Freak Out - Extreme Freeride

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez olyan bosszantó hogy mindent megcsináltam kivéve egyetlen egy ugrást de azt meg egyszerûen méglehetetlenebb mint amit ezelõtt annak találtam.
na akkor egy multi?:)

Balumann
Már 3 feladatbigyó megvan. Ezzel elfogok még szarozni egy jó ideig azthiszem. Egyébként sztem késõbb könnyebb lesz, csak rákell érezni.

Nekem egyébként valamiért furának tûnik. Jobb alul a menüben az emberke azt "mondja", hogy demo. És csak 1 páyla, 2 karakter elérhetõ nálam, multinál meg csak a splitscreen, osztott képernyõt engedi, network az inaktív :S
Pedig én szerintem nem a demot szedtem le, CD képfájlról telepítettem fel (virtuális meghajtó), és kicsivel nagyobb a demonál :|

Nekem az összes annak tûnik<#hehe>. Amúgy ja, eléggé nehézkesnek néz ki.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Én ugyan nem. Egy feladatot se teljesítettem. Nekem ez nehéz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Balumann
Feltettem és kipróbáltam a játékot. Hát eléggé nehézre sikerült ez a játék bakker... :|
1-2 feladat nekem kapásból lehetetlennek tûnik :|

figyu?te meg tudod csinálni azt ami nekem kell a nagy ugrást?mert átküldöd a mentésed és megcsinálom akkor a többit majd átküldöm és...

Jahh, vagy úgy. Hajrá!<#eljen><#hehe>

félreértesz még énis az elsõ pályán vagyok demár csak az utolsó nagy sárga gap kéne de azt nem tudom hiába...nem lehet akkorát ugrani basszus

Hogyan sikerült? Én még mindig elsõ pályán vagyok és nem is nagyon próbálkozom vele.

Multiról majd lehet szó, de nem tudom mikor :S.

na valaki jönne egyszer multizni?nem lenne rossz...

na én megcsináltam mindent kivéve az utsó nagy gapet de azt nem lehet egyszerûen!!!lehetetlen kizárt!!!pedig jókis pályák vannak még hozzá...

Én már nem is próbálkozom a többi pálya feloldásával. Nehéz ez nekem, de el síelgetek az elsõ pályán és kész. Persze néha. Patchrõl és kódról nem tudok, nézz szét és, ha találsz, linkeld be, ha gondolod. Elõre is thanks!<#wave>

nincs valami kód vagy pecs hozzá mert nem tudok megcsinálni pár dolgot
két gapot és két csúszósat...
miliószor próbáltam de nem ment...

Ja, most így utólag már észre vettem. Kár.

mila69en
alighanem ezt kipróbálom SSX nagy kedvencem:D ha tényleg hasonlít rá akkor még jó is lehet

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
pc-re nincs ssx

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Firerock
császtok
1.a Free Ride-ban mire ad pontot????
2.Azokon a kiépített pályákon hogy lehet 2000000 csinálni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Na és letölthetõ még valahonnan? Torrenten találtam ilyet, hogy SSX ON Tour USA rar és 170 megabyte, vagy nem tudom már :S. Az lenne az?

Ez nagyon jó<#eljen>. Thanks!<#wave>

UltimateGamR
SSX
------

Száguldj nyaktörõ iramban, szökkenj magasba és válj élõ legendává az SSX™ On Tour segítségével! Hozz létre egy síelõt vagy hódeszkást és építs karriert; légy a hegyoldalak szájtáti zöldfülûjébõl black-diamond rocksztár!

Versenyezz érmekért, vagy csak hasíts végig a hatalmas, új hegyoldalon, de figyelj rá, hogy mindezt látványosan tedd, mert minden pillanatban hírneved a tét. Lélegzetelállító monster-trükkjeiddel söpörd le riválisaidat, miközben szuperszonikus sebességgel száguldasz lefelé a lejtõn! Adj okot a rajongásra – mert a rajongás ad életet a legendáknak az SSX On Tour-ban.

Az SSX-sorozat széles körben népszerû játékmenetére épített SSX On Tour játékban új játékos-személyreszabási rendszer kapott helyet, melynek segítségével te is csatlakozhatsz a Bajnoksághoz.

Az SSX On Tour-ban új, részletesen kidolgozott pályákkal, sosem látott, stílusos játékos-személyreszabási opciókkal, valamint hatalmas monster-trükkökkel és többszemélyes-játékopciókkal találkozhatsz.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

UltimateGamR
nekem is jó lenne feloldó kód!

Ja unlock. Nekem picit még nehéz ez a játék, a sok összegyûjtött cucc miatt. Esetleg valami kód nicns még ,ami feloldja a pályákat? Ja és valaki légyszi némi infot az SSX-rõl. Nagyon érdekel, hogy milyen lehet. PC-n is van? Vagy nem játék?

