Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsu,Kenobi Csics nemtudok rátok ugrani.Kidobott az asztaltól a server <#wilting><#fejvakaras> Még próbálkozok azért

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

direwolf
Köszi, ezt kipróbáltam, és elvileg mûködik is. Érdekes, bár nem meglepõ módon az elõször indított játék simán port open-t kap (routeren látom is az upnp forwardot), a másik gépen elindított viszont portrestricted-es lesz. Látjuk is egymást bejelentkezve, és a térképen is játékon belül. Sõt, az elõször elindított játékban megengedi a másik playerhez joinolást is, de látni nem látszik a másik autó. A másodszor elindított (ami portrestricted-et kap) még a joinolást se engedi, azt írja nem elérhetõ helyen van másik player <#conf>

There\'s no replacement for displacement

gduck

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Srácok lehet még valahol kapni? sehol nem találok :S

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

0Diaz0
Akkor legyen így. Akkorsem tántorít vissza az Xbox-tól.. <#wink>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

wollnerd
Amit eddig megkaphattál az csak aí megerõsítõ levél, amelyben megköszöni az "értesítést" a Supporthoz. Aztán legalább 3-4-5 nap után érkezik egy levél amely azt közli hogy küldened kell az adataidat arra az emailre amit megadnak. (Ennek címnek kell lennie: [email protected]) Aztán néhány nap múlva kellene kapnod egy új kulcsot.
Nekem már volt dolgom a Supporttal.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
A support az egyetlen lehetõséged

baztasd õket.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Én poénból felraktam a feleségem laptopjára a játékot, csináltam egy profilt neki és simán felengedett.
Egy CD kulccsal fent voltunk ketten.
Router mögött vagyok én is.
Ja és a port forwarding csak az én gépem IP-jéhez volt adva, mégis simán felment mindkettõ.

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Szia ismét 😊

Nem tudom, hogy hogy állsz az angollal, ha gondolod lefordítom a második HSZ-t a második oldalon, de szerintem ez a megoldás segíteni fog, van akinek megy több gép egy nettel, van akiknek nem, de szerintem ezzel a megoldással, amit leírt, esélyes, hogy mûködjön.
http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=50981&page=2

üdv.: mark0ba

AMD FX-8120(8x4,2GHz), 16GB DDR3, HD6850 TOXIC 1GB, CM Stacker, Alpenföhn Brocken, 3xNoctua 12cm, 1xNoctua 14cm, 2TB vinyó, GA970A-D3 MB, Chieftec moduláris 750W 14 cm. És nem a mami/papi pénzén :P

Szia, mennie kell, de szerintem minden extra konfig nélkül próbáld meg a dolgot, internet hozzáféréssel, és online csatlakozzatok egymásra. 😊 Egyébként jó autózgatást, biztos jó lesz így családosan krúzolgatni a fiaddal 😊

AMD FX-8120(8x4,2GHz), 16GB DDR3, HD6850 TOXIC 1GB, CM Stacker, Alpenföhn Brocken, 3xNoctua 12cm, 1xNoctua 14cm, 2TB vinyó, GA970A-D3 MB, Chieftec moduláris 750W 14 cm. És nem a mami/papi pénzén :P

direwolf
Sziasztok!

Megvettem fiamnak is a játékot, hogy tudjunk együtt autózni, de nem akar összejönni. Router mögött ülünk egy lanon, upnp mûködik. Hogy tudom elérni, hogy az a szerencsétlen 8889-es UDP port mindkettõnk gépére forwardolódjon? Egyáltalán megy ez a game több játékossal ilyen környezetben?

