14488
-
itt valami nem stimmel! a veyron csak 140le? 
-
Szabi1991 #11123 Aston Martin DB9
Aston Martin DBR9
Audi R8
Bugatti Veyron 16.4
Dodge Challenger Concept
Koenigsegg CCX
Lamborghini Gallardo Superleggera
Lancia Delta Integrale Evo
McLaren F1
Mercedes SL65 AMG
Plymouth Road Runner
Porsche 911 GT3
Porsche 911 GT3 RS
Porsche Carrera GT
Seat Leon Cupra
Extra autók mentés.. -
Valaki végig vitte már? Persze cheat nélkül! -
Silent Knight #11121 pontosan így van, 10 ropogós amics dollárárt cserébe megkapod a +4 autót és a +5 versenynapot (ahogy haladsz előre úgy látod őket, én onnan tudtam, hogy egy helyet domináltam, de a kód beírása után (collectorsed& (&=ALTGR+C) kaptam egy teljesítetlen, ami edig nem volt ott :D, és láttam, hogy egy olyan autó a jutalom, ami eddig szintén nem volt elérhető :D (az egyiket már megkaptam, azzal az egyik pontiac pluszautót lehetett megkapni). -
Nem.. hanem azthiszem úgy van, hogy a Collector's Editionban több autó van .. :D -
az 1 dolog de legalább 1 ékpet lehessen má feltölteni.. vagy belinkelni..na de mind1 nem is ez a lényeg, tuttok mondani vmit arra,hogy mé nem enged tovvább a köv nagy megmérettetésre amikor minden versenyt megnyertem? leeht azé me amikor én vokltam a nyerő ak nem csinálta mmeg a fennamradó pályákat? -
amúgy ezeket a kocsikat minek rakták bele a játékba, ha alapból nem elérhető? később akarják őket aktiválni plusz pénzért vagy mi? -
800-1000 loeronel igaz hogy mar mind a ket auto motorjaban mindent ki kell cserelni, de 400-500 loerore huzni egy nsx-et vagy egy subarut , nem mindegy a subarunal egyszeru nem is olyan draga, de az nsx egy szenne hegyezett szivo motor azt hogy te turboval szereld fol kb a blokk maradna semmi mas kulomben szetrepulne. egyebkent nem dvd-et nezegetek meg kepeket hanem ultem 600 loeros evo VI-ban meg javitottam Imprezza WRC-t nem WRX-et hogy elkeruljuk a felre erteseket! De ez mar az en apukam erosebb kategoria szoval inkabb hagyjuk:D -
"Szoval akinek nincs kormánya az nem is tud vele játszani:)"
Ezt ugye nem gondoltad komolyan. Nekem sincs kormányom és végig tudtam vinni. Igaz, hogy az egyik billentyűzetem széttörött a játék miatt! xD -
Majd jön egy kis progi amivel meg lehet csinálni egyszerűen. Save editor/ bármi más.:) -
Beni521 #11114 xbox360-ra is magyarul jött ki? -
Nekem king-en is... -
gplay #11112 asszem király vagy hogy hívják. -
balika16 #11111 hogy kell beirni mert nem fogadja el???fontosss -
#11106 -
kétkerekezésnél kinek milyen a nehézségi szintje?
mert én versenyző-n vittem végig a game-t és ment a 2wheel... -
Nem is értem h tudták ezt kiadni ilyen álapotban!:S
Én se birtam tovább vinni azon a versenyen ahol a 350Z vel kell menni!
Még a GTO-s versenyeknél visszavettem a segitséget versenyzöre ami segitett,de itt már lo.aszt ér!
Szoval akinek nincs kormánya az nem is tud vele játszani:)
Nevetséges!Annyira meg nem hinném h láma vagyok az Autos játékokhoz!
Gran Turismo3-4 Végigjátszva PS2-ön!;)
Gamepadom nekem is van de hiába analog kar akkor is lelassul ha kanyarodok!
Huzzák a fa.ukra a játékukat! -
hát játékon belül a kód megadásnál semelyiket sem fogadja el :S -
nem tom :D (hex-editorral kell a savét b*szkurálni) -
nono55 #11105 ezeket hova kell beírni? -
1. Az SG nem képfeltöltő ként funkcionál!
2. Saját galéria
3. Google -
pit37 #11103 Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idős és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg sok az azonosság a PC és WII között, de pl töréseket sem látok amit úgy reklámoztak...hmhm előre is köszönöm az infót..
Péter
-
gplay #11102 Nálam is gondvan az kétkerekezéssel.
800 paci feletti Charger
max. hasmagasság
felfüggesztés minden lágy
guminyomás alacsony.