UltimateGamR
ez egy nagyon király játék!!!! eddig az "elsõ pályarészben " 4 alpálya van nekem ki unlockolva! ezt a játékot scak a ps2es SSX sorozat múlja felül!
kötelezõ

Jó látni, hogy valakinek tetszik<#eljen>. Ssx az mi, tudnál bõvebb infot adni róla? Kíváncsi vagyok rá, meg nem hallottam még róla.

Ez a game olyan mintha,kivették volna az ssx on tour-ból a sielõs részeket de viszont,nincsenek benne monstertrick-kek meg ilyenek,de nálam tulszárnyalta az ssx-et.De ez csak vélemény. <#taps><#taps>
Oké, akkor majd kipróbálahtjuk valamikor<#eljen><#ravasz1>. Csak szólj elõre.

nah multi az jöhet!!!!!!!!!

PLackó
Torrent<#ravasz1>... én amúgy ahova járok töltögetni, ott most a War Front: Turning Point kellett és utána, miután crack is lett, kíváncsiságból leszedtem. Nekem picit nehéz :S, de próbálkozok még vele.

Aki majd leszedi: multizhatnánk majd egyet próbaképpen. Multija is van ugyanis a játéknak.

kas123
ha nem free akk nem kell, ilyenekre pénzt nem adok ki =) de azé köszi

C64-en volt valami winter olimpics, általános iskolában, számtech szakkörön mindig azon röhögtünk, hogy mekkorát esik benne a síelõ. :)

de ez a játék graf és hó alapján máris tetszik :)

Nem rémlik :S.

akyyy
régen is votl sielõs játék, asszem ski néven:D nagyon jó volt:P

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Az egész játéknak szerintem Tony Hawk feelingje van. Nem tudom miért, de engem pont az American Wastelandra emlékeztet.

Játékban lévõ zenéket lelehet tölteni valahonnan most, vagy késöbb? :S Vagy esetleg megbuherálni és mp3-ba tenni?:S Nem értek hozzá :S, csak kérdem.

Drephis
grafja nem is rossz. egy bizonyos oldalra pár órája rakták fel

help

mucsácsó
hát ha clone van, akkor nyilván a boltokba került...bááár, lehet akár igazad is, mert nem egyszer dobbantottak már meg stuffokat, hát de...
de legyen úgy, ahogy Pheel mondta ;)
amúgy kívi vagyok a játékra, nem is olyan nagy, de egész szépnek tûnik...csak hogy mennyire jó ugye...
Nem akartam még ezt írni, ugyanis gõzöm sincs, hogy boltokban van-e :S. Sry.

Pheel
"Tölthetõ a Freak Out - Extreme Freeride"
Fogalmazzunk úgy, hogy megvásárolható! Jó? :)
Jah, én is szét törném magam<#hehe>. Ha kipróbálnám a síelést, akkor már a snowboardot is<#eljen>. Inkább azért jobb itt gép elõtt.

Rage47
egész jó kis game, bár én inkább élõben próbálnám ki:) akkor meg tuti össze-vissza törném magam, hiszen síelni sem tok:D
Mindenben lehet hibát találni, kritikát, de nzéd a jó oldalát: van egy jó síelõs játék<#eljen>. Egyébként meg azért vannak így, mert épp ment a kamera és helikopter fedélzetérõl felûlrõl mutatták :P.

Nem éppen ingyenes, de, ha nagyon érdekel, priviben megdobhatlak a szükséges dolgokkal. Warez oldalakon megtalálható, ha pontosabb akarok lenni, de ne nagyon warezoljunk, ha lehet, mert azt ugye a modik nem szeretik.

Schwarz
úristen, hogy állnak azok a fenyõfák? <#idiota>

Mi az a windows?

kas123
Ez ingyenes?? (a tölthetõ-bõl következtettem), mer ha igen akkor adjál lécci linket =), szivesen letölteném =)

Hy all!<#wave>

Tölthetõ a Freak Out - Extreme Freeride!<#eljen> Ha már nincs hó annyira idén télen, akkor legalább itt síelhessünk egy jót<#eljen>. A játék mérete nem nagy, ám frankó grafika és fizika áll rendelkezésünkre. Most nézem, hogy milyen játék ez, de itt van ízelítõnek pár kép.

Menü

Terep

Terep 2

Az emberem - épp készülõdik

Esés

Lefelé

Ja és a játék zenéje is szerintem nagyon jó<#eljen>. Érdemes kipróbálni én azt mondom<#eljen><#ravasz1>.

← ElőzőOldal 2 / 2