Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Nem...

][ ВАЗ ][

Nyilván mert mi rosszul csináljuk, te meg Õstehetség vagy.
Nem gondoltál rá, hogy eddig mi is eljutottunk? Ugyanilyen erõsségû, beállítású Dodge Challengerem van, és egyetlen métert sem kétkerekezik!
Nem gondolod, hogy estleg bug lehet a dolog mögött, és nem mi vagyunk a hülyék?

Marci0115
nem tudom ti mit szenvedtek a kétkerekezéssel, egy sima charger+egy egy 3-as szintü motor , a hátso kerék max vastagságu, semmi tuning beállitással simán csináltam 759 pontot, a driftnél egy sima rx-8-al lehet csinálni 6900 pontot a legegyszerübb pályán is

Van megoldás már az akadásra? 40-50 fps mérek frapsal és akad ,már kezd idegesíteni.Nem találok sehol megoldást.help pls

phenomiq
En Logitech Chillstreamel nyomtam es kormannyal nem jott be, de nemcsak ez egyik autos jatek sem jon be kormannyal.

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Jajj az kimaradt, hogy nem lenne baj a szimulátorosítással, de ez nem igaz, mivel ez árkád minden segítséget kikapcsolva is (ami alapvetõen nem gáz, mert Tdu is árkád, meg a Flat Out is, de akkor legalább azoknak a fizikáját meg kéne ütni, de akár egy nfs 3-4 féle fizika is tökéletes lenne).

El kell, hogy szomorítsalak, kormánnyal toltam... Itt nincs olyan, hogy gáz és fék adagolás, szinte csak padló fék, a gáz egy fokkal jobb, de az sem az igazi. Finomhangolási lehetõség 0. Az erõsebb kocsiknál tényleg nem értem mi ez a nem kanyarodik dolog... Fullra eltekerem a kormányt és lesodródik az ívrõl a kocsi (az eredmény vagy fal, vagy kavicságy).

phenomiq
azert ProStreet mert ez egy mas jatek fuggetlen attol hogy NFS szeria egyik tagja, ha egy folytatas lett volna akkor lett volna egy Undergroud3 vagy egy Crabon2 vagy tudomisen mi, szoval nem ertem mi a gond azzal hogy szimes lett? Ha vonatozni akarsz jatsz Carbont vagy tudomisen mit. Sokan orulunk hogy vegre a NFS is keszitett egy szimre hasonlito vagy szimes beutesu jatekot. Persze mindenkinek mas az igenye, ezert is van hogy sokan ocsaroljak a jatekot. En egyik NFS-et sem szeretem, sot, de ezt epp azert tartom jonak mert egy jo szimes beutes van benne, ha nem lett volna szimes beutese nem vittem volna vegig a jatekot vagy akar nem is kezdtem volna bele. Nem a legjobb jatek persze, de elfogadhato, en a Juicedet nagyon szeretem amit sokan nem es vartam a masodik reszet de mivel meg nem dobtak piacra PCre kiprobaltam a PS-t es nem banom egyaltalan, kellemes csalodas volt. Szemelyes velemeny!!!

::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::

Yoda001
mérnem korményt veszel?

http://9gag.com/gag/5135249

tökéletesene egyetértek veled, eddig imádtam az nfs szériát, de nem kellett volna szimulátorosíatni, inkább más néven kiadni akkor,de ez már nem nfs, és aztsem értem, a driftet miért kellett ennyire elk*rni, a carbon driftje nagyon jó volt (elõször utáltam, de mikor belejöttem, nagyon jó volt), szóval nem így kellett volna, ha gyenge autód van, nem kanyarodik, mert lassúúúúúúú, ha erõs autód van, nem kanyarodik, merrt inkább elõre megy, annyira erõs, biztos jó játék, csak én vagyok a béna, vagy az a baj, hogy nincs kormányom (nemsokára meglesz a saitek p880-am, ha azzal sem lehet rendesen adagolni a gázt, akkor szanaszét szídom a készítõk anyukáját, majd rituális körülmények között bezúzpm a disceket, amire kiírtam (mert kettõ kellett, egyre nem fért rá..., egy biztos, véletlen sem veszem meg eredetiben, mint tettem az NFSU, NFSU2, és a Most Wanteddel.

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

tobias88
pl az nfs ps-ben közelse lehet úgy kicsúszni mint a tdu-ban
tobias88
hát a test drive az más kategória, ott a szimuláció volt a fõ célpont, de a pgr4 még annál is jobb
Na, nálam eddig volt fent ez a nem is tudom micsoda. Elkezdtem a careert, ámultam és bámultam, hogy mennyivel jobb a demóhoz képest. Ez tartott kb. 38%-ig. Könyörgöm, ha az autó teljesítménye nõ, akkor miért kell ezzel arányos ütemben "carbonosodnia" a fizikának? A 240sx-emet már egész szimulátosorsan kellett vezetni, de sajnos már gyengének bizonyult. Oké, vettem egy Skyline-t, feltuningoltam. A gondok itt kezdõdtek: a nagyobb kanyarokban vagy állóra (ehhez nem kell sokáig nyomnom a pedált, qrva realisztikus) fékezem a kocsit, vagy kicsúszik a faxba, mi ez már bazzeg (ja és nem én vagyok a hülye, rendesen be lett állítva a kocsi, és más gépeket is kipróbáltam; TT, Evo, Impreza)...

