Szuperokos és ultraolcsó telefonok Barcelonában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3G se a videotelefonhoz kell, hanem hogy végre normális sávszéllel tudj a laptoppal netezni bárhol, nem csak ahol van ingyenes(-nek látszó 😛) hotspot. Az más kérdés, hogy mobilok általában ezt nem szokták tudni, picimacis kártya szokott lenni a megoldás. Nem mindenki tudja bevezetni adsl-t albérletébe, akárhova, pláne hogy ez több év hûség aláírást szokott megkövetelni, plusz zengedély a fõbérlõtõl a vezetékestelefon-bekötéshez, szerelõk nem akarnak találni üres végpontot a telközpontban, tattara-tattara.
Egyelõre még drága, hisz nemrég voltak hozzá a beruházások. De ez idõvel változni fog.
MMS se 400Ft, hanem 50-100Ft. Nekem mondjuk max évente egyszer van ingerenciám ilyet küldeni...
Amit meg kéne oldaniuk az hogy EU végre egy ország legyen, és ne kelljen 5-10x-es árat fizetni mindenre csak azért mert odébbmentem 150km-et.
Pontosan így vagyok vele én is. Kb. 5 éves telefonom van, de remekül mûködik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én elbaltázott üzleti stratégiát sejtek mögötte. Egy SMS monnyuk 30 Ft,ez ok.
Egy MMS meg 400, ja és töltesem le a netrõl!!!! Ez meg miért????
A fejlõdés szerintem az, hogy ua pénzért valami sokkal jobbat kapok, nem az hogy megteremtik a lehetõséget hogy olyanra amire eddig sem költöttem most sokkal többet költsek.
3G videotelcsizés, szélessávú netezés, tvzés mobilról dettó.
Én monnyuk 5-6 ezer forintot vagyok hajlandó mobilra költeni, ha ebbe csak a telcsizés fér bele akkor ennyi.
Az a szitu, hogy nincs valódi verseny és az hogy szart sem adnak a pénzért a technológia fejlõdése mellett, a mobilszolgáltatóknak viszont ez pont megfelel.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ugyanis a mobil netezésnek két esetben van lézjogosultsága. Van egy pda+mobil kombód, aminek emberi ak ijelzõje, vagy a mobilon kereszül netezik a laptoppal.
Én mindkettõt végezném, mert kocka vagyok, és elmebeteg😊 De ilyen árak mellett nem fogok. Majd ha a "drága" fogalma azt jelenti, hogy 1000 huf/GB akkor érdemes elgondolkodni rajta. Addig sajnos nem.
Csakhogy, a gyakorlat nem õket igazolja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Teljesen egyszerû, "úgynevezett ultraolcsó" szolgáltatási árakkal talán. Amíg (kegyetlen) lehúzás illata van, addig tömegesen úgysem fog elterjedni.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2