Túléléséért küzd a 25 éves PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Nekem 2 dolog szúr szemet. A PC '81-es fogalmát azonosítják a jelenlegi fogalmával. Nagy a különbség aközött, hogy 81-ben a PC egyike volt a mikroszámítógépeknek, ma pedig az egyetlen mikroszámítógép architektúra.
De persze az a PC fizikailag sem azonos a maival, max annyiban, hogy a PC 2 leglényegesebb komponensét a CPU-t és az OS-t általában ugyan attól a gyártótól szerzik be az emberek, de ezek az elemek csak igen távolról kompatibilisek azzal az õsi számítógéppel.
A másik BG egyik régi új beköpése: "Bill Gates, a Microsoft akkor 25 éves "atyja" egy sajtónyilatkozatában 1982-ben megjósolta, hogy nem a hardver, hanem a szoftver lesz a számítástechnika új királya, és igaza lett."
Igen?😉))) Hát akkor csak futtassa a vistát azon a hw-en, amit akkor használt😉)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
legalább 5 éve mst sem hallok
szerintem meg általános számítógép mindig is lesz, max máshogyan épül fel, más perifériákkal
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
GÁZOLT A VILLAMOS
aztán cikkben kiderül Géza egyszerüen nekiesett az álló villamosnak, és semmi baja sincs
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
prekoncepció ?
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egyszerû (csúsztatott) példa; ha az MS annyira konzolra hajtana, miért adott ki most új op. rendszert új directx támogatással, hmm?
Úgyhogy inkább gazdasági megközelítésbõl van jelentõsége ennek az egésznek, ha kiszámoljuk, az elmúlt 15 évben hány százalékkal emelkedtek az eladások és a bevételek... Na ez az, ami nem lesz, sõt esni fognak az eladások, már el is kezdték. Elég ha abba belegondolunk, hogy egy bizonyos méret fölött egyik cég tudja tartani a növekedést, mert nincs megfelelõ új felvásárlópiac. (Lásd ms, régen eladtak mindent, most meg csökkent a növekedés mértéke, globális szintrõl nem lehet tovább fejlõdni...)
És hogy említsek egy aktuális példát: Apple-lel ugyanez lesz. Most kuncog a markába Stewe Jobs, de majd ha (hangsúlyozom: HA) elérik azt a szintet, hogy mondjuk pár százaléktól több lesz az arányuk a PC eladásoknál, és más beszállítók is lesznek, meg majd elkezdenek keményen lobbizni a gyártók, és megszaporodnak a 3rd party driverek, akkor tovább fog csökkenni a népszerûsége (ami már elkezdõdött bizonyos visszahívások és egyebekkel), ugyanaz lesz vele, mint win-nel, sokan használják állatok módjára, több vírus lesz rá...
De a legvalószínûbb akkor is az, hogy "kütyü" eladások nõnek, pc eladások csökkennek. Hogy a divatcikkeket ne is említsem (iPod és tsai...)
Blikk szintû figyelemfelkeltés majd, némi visszakozás : "Mindez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a személyi számítógép meghalt volna. Évente 20 millió asztali gépet adnak el a világon, ami csúcsnak számít az elmúlt két és fél évtizedben."
Ez kb. ilyen színvonal:
Gyõzik összetörte az RTL Klub kocsiját <--- kitalált cím
6. mondatban már ezt olvasod: A "médiasztár" az RTL-tõl kapott játékautót a földhözvágva rohant ki otthoni lakásából, mert Bejja nokedli helyett rántotthúst csinált.
No comment.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
mi a baj a pc-vel? hogy vannak céleszközök mellette? na és?
a pc egy általános computer, sok minden van még a neten és a játékokon kivül
aztán azt sem értem miért kell idekeverni az SG-t, szerintem pont a pc tette tönkre
Cím : Túléléséért küzd a PC
alatta : Évente 20 millió asztali gépet adnak el a világon, ami csúcsnak számít az elmúlt két és fél évtizedben
meg amúgy is.
A PC él, és élni is fog.