There\'s no replacement for displacement

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Van egy eredeti TDU2-õm , de egyszer a gépem rendszere egyik napról a másikra összeomlott és nem tudtam revokolni a kulcsot és most nem tudok játszani játékkal.
Minden megvan hozzá de sehogyan sem tudom aktiválni a kulcsot, mert azt írja ki hogy lejárt az az 5 idõ ami ezt lehetõvé tette 😞
A supportnak már írtam, de nem kaptam értelmes választ. Ha valaki tudja ilyenkor mi a teendõ az kérem írjon!
Segítségeteket elõre is köszönöm! 😊
Pontosan így van, jellemzõ, hogy nagyobb bejelentések elõtt (is) van banhullám, és pár hónap múlva itt a win8, tuti, hogy végiggyalulják a flashelt gépeket. A PÜ-dre pedig értelmetlennek tartom válaszolni, úgyis a saját igazadat erõlteteted, mi pedig csak a tényeket próbáljuk elfogadtatni, nincs olyan, hogy nem lesz több banhullám, fogadd el.

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

Ne másból induljál ki, próbáld saját magad végigagyalni a helyzetet, lehet hogy már a következõ héten takarítanak és baszhatod hogy a másik már egy éve tolja. Fõleg ha már ezek szerint egy éve nem takarítottak, nagyobb az esélye hogy a közeljövõben fognak. Szerinted miért pofáznak itt ennyien neked hogy rosszul döntöttél ? Pontosan az ilyen hszek miatt, #35214, mert nincs pénzed de bevállalsz egy Xboxot, no comment. Ne olyan embereket próbálj meggyõzni az igazadról akik tapasztaltak már a témában, hanem próbálj reálisan gondolkozni.

gduck
Ketten voltunk már csak az asztalnál, én 12milla és AA a kézben. Erre a szerver meg eltûnik 😞 <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

[HUN]FaTaL
Mondom néha takarítanak. Nem folyamatosan. Nincs boxom de a híreket olvasva, nem túl gyakori.

http://goo.gl/gd6Zi5

0Diaz0
Akkor miért játszik egy srác flashelt boxal live-n közel 1 éve?

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

[HUN]FaTaL
Dehogy szûnt meg. Néha takarít az MS.

marcihusi
Köszi szépen!<#hamm>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

bpeti72
PS3 ennyi.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
Na végre PS 3-ra lejött 487mb valami. Változás is van az irányításban, és nem sikítanak a gumik bármilyen kicsi fékezésre.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

icetihi

youtube.com/user/icetihiii22

0Diaz0
Akkor pofára esek.. Minden elismeréshez,kell egy nyerés vagy bukás.. :-)

Évente 2-3x van banhammer és minden flashelt gépet visz.Nem szünt meg, hidd el, pont a MS engedné hallgattólagosan a warezt, aki többek között azt a szervezetet is támogatja, akik folyamatosan ostromolják a pirate bayt? De a te pénzed, én csak leírtam a tapasztalataimat. Most jól beleélted magad, aztán jön a pofáraesés 😄

http://xfire.com/profile/neorow1 | TDU: Entex_HUN | AsRock Z77 Pro4 / Core i5 2300 / 8GB Corsair DDR3 1600 MHz / Corsair CX430W / Samsung HD502HJ 500 GB / GTX 650Ti 1GB / BitFenix Merc Alpha |

0Diaz0
Hát én kicsit más véleményt "hallottam" a jelenlegi box-osoktól.. :-)

Ugyanis, régen banoltak azért hogyha flashelten játszottál vele.. de ez mára megszünt.. szóval bízom benne. :-)

Amúgy meg megkell tapasztalnom hogy milyen is.. :-)

Én 2x próbáltam be a boxot, és lám visszatértem PC-re. Jó az XBOX, ha van pénzed, ugye ha live-ozni akarsz nem lehet warezolni, ha warezolsz, nem lehet liveozni. A live egy évre sacc/kb 10k, emellé a játékok szintén 10k+ (tudom vannak régi játékok, meg használtak, de az nem az igazi 😊). Ha warezolsz akkor ugye csak a dvd költség marad, de akkor bukod a liveot, mint említettem, ami a legfõbb vonzereje a boxnak. Ha autós gameket tolsz akkor nem árt beszerezni egy kormányt se, Forzában én labdába sem tudtam rúgni controllerrel. A helyedben én építenék egy másik gépet, mert aki egyszer PC-s volt, az úgysem tudja letenni 😊 Ha kérdésed van boxszal kapcsolatban írj privit!

