14488
-
Ahh,értem...de akkor ha egy versenynapon belül megnyerek mondjuk ugyanannyi/kevesebb ponttal egy DRAG versenyt akkor nem kapom meg a pénzt...?:S csak ez lenne a fontos..:) -
inkább hosszabb fokozatok kénének... (vagyis nem tudom mert a játék tök kamu, 3.-ba 2 kerékre kapta...) -
Szabi1991 #11489 faq? -
laller89 #11488 A két kerekezést hogyan kell csinálni?
rövidre vettem az áttétel meg kerék méretet maxra azt mégsem akar semmit
mit kell még csinálni ?
vki leírná részletesen?
köszi előre a segítséget
-
Silent Knight #11487 fogd az új verdád és menj vissza a régebbi versenyekre. nyerd meg őket (erős autóval ygenge ellenfelek ellen nem elsz nehéz....) és kapsz pénzt. legális cheat... egyébként ha mondjuk megnyersz egy drag versenyt a napon belül, megakpod a pontot, pl 8900at, ha újra mész rajta és jobban teljesíteesz, pl 10900-ra, akkor csak 2000 pontot fogsz kapni, mert a 8900at már megkaptad. pénzt csak akkor kapsz, ha megnyerted a versenynapot (itt nem érdemes abbahagyni, a nem autódíjas (ahol saját géppel mész, amit vettél), ott dominálni is kell, mert sokkal több pénzt jelent. (ahol nem saját autval mész, ott meg kötelező dominálni, ugye..., mert autó a jutalom. -
Köszi,akkor most megvettem újdonsűlt verdám már tudom használni olyan versenynapon vagyok....80k-m van ami ugyebár eléggé kevés...egy feltuningolom a dodge chevelle-t vagányra sokszor megnyerem az 1/4 mérföldes futamot akkor mindig megkapom a pontot/pénzt? mert a pénz lenne a legfontosabb...thx a választ. -
Silent Knight #11485 keresee egy havert akinek szintén ati karija van, tedd be a gépébe, és probáld ott a játékot, ha megy hibátlanul, a kártya jó. de előtte: FRISS Catalyst driver (hivatalos, nem beta). hivatalos oldal -
Silent Knight #11484 vannak versenynapok, ahol pénz helyett autót nyersz. ezeken a napokon CSAK fix autókkal mehetsz (2db összesen), ezek asszem csak a Showdown versenyen vannak. -
Mi az, hogy megvettem a dodge chargert és nem használhatom a versenynapon mert a hondát ajánlja fel meg a cobaltot help...thx. -
Mr Faláb #11482 Előtte is ATI volt, de az gyenge volt ehhez a játékhoz, úgyhogy azzal max 1-2 percet játszottam , de ott nem volt hiba. viszont érdekes, hogy sehol másol nem jelentkezett eddig ez a probléma, igaz ezenkívül eddig csak egy játékkal prórbalátam. de az legalább ment hibátlanul. -
keepernext #11481 könnyű:
leteszed az útra az xboxodat motorral biciklivel stb. rátehénkedsz. -
Hali,
lehet,hogy már kérdezte valaki de azért én is megkérdem.
Valaki meg tudja mondani,hogy xbox360-on hogyan lehet 2kerekezni? -
Oké, én értem.Csak a garage topikba olyan szép bmw-ék voltak és akkor ez a dodge charger meg olyan régies igaz jól megy gondolom, de régies a bmw meg szebb,persze ára is kedvezőbb...szóval...:) mind1 -
Ember ne bonyolítsad túl, csak játssz. -
miért van az ha bekapcsolom a törést akkor a játék kilép "hiba lépett fel ezért leáll" hibaüzenettel? -
A két bmw-t hova tudnám felhasználni?(Coupe,M3 E46) Plz help..:D a camaro oké legyen olyan "dög" a drag...ha már nem lehet szép :( de azokkal a szépségekekel mi legyen?:D -
Értem,szóval akkor azzal megyek ami nekem tetszik az összes műfajban...^^:) ez jó dolog...legalább ez lett jó benne.. -
Silent Knight #11474 drag: chevrolet chelvee vagy dodge charger r/t. grip (körverseny: EVO, ha sok pénzed van Lambo) sprint (top speed run/speed race) EVO IX, nálam ezek vannak, de sprintre igazásból bármi mehet, nicnenek benne óriási kanyarok, lényeg, hogy minnél erősebb géped legyen (én az összekrekesek híve vagyok, EVO IX-el nyomom) -
Silent Knight #11473 a színes csíkok a videokari hibájára utalnak. előtte is ATI (AMD) kártya volt a gépedben, vagy Nvidia? a régi videokariddal is volt ez a probléma? én nem a processzor körül keresném a hibát, mert a számítástechnikában is érvényes a következetesség lve (videokártya-->monitor-->csíkok) -
Ok,köszi fery.Valaki ajánlana egy drag-es autót>asszem ahhoz hátsós kell, egy hajszásat ahhoz nem tudom..meg egy sprintest?ehhez se tudom milyen kell...:S thx for help...
