13
  • Yutani
    Adrian Brody inkább a Cápa valamelyik folytatásába lenne jó: egyrészt, mert "Brody" volt a neve a rendőrfőnöknek is, akit Roy Schneider játszott, másrész Adrian jó lenne cápának, csak akkor mindig háton kéne úsznia, és távoli felvételeket kéne róla készíteni. Símán eljátsszaná a cápa hátúszóját az orrával. :-D
  • GErYkE83
    Azért írtam mert lesz még 1 Hulk 2 állítólag ami DVD-re jön majd ki... itt volt annó hír, meg Incredible Hulk ami remake féleség..
  • hellnight
    Imdb szerint az "Incredible Hulk"=Hulk 2

Brody-t csípem mint színészt, de nem tartom alkalmasnak erre a szerepre. Sajnos ez a film is abba a hibába esik, hogy a folytatásban már nem az eredeti főszereplő kapta a helyet :(
    Eric Bana kiváló volt sztem erre a szerepre, nem tudom miért nem vállalta el :(
  • Commandante
    "mérsékelt sikerű képregényfilmje" - khm, szóval van olyan, hogy költöi túlzás, meg...
  • HJPOWER
    Brody? Mi alapján lenne jó erre a szerepre? Fizikuma miatt? Jó színész, de nem erre a szerepre... ;)
  • GErYkE83
    Szerintem Eric Bana jó volt a szerepre a nagy orrú Brody sztem nem való Hulknak, meg kiváncsi vagyok ki lesz a Hulk 2-ben
  • portable
    Szerintem az uj arc (Adrian Brody) teli találat lenne
    de most nagyon szökéses vagyok szoval remélem Dominic Purcell lesz majd

mind a kettöt eltudom képzelni
  • whatever
    Bocs, de az eredeti történet szerint Bruce Banner nem egy izomagy mint Dominic Purcell, Adrian Brody teljesen jó lenne. Amikor meg bezöldül úgyis CGI lesz, mint a szerintem igenis jó Ang Lee féle nem agyatlan öldökléses filmben.
  • GErYkE83
    Brody mint Hulk??? Nevetséges... akkor már inkább Lincoln Burrows..
  • zaki
    Hát ez még viccnek is rossz, már elnézést.
  • Loverman
    szvsz a fenti nevek közül Dominic Purcell lenne a legjobb, bár nemtom miért kéne lecserélni az előző színészt. annyira de annyira nem a színészen múlik h egy film jó lesz-e vagy sem... csak az esetek 30%-ban.
  • bertino
  • Commandante
    Naaaagy, zööööld, eröööös... jujj, de izgi.