35869 Felőlem 7-8 órától mehet kb éjfélig. -
#35868 -
Stockbauer33 #35867 Dávid írd ki mikor legyen a találkozó és csapatunk 1et -
#35866 Én is benne lennék, mondjuk tegnap este is volt, de folyamatosan kaptam a TDU2 server is not available at this time képernyőt -
Hungarykum #35865 Az saját alkotás -
#35864 Nem, hanem van a képen egy vörös téglalap -
#35863 Az a hiba hogy a Zondának nincs beltere? -
#35862 És tényleg.. -
#35861 csokker újra mindenkinek
valamelyik este mehetne egy kis hajtás :) -
Hungarykum #35860 Hivatalos TDU2 kép.
Az Eden Games még 1 képet sem tud csinálni, hogy ne legyen rajta hiba.
-
#35859 Igazából, most a box árából,mindennel együtt (játékokkal is ) összetudnék rakni 1 gépet,csak a monitor kéne még majd.. de most nem adom el.. :D -
#35858 hihi.. :) Kedves tőled pókermaistro.. ,tőletek :) -
#35857 Amúgy ha lesz rá pénzem, akkor összefogok pakolni egyet.. de még most fizetnivalók sora van előttem.. bár pár dolog,ráér egy normál embernek.. de nekem kéne lassan a jogsi + valami amivel gurulni lehet.. és saját.. meg fenttartani..
De igazából,csak monitor kéne + alaplap + proci + memó + vidikari.. meg megunni a boxot.. aztán majd lesz pc.. most egyenlőre örülök a boxnak... pár dologban előnyösebb :) -
Stockbauer33 #35856 Még szép padavan Ott a helyed -
#35855 Ezt most vegyem,invitálásnak,de azonnal? -
#35854 Teljesen egyetértek , mi is jót krúzoltunk. -
Stockbauer33 #35853 Összekéne pakolni mégis egy jó pc-t.Tegnap is egy jót krúzoltunk -
#35852 Tudom hogy kis TV.. meg ez a kicsi sz.r is.. de én innen nézem a videókat.. :P
-
#35851 Végülis legalább nem monster, és a színei is kellemesek....