0Diaz0
Áhh.. most bepróbálom az Xboxot.. ha nem válik be,úgyis azt elboltolom,és újraépítem a gépet..
Melózni szeretnék,de ami ittvan az botrány itt az égvilágon semmi nincs... <#falbav>

Itt 3 hely van : Tesco, Spar, und Obi

Tesco : Pénztáros van + árufeltöltõ : Mindkettõ televan = Bejutni esélytelen
Spar : -Szintén zenész-
Obi : Pénztárost kerestek,de van 1 "állandó" diák, és oda nemkell más.

Van még a Rébusz Isk.Szöv. : Õk "földmûves" munkát adnak,as : Címerezés
( Személy szerint, 1x voltam 1napot az a 7óra alatt dolgoztam kb 4.5öt = F.szom telelett ott mindennel, szántóföldön, inni nemlehet csak ha azt az adott sort kiszedegetted , amellett a kukorica szúr mindenhol ( ugye hosszúujjúba meg hosszúnaciba kéne lenni.. csak szántóföldön 50fokba, sorra lehet szedni az embereket aki ilyet elvállal.. ) Mellesleg én az utolsó 30percbe, a kukoricát téptem ki tövestõl.. szóval ezis kilõve.. más meg nincs.. <#fejvakaras><#heureka>

0Diaz0
meg amúgy lvl1-2-3-4 MÉG MINDIG nincs meg nekemse.. és nemis lesz jóideig.. <#idiota><#szomoru2>

<#taps>

0Diaz0
Köszi a meghívást, mennék szivesen.. csak hiányzik 1-2dolog a gépembõl.. <#wow1><#idiota>
( Amúgy azért mert jövõ hét hétvégén/hétvégéig jön az Xbox *koppkopp*
És a gép kiárulásából van rá a pénz.. )

Icetihi22: Ment Privát

Ha lesz idõd(+kedved) holnap gyerefel este 8-9 körül zsugázni.Kéne segíteni egy nagy család csöpnyi kis fiának(Csicso) a lvl2-3ban 😄 😄

#35204 Istenéltessen NG <#awink>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
DLC2. A hangok mások, a rózsaszín csík is azóta van egyeseknél.

sziasztok!
Olyan problémám van,hogy amikor belépek a motoros boltba kidob a játék valamiért stopped workingot ír ki.
Mi lehet a baj?

SimaSuna
Üdv!

Miért van az, hogy ha most újraraktam a játékot nem lettek jók a hangok.
Tehát a Nissan GTR-nek nem az a hangja mint eddig, a Porsche-nek nincs Porsche hangja, valamint a burnout csík rózsaszín?
Angela147GTA
Nem szoktam hozzászólni az itt folyó – szerintem értelmetlen – vitákhoz, de most nem bírom megállni:

Olvassátok el figyelmesen:

"sziasztok tokent rendelnék. de nem találom hogy sms-be hol lehet vagy én vagyok vak vagy ugy nem lehet.? köszi a segicséget "

A srác sziasztok token-t szeretne rendelni. Egy ekkorka írásba elhelyezett kb. 8-9 helyesírási hibát, nincs a mondatainak sem eleje, sem vége, nincs központozás, stb... (lásd: #35195)

Az vesse rá(m) az elsõ követ, aki ezt egy pillanatig is komolyan tudja venni és szalad segicséget nyújtani.

Ilyenformán a "fényképezd le telefonodat..." válasz teljesen helytálló és korrekt volt.

Ugyanitt sziasztok token eladó, 2 SMS/db áron. <#falbav>

TDU2 > Angela147GTA

icetihi
Valaki még nem harcolt össze egy új unlockos .exe-t a festegetéshez?

