14488
prostreet
  • dragon11
    Ahh,értem...de akkor ha egy versenynapon belül megnyerek mondjuk ugyanannyi/kevesebb ponttal egy DRAG versenyt akkor nem kapom meg a pénzt...?:S csak ez lenne a fontos..:)
  • Pepsi Twist
    inkább hosszabb fokozatok kénének... (vagyis nem tudom mert a játék tök kamu, 3.-ba 2 kerékre kapta...)
  • Szabi1991
    faq?
  • laller89
    A két kerekezést hogyan kell csinálni?
    rövidre vettem az áttétel meg kerék méretet maxra azt mégsem akar semmit
    mit kell még csinálni ?
    vki leírná részletesen?
    köszi előre a segítséget

• Silent Knight
    fogd az új verdád és menj vissza a régebbi versenyekre. nyerd meg őket (erős autóval ygenge ellenfelek ellen nem elsz nehéz....) és kapsz pénzt. legális cheat... egyébként ha mondjuk megnyersz egy drag versenyt a napon belül, megakpod a pontot, pl 8900at, ha újra mész rajta és jobban teljesíteesz, pl 10900-ra, akkor csak 2000 pontot fogsz kapni, mert a 8900at már megkaptad. pénzt csak akkor kapsz, ha megnyerted a versenynapot (itt nem érdemes abbahagyni, a nem autódíjas (ahol saját géppel mész, amit vettél), ott dominálni is kell, mert sokkal több pénzt jelent. (ahol nem saját autval mész, ott meg kötelező dominálni, ugye..., mert autó a jutalom.
  • dragon11
    Köszi,akkor most megvettem újdonsűlt verdám már tudom használni olyan versenynapon vagyok....80k-m van ami ugyebár eléggé kevés...egy feltuningolom a dodge chevelle-t vagányra sokszor megnyerem az 1/4 mérföldes futamot akkor mindig megkapom a pontot/pénzt? mert a pénz lenne a legfontosabb...thx a választ.
  • Silent Knight
    keresee egy havert akinek szintén ati karija van, tedd be a gépébe, és probáld ott a játékot, ha megy hibátlanul, a kártya jó. de előtte: FRISS Catalyst driver (hivatalos, nem beta). hivatalos oldal
  • Silent Knight
    vannak versenynapok, ahol pénz helyett autót nyersz. ezeken a napokon CSAK fix autókkal mehetsz (2db összesen), ezek asszem csak a Showdown versenyen vannak.
  • dragon11
    Mi az, hogy megvettem a dodge chargert és nem használhatom a versenynapon mert a hondát ajánlja fel meg a cobaltot help...thx.
  • Mr Faláb
    Előtte is ATI volt, de az gyenge volt ehhez a játékhoz, úgyhogy azzal max 1-2 percet játszottam , de ott nem volt hiba. viszont érdekes, hogy sehol másol nem jelentkezett eddig ez a probléma, igaz ezenkívül eddig csak egy játékkal prórbalátam. de az legalább ment hibátlanul.
  • keepernext
    könnyű:
    leteszed az útra az xboxodat motorral biciklivel stb. rátehénkedsz.
  • dugesz1112
    Hali,
    lehet,hogy már kérdezte valaki de azért én is megkérdem.
    Valaki meg tudja mondani,hogy xbox360-on hogyan lehet 2kerekezni?
  • dragon11
    Oké, én értem.Csak a garage topikba olyan szép bmw-ék voltak és akkor ez a dodge charger meg olyan régies igaz jól megy gondolom, de régies a bmw meg szebb,persze ára is kedvezőbb...szóval...:) mind1
  • jazzy
    Ember ne bonyolítsad túl, csak játssz.
  • Naxos
    miért van az ha bekapcsolom a törést akkor a játék kilép "hiba lépett fel ezért leáll" hibaüzenettel?
  • dragon11
    A két bmw-t hova tudnám felhasználni?(Coupe,M3 E46) Plz help..:D a camaro oké legyen olyan "dög" a drag...ha már nem lehet szép :( de azokkal a szépségekekel mi legyen?:D
  • dragon11
    Értem,szóval akkor azzal megyek ami nekem tetszik az összes műfajban...^^:) ez jó dolog...legalább ez lett jó benne..
  • Silent Knight
    drag: chevrolet chelvee vagy dodge charger r/t. grip (körverseny: EVO, ha sok pénzed van Lambo) sprint (top speed run/speed race) EVO IX, nálam ezek vannak, de sprintre igazásból bármi mehet, nicnenek benne óriási kanyarok, lényeg, hogy minnél erősebb géped legyen (én az összekrekesek híve vagyok, EVO IX-el nyomom)
  • Silent Knight
    a színes csíkok a videokari hibájára utalnak. előtte is ATI (AMD) kártya volt a gépedben, vagy Nvidia? a régi videokariddal is volt ez a probléma? én nem a processzor körül keresném a hibát, mert a számítástechnikában is érvényes a következetesség lve (videokártya-->monitor-->csíkok)
  • dragon11
    Ok,köszi fery.Valaki ajánlana egy drag-es autót>asszem ahhoz hátsós kell, egy hajszásat ahhoz nem tudom..meg egy sprintest?ehhez se tudom milyen kell...:S thx for help...

