Freak Out - Extreme Freeride
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Választani lehet, és utána lehet nyerni cuccokat (sídeszka, ütõ vagy bot -nem tom hogy hívják :D, sapka, stb.), és pénzért meglehet venni ezeket.
Ez a pálya viszont nagyon nehéz (2. hegy 2. izé), én arra szímítottam fõképp, hogy csak kicsit más pálya, nehezebb feladatok. De a pályát is olyan durvára csinálják, hogy egyszerûen már lemenni se bírok esés nélkül, teli fákkal meg kövekkel a pálya :S Még azért próbálkozok vele, de én esélyét nem nagyon látom, hogy ezt én átviszem :))
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Az a king of the hill-es cucc, meg nekem úgy jött össze, hogy egy ultra figurával akartam indítani. És miután sikerült vele landolni, nem is engedett tovább menni, ott helybe írta hogy siker van<#vigyor3>#vigyor3>. Azóta csinálom úgy ezeket. A bone ride-ok meg tényleg nagyon ganék. És a legszörnyûbb, hogy ennél még csak nehezebbek lesznek. Már a 2. hegyen is izzadni kellett, de a 3-on...... Már az utolsó hegyre nem is merek gondolni. Már ha el lehet odáig jutni<#idiota>#idiota>
a második pályán nagyon durva a csontszedõs dolog alig bírtam megcsinálni de aztán csak összejött.én még mostse tudok megcsinálni jópár railt és ezért kicsit elegem van ebbõl
Viszont attól a gyûjtögetõs feladattól megtudok õrülni... (mikor felkell szedni a csillagokat, és van külön mód mikor idõre felkell szedni ilyen dolgokat, kulcsokat vagy miket. )
Én se értettem annyira, hogy mit kellett a köv pályához. Én megcsináltam a free run-t és akkor kaptam meg :D De gondolom nem csak az kellett.
Megpróbálom a King of the hillt is, de ott is megtudtam volna sztem csinálni már, ha tudtam volna hogy grind közbe is lehet nyomni az elore-t.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Pl. én nyomtam az oldalra tekeredést, a hátra- és az oldalra forgást meg még egy speckót. Kissé kacifántos dolog születik majd belõle, meg körülményes landolni vele, de ha sikerül, jóval több pontot ad érte mint amennyire szükség van. És ha nem akkor is csak egy ugrást kell újra, meg újra próbálgatni, amíg egyszer (ha véletlenül is) de összelyön.
Nekem még az nem tiszta, hogy egészen pontosan mi az a minimális valami amit meg kell csinálni ahhoz, hogy megkapd a 2. pályát?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
a king of the hillen 220 ezret kell megcsinálni egy 30 méteres pályán egy ugrással.én csináltam 680000et

Nekem egyébként az is az egyik fõ problémám, hogy a karral irányítom, hogy tudjak finomabban is kanyrodni, meg minden. És néha az oldalra helyett egy kicsit elkezdek szaltózni is, és már rosszul érkezek le.
Átállítottam a másik stick-re (mert 2 ilyen stick van), hogy azzal legyen az elõre szaltó, meg oldalra átpördülés (roll), és akkor csak kanyarodok az elsõ stickel. De csak azt értem el vele, hogy a másik karral is szaltózik ha elõre nyomom :D (biztos azt nem lehet állítani, a fõkart).
Az elsõ pályán nem tudok megcsinálni 2 gapet, egyik a legelején jobb szélen. Elértem pedig azt a kis kiálló jégszigetet is, én szerintem a körbe is beugrottam, de nem adta meg. A legvégén amikor a fáról kell, ott szerintem meg az ugratóról kell ráugrani a fára (közepére). Próbáltam már, de nem sikerült még gyors sebességgel a fára rán csúszni.
hát figyelj azért nemnehéz olyan állatnak lenni pláne ha ismered a pályát.én egy ugrással még a demoba csináltam 275000 pontot és az összes lett 750000.szóval ha sokat játszol nemnehéz.hmm gamepad majd énis kipróbálom bár már nagyon billre szoktam.
Aztán indított egy olyan módot, amibe csak végig kellett menni a pályán és trükköket csinálni. Ott egyszer lehagytam az egyiket =) (2. lettem a 3-ból :D)
Nem sokan játszanak, délután is néztem egyszer, és nem volt senki.
a felfele nyillal tudja magát hajtani és így cikkcakkban vissza lehet menni de elég macerás.ha valaki megcsinálja a kövi pályát küldjön már légyszi mentést mert már tököm televan vele
kösz
Egyébként nekem a pont szerzés az már egészen jól megy. Most hogy nem demot ír a cracktól, így már van cureer módom is, küldetés :D Második fordulóra megcsináltam a duplaszaltót, a 25000 -es pontot is, meg 4 pontos feladatot :)
A gyüjtögetõs feladatokat úgy utálom, egyik csillag mellett biztos, hogy elmegyek mindig. (na jó, már abból is megcsináltam 2-3-at). De elfog tartani, míg átjutok a köv pályára :S
Engem az zavar egyébként, hogy hátrafelé már semmiképp sem lehet menni, mégha arra is lejt 1-2 részen.
Nektek mekkora helyet foglal a gépen?
Ezt a verziót szedtem le egyébként:
...azthiszem ez a probléma, nforce-n nincs ilyen verzió.Na akkor szedek másikat.
Na márcsak az utsó szar kéne...bosszantó
itt a kép a multiplayer menübõl
Ott is ottvan alul, hogy demo.Nálatok ottvan?
Multit nem tudom bõvebben kifejteni. Belemegyek a multiplayer-be, és ott lehet választani, hogy Splitscreen és Network, és back. Splitscreen-re rátudok menni, a network (ami a hálozati játékot jelenti :D) az szürke, inaktív, nem tudok rámenni (átugorja és back-ra megy).
A fõmenüben nekem az emberke meg azt mutatja, hogy demo. :S rakok be képet mindjárt.
Firerock: grat!<#eljen>#eljen> Oszd meg velünk sikered kulcsát ,hogy tovább juthassunk mi is pls<#hehe>#hehe>
Látom bebüntetõpontozódtál<#hehe>#hehe>....szokj le a topik nyitásoknál lévõ bizonyos dumákról szerintem, amiért kaptad az egyik pontot<#ravasz1>#ravasz1>. Az tényleg szar szöveg szerintem.
Multiban msot már én is benne vagyok egyre jobban. Összekéne hozni egyet hamarosan. Ma már szerintem ne :S. Holnap valamikor emberek?
Balumann azt az inaktív networkot nem vágom :S... mgé nem multiztam rajta, mert, amikor letöltöttem, nem votl szerver lol<#hehe>#hehe>... olyannyira hamar kaptam le. Szóval ezt kifejthetnéd bõvebben, bár én, akkor se tudok segíteni ebben sry, csak kíváncsi vagyok.
de azok a king of the hillek iszonyat nehezek?
cs
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"