Ötvös Tibor

Adrian Brody lesz Hulk?

A legújabb hírek szerint Eric Bana helyét Adrian Brody veszi át a készülő The Incredible Hulk című képregényfilm címszerepében. Brody ezzel belép a szuperhősfilmek birodalmába.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Ang Lee mérsékelt sikerű képregényfilmje, a Hulk folytatódik. Sőt, egy kisebb kavarásnak köszönhetően egyből két film is készül. Az egyik rögtön videóra, a The Incredible Hulk pedig szélesvászonra forog.

A címszerepre már elég sok sztár neve felmerült, így Brendan Fraser és Adam Garcia is. Ám eddig úgy tűnt, a hazánkban A szökésben látható Dominic Purcell az esélyes a zöld óriás szerepére.



Ám a mai nap egy másik sztár neve került elő, mint lehetséges Hulk. Ő pedig Adrian Brody. A sztár váltogatja szerepeit, egy komolyabb művészfilm után általában bevállal egy blockbustert is. A King Kong után leforgatta a Hollywoodland című drámát, így most elvileg egy nagyköltségvetésű film kell, hogy következzen.

A színész azonban eddig a pillanatig nem kommentálta a hírt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yutani #13
    Adrian Brody inkább a Cápa valamelyik folytatásába lenne jó: egyrészt, mert "Brody" volt a neve a rendőrfőnöknek is, akit Roy Schneider játszott, másrész Adrian jó lenne cápának, csak akkor mindig háton kéne úsznia, és távoli felvételeket kéne róla készíteni. Símán eljátsszaná a cápa hátúszóját az orrával. :-D
  • GErYkE83 #12
    Azért írtam mert lesz még 1 Hulk 2 állítólag ami DVD-re jön majd ki... itt volt annó hír, meg Incredible Hulk ami remake féleség..
  • hellnight #11
    Imdb szerint az "Incredible Hulk"=Hulk 2

    Brody-t csípem mint színészt, de nem tartom alkalmasnak erre a szerepre. Sajnos ez a film is abba a hibába esik, hogy a folytatásban már nem az eredeti főszereplő kapta a helyet :(
    Eric Bana kiváló volt sztem erre a szerepre, nem tudom miért nem vállalta el :(
  • Commandante #10
    "mérsékelt sikerű képregényfilmje" - khm, szóval van olyan, hogy költöi túlzás, meg...
  • HJPOWER #9
    Brody? Mi alapján lenne jó erre a szerepre? Fizikuma miatt? Jó színész, de nem erre a szerepre... ;)
  • GErYkE83 #8
    Szerintem Eric Bana jó volt a szerepre a nagy orrú Brody sztem nem való Hulknak, meg kiváncsi vagyok ki lesz a Hulk 2-ben
  • portable #7
    Szerintem az uj arc (Adrian Brody) teli találat lenne
    de most nagyon szökéses vagyok szoval remélem Dominic Purcell lesz majd

    mind a kettöt eltudom képzelni
  • whatever #6
    Bocs, de az eredeti történet szerint Bruce Banner nem egy izomagy mint Dominic Purcell, Adrian Brody teljesen jó lenne. Amikor meg bezöldül úgyis CGI lesz, mint a szerintem igenis jó Ang Lee féle nem agyatlan öldökléses filmben.
  • GErYkE83 #5
    Brody mint Hulk??? Nevetséges... akkor már inkább Lincoln Burrows..
  • zaki #4
    Hát ez még viccnek is rossz, már elnézést.