14488
prostreet
  • Cukros
    az szép
  • daneszbaby
    Szeretek driftelni
  • Cukros
    én meg pont forditva midig fel kapja és az által nem tok jol gyorsulni nem merik nitrot nyomni mert akor minden lesz csak cél nem lesz
  • Adaaam
    A pro stereet telepítése után elkezdett minden hang és videó szaggatni :(
    Youtube-ot is nagyon rossz nézni, mert a hang folyamatosan szaggat, és minden videóval ugyanez van, ha media playert vagy vlc-t nézek azok is akadoznak. Ez mindennel így van, ha zenehallgatás közben görgetek egy nagyobb oldalon akkor is beszaggat. Egyszer már volt ilyen problémám, de azt megoldottam: a dxdiagban a hangok hardveres gyorsítási szintjét teljesre vettem. A direcktx-et már többször újratelepítettem, de sehogy se tudom megjavítani :( Nem tudja vki hogy mit állíthatott a játék telepítésénél?
  • Pepsi Twist
    na akkor meg is van a drag verda
  • greenvelvet
    aztaaa! most kaptam meg ingyen a pagani zondat
  • greenvelvet
    valaki segitsen már pls!! mit csináljak a drag kocsival mert indulásnál rögtön 2kerékre áll és elkezd balra huzni aztán felburul! pls help
  • Cat 02 #11524
    http://juiced2faq.extra.hu/nfsps.html
  • Bakos Martin
    Helló!Nekem az a problémám,hogy nem tudok 2 kerekezni.Irja meg nekem valaki hogyan is kéne ezt csinálnom és mit kéne a 793 lovas dodge viper srt10-esembe pakolni a [email protected] E-mail címre. KÖSZÖNÖM ELÖRE IS!!!
  • BlastR
    Hali Gyorsulásra milyen kocsit tudnátok ajánlani?
    Nem szeretnék rossz kocsit venni..
  • Solten
    4 évet
  • broman191
    Driftben végig lehet vele tolni a gémet, több mint kényelmesen...másra meg úgyis kevés-.-
  • Gipsy
    A mázlista!!!!!! És meddig hajtottad??
  • broman191
    Valahogy gondoltam
  • Solten
    Hi all! Volt ilyen Toyotám:

Sajna csak szívómotoros, és nem a jenki bukólempás verzsön
  • tmisi
    Sima 6600? Hát talán. Persze ha nem cerka van alatta.

#11513 256MB-os 9250 (DX8)???? Úristen. Egy 9600xt-n is szinte is csak dísz. Jó hogy eladtad.
  • DUGACS
    csátok szerintetek futna egx GEFORCE 6600 simána PRO STREET ???? pls segítstek
  • kaposi1
    Azért mert valami gyenge a gépedbe.
    Így látatlanba a Ram-ra vagy a procira gondolok.
    De ha esetleg megadnád a géped adatait,jobban ki lehetne deríteni.
  • tarti19
    nekem is ilyen konfigom volt:) 3 hete még
    2,8-as celka, ati 9250 256Mb-os vga, foxcovv lapka, meg 768ddr1-es RAM:)
    szóval nem izélni jöttem ide, hanem hoyg örvendve hogy , már melózom így tudtam egy új gépet venni és így nagyon teccik eza stuff:)
    csak szokatlan:D
  • barmi
    Azért egy régebbi konfigon (pl. 2200+ amd proci plusz 1 giga ram plusz ati 9600xt 128 mb) elég csúnya diavetítést tolna az arcodba serényen még leggyatrább videóbeállításokkal is de cáfoljatok meg ha esetleg nem így lenne :D
  • tarti19
    hALI
    NEM is kell enneak gémne nagy gépigény:)
    nem is értem :) simán elfut 1280*1024-es felbontásban minden magasra téve kivéve élsimítás és szűrés 0, de megkockáztatom még azokkal is futna a kicsike:)
    semmi szaggatás vagy spawnolás semmi::)
    amúgy bejöna gém , kicsit szokni kell, de van benne fíling:)
  • dugesz1112
    keepernext nem mondták még neked,hogy milyen vicces vagy?....
  • Szabi1991
    állitólag igen, de gyakorlatilag nállam semmi változás..
  • broman191
    szaggatást*
  • broman191
    A crack javítja a szaggatát?-.-
  • Yoda001
    ugrál -.-
  • Szabi1991
    igen, és sztem tökéletesen megy vele..

más kormányoknál állitólag ugráll a menü :O

de EX-el tökéletes..
  • 3Error #11504
    aki nem ismerné :
    gamecopyworld.com
    vitality crack javítja a szaggatást, van trainer, cheat, nyelvváltó és
    minden ami szem-szájnak ingere...
  • Szabó Péter

Használ valaki a játékhoz Logitech Formula Racing EX kormányt?

Ha igen, kérem írja le véleményét, köszönöm!
  • taschner
    Csak akkor mehetek tovább nevadából mikor a pontszámot el értem vagy más képen is mert minden versenyen első vagyok de nem tudok tovább lépni.Valaki segitsen kérem szépen.
  • BIZ0906
    Tudom meg a Sipder-Man közben nem egyszer az RTL Klubon XD
    Mit cenzúrázól ez fórum nem TV :)
  • Pepsi Twist
    jajaja most is volt a h*ti h*tes elött is...
  • BIZ0906
    Nagyon nyomúl a game reklámjai XD
  • Cat 02 #11498
    megnyertem 1. leszámolást, nem kellett volna autót adnia?
  • laller89
    finomhangolást a verseny alatt is meg tudott tenni esc nyomva, vagy a garázsban
    amugy tényleg egyáltalán nem jó a pro street
  • Delac
    Hogy lehetséges 1000 lóerő környékére húzni az autokat. (Direkt viszább olvastam, de nem találtam, vagy még tovább kellett volna?) Mert kicsit elkedvetlenít, hogy a full tuning új skyline R35-met a gép csúnyán alázza. /628 lóerő/ Hallottam, hogy valahol lehet finomhangolni. Nem tudom miért, de olyan elveszettnek érzem magam pro streetben, korábbi részeknél valahogy mindig tudtam oldani a problémákat, de itt valahogy nem áll kézre.
  • Silent Knight
    nos, régi, gyengébb ellenfelek ellen új erősebb autóval nem túlságosan nehéz több pontot összeszedni, de egyébként, ha nekivágsz egy régebbi versenynapnap az addigi adott régi versenynapon elért eredméyn nullázódik, ergo: elég ugyanúgy teljeítesni mint anno régen (jobb autóval ugye könnyebb), és ugyanúgy megkapod a pénzt, mint régen, ezt akárhányszor eljátszhatod.
  • laller89
    de hogyan kell felkapni? mekkora fordulatnál váltsak 1-est? 700 lóerős hemi vagy vmi hasonlóm van és nem egyáltalán nem akar semmit sem csinálni
  • Szabi1991
    Zonda -.-
  • daf xf
    Üdv all!Ti mien gépet ajánlanátok dragra?