Ez volt Ducki

Nyert is a QA

Kép1

Ztech
én 2-t tudok mondani nfs world és bf play4free
tomsolo
"Mert mi történt megint? "wr6golfusz" kérdezett valamit - ne menjünk bele, hogy butaságot, avagy sem"

És innen fals az egész. Ennyi erõvel topikot is nyithatott volna neki - kapta volna is érte a büntit.
Egy csomó helyen ilyen kérdezésért is adnak egyet. Ha nem érted, az egész netikettet nem érted.

Ráadásul ezek egymást gerjesztõ folyamatok. Ha, minden alapvetõ kérdést megválaszol itt vki - tényleg nincs értelme a keresõt/észt használni. Viszont ez a TDU2 topik, nem a Kezdõk TDU2 topikja.

Másfél éves a játék, a világ összes nyelvén le van írva minden alap információ - csak rá kell keresni.

Egyébként a kérdés nonszensz volt. Sorolj fel 3 pc-s játékot ahol smsben lehet DLC-t venni. Ha sikerül meg is köszönöm neked az értékes információt.

"Van itt valóban egy olyan "kör", melynek a tagjai fenenagy istencsászárnak képzelik magukat."
Ez igaz.
Itt egy példa: #35069

És még hozzátehetném a visszatérõ különbözõ moderációs és házigazdás beszólásokat.

Kicsit unom már ezt a kettõs mércét ami téged jellemez és aminek az iránytûje mindig a neked tetszõ irányba kell, hogy mutasson különben jön a durci. Megértem, hogy zavar ha nem érted a pókerosok virágnyelvét, de ha már te is végignézéttel pár szív küldi szívnek képeslapot és videót az idejárókkal, akkor legyen benned annyi, hogy nem küldesz el másokat ok nélkül innen.

Úgy viselkedsz mintha te lennél itt a hg vagy egy moderátor és állandóan ezzel baztatsz Szabit és engem, holott aki ezt ok nélkül állandóan összemossa az te vagy. Van ennek csatornája és az nem itt van.

"Tegye már fel a kezét az, aki még soha (de tényleg soha!) nem kérdezett még butaságot. (ts, te ne tedd fel, te sosem kérdeztél butaságot, tudom ám én azt.)"

Dehogynem. Sõt fogok is, mivel én se vagyok tökéletes. Viszont mindig levontam a megfelelõ tanulságokat és nem kezdtem mártírként fasszopózni.

Ja ja szorulás ellen jó vót.Én pl extra összefostam magam ettõl az irománytól.Végre a nagyon okos megírta a tutit 😄 😄 <#levele> Nem lehet h meló elõtt(mert 1 k..g droid) unatkozott aztán bevillantotta a semmit?Temetve van ez a játék.Aki játszik még az ide ír.Meg pár unatkozó faszkalap

Ami azt illeti én teljesen egyetértek Geryvel!
Régi motoros vagyok itt, még ha nem is irkálok fel mindennap valamit az oldalra, bár ennek egyik oka pontosan az, amit Gery az elõzõ hozzászólásában kifejtett!
Egyszerûen a szóban forgó fórumozók abszolut nem segítõkészek, rendkívül flegmák és rettenetesen gúnyosak. Sajnos ez a helyzet... No de biztos rengeteget letettek az asztalra azért viselkednek így...
Szomorú ez nagyon kérem...

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

GerY5
Kedves ts!

Annak is el fog jönni egyszer az ideje, de az nem ma lesz. Azt is elmondom miért:

Nagyon-nagyon jó "wr6golfusz" észrevétele. Csak a nagyságrendet nem találta el. Van itt valóban egy olyan "kör", melynek a tagjai fenenagy istencsászárnak képzelik magukat.
Van köztük, aki buta, mint a föld, van aki rosszindulatú, és van aki csak szimplán nem szeret segíteni. Ki-ki ismerjen magára.
Ennek a körnek a tagjai olyan fenenagy lovon ülnek, hogy azt sem veszik észre, hogy a lábuk nem azért nem ér le, mert olyan magas a lovuk, hanem mert kiment a talaj a lovuk lába alól. És ez itt nagyon nem mindegy.

