40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#36316 Az első rész hardcore módja egy hatalmas vicc volt a Hold szerű fizikával, nehogymár az legyen az etalon :D -
#36315 Azért ne essünk túlzásokba... :) -
Interstate 95 #36314 Röviden összefoglalva a TDU2 a körítésről szól, és nem a vezetési élményről. Ez az első részben még fordítva volt. -
Interstate 95 #36313 Ha játszottál minimum egy-két évet az első résszel, ha letoltál számtalan cruiset, akkor tedd meg ugyan ezt a második részben is amíg bejön, azt jövő nyáron beszélhetünk. A bugokon és a be nem tartott ígéreteken kívül ami engem zavar, hogy az irányítás egy nagy nulla. Nem várok szimulátort, de amíg az első részben H módban egy kiadós cruise után úgy éreztem hogy szétszakad a kezem, mert úgy kellett fogni egy 1000 lovas autót, addig itt 400 km/h közben még megvacsorázok. -
vajo #36312 Gurultok ma valahol? én is mennék :D -
#36311 Azért jó volt az a szögletes út pár évvel ezelőtt... :) Na találkozunk azon az utolsó krúzon! ;) -
#36310 Én az eggyel se játszom, mert egyszerűen az meg rém unalmas már sajnos. És igazság szerint idegbajt kapok a szögletes utaktól. Ha gurulok, akkor a kettővel. Persze most hogy kilövik az egy szerverét, elő fogom szedni egy utolsó krúzra. :) -
#36309 Es itt szoktatok kruzokat rendezni?Mar aki jatszik meg vele. -
#36308 Csakhogy eltelt 1 év azóta. :) Én emlékszem amikor 2009-ben online elkezdtem tolni, akkor nagyon sokan voltak mindig a map-on. És azért vegyük hozzá hogy a 2-t énsztem jóval többen ismerik mint anno az 1-et kezdetekben. Én is játtszotam a 2-vel de mostmár be se nagyon lépek mert kiábrándultam az egészből. És nézd meg itt is hányan voltak akik a kezdetektől elekzdték tolni és aztá az mondták hogy na inkább hagyjuk. -
#36307 Amikor megjelent ez a játék sokkal többen voltak, mint a tdu1ben. -
#36306 Mindenképpen próbáld ki ha tudod ert vannak akiknek tettszik csak nagyon megosztó. Amúgy messze nincsenek többen mint a tdu 1-ben valaha voltak. -
#36305 Valahogy nem gyoztetek meg,hogy annyira szar lenne ez :P,apro reszlteteknek tunnek ezek a hibak amiket en altalaban eszre se veszek,ugyhogy adok neki egy eselyt aztan lehet jovok majd en is szidni par het mulva :D
Az viszont feltunt,hogy messze tobben vannak online mint tdu1-ben valaha,bar ez gondolom a steamnek is koszonheto. -
#36304 Azért azt se felejtsük el hogy van köztük 5 év különbség! A tdu 2 nem hozza egy jó 2011-es játék színvonalát sajnos... Az meg plussz nevetséges hogy pl az ülést nem lehet állítani, csak camerahack-el amít alap esetben a fantasztikus cheatdetect rendszer csalásnak érzékel, és szerintük nem is kéne különbséget tenni... Akkor még ott vannak a jó ötletek logikátlan kivitelezése (lásd index, semmiféle visszajelzés nincs hogy be van-e kapcsolva és ha igen merre villog, csak akkor jössz rá ha külső nézetben vagy), vagy a világítás, amit ráadásul be is ígértek, hát én nem azt vártam hogy akkor be/kikapcsol ha nyomom a gombot... Na mind1 ízlések és pofonok, ezért írtam hogy senkit sem akarok a véleményemmel megbántani a félreértések elkerülése végett. -
#36303 Maradjunk annyiban - és szerintem ez helytálló - hogy van, amiben sokkal jobb, mint az előd és sok dologban sajnos sokkal rosszabb. A fizikával, irányítással nekem nincs bajom, a hangok szarok (az egyben sem voltak különbek), de legalább van rendes multi, napszakváltás, időjárás, európai helyszín. Cserébe nem lehet ülést állítani (az első bétában még lehetett), nincs aukciós ház, kivettek egy csomó márkát szóval lenne még mit fejleszteni rajta bőven, a bugok javításáról nem is beszélve. -
#36302 A fizika már az 1-ben sem volt szimulátor jellegű, de mivel ez arcade játék nem is várta senki se abban se ebben hogy az legyen. De hogy egy olyan fizikával álltak elő ami még arcade-nak is dúrva az szerintem siralmas 2011-ben, igaz az nfs shit szériát se tartom különbnek. Az irányítás meg mégjobban kiemeli a rossz fizikát. Aztán ott vannak a hangok, amik gyárilag nagyon rossz minőségűek. Komolytalan az egész, sztem ez a jelző illik a játékra a leginkább. Sajnos nem sikerült se felülmúlnia se elérnie a 2006-os elődjét hanem rosszabb is lett, és ezt nem csak én gondolom így hanem sok ezer játékos rajtam kívül, elég csak megnézni a kommenteket a bejegyzésbe ahol írták hogy a tdu 1 szerókat lelövik. Hiába a viszonylag jó grafika, és a "sok" autó ha a többi nem jó. Van egy olyan érzésem hogy ez nem azt a korosztályt célozta meg eredetileg mint a tdu 1 anno. Aztán ott vannak amiket Gery is írt. De a sokból ez is csak egy vélemény, én ezeket tartom rossznak. Persze nem mondom vannak jó részei, ilyen például az időjárás váltakozása, vagy a 2 sziget sok bejárható úttal és földúttal, na meg a SUV-ok. A motorok is egész jók, az már más kérdés hogy 1 darabot képtelenek voltak "ingyen" betenni...Tényleg nem akarok senkit megsérteni ezzel mert vannak akiknek még így is tetszik, vagy legalább időnként szívesen belép amit meg is értek ezektől függetlenül. -
#36301 Inkább a siralmas support a gáz, azt hittem az első rész után nem húzzák meg mégegyszer. Na sebaj, majd kevesebb vevő lesz a harmadik részre. -
#36300 Nem kívántam számosítani, és tudom, hogy abban is vannak, de nagyjából biztos vagyok benne, hogy ebben nagyságrendekkel több van, vagy bosszantóbbak vannak, de ami rosszabb, hogy nem is érdekli őket... -
#36299 A helyzet az, hogy legalább egy tucat bugot tudok megemlíteni az első részből is. -
#36298 A támogatása egy kalap trágya. Legalább 1 tucat olyan bugot meg tud nevezni a régebb óta játszók nagy része, amely bugok már a bétateszt alatt léteztek. Szóvá tettük őket tesztelőként, de a megjelenéskor csalódottan könyveltük el, hogy a hibák nagy része ugyanúgy megvan.
