14488
-
Ponge #11083 Hy!
hogy lehet a játékban 1-nél több aliast létrehozni? nekem azt irja h töröljem a régit ha újat akarok! és vmi instant match nincsen ha csak úgy menni akarok akkor vmi régebbi versenyen?
lehet h ezeket a kérdéseket már feltették de sajnos nem tudok keresni a topicban (beírom a keresőbe h pl alias és nem dob semmit)
thx. -
kenderzen #11082 Lejárt lemez de ha megint itt tartunk akkor elmondom nekem ugyanolyan minden maxon 1280ba mint minden low/off 800x600ba mindig bizonyos pálya részeknél recsen meg tizedmásodpercekre ami iszonew:) -
nono55 #11081 nekem is jobb lett.igaz nem sokkal, de érezhető a különbség.
PECCSET AKARUNK! -
SZaggat a játék?
Mégis 40-60FPS el megy?!
ITT A MEGOLDÁS CSAK MOST CSAK ÖNNEK!
#10475 hsz
(én nekem is bevált de a vsyns kb 10%fps-t zabál fel,de kit érdekel ha nem szaggat:) még tesztelés alatt de uyg tűnik segitett) -
spae #11079 1. A Wankel motorról annyit, hogy annak a lökettérfogatát meg kell szorozni 2-vel, a felépítése miatt (2 kamra van benne!), tehát 1.3X2=2600 Ccm
2. A VTec motor nem "nyomatékszegény" egy hasonló lökettérfogatú motorhoz képest csak a turboshoz képest (nem beszélve arról, h én a teljesítményt említettem a játék kapcsán)
3. még ha kissebb is a nyomatéka az csak bizponyos esetekben hátrány
4. a Porsche is messze van a literteljesítményben a Hondához
5. Láttál már boxermotort turbo nélkül, igencsak messze van egy Honda motorhoz képest (csak a hangja más, egyesek szerint szép, nekem nem annyira tetszik) -
Szabi1991 #11078 de ez az "új" NSX, nem a régi :p -
Igen o csinalja, szivomotorban, eleg sok mindent el tudok kepzelni hidd el es nem dvd-rol:) de hagyjuk. -
ntex #11076 Kicsit állítgatni kell az autókon, guminyomás, felfüggesztés stb. és mindegyiket be lehet lőni úgy hogy jobban vezethető legyen.
Más :
Remélem a PATCH-ben javítani fogják a rácsok elnyújtását a lökhárítókon mert nagyon elrontja a látványt és idegesítő is látni hogy 1-2 verda atomjól néz ki csak a lökhárítón meg olyan a rács mintha a szomszéd Mari néni parasztházának facölöpös vasrácskerítése... -
Áh de rohadt bonyolult az EA oldalának a használata, feltöltöttem egy screen-shotot és az istennek nem találom meg... -
reggel ismét folytatom a game-t.múlthét csütörtök óta nem játszottam vele.kicsit elég volt az idegbetegségből.nade majd most.megújult erővel.^______________^ -
Skyline #11073 Ja igen még egy kis segítség amik biztos nincsenek a dvd-ken..;)
Az hogy széria állapotban egy autó 2,2.5,3.2 literes nem jelenti azt hogy az 1000lovas szörnyek éppenséggel pont a gyári köbcentin futnak...:)
És mielött megsértődnél hogy lenyomatékszegényeztem a vtec motorodat elötte nézd meg a lóerő/teljesítményt...
-
Mivel még nem jött ki trainer amivel fel lehetne oldani az extra kocsikat (veyron, ccx, seat leon cupra stb.), van egy másik módszer, amivel fel lehet ökét oldani. Ha valaki az itt leírtakat megérti és meg is tudja csinálni mondja el a többi fórumózó érdekében ;) -
Skyline #11071 A szar subaru motorrol pedig annyit hogy a subaru ---> boxermotor (4hengeres,agyonnyomatékos turbofeltöltővel)...Vtec 3.2-es v6-os (hegyezett v6-os szívómotor,nyomatékszegény)...Ehhez képest a "szar" boxermotor hozza a 3.2-es motor teljesítményét...De amúgy akkor már 6hengeres szívó boxermotorhoz hasonlítsuk...hmmmm egy dolog jut elsőre eszembe,porsche...na csá:)
-
Skyline #11070 Vitatkoznék,mazda gyártja a legnagyobb literteljesítményü motort... (wankel,rotary?:) ) -
WWWwwííííí, már nekem sem szaggat!!!
Az #10475 hsz segített! Sztem mehetne a FAQ-ba.
