Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondoltál rá, hogy eddig mi is eljutottunk? Ugyanilyen erõsségû, beállítású Dodge Challengerem van, és egyetlen métert sem kétkerekezik!
Nem gondolod, hogy estleg bug lehet a dolog mögött, és nem mi vagyunk a hülyék?
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
Drift: marhára nem arányos a pályák nehézségével a gépi ellenfelek teljesítménye; könnyû pályákon 4-5 ezer pontot csinálok, míg a gép max 2000-et, aztán jön egy olyan pálya, ahol nagy nehezen összeszenvedek 2 ezret, a gép meg csinál 2700-et. És vszínüleg nem én felejtek el driftelni...
Sprint: na, az itt elkövetett csalás szülte meg nálam a shift+f8-at. Sivatagi pálya. Rajt, kicsit lemaradok, mert nem akarom már itt összezúzni a kocsimat. Elsõ 3 elhúz a francba, mögötte 4-en szerencsétlenkednek kb. 250-es tempóval, én megérkezek 300-al, elõznék... ha hagynák, mindig direkt bevágnak elém, fullosan zárják az utat, ugye ha kimegyek a homokra, akkor lassulok, ha nitrózok, akkor csatt lesz belõle, ha megpróblom õket leszorítani, akkor tuti én szállok el, mert az õ kocsijuk oda van betonozva az úthoz. Kb. 8-szor restartoltam, az eredmémy mindig u.az. Biztos én vagyok a béna...
Konklúzió: Nfs Ps egy nagy rakás szar, a gép még mindig undorítóan csal, fizika csak elsõre tûnik normálisnak, és az autó felhozatal sem valami hú de szupi. Inkább maradok a Test Drive-nál, azt március óta nem tudom megúnni, és egy 1-2 verseny kivételével egyszer nem kúrta fel így az agyam (mondjuk ott azok a versenyek nem gátolták a továbbjutást).
(vagy ha csitelsz 😊
Ezek után már ne mondja nekem senki se, hogy ennek van racionális magyrázata, és nem valami rohadt bug.
Mellesleg a Challengeremen hármas szintû tuningok vannak, és ennek ellenére 740 lóerõs csak! Pedig láttam a játékban egy piros 940 lóerõs Challengert is. Kíváncsi lennél, a hiányzó 200 lóerõt honnan kelle elõkerítenem.
Tudna valaki nekem segíteni? Van egy Logitech Formula Force EX kormányom csak az a gond hogy nem tudok semmit beállítani a pro streetben mert állandóan másik menüpontra ugrál a kurzor mi lehet a megoldás?? már tettem fel új drivert is. Válaszotokat elõre is köszönöm.
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Csak a Karol Monroe féle dragokon már nem tok elsõ lenni!
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
http://9gag.com/gag/5135249
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Mente et Malleo
Nekem úgy sikerült 2kerekezni a Charger-el, hogy a hátsó rugókat és a gumit puhára állítottam. Hasmagasság a legmagasabban van és 953 lóerõs.
Bye all!
PS3 ID: SDani456
Nekem még a Ford GT is kétkerékre áll, csak a hátsó kerék
és a bazi erõs motor fontos. (a Chargerem 946 lovas asszem)
Jah és szerintem a szárny is erõsen döntve...
Többet nem tudok segíteni... <#szomoru1>#szomoru1>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Pontosan 0 métert kétkerekezik. Tökéletes váltással.
Ezelõtt se állt kétkerékre soha. Szerintem ez vagy bug vagy crack hiba lehet, esetleg valami másolásvédelmi buziság.
Van más is, akinek egyáltalán nem hajlandó kétkerekezni a progi, bármit csinál?
Dodge Charger
- elsõ kerekeknél minden 0%, kivéve a 3-as zónát, az 100% !
- hátsó kerekeknél 2,4,5 100%, a többi 0% !
- nálam Gentera 403 hátsó drag szárny is van, továbbá STG3 a teljesítmény, a tapadás, az aero.
Tuning :
- Futómû :
- Elsõ lengéscsillapító tompítás +2
- Hátsó -1
- Elsõ lengéscsillapító visszarúgás 0
- Hátsó -1
- Elsõ rugó érték +1
- Hátsó -1
- Hasmagasság -10 (min.)
- Elsõ stabilizátor merevsége +4
- Hátsó +4
- Elsõ guminyomás +3
- Hátsó -10 (min.)
- A többi +1-2
- Motor :
- Vez.mû nyitás +4
- Túlnyomás mindkettõnél +8
- Nitro +8 (de ez mindegy)
- Meghajtás :
- 1. +4
- 2. +3
- 3. +4
- 4. +5
- 5. +6
- Utolsó +10
- Fék :
- Drag-nél ? <#ravasz1>#ravasz1>
Ezzel sima 1/4-en sem teszi le az orrát.
Sok sikert !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
És ha meg kilépésre kattintok elveszik az összes cucc és 0-rol kell ujrakezdeni!! Plz válaszoljatok!!!
Volt egy olyan verseny ahol 39000pont kelelt és nekem már volt 50000 pontom, és minden versenyt meg is csináltam, de onnan nem tudok mást csinálni! PLZ HELP!!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Anizotrop vagy Billináris v. Trillináris? Talán igy kell leirni 😛
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
viszont nem off, és kira a videó, szal nem törlöm -.-
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
semmi hülyeséget nemkell állítani autoscluptba!egy jó erõs akármien nemzetiségû nemmuszály amcsi csak hátsókerekes gép legyen!jó tapadás néhány paci nekem 472 LE-s Shelby GT500-al Röhögvve végig kétkerekeztem a pályát...!Nameg aki eztse tudná van külön KÉTKEREKEZÉSI verseny ahol az a lényeg hogy két keréke áljál tehát ha sima Dragbe nembiztos hogy kétkerékre áll a kocsid de itt tuti ha az elõbb leirtak alapján csinálod...!Bár gondolom itt ezt sokan tudják de azér leirtam😊!
Ja és a Tapadás 3SZT Tamadás és 3SZT Teljesítménnyel már röhögve menni fog...!Aero az teljesen mindegy nekem ment 4-es Szintû aeroval és 1-es szintû aeroval is!