Ahány peccs jön, annyi újabb bug. Beígértek lezárható session-t, aukciós házat, semmi nem lett belőle a mai napig. A motorokra majd egy évet kellett várni, aztán a felcsigázott közönség egy árva "ingyenes" motort nem kapott, mind a három (3 azaz HÁROM) motor fizetős. Nem is sorolnám tovább, hát ezért nincs akkora sikere.
Van az atari kezében egy akkora név, amiből egymagában megszedhetné magát, ehelyett el van hanyagolva az egész. A mai napig legalább egy tucat DLC jöhetett volna, akár autók, akár új sziget, vagy számtalan új játékmód, ehelyett néhány megkésett peccs volt csak, amikkel kijavítottak pár hibát, és generáltak 10 másikat. A "cheater detector"-ról még említést se tettem....
...és még így is be-belépk időnként, mert van egyfajta varázsa, ahogy vezetsz a naplementébe. :-/ -
#36297 Jatszottam es imadtam,de egyelore nem jott le,hogy ez miert annyival rosszabb... -
#36296 Játszottál az 1-el? Amúgy nem kimondottan csak az optimalizálással van gond, hanem úgy összességében. -
#36295 Am mi az oka,hogy nem olyan nagy siker ez mint az 1-es?En nem reg kezdtem, de eddig tetszik,egyedul az optimizalasa egy kalap szar... -
#36294 ok -
#36293 Inkább töröld teljesen, majd újraindítás, és mehet az "új". -
#36292 Oke kosz.Eloszor szedjem le a regit vagy mehet erre? -
#36291 Akkor 11.6-os driver.
Az volt az utolsó, amivel folyékonyan futott a játék sok ATi-s gépen, többek közt nálam is. Állítólag egyeseknél 12.8-al megint jól fut, nálam pl nem, úgyhogy vissza is tettem a 11.6-ot, ezt javaslom neked is. -
#36290 Azt ugyan ketelem mert uj videokartyahoz uj proci kene ahoz uj alaplap ahoz meg uj ram,annyit meg boven nem er meg ez a jatek,foleg h mas uj jatekok tokeletesen futnak medium highon...
gduck: win7 van igen -
#36289 Ha Windows 7 van a gépeden, akkor igen: Windows XP :D
UI: az én lassú gépemen legalábbis +15-20 FPS-t jelent :) -
#36288 Van, kb 20-30ezer Forintért. -
#36287 Es arra tudtok valami tippet,h egy 4850-es atin medium(az fx lowon) grafikan es aa nelkul mer megy le neha 30 fps ala?Van erre vmi hotfix? -
#36286 Nem...a kamera rezgesre gondolok kivul nezetben nagy sebessegnel,kontrolleren jatszok. -
#36285 Ne rezegjen? Ne rázd Vagy belső nézetben a kanyarkövetésre gondolsz, és billentyűzeten játszol? ( arra camhack ) -
#36284 Hi!
Valahogy ki lehet venni,hogy ne rezegjen a kamera? -
#36283 Megkaptam a választ.
Beteszem ide is, hátha valaki más sem találja.
Oahun, az European tuner műhelyben (A sziget jobb szélén, a yacht alatti kisváros közepén) -
#36282 -
#36281 Ha jól tudom European cars tuner-nél -
#36280 Lenne egy hülye kérdésem.
A Veyron-t hol lehet tuningoltatni?
Az itt linket térképeken sem találom, hogy hol lehetne. -
#36279 -
#36278 A jogsi a versenyekhez kell, hogy legyen pénzed. Én most lettem somebpdy becstelenböl. tudok utazni hawaii-ra Összegyüjtöttem egy slr-re rs6-ra, meg sls-re, tán még egy italia-t a többi nem érdekel. Megprobálom, ezt a tdu 2 t -
Interstate 95 #36277
Akkor hétvégén valami komolyat kell tolni, és csak a 10ik kör után lesz pihenő úgy készüljetek.
Az S7 -emet nem valami bóvli műsorral akarom búcsúztatni.