117 Nokia és a mobil agymosás
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aza jó kis Nokia 5140-es... 😊 volt szerencsém a sima és az 5140i-s verzió tesztelésére is, hát mit ne monjdak, amikor fontos lett volna goyrsan smst irni és wapom meglesni valamit 99%-ban akkor fagyott le.... szal csupa jó tapasztalataim voltak vele <#ejnye1>#ejnye1>
egyébként most Nokia n70-es okso telefont hazsnálok amiben van minden szar, 3G, Mobil TV és kutya faszom, de szolgáltatás és olcsó ár nincs hozzá ami miatt szinte élõ halott... Még nem éri meg okostelefont venni. Sokat tudnak de nem lehet kihasználni. Egyébként egy szemléltetõ adat: hiba tud a készülékem zenét hallgatni akár egy iPod vagy bármi más kütyû, max feltöltéssel kb 2 óra intenzív zenehallgatás után lemerül... n70-et ne vegyetek!
egyébként most Nokia n70-es okso telefont hazsnálok amiben van minden szar, 3G, Mobil TV és kutya faszom, de szolgáltatás és olcsó ár nincs hozzá ami miatt szinte élõ halott... Még nem éri meg okostelefont venni. Sokat tudnak de nem lehet kihasználni. Egyébként egy szemléltetõ adat: hiba tud a készülékem zenét hallgatni akár egy iPod vagy bármi más kütyû, max feltöltéssel kb 2 óra intenzív zenehallgatás után lemerül... n70-et ne vegyetek!
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)
látom sokakban leesett, hogy a cikk marhára nem a Nokiáról szól 😉
Nokia 5140 (asszem ez a típusa, egy ilyen kis fekete, sportos, mindenkinekilyenvan) a telóm típusa. Egy évben kétszer fényképezek vele. Elküldöm MMS-ben, aztán annyi. Szóval kb annyira használom ki, mintha nem is lenne. Néha ramdomra kikapcsol a kicsike, vagyis a kijelzõjén semmi sem látható, és ilyenkor semmire nem reagál, ennélfogva szét kell szedni, akkumulátor le, vissza. A hibát természetesen, Murphy papának köszönhetõen csak akkor nem produkálja, mikor a szervizes kollega vizsgálja nagy bõszen a készüléket.
Az, hogy tömegcikké vált a Nokia szerintem nem is lenne gond, azonban a minõségbeli romlás már nagyobb probléma.
És sajnos nem csak az én kis készülékemmel van ilyen gond. Hanem N73-as, és 6230-as is csinál ilyet.
Az, hogy tömegcikké vált a Nokia szerintem nem is lenne gond, azonban a minõségbeli romlás már nagyobb probléma.
És sajnos nem csak az én kis készülékemmel van ilyen gond. Hanem N73-as, és 6230-as is csinál ilyet.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Mindig is mondtam hogy a nokia tömeg cikk lett, és elvesztette az igazi értékét. Meg talán már a minõségét is.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
hat nem tom... nekem vmilyen nokiam van, ami 2mp-es kepet csinal, de olyan fos, hogy csak a kijelzon nez ki jol, ha mar atnyomom gepre meg viszonylag kicsire, olyan 300*400-asra lekicsinyitve is ocsmany a kep. kar erte...
amugy en nagyjabol kihasznalom a telefonomat, talan a net az amit nem hasznalok, meg az ilyen infras bluetoothos dolgokat.
amugy en nagyjabol kihasznalom a telefonomat, talan a net az amit nem hasznalok, meg az ilyen infras bluetoothos dolgokat.
"még mindig telefonhívások bonyolítására és sms üzenetek küldésére használjuk leggyakrabban készülékünket. Az Index felmérései szerint alig 40% használja az MMS-t, a GPRS-t és az infraportot, és a szinte kikerülhetetlenné vált kamerás telefonok ellenére is alig több, mint a megkérdezettek fele fényképez is mobiljával."
Ó a nagy kérdés: Vajon miért? Baromi nehéz kitalálni...
Azért telefonálnak a telefonnal, mert telefon... fiatalság meg sms. Ráadásul ez a 2 szolgáltatás ma már elég olcsó.
Az mms, a mobil internet viszont drága!
Infraport? Amikor már a telefonok legtöbbje bluetooth kapcsolattal is rendelkezik? Meg mire is használnánk? Ha a PC és a telefon között kell adatokat cserélgetni, akkor inkább kábel, vagy kékfog.
Azért nem fényképeznek nagyon sokan a telefonjukkal, mert a VGA felbontás csalódások forrása. Persze, egyre többen vannak azok, akik 2 megapixelt tudó telefonokkal futkoznak, de ha elmennek nyaralni azért õk sem egy gagyi 2 megapixeles telefonnal örökítik meg felejthetetlen pillanataikat, hanem egy sokkal komolyabb fényképezõgéppel.
Legalább 3x optikai zoom, vaku, és min. 5 megapixelt tudó fényképezõs telefonok kellenének a a szolgáltatók kínálatába. Igen, sokkal nyugatabbra, meg sokkal keletebbre már 10 megapixel sem ritka, optikai zoom mellett, de velünk balkáni parasztokkal azért megpróbálják az apró lépcsõfokokat megjáratni.
Ó a nagy kérdés: Vajon miért? Baromi nehéz kitalálni...
Azért telefonálnak a telefonnal, mert telefon... fiatalság meg sms. Ráadásul ez a 2 szolgáltatás ma már elég olcsó.
Az mms, a mobil internet viszont drága!
Infraport? Amikor már a telefonok legtöbbje bluetooth kapcsolattal is rendelkezik? Meg mire is használnánk? Ha a PC és a telefon között kell adatokat cserélgetni, akkor inkább kábel, vagy kékfog.
Azért nem fényképeznek nagyon sokan a telefonjukkal, mert a VGA felbontás csalódások forrása. Persze, egyre többen vannak azok, akik 2 megapixelt tudó telefonokkal futkoznak, de ha elmennek nyaralni azért õk sem egy gagyi 2 megapixeles telefonnal örökítik meg felejthetetlen pillanataikat, hanem egy sokkal komolyabb fényképezõgéppel.
Legalább 3x optikai zoom, vaku, és min. 5 megapixelt tudó fényképezõs telefonok kellenének a a szolgáltatók kínálatába. Igen, sokkal nyugatabbra, meg sokkal keletebbre már 10 megapixel sem ritka, optikai zoom mellett, de velünk balkáni parasztokkal azért megpróbálják az apró lépcsõfokokat megjáratni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 2 / 2