586
Telefonos segítség...
-
#27 mert kimozdul a sim kártya -
Antrax #26 Akku vagy vastagbélcserét próbáltál már? -
Nekem reggelente mindig szarnom kell. Ha bedugom a telefont tolteni, ha nem. Ez miert van? -
Imter #24 Az én telóm is szokott így baszakodni -
#23 hmm akkor gondolom még garis. Én visszavinném - igaz akkor valszeg. kapnék egy cseretelefont:S -
#22 "Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban." -
#21 2006os (január) -
#20 a legyen ön is milliomos jutott hirtelen eszembe, mikor elolvastam az alcímet:DD
amúgy sztem új aksi kell. mikori a telód? -
#19 Muszáj mindig nyitnod valami topikot? -.- -
#18 Ha kimozdul a SIM kártyám (nagyon pici üttésre is) attól mért lesz csikos, pixeles, zavaros....stb a kejelző jobb felső része? A telefon attól független ugyanúgy műxik -
#17 :DDDDDDDDDDDDDDDD loááááál -
#16 Túltöltésnél előfordulhat hogy nem tesz jót az akksinak, esetleg "leszívja", de azt látnád, hogy nincs feltöltve. -
TS Zolly #15 Vidd vissza ha garanciális. -
Antrax #14 Mert magamból indulok ki -
#13 mé lenne lopott? -
Antrax #12 És ha lopott? -
#11 Bemész oda, ahol vetted a telefont, és megkéred, hogy nézzék meg...ennyi. -
#10 jah és sztem is új aksi -
#9 én mindig egész éjszakára hagyom töltődni telót,reggel meg leveszem de én mindent így töltök ami tölthető(elem,discman(ez este kel hogy ne mp3 merüljön)) -
#8 új aksi, vagy egy másik töltővel kipróbálod. Nem tudunk konkrét igen/nem választ adni. -
#7 Nah ebből már majdnem tudom mi a gond... -
#6 -
#5 Vmi normális válasz? -
#4 aztaa -
Antrax #3 Nem csak Nyíregyházán...
"Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban"
#1 sztem vegyél új aksit -
SeLFisCH #2 mert nyíregyházán a hőmérséklet 273 Kelvin alá zuhant -
#1 Hali
fölöslegesnek tartottam most nyitni egy Siemens CXT70-es topikot ezért inkább nyitottam egy általánosat.
A problámám az ha egy órával tovább hagyom a töltőn a telefonom miután már teljesen feltöltődött akkor a következő töltésig kb fél óránként kikapcsol, ez miért lehet?