Ötvös Tibor

Videón folytatódik a Star Wars

Idén lesz a Star Wars bemutatójának 30. évfordulója, melyre George Lucas egy újabb videócsomaggal készül. Jövőre jön egy animációs, 2009-ben pedig egy élőszereplős tévésorozat.

George Lucas nem hagyja elapadni fő bevételi forrását. A Star Wars-széria - bár a mozikban már nem találkozhatunk új részekkel - tovább folytatódik a tévéképernyőkön. Jövőre jön egy animációs sorozat, mely mindössze 13 epizódból áll majd.



2009-ben debütál a Csillagok háborúja élőszereplős tévésorozat. A történet A Sith-ek bosszúja és Az új remény közötti időszakban játszódik majd. Rick McCallum szerint a két rész közötti közel 100 órában a megmaradt kérdésekre próbálnak választ adni.

Idén lesz a Star Wars bemutatójának 30. évfordulója. Ezen alkalomból a Lucasfilm újabb kiadást tervez, mely elvileg mind a hat részt tartalmazza majd. Furcsa, hogy jelen pillanatban DVD-kiadásról nem szól a fáma, csak videó-verzióról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Boba Fett #12
    Én nemrég láttam a régi trilógiáról szóló dokumentumfilmet, abból is az derül ki, hogy az Új remény a vágás miatt lett siker, mert a kész film elég szar lett, így Lyukas bácsi újravágatta két ügyes emberrel és nekik köszönhetjük, hogy ilyen lett a Star Wars - mert az első vágás tényleg szörnyű lett.
  • beef #11
    A cikk elejéből azt hittem, hogy már megint kihoznak a régi részekből valami újabb digitális trükkel feljavított VÉGE feliratot :)
  • Librarian #10
    Hú igen... Thrawn főadmirális rúlz! Egyik kedvenc "főgonoszom". :))))
  • googlekereso #9
    Remélem megcsinálják a Timothy Zahn féle trilógiát is ( a többi is jó lenne mert azok se rosszak ( ok hogy van gyerekmese szerű is de ez most nem lényeg)).
  • NEXUS6 #8
    Az oridzsi sztárwársz részek nekem is mindíg a szivem csücskei lesznek.

    Rájöttem hogy miért voltak olyan jók:
    azért mert egy csomó tényleg tehetséges ember dolgozott Lukács mellett, akiknek akkor még nem mert beszólni, meg a producer is valami fogyaszthatót várt tőle.

    Csakhogy azóta fordult a kocka, és Lukács a góré és már senki nem parancsol neki.

    Pár éve láttam az Új remény első vágás utáni verzióját. Na azt a B kategória szintet életembe nem felejtem el!;))) (Azóta tudom, hogy a legnagyobb mester az operatőr, és a látványefeektes után a vágó. Aztán jönnek a szinészek, a végén meg a rendező, meg a producer.)
    Viszont így a film valahogy jobban hasonlított az új részek fílingjére;)
  • Permissive #7
    hát az utolsó három, azon belűl is a "harmadik"-rész számomra készkatasztrófa volt. me ugye vader azé vót gonyosz me gyerekeket gyilkolászott, yoda meg soha a büdöséletben nem tudott legyőzni senkit:))))
    pedig kifejezetten imádom a star wars-t, kíváncsi leszek mit hoznak majd ki a dologból, de remélem amit csinálnak az télleg star wras lesz:)))
  • Kelta #6
    Szerintem a Timothy Zahn féle folytatás elég jó volt, kár hogy nem csinálják meg filmen..
    sokkal jobbak lennének, mint a mostani 3 :)
  • orkaman #5
    két válás és utána lesz még egy trilógia :)
  • avman #4
    mivel minden jog lucasé, no meg a lucasfilm ltd is, így ha ő azt mondja nem, akkot bóvlivúd max bérgyilkost fogadhat és a jogörökösökkel egyezkedhet.
  • GErYkE83 #3
    Király, videón
    Úgyis látjuk majd még a Star Wars-t moziban...
    Mivel minden rész gigamegasiker a producerek nem hagyják lógva az arany tojást tojó tyúkot....