14488
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Töltse le a warezt :D -
Egyik barátomnak problémája akadt:
Eredeti játék és nincs hang. A hangkártya alaplapi. (Asus P5B) Vmi megoldás? -
Azon a gépen normálisan kéne futnia.... Persze ne állíts mindent a max-ra, mert egy 7600GT azért nem csúcskártya... a procinak sokkal kisebb jelentősége van mint az néhányan gondolják. -
Mi a gyenge a proci?Mert a többi szerintem elég.Akkor asszem uninstall lesz -
oliverb #11648 Kösszi szépen sirály lett ;) -
oliverb #11647 Kössz ;)
Remélem sikerül -
kenderzen #11646 mielött elkezdenéd telepiteni a setup exen jobb egérgomb és kiválasztod a futtatás rendszergazdaként. -
oliverb #11645 U.i.: Vista-m van. -
oliverb #11644 Hellotok kellene egy kis segitség, ezt irja ki amikor telepiteni akarom a játékot: "A kért művelethez magasabb felhasználói szint szükséges"
Valakinek valami ötlete h mitől lehet ez és h lehet elháritani? -
nagyon gyengus géped van hozzá :( -
choorkahun #11642 KÖSZI :) örök hálám :) -
Kérdésedben a válasz.. -
Sziasztok.
Kölcsönkaptam ezt a játékot.
Felraktam,és szaggat.És rohadtul nem értem,hogy miért.Konfig A3000+,2x1 GB RAM,7600 GT PCI-E. -
Azt se tudod hogy mi a The Need For Speed. -
AlexCross #11638 autosave - off
"C:\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\"
könyvtárból kimented a "NFS ProStreet" könyvtárat felhasználóstul, mentésestől. utánna újat hozol létre, és cserélgeted, mikor ki játszik -
AlexCross #11637 az üveg még nem megy -
Jaja, a Most Wanted volt a legjobb az NFS széria közül.. Azóta csak árnyék... -
Meg kell nyerni minden versenyt, aztán a
4 nyílgomb (4 iránygomb, 4 kurzor) valamelyikét kell
megnyomni és az érdekes térképen egy új pályára léphetsz.
Mindig azzal a 4 gombbal lehet új pályákra menni, de
csak akkor ad új pályát, ha a versenynap meg lett nyerve,
vagy le lett nyomva. Azt ki is írja mindig.
A téképen való léptetgetés elinte szokatlan...
Ha nem sikerült nyerni az 1. versenypályán, akkor
egy remek 0 %-os starthelyzetet letölthetsz, ott
csak az 1. pálya lett teljesítve,
valamint mind a 4 versenytípushoz van már 2-2 autó.
vagyis tartalákautók is vannak.
A gyorsulási versenyekre való autók különösen jók,
az 2 Dodge Charger, az aranyszínű fekete feliratos
a sima gyorsulási versenyekre jó, a narancsszínű
fehér feliratos pedig kétkerekezési versenyekre remek.
:)
remek starthelyzet itt -
Mentések, játékhelyzetek :
28 %-os, 13 %-os, 45 %-os, 63 %-os, 77 %-os, 92 %-os, 100 %-os
letöltés itt -
drjones #11633 tehát marad 3 mentés és kampec... remélem nem írja felül a feleségem:) -
Hát nekem még mindig nem nagyon tetszik a game... :( Marad az U2 és a MW:D -
bgabor #11631 Köszi! Nekem is hasonló indokból volt szükségem erre az infora. :-) -
Egy felhasználóban lehet több karriert folytatni. Csak külön kell őket elmenteni, mi is így játszunk öcsémmel, egy felhasználóval. Mert ugye nem lehet több felhasználót beállítani sajnos :( -
bgabor #11629 Hogyan lehet ebben új profilt létrehozni a régi mellé?
Az Álnév menüpont alatt nem enged új álnevet létrehozni.
Szeretnék egy új karriert indítani a régi megtartása mellett. -
drjones #11628 Az új autókkal nincs még semmi eredmény? Jó lenne ha valamelyik megközelítené a Zondát gyorsulásban. Amúgy szeretném összegyűjteni a legjobb gyorsulási időket autónként lebontva. Ja valakinek van kedve hozzájárulni, megteheti itt
Van pár eredményem, de elég gyíkok (billentyűről játszom...)
Ha kell egy 50% mentés valakinek, szóljon -
Silent Knight #11627 celeron proci és sima 6600 miatt egy 2.8as PENTIUM4-es és egy 6600GT-n már tűrhető, nekem 7600GS-em van (Gigabyte, nem alulórajelezett) és 3.0P4 HT-s proci (1MB cahce-os verzió), valamint 2GB Kingston RAM DDR400 Dulaban (2GB-s KIT) egy ABIT IS7-E deszkában egy MS Platinum 400W-os táp társaságában, és a játék 30 fps-t produkál versenyk közben stabilan (1024x768, Auto-val kapcoslatos beállítások High, World LOW, füst ki, és 4x AA, valamint Trilineális szűrés (ez lehet, hogy Anizo, nemtudom, megnézem :D)(igaz a versenynapok képernyőjén 18 az átlag, de túlélem :D) csak a nézőket hiányolom, de ha felhúzom fullra a world detailt (nézők is lesznek), akkor csak 20-25 fps marad, ami kevés, mert néha sajna képe beszaggatni így.... -
Microsoft Sidewinder és nincs fenn driver :D
de vmiért csak a féket nem veszi :S és van fenn más autos játékom és ott müködik -
Szabi1991 #11625 valszeg a videókari miatt, bár a proci se vmi erős..
de szinte mindenkinél ien.. -
DUGACS #11624 he azt nem tod miért jön rá néha szaggataás de igaz csak GEFORCE 6600 van sima és 1 gb ram +2.80GHZ INTEL CALERON meg SP2 256 mb a VIDEÓKARIM!!!!!!!!!!! PLS SEGÍTSETEK -
Szabi1991 #11623 mien kormányod van?
mien drájver van fent ? -
Szabi1991 #11622 a F.A.Q. biztos tudja ! -
DUGACS #11621 csátok valaki nem tudja a gépigényét? -
Silent Knight #11620 30%os mentés. nézd meg: itt . a saját mentésm, épp itt tartok :D -
Ez beteg xD 
-
vki nem tudja hogy miért nem érzékeli a pedálok közül a féket a játék? minden mást érzékel csak a féket nem. miért? -
choorkahun #11616 tud valaki nekem egy kb 20-30%os mentést adni? windows reinstall előtt elfelejtettem átmásolni a mentésemet. ott jártam, amikor először volt a kétkerekezős verseny. örülnék, ha valaki tudna segíteni. -
Hogy az autó egyenesban maradjon, és lehetőleg ne tegyel le az elejét. A pilóta szemszögéből pedig a túlélés.
-
Szabi1991 #11614 hogy kétkeréken menjél ? :O -
gta04 #11613 Hy all
Az lenne a kérdésem, hogy a 2 kerekezésnek mi a lényege? :) -
Silent Knight #11612 ez az EVO odab@sz. gratulálok!