Drift: marhára nem arányos a pályák nehézségével a gépi ellenfelek teljesítménye; könnyû pályákon 4-5 ezer pontot csinálok, míg a gép max 2000-et, aztán jön egy olyan pálya, ahol nagy nehezen összeszenvedek 2 ezret, a gép meg csinál 2700-et. És vszínüleg nem én felejtek el driftelni...

Sprint: na, az itt elkövetett csalás szülte meg nálam a shift+f8-at. Sivatagi pálya. Rajt, kicsit lemaradok, mert nem akarom már itt összezúzni a kocsimat. Elsõ 3 elhúz a francba, mögötte 4-en szerencsétlenkednek kb. 250-es tempóval, én megérkezek 300-al, elõznék... ha hagynák, mindig direkt bevágnak elém, fullosan zárják az utat, ugye ha kimegyek a homokra, akkor lassulok, ha nitrózok, akkor csatt lesz belõle, ha megpróblom õket leszorítani, akkor tuti én szállok el, mert az õ kocsijuk oda van betonozva az úthoz. Kb. 8-szor restartoltam, az eredmémy mindig u.az. Biztos én vagyok a béna...

Konklúzió: Nfs Ps egy nagy rakás szar, a gép még mindig undorítóan csal, fizika csak elsõre tûnik normálisnak, és az autó felhozatal sem valami hú de szupi. Inkább maradok a Test Drive-nál, azt március óta nem tudom megúnni, és egy 1-2 verseny kivételével egyszer nem kúrta fel így az agyam (mondjuk ott azok a versenyek nem gátolták a továbbjutást).

ha a collectors editiont veszed meg..
(vagy ha csitelsz 😊

Na elegem van. 100-200 lóerõvel gyengébb AI kocsik lazán kétkerékre állnak, én meg a 740 lóerõs challengerrel meg csak gyorsulok, mintha drag lenne, semmi kétkerekezés.

Ezek után már ne mondja nekem senki se, hogy ennek van racionális magyrázata, és nem valami rohadt bug.

Lunatic80
Ja és azt mondja már meg nekem vki,hogy az Rs4,IS350 meg a többieket mikor adja be?

Csak az ember azt hinné, megy Challengerrel is, nemcsak Chargerrel.
Mellesleg a Challengeremen hármas szintû tuningok vannak, és ennek ellenére 740 lóerõs csak! Pedig láttam a játékban egy piros 940 lóerõs Challengert is. Kíváncsi lennél, a hiányzó 200 lóerõt honnan kelle elõkerítenem.

Lunatic80
Én nem állítottam semmit a régi camarón,és így is 400m-tkétkerekezik.

ezt megint megcsinálta 😞((

halisztok. nekem az a problémán volt h amikor befejeztem egy versenyt elsõ helyen nem engedett tovább. hiába nyomtam entert, esc-et semmi az egérrel is rákattintottam de semmi se történt...😞

nekem kb 1 éves exem van, legújabb driver, és tökéletesen megy..

ZeGa
Hello!

Tudna valaki nekem segíteni? Van egy Logitech Formula Force EX kormányom csak az a gond hogy nem tudok semmit beállítani a pro streetben mert állandóan másik menüpontra ugrál a kurzor mi lehet a megoldás?? már tettem fel új drivert is. Válaszotokat elõre is köszönöm.

kanyarodsz, ellenkormányzol és csúszik... 😊

Meg valaki mondja má meg hogyan lehet legjobban driftelni mert az agyamra megy szerintem itt már irreális a játék a react után kettõvel!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

reaper4
anziotróp mi?😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Valaki nem tud 1 jó tuning beállítást 65' GTO-hoz?FULL TUNING-os!
Csak a Karol Monroe féle dragokon már nem tok elsõ lenni!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

burg3r
én paganival tolom 1026LE és simán megy a 300 400méter csa még be kell állítanom

Yoda001
nah levertem aki kimurát vagykit, driftkirály vagyok<#idiota> (egyébként minek adja a kocsiját? kár h nemlehet választani hogy vagy kocsi vagy +pénz XD)

http://9gag.com/gag/5135249

MÉGEGYKIS OFF: valaki saitek p990 vagy p880as gamepaddal? ennek a vásárlását tervezem, és érdekelne, íránytíhtaó-e rendesen a gém vele. köszi!

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Álltalában az életben nem tudod megcsinálni egyik olyan autot sem, amit a képeken, vagy vidiken látsz... szal ha végig nézted, és nem találtad sehol, akkor nyugodj bele, hogy nincs a játékban benne 😄

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

szabod
Nem tudja valaki hol lehet azt a matricát megtalálni ,ami a bannerban lévõ RX7-en is rajta van? A koponyára gondolok x-el a homlokán, már végignéztem mindent, mégsem találom. ha elmondanátok, hogy melyik kategória és hanyas számú akkor megköszönném.