Nem kell mást tenni, csak visszaolvasni a topikot jó egy évre visszamenõleg. Saccra egy kezemen meg tudnám számolni, hogy egy-egy "újonc" által feltett "buta" kérdésre mikor érkezett érdemi, értelmes válasz. Tegye már fel a kezét az, aki még soha (de tényleg soha!) nem kérdezett még butaságot. (ts, te ne tedd fel, te sosem kérdeztél butaságot, tudom ám én azt.)

Mert mi történt megint? "wr6golfusz" kérdezett valamit - ne menjünk bele, hogy butaságot, avagy sem - amire kapott egy olyan választ, amilyet. Az se volt különösebben jóindulatú, akármennyire is humoros akart lenni, de a mocsok csak utána jött. Olvas már vissza kérlek, hogy élcelõdtetek szerencsétlenen. Az egészben a legrosszab pedig az, hogy az élcelõdés egyik oszlopa nem más, mint egy moderátor, a házigazda pedig, aki érdemben hozzászólni általában amúgy sem tud életszagú dolgokhoz, most is csak annyira volt képes, hogy megkérdezze tõlem: "nincs-e jobb dolgom >>mit<< ezt beírkálni". (Ezúton kérdezem, neked nem volt jobb dolgod, Szabi?)

Én sem vagyok tökéletes, mint ahogy senki sem az, viszont itt egyesekkel ellentétben nem is gondolom magamról, hogy az lennék. Ti is voltatok kezdõk, voltatok buták, legfeljebb már nem tudjátok idejét se, annyira szuperokosak lettetek mostanra. Jó lenne, ha ezt mindenki szem elõtt tartaná, és jóindulattal fordulna minden új ember felé, ugyanis kívülállóként sajnos nem tûnünk így másnak, mint egy gusztustalan, rosszindulatú bagázsnak.

Most pedig megyek, mert egy buszt már így is lekéstem miattatok.

Szép napot!

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

0Diaz0
Én válaszoltam neked.. úgyvélem normálisan. <#vigyor0>

Tommy : Nemtudom.. nem mostanában.. sõt.. fórumban ittmaradok.. de játszani.. az már kérdéses.. most nyártól mindenképpen melót kell keresnem.. aztán jogsi.. autó.. meg 11.-et elkezdeni.. de meg ugyebár xboxot veszek ( ami lehet hogy jövõhét hétvégén nálam lesz már ) és az elég hosszú ideig nálam lesz.. ( ugye gép helyett ). Ha Xboxod van/lenne esetleg, akkor ott megeshet hogy találkozni fogunk.. de még meglátom hogy ott fogok-e TDU2-zni.. <#zavart2><#zavart2>

Sziasztok látom szép vitát csináltam hát ennyi. Mikor regisztráltam ide gondoltam ez jó kis csapat van itt de most vissza olvastam az elõzményeket és rá jöttem hogy nem is annyira mert van 1-2 olyan emberke aki azt hiszi hogy ö a sztár,meg ö mindent tud na de sebaj hisz ijen emberek is kellenek. Én utálok vitázni de azért kérdeztelek benneteket hogy hátha van más meg oldás is hogy tokent rendeljek az pedig hogy utána nézhettem volna az is igaz de gondoltam azért van ez az oldal hogy ha valakinek kérdése vagy baja van itt felteheti. ennyi lenne köszönöm többet nem írok nem reagálok semmire.
tomsolo
Egyszer megérnénk, hogy egy ilyen piszlicsáré dologban is lenne merszed végre azt mondani, hogy elbasztam. -.-

GerY5
Vagy csak többet kéne mûvelõdnöd...
Most pedig irány az ég alja, jóccakát.

/ON

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen szó, amit kerestél az valószínûleg a pofáztok.

GerY5
Magyar.

GerY5
Tõled, mint házigazdától, nem várom el, hogy megértsd a problémát.