12
-
Boba Fett #12 Én nemrég láttam a régi trilógiáról szóló dokumentumfilmet, abból is az derül ki, hogy az Új remény a vágás miatt lett siker, mert a kész film elég szar lett, így Lyukas bácsi újravágatta két ügyes emberrel és nekik köszönhetjük, hogy ilyen lett a Star Wars - mert az első vágás tényleg szörnyű lett. -
beef #11 A cikk elejéből azt hittem, hogy már megint kihoznak a régi részekből valami újabb digitális trükkel feljavított VÉGE feliratot :)
-
Librarian #10 Hú igen... Thrawn főadmirális rúlz! Egyik kedvenc "főgonoszom". :)))) -
googlekereso #9 Remélem megcsinálják a Timothy Zahn féle trilógiát is ( a többi is jó lenne mert azok se rosszak ( ok hogy van gyerekmese szerű is de ez most nem lényeg)).
-
#8 Az oridzsi sztárwársz részek nekem is mindíg a szivem csücskei lesznek.
Rájöttem hogy miért voltak olyan jók:
azért mert egy csomó tényleg tehetséges ember dolgozott Lukács mellett, akiknek akkor még nem mert beszólni, meg a producer is valami fogyaszthatót várt tőle.
Csakhogy azóta fordult a kocka, és Lukács a góré és már senki nem parancsol neki.
Pár éve láttam az Új remény első vágás utáni verzióját. Na azt a B kategória szintet életembe nem felejtem el!;))) (Azóta tudom, hogy a legnagyobb mester az operatőr, és a látványefeektes után a vágó. Aztán jönnek a szinészek, a végén meg a rendező, meg a producer.)
Viszont így a film valahogy jobban hasonlított az új részek fílingjére;) -
Permissive #7 hát az utolsó három, azon belűl is a "harmadik"-rész számomra készkatasztrófa volt. me ugye vader azé vót gonyosz me gyerekeket gyilkolászott, yoda meg soha a büdöséletben nem tudott legyőzni senkit:))))
pedig kifejezetten imádom a star wars-t, kíváncsi leszek mit hoznak majd ki a dologból, de remélem amit csinálnak az télleg star wras lesz:))) -
#6 Szerintem a Timothy Zahn féle folytatás elég jó volt, kár hogy nem csinálják meg filmen..
sokkal jobbak lennének, mint a mostani 3 :) -
orkaman #5 két válás és utána lesz még egy trilógia :) -
avman #4 mivel minden jog lucasé, no meg a lucasfilm ltd is, így ha ő azt mondja nem, akkot bóvlivúd max bérgyilkost fogadhat és a jogörökösökkel egyezkedhet.
-
GErYkE83 #3 Király, videón
Úgyis látjuk majd még a Star Wars-t moziban...
Mivel minden rész gigamegasiker a producerek nem hagyják lógva az arany tojást tojó tyúkot.... -
Commandante #2 Na ja, a jó öreg Timothy Zahn féle trilógia. -
Atomy #1 "a két rész közötti közel 100 órában a megmaradt kérdésekre próbálnak választ adni."
Bennem csak 1 kérdés fogalmazódott meg: A szent trilógia után hogy tudott ennyire fos másik három részt csinálni?????? És úgy tűnik még nincs vége.