Jah még annyit a mitsubichi evo a 33ezres tetszik de nem tudom melyikbe kéne hajsza, vagy sprint...thx for gyors help!:)
  • Mr Faláb
    Hello!

Olyan problémám van, hogy néha a játék kifagy, elmegy a kép, vagy mindenféle színes csíkok jönnek be. Ez lehet a processzorom gyengesége miatt? (Intel Pentium 4 2.66 -> a 3.0 helyett). A másik lehetőség hogy most vettem új videókártyát, ATI X1950 GT. vagy ezzel lehet a gond?
  • Szabi1991
    faq?
  • Hassan B
    olvass vissza! PLS!!!
  • littleNorbi
    Hogy lehet kétkerekezni?
  • zolo
    Bocsmá, 2 hónapig nem volt gépem, és így nem követtem a topikot....
    Szomorú ez a tény, próbálkozko majd valahogy akkor :(
  • kulabácsi
    már 1000szer ki lett tárgyalva h van akinél szaggat vmiért, van akinél meg jól fut, vmi nem frankó a játékban :/
    nekem 3.2es procival, 1.5 giga rammal és 7600Gt-vel szaggat....
  • zolo
    Melyik verzió? (tudom, van másik topik, de itt kapom meg a választ a leghamarabb)
  • jazzy
    4200+, ugyanez a vidkari, 1giga 800as memória, xp, maxon tökéletesen fut.. úgyhgy nem tudom mi lehet nálad a probléma, érdekes.
  • zolo
    Ram mennyiségre érzékeny nagyon a játék? Eddig nem volt probléma ebből :S
    Cod 4 vígan fut maxon, nem gondoltam hogy Carbon után ilyen gépigényt hoznak össze :S
    (W...z verzió miatt nem akadhat?)
  • broman191
    Ez valami Burnout?:D
  • Szabi1991
  • Katun
    Sziasztok!

Nézzétek meg az ea oldalán a képeket a pro street ről :D
    ITT
    Elég vicces hogy nem ebből a játékból vannak screenshotok :D
  • SLICK
    Lehet a RAM kevés Vista alatt.
  • zolo
    Hala

Ien a gépem:
    Amd Athlon 3800+, 7600Gs 256 mb, 1,25 gb ram

A játékban bármit állítok, szaggat, hiába veszem vissza a dolgokat, ugyanolyan marad. Milyen beállításokat javasolnátok, hogy jól nézzen ki a játék , de azért ne szaggasson? (Op. : Vista, nem eredeti a játék)

(F.A.Q.-ban nem találtam választ :((( )
  • gplay
    Na végre. A Chargerem egy kis futómű tuning után végre hátsókerékre áll. Rögtön gyakorlás képpen mente 397m-t. :D
  • broman191
    Van ilyen
  • Cat 02 #11455
    loal, szektorpárbalyban
    A rekord nem sikerült
    0 pont hiányzott

wtF :D
  • Silent Knight
    kapcsoljam be a füstöt.... 7600GS-em van... örülök a stabil 25 fps-nek, és annak, hogy jól néz ki a játék :D
  • cattaneo
    asrock 775i945GZ; P4 524 3.06GHz/533; 2* 512MB RAM(533MHz); Sapphire x1950xt 256MB GDDR3 PCI-e DUAL DVI-I/VIVO FULL; WD 160GB HDD SATA2; 160GB Samsung; Chieftec 450W
  • Szabi1991
    esetleg FAQ ?