Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
© Hungarykum :Te milyen grafikai beállítással játszol?
Én nem bírom a recéket eltüntetni.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Amelyiket kipipálod,rámész hogy unlock és feloldja azokat a helyeket.. ( = látod hogy hol vannak.. azt nemtudom hogy "felderitési" pontot is kapsz-e érte.. )
De inkább te ne használd.. saját érdekedben..
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Így jó marad nem?"
Texmodal még nem próbáltam DLC2 után hogy mit lehet vele és mit nem.
Csak az a gond, ha meg van az alapszín és még erre pl. megy matricával vmi nagyobb minta, így elmented és utána Texmodal teszel rá logókat, akkor megint be kell menni a Festõhöz. Ekkor fog elmosódni.
Vagy nem tudom hogy gondoltad?!
Ha el kezdesz festeni, akkor azt nem lehet félbehagyni sajna. <#shakehead>#shakehead>
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Ez kb kezdetektõl benne lévõ bug kibõvítése - gondolom az is még benne van hogyha festesz és alt + tab akkor törli az egészet.
Szimplán ilyen balfaszok, ez van.
MInden DLC, patch eddig hozta a maga szarait kb 1 javytott bugra jön 3 új.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Tehát ha nekiállok matricázni egy kocsit, akkor A-Z-ig meg kell csinálnom, kilépek a shopból és soha többet nem mehetek vissza, különben leves? Ez igazán jól hangzik.
Tehát ha egyszerre megcsinálod a festést, akkor jó marad?
Mert akkor annyiból még megoldás lehet hogy az alapszíneket megpingálod, majd amikor rátennél pl. logókat texmoddal, akkor egyszerre megcsinálod az összeset, elmented és kilépsz.
Így jó marad nem?
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Így jártam én is.
De ami a legjobb, ha elmosódik a festés, akkor az már javíthatatlan.
Mikor matricázol egy kocsit akkor úgy kell megcsinálni hogy ne kelljen visszamenni vele a Stickes Shop-ba mert megint elmosódik. (Ezt is tapasztaltam 😄)
Még az is ha mondjuk kész 1 kocsi matricázása és véletlen rossz helyre nyomsz 1 matricát és "Undo"-t nyomsz akkor megint kuka az egész festés.
Azt is megfigyeltem, ha van 1 készen matricázott kocsi, ráteszel 1 matricát, aztán Undo és ha megcsinálod többször is akkor nemcsak elmosódik a matrica, hanem arrébb is vándorol és megy össze fele a végén pedig el is tûnik.
Elmosódott szar az egész. Hááát gratulálok Atari!
De ez akkor jön csak elõ ha Undo-t nyomsz? Ha visszalépés nélkül matricázol akkor okés a dolog???
myst: még egy kérdés: milyen beállításokkal nyomod a játékot? Mert a képek amin pl a narancs Lada felnis Veyron, vagy a festett 250GTO van az valami hihetetlenül gyönyörû.
Nekem a színek/fények közel sem ennyire ütõsek...
Amit még észerevettem, amikor versenyhez készülõdünk és állnak az autók a rajt elött sorban, mikor még mászkálnak a karakterek... az összes élnél tele vannak a kocsik kis apró fehér pontokkal. Mindenkié. Eddig ez nem volt ilyen, most viszont hányadékul néz ki.
Sziasztok! :)
Matrica exportálásnál minimum DDS, de inkább TGA használata javasolt.
A tükör alatt (és máshol) megjelenõ "árnyak" csak akkor látszanak, ha nem symmetry-módba matricázol. Viszont symmetry-módban a matrica a kitakart felületekre is átmegy, így vigyázni kell vele.
Ami viszont tényleg bug, azt DLC2-vel kaptuk, nevezetesen az eddig csak konzolon létezõ elmosódás és shift-elõdés. Próbáljátok csak ki: menjetek be stickerbe, tegyetek 2 matricát a kocsira, majd egy undo, és máris eltolódik az elsõnek lerakott matrica (és minden, ami addig a kocsin volt), ráadásul abban a pillanatban 512-es felbontásra butítja le a már meglévõ festéseket is, legalábbis gyanúsan maszatos volt nálam minden festés. (SuperSailer-en a faminta teljes kuka, ha ráfestek valamit). Valószínû sajnos - bár nem próbáltam ki - hogy a texmodolt festés is eleve butítottan lesz lementve. Ha ez igaz netán, akkor innentõl nincs mód értelmes autófestés készítésére.
Ezeket utólag kis pötyögtetéssel szoktam eltüntetni. Jó játék...
A lényeg hogy ezt csak akkor tudod igazán szépen megcsinálni ha matrica az alapszíned, mert ha pont ugyanolyan színnel festesz bele, tökéletesen fedik egymást és lehet vele mûvészkedni szépen.
De pl most festettem egy narancs Porsche-t és rengeteg illesztésnél olyan a szín mintha koszos lenne. Pl a motorháztetõ illesztéseknél, a sárvédõknél... ha kilépek a shopból és vissza, akkor megint olyan. Ha rámatricázok eltûnik, de kilépés után többé kevésbé visszajön.
Ha kész lesz az egész logózás, utána kimentem és megnézem mit lehet rajta okosítani photoshoppal. Kíváncsi vagyok utána is visszajön-e.
Korábban nem igazán tapasztaltam ilyesmit.
Milyen formátumba exportáljátok a sticker fájlt?
TextMod kell hozzá.
Ha viszont pl egy sárga autóra pingáltál mintákat, akkor cseszheted, mert a stickers kiimportálása után az alapszín sajnos csak fekete tud lenni, magyarul a matricáid fekete alapon lesznek és nem sárgán.
Ezért kell minden matricázás elõtt az egész kocsit körberagasztani nagy színes négyzettel, mert akkor lehet mindenfélét késõbb variálni vele.
Ez nagyobb cumi volt mint a zsuzsi féle all in flopnál all in jött a turn namondom még ki is dobta faszán.Mikor láttam h mivel ..opok <#falbav>#falbav>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hanem például ( most megnem mondom hol, pedig legutóbb földrajz tanárom ezt magyarázta<#idiota>#idiota>látszik hogy félig aludtam órán.. <#idiota>#idiota> ) lenne egy gát féleség azon lenne az autópálya ( vagy egy bazi nagy híd lenne ,mint San Franciscoban ) és úgy.. az olyan 10-20km lenne kb.. bár nem annyira reális, de gyorsan átlehetne érni lényegében..
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
youtube.com/user/icetihiii22