Mente et Malleo

SD456
Hy all!

Nekem úgy sikerült 2kerekezni a Charger-el, hogy a hátsó rugókat és a gumit puhára állítottam. Hasmagasság a legmagasabban van és 953 lóerõs.

Bye all!

PS3 ID: SDani456

3Error
Charger nem Challanger ! Charger R/T !
Nekem még a Ford GT is kétkerékre áll, csak a hátsó kerék
és a bazi erõs motor fontos. (a Chargerem 946 lovas asszem)
Jah és szerintem a szárny is erõsen döntve...

Többet nem tudok segíteni... <#szomoru1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

phenomiq
annyira nem nehez ot sem legyozni <#papakacsint>

Iceman89
én is challengerrel mek és nem mûköszik... 😊

Iceman

Beállítottam a Dodge Challengeremet pontosan úgy ahogy mondtad. A teljesítménykívánalmaknak is megfelel.

Pontosan 0 métert kétkerekezik. Tökéletes váltással.

Ezelõtt se állt kétkerékre soha. Szerintem ez vagy bug vagy crack hiba lehet, esetleg valami másolásvédelmi buziság.

Van más is, akinek egyáltalán nem hajlandó kétkerekezni a progi, bármit csinál?

Anziotróp a legjobb. Tudni lehet onnan, hogy a régi játékokban (2002 elõtt) még nem volt Anziotróp szûrés.

3Error
Kétkerék :

Dodge Charger

- elsõ kerekeknél minden 0%, kivéve a 3-as zónát, az 100% !
- hátsó kerekeknél 2,4,5 100%, a többi 0% !
- nálam Gentera 403 hátsó drag szárny is van, továbbá STG3 a teljesítmény, a tapadás, az aero.

Tuning :

- Futómû :

- Elsõ lengéscsillapító tompítás +2
- Hátsó -1
- Elsõ lengéscsillapító visszarúgás 0
- Hátsó -1
- Elsõ rugó érték +1
- Hátsó -1
- Hasmagasság -10 (min.)
- Elsõ stabilizátor merevsége +4
- Hátsó +4
- Elsõ guminyomás +3
- Hátsó -10 (min.)
- A többi +1-2

- Motor :

- Vez.mû nyitás +4
- Túlnyomás mindkettõnél +8
- Nitro +8 (de ez mindegy)

- Meghajtás :

- 1. +4
- 2. +3
- 3. +4
- 4. +5
- 5. +6
- Utolsó +10

- Fék :

- Drag-nél ? <#ravasz1>

Ezzel sima 1/4-en sem teszi le az orrát.
Sok sikert !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Penec
Ha megcsinálok egy versenynapot akkor nem enged tovább... mi a baj?
És ha meg kilépésre kattintok elveszik az összes cucc és 0-rol kell ujrakezdeni!! Plz válaszoljatok!!!
Volt egy olyan verseny ahol 39000pont kelelt és nekem már volt 50000 pontom, és minden versenyt meg is csináltam, de onnan nem tudok mást csinálni! PLZ HELP!!

3Error
kipufogó láng váltásnál van még valakinek?

Gollo
a 3.😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

BlastR
Melyik beállitásnál kapom a legjobb képet?Ezt sose értettem.
Anizotrop vagy Billináris v. Trillináris? Talán igy kell leirni 😛

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

Gollo
Nekem is van egy fulltuningos Chargerem de dragbe valahogy mégsincs kedve hátsó lábaira felálni😄

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

nem kéne ennyire feltûnõen reklámozni :p

viszont nem off, és kira a videó, szal nem törlöm -.-

Elkészült a bemutatóról a videónk is:

CarsAndGirls.hu
dante3
Nekem is az agyontuningolt RX8-am!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

[Walaki]D`Lair
nekem még sima drag-ban is kétkerekezett a charger 4-es végén nitróval 😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Én amúgy a Speed Race-ekkel meg a max speed cuccokkal szoptam/szopok folyton, ezek a be-beakadások nem jönnek jól 350-380km/h-nál...😄😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Gollo
Há mindenki azt kérdezgeti hogykell kétkerékre állni?
semmi hülyeséget nemkell állítani autoscluptba!egy jó erõs akármien nemzetiségû nemmuszály amcsi csak hátsókerekes gép legyen!jó tapadás néhány paci nekem 472 LE-s Shelby GT500-al Röhögvve végig kétkerekeztem a pályát...!Nameg aki eztse tudná van külön KÉTKEREKEZÉSI verseny ahol az a lényeg hogy két keréke áljál tehát ha sima Dragbe nembiztos hogy kétkerékre áll a kocsid de itt tuti ha az elõbb leirtak alapján csinálod...!Bár gondolom itt ezt sokan tudják de azér leirtam😊!
Ja és a Tapadás 3SZT Tamadás és 3SZT Teljesítménnyel már röhögve menni fog...!Aero az teljesen mindegy nekem ment 4-es Szintû aeroval és 1-es szintû aeroval is!

Iceman89
Valaki mentsen már el plz pár képet a beállításokról 😄 vicc hogy egy 300LE-s BMW elõbb fel megy mint egy 870 LE Challenger....

Iceman