Jah még annyit a mitsubichi evo a 33ezres tetszik de nem tudom melyikbe kéne hajsza, vagy sprint...thx for gyors help!:) -
Mr Faláb #11471 Hello!
Olyan problémám van, hogy néha a játék kifagy, elmegy a kép, vagy mindenféle színes csíkok jönnek be. Ez lehet a processzorom gyengesége miatt? (Intel Pentium 4 2.66 -> a 3.0 helyett). A másik lehetőség hogy most vettem új videókártyát, ATI X1950 GT. vagy ezzel lehet a gond? -
Szabi1991 #11470 faq? -
olvass vissza! PLS!!! -
Hogy lehet kétkerekezni? -
Bocsmá, 2 hónapig nem volt gépem, és így nem követtem a topikot....
Szomorú ez a tény, próbálkozko majd valahogy akkor :( -
már 1000szer ki lett tárgyalva h van akinél szaggat vmiért, van akinél meg jól fut, vmi nem frankó a játékban :/
nekem 3.2es procival, 1.5 giga rammal és 7600Gt-vel szaggat.... -
Melyik verzió? (tudom, van másik topik, de itt kapom meg a választ a leghamarabb) -
4200+, ugyanez a vidkari, 1giga 800as memória, xp, maxon tökéletesen fut.. úgyhgy nem tudom mi lehet nálad a probléma, érdekes. -
Ram mennyiségre érzékeny nagyon a játék? Eddig nem volt probléma ebből :S
Cod 4 vígan fut maxon, nem gondoltam hogy Carbon után ilyen gépigényt hoznak össze :S
(W...z verzió miatt nem akadhat?) -
Ez valami Burnout?:D -
Szabi1991 #11461
-
Sziasztok!
Nézzétek meg az ea oldalán a képeket a pro street ről :D
ITT
Elég vicces hogy nem ebből a játékból vannak screenshotok :D -
Lehet a RAM kevés Vista alatt. -
Hala
Ien a gépem:
Amd Athlon 3800+, 7600Gs 256 mb, 1,25 gb ram
A játékban bármit állítok, szaggat, hiába veszem vissza a dolgokat, ugyanolyan marad. Milyen beállításokat javasolnátok, hogy jól nézzen ki a játék , de azért ne szaggasson? (Op. : Vista, nem eredeti a játék)
(F.A.Q.-ban nem találtam választ :((( ) -
gplay #11457 Na végre. A Chargerem egy kis futómű tuning után végre hátsókerékre áll. Rögtön gyakorlás képpen mente 397m-t. :D -
Van ilyen
-
Cat 02 #11455 loal, szektorpárbalyban
A rekord nem sikerült
0 pont hiányzott
wtF :D -
Silent Knight #11454 kapcsoljam be a füstöt.... 7600GS-em van... örülök a stabil 25 fps-nek, és annak, hogy jól néz ki a játék :D -
asrock 775i945GZ; P4 524 3.06GHz/533; 2* 512MB RAM(533MHz); Sapphire x1950xt 256MB GDDR3 PCI-e DUAL DVI-I/VIVO FULL; WD 160GB HDD SATA2; 160GB Samsung; Chieftec 450W -
Szabi1991 #11451 esetleg FAQ ?