És nem. :((( -
menne, csak sztem a videó kari gyönge... -
Sehogy. :) -
rriicchhiiee #11099 ez csak nvidia-s kártyáknál megoldás?
nekem ati van és nemakar a progi elindulni :( -
newhenry34 #11098 Hy, a hátsókerekezésre mindenki mondott mindent, amit tudtam megpróbáltam, de nem megy, akinek sikerült és tud segíteni vagy megnézni az én mentésem az létszi a: [email protected] vegyen fel és segítsen, előre is köszi. -
barátom gépén szerintetek hogy menne?
konfig:
ram 512
processor 3.0GHz p4
geforce fx 5500 128mb -
Skyline #11096 Látom még mindig nemtiszta a hegyezett és nemhegyezett szívó közti különbség,mind1 csáá:) -
szal pontosan hova? -
hi
hogy kell ezeket car unlock cheat-eket beirni vagy mi? mert én akárhogy is probálom nem fogadja el -
Hali!
Tudom, hogy láma kérdés, de hogy kell 2kerekezni? Építettem egy 774 LE-s Dodge Charger-t, direkt erre a célra, de istennek sem emeli fel az orrát, pedig ennél gyengébb gépekkel megcsinálja a többi sofőr. -
Amúgy... ami bal odlalon van kód azt beírod oda ahova kell és utána elérhetővé válik a jobbra lévő autó...
6A1CB6A4 Aston Martin DB9
EA03A62E Aston Martin DBR9
33E46FE4 Audi R8
45013DAB Bugatti Veyron 16.4
38AF78B9 Dodge Challenger Concept
A6DCC132 Koenigsegg CCX
8A0372CB Lamborghini Gallardo Superleggera
6B88CDF6 Lancia Delta Integrale Evo
CFD56242 McLaren F1
A1F94771 Mercedes SL65 AMG
ACBD671B Plymouth Road Runner
C4FFDE2C Porsche 911 GT3
A3879E6A Porsche 911 GT3 RS
D43D0667 Porsche Carrera GT
0ED3510E Seat Leon Cupra -
Látom itt a sok vérpistike azt sem tudja mit beszél főleg a motorok tájékán... -
spae #11090 Én nem írtam hogy szart se ér csak messze van a lit. teljesítménye!
A 3.6l -ből 415 le (én nnem tom hogy annyi-e, de te bizti) az 115.2 Le/liter,az S2000 2l-ből 244le (japánban még van egy több le-s is). az 122 le/liter, akkor most miről beszélnünk!
A golfhoz képest az NSX bizti jobbat megy (ua körülmények között, hallottál már a légellenállásról, szted melyiknek kisebb az NSX-nek vagy a Golfnak, meg a futóműve, stabilitása!? Nehogy azt mond már hogy jobb a golf mert behalok!
Ezzel én lezártnak tekintrem a dolgot, térjünk vissza a gamehoz! -
jobban tetted volna ha meg se szólalsz :)
...komolyan -
Skyline #11087 A porsche messze van literteljesítményben a hondához? Szerintem most fejezzük be ezt a vitát mert látom nem nagyon vagy tisztában az üggyel,a boxermotorokhoz meg közödnincs...Legalábbis egy 3.6-os szívóboxerből 415 lóerő szeritnem elég korrekt...De biztos a 400 köbcentivel jár az a plusz 135 lóerő:))))))))
R32-es golf gyárilag 250 ló 320nm-el,vagy 2-300 kilóval nehezebb az nsx-nél,könnyítsd már le élőben,vajon melyik fog jobbat menni?:)
Az a 2-300 kiló pont azt a 7-8 tizedes gyorsulás különbséget veszi el..:)
És azt se felejtsd már el hogy a vtec motorok nagyrésze hegyezett szívómotor,komolyabb teljesítménynövelésért köbcentinövelés nélkül maximum turbóval érsz el..
Egy 1.6-os swiftnél vezérműtengely cserével nagyszelepes hengerfej,kompresszijáték,polír,és 144 lovat értünk el mérve,papíron. A veztengely nem volt akkora mint a vti hondában és a szelepvezérlés sem éppen hasonló. Erre még mehetett volna chip (hegyezett motornál már ér is valamit,nem nyomorék 3-4 lovat) és ugyan ott lett volna a swift motor kb mint az 1.6-os honda...Hegyezett szívó...Hondán kívül nem igazán hegyezi ki a többi autógyártó az autóit szívóként,inkább feltöltővel oldják meg a nagyobb teljesítményt. De még1 ekkora baromságot hogy a boxermotor turbó nélkül szart sem ér....Pls ne írj ha már nem vagy tisztában vele:)
-
nono55 #11086 matricákat is lehet újakat kapni?ha igen mikor és mitől függ? -
A végére iszonyatosan idegesítő és unalmas lesz a játék. Ahoz, hogy ezt végigjátssza az ember valami borzalmas mennyiségű türlem kellhet... :( -
nono55 #11084 már régóta így nyomom, de még nem kommenteltem azért írtam.