Kalózok támogatásával vádolják a Google-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrPrise
Ilyen oldalaktól spamet is kaptam párat. Pl vistát árulták olcsón meg még egy rakás programot. Az oldal egész profi volt, persze azért gyanús volt, hogy csak letölteni lehet és a licence kérdésrõl még a faq-ban sem esett szó ;-)
Online csak megbízható és ismert helyrõl érdemes venni bármit is...

imho telefonon nyomják, minek kimenni. Ha minden igaz akkor kulcsszavakhoz nyomják. Ezt a sales mennyiséget nem én találtam ki, hanem a CEO-ja mondja ebben a mûsorban.

Egyébként van egy vicces cikk a Wired-en, miszerint a riaa akar indítani egy elrettentõ weboldalt a futó pereirõl. Azon filóznak, hogy mivel a weboldal még nem indult be ezért a név-hoster oldala látszik gugli-hirdetésekkel, amely hirdetések közül sok pont olyan mint amit a riaa kritizál. Szóval a riaa vajon ezen logika alapján felelõsségre vonja-e saját magát, hiszen az õ tulajdonában álló oldal is reklámozza az illegális tartalmat...
googlenek nem nagyon vannak értékesítõi (mármint hirdetés), mert automatizált az egész. Gondolod, ha látsz ilyen kõmûves vagy vízvezetékszerelõ hirdetéseket, ahhoz kiment egy Google értékesítõ? 😄

olyanok vannak, akik a nagy partnereket hajtják, de abból sem annyira sok, mint mérnök/programozó.

Hát igen, több értékesítõje van mint programozója (ezt a 60 Minutes guglis különszámában mondta az egyik managga-emberük, még a Google Earth megjelenése elõtt). Ráadásul N országba ad el hirdetéseket, mivel ez a fõ bevételi forrásuk. Vajh a médiatörvény arrafele mit mond? Felelõs a megjelenítõ újság, tv-csatorna a hirdetésért, amit leközöl? Kétlem...
Gerygrey
Erre a legjobb példa a Blikkben megjelenõ "ismerkedõs" hirdetések. Nyílt prostitúció, mégsem tesz ellene senki semmit...
Az ad fel hirdetést a googleben (pontosabban az adwords program keretében) aki csak akar!! Rengeteg hirdetõje van a google-nek, lehetetlenség ellenõrizni az összeset. A google egyáltalán nem támogatja a warezt.
Egy hirdetési újságban is bárki feladhat hirdetést, aztán ha vmi illegálisat csinál a hirdetõ akkor se az újságot b@szogatják...

http://www.raphirek.hu

silanor
A google fele warez tamogatasba sajnos en is beleestem. Egy google ad-en volt hirdetve egy software elado ceg weboldala. Az eredeti arnal kb 15-20%-al arultak olcsobban. De azert elotte beszeltem a megvasarolni kivant software gyartojaval, hogy ez legalis-e. Nah nem az volt 😞 Majdnem beszopt@m.

Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.

immovable
Muhahaaaa
WAREZ förevör <#vigyor1>
Mi a büdös kurva istenért támogatná a másolókat? Egy rakat másik helyre lehetne reklámot tenni, a bevételben nem lenne különbség és nem is kockáztatna semmit.

Egy újabb haszonszerzési próbálkozás a kiadók részérõl, nem más.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL