56
-
jasszka #56 "dizájn orgazmust"?
érdekes kifejezés... -
#55 hát pl. én azt vettem
mert egy sznob vagyok -
#54 És ki akar Samsungot venni? -
#53 senki nem akarta bebizonyítani
inkább ti ócsároljátok azokat akik olyan telefont vesznek ami nem csak telefon
pl. hsz-edben: a sok droid
megnézem mikor kapsz samsungot újonnan 14-ért
ki mondta, hogy 4-5 évig akarom használni? egy pc-t sem hazsnálok annyi ideig -
#52 irtam neked priviben: nagy adag irónia volt ebben a felajánlásban -
BCs design #51 :D -
#50 Mind szép csak a probléma az, hogy MÁR van mp3 plyaerem meg telefonom is. Namármost vegyek azért egy új telefont, hogy a jól müködő régi cuccaimat KIDOBJAM??? Hát marhára ésszerűenek tűnik, tényleg.
Engem nem érdekel, hogy a sok marha megveszi, legalább embereknek van így munkájuk, de azt ne akarják már nekem bebizonyítani, hogy ez NEKEM jó és vegyem meg.
Mellesleg meg nem kéne hülyének nézni, mert furákat írok, nekem meg az a fura, ahogy a sok droid viselkedik, mellesleg már 2 évvel ezelőtt is vettem újonnan 512-es mp3 plyaert 14-ért. Remekül működik. A telefonom is van vagy 4-5 éves és a helyzet ugyanez. Kíváncsi leszek, hogy a mai telefonok mikor bírnak ki majd ennyit... -
#49 aproneten próbálkozz ott sok a balek. Ott adtam el 40ezerért a minidiscem is, tavaly nyáron :D ért vagy 10ezeret max -
#48 minek autó ha van ló -
#47 ehehehe
sok mindent nem tudsz még -.- -
#46 pssszt, hátha megveszi ;) -
#45 512 megás* -
#44 akkor neked még kell egy kicsit várni -
#43 20ezerért 512kbyteos? :D Hülye vagy te :D 20 ezerért már 4 gigásat kapsz újonnan. -
#42 nézzük
túl kéne már lépni a sulin
szerinted egy átlagmebernek mikor van szüksége a telefonban lévő számológépre? pl. amikor 3 csekket kell feladni a postán
4 alapművelet általában bőven elég
tudományos számológépet meg az asztalnál ülve használsz
szerintem meg jó a hatéridőnapló, kivel mikor van találkozód, megbeszélésed, van ezernyi munkád, bizony jól jön ha olyan figyelmeztet ami mindig nálad van
persze fel lehet irni papirnaptárba is, hogyne
mp3: te vagy az én emberem! :) nem kell véletlenül egy samsung yepp 512k-s 20k-ért? most hogy van egy szutykos mobilom, inkább azt hallgatnám, igéyntelen vagyok, tudom :)
és a végén persze minősíted is azokat akik nem olyanok mint te, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. jól van ügyes vagy -
#41 nem azért fotózok, kamerázok mert profi fotókat akarok csinálni, vagy művészkedek
nem. a telefonban lévő arra jó, hogy valamit megörökítsek, aztán ehhez kötve visszaemlékezzek rá
a kompakt fényképezőgépeket is erre veszik az emberek
csakhogy itt ez kéznél van
és mint irtam ezek már nem is telefonok, hanem olyan kis kézi mondjuk számítógépek, amikkel telefonálni is lehet
az újabbaknál a telefon részt akár le is kapcsolhatod -
#40 Gery veled mindenképpen beszélni szeretnék (asszem Mikeként mintha már irtam volna neked privit melóhelyről) -
#39 messze nem igaz a 320x240 már nem olyan rossz erre
ikyan tartalmat kell készíteni ami jó ilyen felbontásra -
Mice #38 azért mert te nem találod meg még nem feltétlen igaz, hogy nem létezik. pl. én a magam sagemét 6k-ért vettem (my700x) és tud mp3at lejátszani normális basszussal, 3k-ért minisd-t hozzáadva 280mega memória és minden telepítő xar nélkül megy pendriveként/mp3 lejátszóként. van vagy 20/20/20 fogadott tárcsázott hívás 125sms és egy bazinagy telókönyv fejenként 3 telószámmal, emailcímmel, meg még vagy 3-4 egyéb stringes mentési lehetőséggel. szóval igen, nem léteznek normális telefonok normális árért...úgyhogy a telókat fikázók kicsit kinyithatnák a csipás szemüket és körbenézhetnének mi van a piacon.. mellesleg ez a teló augusztusi vétel és akkor már vagy fél éve a piacon volt..sok nála gyorsabb és okosabb készülék van mégis szerintem 9k minden csak épp méregdrága nem ennyi funkcióért... -
#37 A te logikád alapján kocsiban kefélni tök hülyeség, mert az autó nem arra való, csak azért van hogy elmenjünk vele valahova.
Ha a snake-et és az ahhoz hasonló szintű játékokat a PSP teljes pótlásának veszed, akkor gratulálok.
Látszik mennyire képben vagy, hogy hol tartanak ma a mobiljátékok. Persze, a PSP szintjét nem érik el, de csillivilli 3D-s játékokra ott az asztali PC. Egyelőre nem tudok a metrón CoD2-zni a telón, de igazán színvonalas emulátorok léteznek már mobilra meg pocket PC-re, amikkel a jó öreg klasszikus játékok kellemes kikapcsolódást nyújtanak útközben.
de pl olyan funkció nincs bene hogy használhassam pendrive-ként, erre semelyik se alkalmas, rádugom a gépre a hitech mobilt aztán a gép meg sír a telepítőért
Lehet hogy nálam a hiba, de eddig nekem sosem volt ilyen problémám. WinXP mindenféle telepítgetés nélkül felismeri az USB-s memóriakártya-olvasót.
Kis kijelzők? Nagykijelzős telót kell venni és kész...
És nem vagyok divatmajom, sosem volt divattelefonom, mindig inkább a nem annyira trendi, de nagytudású készülékek érdekeltek. -
gforce9 #36 Egyet kell értsek a trendi telefonokat fikázókkal, mert beleintegrálnak mindenféle haszontalan - alig használható vacak funkciót, de pl olyan funkció nincs bene hogy használhassam pendrive-ként, erre semelyik se alkalmas, rádugom a gépre a hitech mobilt aztán a gép meg sír a telepítőért..., pedig csak egy koszos word doksit akarok rámásolni, utána egy másik gépen meg leszedni, ezt meg lehet oldani egy digitális fényképezővel, de telefonnal??? Hát azzal a legtöbb esetben nem. Pedig a pendrive funkció sokkal hasznosabb lenne mint a hülye mms, a játékok, a szutyok fényképező vagy más baromság. De hát miért is nem építenek ilyen funkciót bele?.. mert az szabványos lenne? -
#35 "kis kijelzők miatt"
Na hát pontosan ezért alkalmatlanok a telfonok bármiféle normális tevékenységre a telefonáláson és SMS íráson kívűl. -
gabore #34 Az alább felsorolt funkciók többsége tetszik, de sajnos a kis kijelzők miatt pl. az interneteseknek nem sok értelmét látom. Ideális állapotban ezek mind1ike benne lehetne a telefonban(nem bánnám), de 1előre 1értelműen nincsenek igazán élvezhető szinten a külön cuccokhoz képest ha érted mire gondolok. Nekem Nokia 3200-ám van , de csak akkor cserélem majd le ha más teló is ennyire jól világit(zseblámpának is jó ) és lesz benne 30GB tárhely mint az mp3asomban, ill. legalább 5Mpixeles képet csinál, az akksija pedig 7 napig birja mint a mostani telóm -
#33 Hát ezen a felsoroláson röhögnöm kell.
Számológépkénr egy telefon szert sem ért a tudományos számológépekhez képest, márcsak a gombok méretéből adódóan. Határidő napló? Soha ÉLETEMBEN nem kellett ilyen, igen jó a memóriám. Fényképező meg nem szutyok telefonos kell, mp3 player meg legyen csak IGAZI mp3 player.(Todod számítógépet a számítógépboltban veszem, a húst meg a hentesnél.)
Az a többi sok funkicó amit felsoroltál tök felesleges. (a psp-ről azt sem tudom, hogy mi...) Telefonba nagyszótár, meg műszaki szótár mi? Ne röhögtess.
Ez a sok szarság amit leírsz az mind elfér a fejemben vagy nagyon kis helyen, és memóriám és a papírtérkép akkor is működik, ha nincs áram.
Nem konzervatív, hanem ésszerű vagyok. Kb. a 100 legközelebbi ismerősöeim közül SENKI nem használja a telefonját ilyen baromságokra, pedig ez a 18-60-ig terjedő korosztályt lefedi.
Már bocs, de ez a sok baromság csak a divatmajmoknak van beletéve. -
#32 Némelyiket elérheted tűrhető minőségben, némelyiket nem. Számológép még lehetséges bár a legtöbb alapból nem tud, csak alapműveleteket, de ezt progival még meg lehet oldani. Diktafon... Tegyük fel, hogy ezt is tudja tűrhető minőségen, van már olyan, ami tudja. MP3 lejátszót is tudhat jó minőségben (De sosem lesz olyan hangzása, mint egy mostani Sony Walkman-nek). PSP... Ha a snake-et és az ahhoz hasonló szintű játékokat a PSP teljes pótlásának veszed, akkor gratulálok. Sehol nincs tőle. Az ngage is 20ad olyan tudású. Szánalom a köbön. Videókamera... Soha nem fogsz tudni olyan minőségben videókamerázni, mint rendesen, hobbiszintnek még némelyik típusnál elmegy párszázszor párszázas felbontásban, de a legtöbb még ennyit sem tud. A soknyelvű szótárra meg térképre is van vmi kezdetleges megoldás telón, de aki ilyeneket használ komolyabban, az PDA-t használ (vagy Sony Ericsson P990i-t :D) -
quentit #31 Minden egy telefonba ébresztő? Egy telefonnal telefonálni kell, nem?!?!?!
Amúgy meg vegyél külön számológépet, ébresztő órát, mobiltelefont, hordozható DVD lejátszót, határidő-naplót, manager kalkulátort, külső kihangosítót, fényképező gépet, diktafont, mp3 lejátszót, psp-t, videó kamerát, kártya-telefont, e-book-ot, kézi internet olvasót (mint amilyen a nokia n800), lexikonokat, soknyelvű szótárt, térképet, stb. De bele fog mindez férni a hátizsákodba???
...én maradok egy mobiltelefonnál. így elérhetem azon funkciókat is, amiket még csak fel sem soroltam (pl. jegyzettömb, stopperóra, óra, emlékeztető, sg.hu :), hírek, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, stb, és így tovább)
Ha a konzervatív embereken múlna még a fán mászkálnánk a majmokkal... -
#30 Igen, de a laptopot nehezen használod, mondjuk metrón, és melóhelyre is bajos bevinni (márcsak azért is mert baszogathatnak érte, bár ez főnökfüggő). Egy PDA-t meg simán, ha kell előveszed, ha nem zsebrevágod.
ez a 3125 Ft azért a xaros 100 MB-ért/Hó iszonyat nagy pénz. Ha azt veszed alapul, hogy ennyiért már korlátlan ADSL-t kapsz 512k és raádásul ez hamarosan ingyen duplázódik, akkor rájössz, hogy szívják a véred.
Először is, nem nagyon vágom hogy hol kapok korlátlan ADSL-t ennyiért (ebben a telefon előfizetés is benne van?) Másodszor, a mobilinternet díjait a kábel/DSL megoldásokhoz hasonlítani ugyanolyan butaság mint a mobil percdíjakat a vezetékes telóéhoz. Nyilvánvalóan meg kell fizetni hogy bárhol, bármikor használhatod a netet. A harmadik, hogy nem is 100 mega hanem 200. Én hardcore mobilnetezőnek tartom magam, napi 2 óra BKV fix, plusz a melóhelyen forgalomfüggően 1-10 órát netezek egy nap. Persze, torrentezni nem telón fogok (arra itt az itthoni Chello Classic), viszont pár MP3 és video letöltés néha-néha előfordul. És soha, de soha nem volt még hogy ne legyen elég a 200 mega. És ha azt nézem, hogy mennyi unalomtól szabadít meg a mobilnet, akkor igenis nemsok érte 3 mozijegy ára egy hónapra
Egy normálisabb hírportál oldala már MB-os méreteket jelent
Opera minivel az SG kezdőoldala valami 40kb, és 4-5 mp alatt bejön. Képekkel, mindennel. Igazad van abban hogy laptoppal egyrészt rohadt lassú lenne másrészt hamar elmenne az adatforgalom, de a cikkben telefonon való internetezésről volt szó. És az faszán működik, csak sokan nem ismerik az ehhez szükséges technikákat, szoftvereket, a szolgáltatók meg nem nagyon reklámozzák (most a Pannonnál talán megmozdult valami, hogy elkezdték tolni az opera minit)
Van rajta ébresztő és lehet vele telefonálni. ENNYI kell egy telefonba.
NEKED. Sosem értettem azokat akiknek nincs igényük többre, azok miért fikázzák azt ha valaki szereti a technikai újdonságokat, azt hogy sokmindenre képes a teló? -
#29 Én hányok a trendi mobiloktól... És a nokia ezekből a trendi mobilokból él. Nem azt mondom, hogy nincs jó Nokia, van sok jó is, csakhát a 90% egy trendi semmittudó sz@r méregdrága áron, a másik fele tényleg nagy tudású fajta, ám ezek sokszor túl nagyok méretileg (van kívétel ez alól is csak nem sok), és az áruk mindig az egekben van (ez alól nincs kivétel). -
#28 Hát ez a sok szar funkció totál felesleges. Ja, és a mai telefonok OLYAN törékeny szarok, hogy ehaj. Nekem egy Simemens C45-öm van és az marad addig ameddig csak működik. Van rajta ébresztő és lehet vele telefonálni. ENNYI kell egy telefonba. -
Sith #27 wifi vel nem sokra megyek... ugy ált a nettel se a telefonon önamágban
a standard méretü kijelzőn egyszerüen nem lehet értelmesen netezni
a PDA már alakul de az igazi megoldás még mindig a laptop
sajnos ez van
nem arra gondolok hogy megnézem a mozimüsort a wapon vagy időjárást jelentést de tiszteségesen böngészni vagy egy kicsit hosszabb e mailt elolvasni már kinszenvedés egy telefon kijelzőjén
-
cateran #26 amikor ilyeneket írsz,nem érzel nyomást a fejedben? vagy nem fáj? orvos látott már? ha nem,feltétlenül keress fel egyet......nokia és a legjobb telefonok....nem semmi:DDD -
#25 azért nincs wifi a telókban, mert nagyon fogyasztaná az askit :/
de sztem amint lesz valami új technológia aksik terén, lesz wifi is a telókban (asszem az n95-ben már most is van wifi, meg talán az n73-ban de nem 100%) -
#24 Ez nagy baromság! A Nokia gyártja a legjobb minőségű telefonokat! Amugy mitől lett tömegcikk réges és most is 35% körüli részesedéssel bírt, azóta még valamelyest csökkent is! -
#23 te fix magyartanár lehetsz -
Emmegki #22 A marketingmagyar nyelv szépségei: "internetfogyasztók"
Talán internethasználók? -
#21 töki gazad van :) -
Evil Merodak #20 Nálam a 3410-es produkál hasonlókat. -
juhand #19 Eddig csak Nokiám volt. Most egy Nokia 9500-asom van, de ez egy nagy csalódás.
Nem szeretem. -
#18 most még
lesz ez kevesebb is
ha többen hazsnálják olcsóbb lesz
a net is kurvadrága volt az elején, lassú is, drága is -
#17 nem tudom mennyire vagy öreg, mert én 35 vagyok (lassan) mégsem azt gonsdolom amit te :)