Megkérdõjelezték a "darwini dogmát"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A MADARAK ÉS AZ EMLÕSÖK EREDETE
ott minden lényeges infot +találsz
szvsz<#vigyor1>#vigyor1>
Na? Én nem látok ott semmit.<#nyes>#nyes>
hát tényleg feleslegesen jártam, mert ott csak a materalista hülyeségeket tömték a fejembe
és hol vannak ezek a fokozatos leletek?
saját magadat hazudtolod meg, pf
de SOHA nem találnak ilyet, mert nincsen
ettõl nagyobb bizonyíték kinek kell?
úúúristen
<#nevetes2>#nevetes2>
nem az átmenet az, hogy találtak leleteket
A neo-darwinista elméletet a régészeti leletek is cáfolják. Sehol a világon nem találtak semmiféle „átmeneti formát”, amelyek azt mutatnák, hogy a primitív organizmusok fokozatosan fejlettebbekké alakultak át, ahogy azt az evolucionisták állítják. Ugyanakkor viszont az összehasonlító anatómia tudománya rávilágított, hogy azok a fajok, amelyekrõl azt feltételezték, hogy egymásból fejlõdtek ki, annyira eltérõ anatómiai jellemzõket mutatnak, hogy semmiképpen nem lehetnek egymás õsei vagy leszármazottai.
De a neo-darwinizmus különben sem volt soha megalapozott tudományos elmélet, hanem ideológiai dogma, ha nem valamiféle „vallás”. A darwinista filozófia- és zoológia-professzor, Michael Ruse, ezekkel a szavakkal vall errõl:
“És természetesen semmi kétség, hogy a múltban, és szerintem a jelenben is, sok evolucionistának az evolúció olyan volt, mint valamiféle világias vallás… És számomra nagyon egyértelmûnek tûnik, hogy valami nagyon alapvetõ szinten az evolúció, mint tudományos elmélet a naturalizmus iránt kötelezi el magát…”
Ezért védelmezik az evolúció hívei még mindig az elméletüket, a számtalan ellentétes tudományos információ dacára. Abban viszont nem tudnak egyezségre jutni, hogy melyik a „helyes” az evolúció végbemenetelét ábrázoló modellek közül. Az egyik legfontosabb eme modellek közül az „ugrásszerû evolúció” /* néven ismert fantasztikus elképzelés.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Jajj ne dícsérd! Ez és a ponyva? Ez irodalmi és agyi szemét.
hol az átmenet az ember és a majom között, "majom szabásúak" között?????
(mert, hogy ilyet még nem találtak, és NEM IS FOGNAK)
:)))
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Kara kánként folytatom tanításom.
lusta vagy elolvasni?
Ez a vallás.
<#wilting>#wilting><#nevetes2>#nevetes2>
nincsenek rokonságban a fajok
"Az életnek egyetlen valódi evolúciós története van, amit nem valószínû, hogy valaha is meg fogunk ismerni" - zárta eszmefuttatását.
már mért ne?
"Schwartz, aki elismeri, hogy az evolúciós biológiával kapcsolatos felfedezések jellemzõen csak elméletek."
elméletek?
tudatos nép butítás, TUDATOS csalás- elferdítés, bárány terelgetés
tessék elolvasni az alábbi linket melyet beírtam!
Az új tengeri fajokat is úgy találták meg hogy megnyít a tenger és ott voltak a halak. Sok mindent köszönhetünk a mindenhatónak:DDDD
http://en.wikipedia.org/wiki/Evidence_of_evolution#Hawthorn_fly
http://en.wikipedia.org/wiki/Speciation#Artificial_speciation
http://en.wikipedia.org/wiki/Nylon-eating_bacteria
Hát akkor?
Szeretnék már látni egy teljesen új fajt, amit a fehérköpenyesek állítanak elõ akár irányított evolúcióval, génmanipulációval.. ( bár igazából nem szeretnék ilyet látni.. :D )vagy legalább szaporodóképes öszvéreket.. nos?
Miért nem tudnak igazából Jurassik parkot építeni, kihalt fajokat "feltámasztani" ? Mert még mindig nem tudják, igazából mi is különbözteti meg az élõt a nem élõ ám mégis önszervezõdõ anyagot ( pl kristály) ?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
a korcs betegeges darwin evolúciós elmélet megdõlt...
Mostanában meg nem az alapokon vitatkoznak már, inkább a következményeken, valaki szeretné, hogy legyen éter, ne legyen határsebesség, akármi. De ezek már egyéni ízlés dolgai, nem ennek kell döntenie. Csak újból felépíteni az egészet túl nagy munka lenne, erre nem hiszem,hogy vállalkozni fognak.
Engem nem érdekel a te véleményed de én ilyen butaságot sose mondanék hogy idétlen a másik neve hiszen ez is azt bizonyítja hogy a nevemet se tudod hova tenni mert ahhoz kis mûveltség kell de aki a biblia valótlanságait szajkózza attól én nem várok el semmit.
Van minimum kettõ.
"The moon as another extraterrestrial body which has not undergone plate tectonics and which has no atmosphere, provides quite precise age dates from the samples returned from the Apollo missions. Rocks returned from the moon have been dated at a maximum of around 4.4 and 4.5 billion years old. Martian meteorites which have landed upon the Earth, have also been dated to around 4.5 billion years old by lead-lead dating."
Szerintem meg múlt hét hétfõn keletkezett az egész univerzum, és minden emlékünket Godan táplálta belénk :D
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P