Nagyon köszönöm a segítséget! =) -
hát azt nem mondanám -
nice -
98% hogy nem fog javulni semmi
-
Ariakus #11065 Nem biztos , hogy a patch javítani fogja a nagyon rossz optimalizációt. Lehet , hogy csak egy-két játékmenetbeli apró változtatás lesz. Ha eddig szartak a vásárlókra , nem hinném , hogy most magukba szállnának és kiadnának egy jó patch-et ami javítja a szaggatást. De a remény hal meg utoljára. -
spae #11064 Mit kezdjek a turbofeltöltéssel! Ezt úgy mondod mintha az NSX-re nem lehetne turbofeltöltőt rakni! A Honda készíti a világ legjobb literteljesítményű autót, és ha arra raksz turbot (mert az intercooler magában nem sokat ér) akkor el lehet képzelni mi lesz! nembeszélve h az impreza max 2.5-ös az NSX meg 3.2-es és VTec, nemtom mond-e ez neked vmit! Ja és nekem ne mutasd be a japán tuner autókat. kb 3 dvd-m van tele képekkel, és adatokkal (+náhény videókkal), olyan japán tuningautókkal amikről még nem is hallottál, és el sem tudod képzelni(ha mégis akkor bocs) -
Votl már rá példa hogy balssultak játékok. Dirt, R6 Vegas.. -
kenderzen #11062 Csunya lenne ha gond lett volna vele :D -
Igen, képzeld hallottam, éste hallottál már turbós NSX-ről? ennyi... ugyanazt el lehet érni... -

-
Na kipróbáltam Xbox360-on a játékot és azt mondom nem lett ez rossz! Legalábbis ha nem Need for Speed-et várok a játéktól. Azt hittem nem fog tetszeni ez a Show-os dolog de elég jó lett mit ne mondjak. A körítés nagyon jó, a tuning pedig már sok rész óta nem tetszett, de úgy érzem a Prostreet-re végre kiforrot az Autosclupt is, sok kis aprósággal toldották meg a játékot ami miatt nagyon bejön. Azt hiszem végre rendesen lehet matricázni, most elösször. A tuning része nagyon jó lett. Ez mondjuk még mindig a körítés, de lássuk a lényeget a versenyeket. Szerintem ez is jól meg lett oldva, most másfél hónap aktív PGR4-ezés után nem is hiányzik a szabad kószálás, ezek a versenynapok is jól ki lettek találva. Viszont egy dolog jelenleg nagyon nem tetszik, az pedig az irányítás. Egyszerűen nem értem mért nem lehet jobban fordulni az autókkal, kicsit furán ment el az irányítás a pálya versenyzős játékok felé. Nem könnyű megszokni, kicsit túl nehezek is az autók. Látom hogy a játék elindult egy olyasmi irányba mint a PGR. Se szimulátor se nem árkád, viszont a Prostreet még nem áll a helyzet magaslatán, de gondolom meg lehet szokni, aztán a következő rész meg majd még jobb lesz. A gyorsulási verseny nagyon jó lett, baromi jól lett megoldva, ez a gumiégetés is poén, mellesleg jól is néz ki. Igen a grafika. Szerintem ezzel nincs gond, az autók kifejezetten szépek, az környezet átlagos lehetne még szebb is, de nincs vele gond. Az aszfalt textúrája is szép, nincs annyira túlcsicsázva mint a TDU-ban. A füst is szép de hát erre én nem verném a nyálam, okés de mégis csak füst... A törés öszintén szólva nem érdekel, ha úgy elcseszem hogy törik a kocsi akkor én már indítom is újra a versenyt :)
Az online versenyek, közösségi lehetőségek (blueprint megosztás, screen-shotok, versenynap megosztás) jók és nagyon örülök, hogy az EA próbálja az NFS-t is közösségi autós játékká kovácsolni. Összeségében elégedett vagyok a játékkal, de lehetett volna ez még jobb is, és azt hiszem jövőre lesz is!
Mondjuk hallotam hogy PC-n elég sok gond van a futás teljesítménnyel, hála az égnek xbox-on nem volt semmi gond. -
Ja es vonatkoztass el a subarus logotol az csak ugy van mar vagy 3 eve:) -
Hallottal mar a turbofeltoltesrol? lattal mar akkora intercoolert mint az auto eleje? amit halonnal oltoval hutenek gyorsulas elott? -
2.5 literes imprezzat lehet 1000 loero korulire huzni! -
kenderzen #11055 kösz , elfelejtettem :) Az 1 jol sikerült nagyon király grafika undergroundok után ,éjjelröl napalba váltás játék közben , komoly volt nagyon :D -
spae #11054 attól függetlenül h boxer -
spae #11053 Jacek az életben qrvára nincs így! egy 3.2-es VTec motor biztos jobb mint egy szar 2 vagy 2,5-ös subaru motor! -
kenderzen #11052 lol , lehet hogy a subaru többet perkált nekik hogy jobban odategyék . -
spae #11051 kenderzen! Nemsokára JUICED2 HIN! (elvileg)
1-2 dologban biztos jobb lesz mint a PS (a kocsik építésében bizti, a többit +látjuk)) -
Azt meg azért megnézném... -
Barmilyen hihetetlen ez az eletben is igy van:D -
spae #11048 Ezt leszámítva amúgy nagyon király a game! -
spae #11047 Ekkora szart, egy "szar" imprezát erőssebbre lehet vele csinálni mint egy NSX-et, ez igen gratula a készítőknek, idióták! (persze legalább ebbe benne van az NSX) -
kenderzen #11046 intelD3,4 ddr2667mhz 2x1giga 8800gts -
milyen géppel?
Nekem: 7800gs 2gb ram P4 3,2(ht) proci
minimumon is van akadás. -
kenderzen #11044 vistával sem megy nekem jol:D