Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darukezelő
1. Az SG nem képfeltöltõ ként funkcionál!
2. Saját galéria
3. Google

Sziasztok , nagyon ideges vagyok mivel WII re megvettem pénteken és azóta sem tudok a teljesített feladatok után tovább lépni pedig minden rekord idõs és stb amit olvastam itt nálatok mindent megpróbáltam a kérdés az hogy mikor enged tovább mert nem szeretnék 1% játszani állandóan mellesleg sok az azonosság a PC és WII között, de pl töréseket sem látok amit úgy reklámoztak...hmhm elõre is köszönöm az infót..

Péter
Nálam is gondvan az kétkerekezéssel.
800 paci feletti Charger
max. hasmagasság
felfüggesztés minden lágy
guminyomás alacsony.
És nem. 😞((

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Pepsi Twist
menne, csak sztem a videó kari gyönge...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gizmoplayer
Sehogy. 😊

ez csak nvidia-s kártyáknál megoldás?
nekem ati van és nemakar a progi elindulni 😞
Hy, a hátsókerekezésre mindenki mondott mindent, amit tudtam megpróbáltam, de nem megy, akinek sikerült és tud segíteni vagy megnézni az én mentésem az létszi a: [email protected] vegyen fel és segítsen, elõre is köszi.
inter94
barátom gépén szerintetek hogy menne?
konfig:
ram 512
processor 3.0GHz p4
geforce fx 5500 128mb

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Látom még mindig nemtiszta a hegyezett és nemhegyezett szívó közti különbség,mind1 csáá😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Yoda001
szal pontosan hova?

http://9gag.com/gag/5135249

kucsi08
hi

hogy kell ezeket car unlock cheat-eket beirni vagy mi? mert én akárhogy is probálom nem fogadja el

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

Lord Myn
Hali!

Tudom, hogy láma kérdés, de hogy kell 2kerekezni? Építettem egy 774 LE-s Dodge Charger-t, direkt erre a célra, de istennek sem emeli fel az orrát, pedig ennél gyengébb gépekkel megcsinálja a többi sofõr.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Pepsi Twist
Amúgy... ami bal odlalon van kód azt beírod oda ahova kell és utána elérhetõvé válik a jobbra lévõ autó...

6A1CB6A4 Aston Martin DB9
EA03A62E Aston Martin DBR9
33E46FE4 Audi R8
45013DAB Bugatti Veyron 16.4
38AF78B9 Dodge Challenger Concept
A6DCC132 Koenigsegg CCX
8A0372CB Lamborghini Gallardo Superleggera
6B88CDF6 Lancia Delta Integrale Evo
CFD56242 McLaren F1
A1F94771 Mercedes SL65 AMG
ACBD671B Plymouth Road Runner
C4FFDE2C Porsche 911 GT3
A3879E6A Porsche 911 GT3 RS
D43D0667 Porsche Carrera GT
0ED3510E Seat Leon Cupra

Pepsi Twist
Látom itt a sok vérpistike azt sem tudja mit beszél fõleg a motorok tájékán...

Én nem írtam hogy szart se ér csak messze van a lit. teljesítménye!
A 3.6l -bõl 415 le (én nnem tom hogy annyi-e, de te bizti) az 115.2 Le/liter,az S2000 2l-bõl 244le (japánban még van egy több le-s is). az 122 le/liter, akkor most mirõl beszélnünk!
A golfhoz képest az NSX bizti jobbat megy (ua körülmények között, hallottál már a légellenállásról, szted melyiknek kisebb az NSX-nek vagy a Golfnak, meg a futómûve, stabilitása!? Nehogy azt mond már hogy jobb a golf mert behalok!
Ezzel én lezártnak tekintrem a dolgot, térjünk vissza a gamehoz!
Clint EastWooD
jobban tetted volna ha meg se szólalsz 😊

...komolyan

a Winows lefagyott fagyás közben...

A porsche messze van literteljesítményben a hondához? Szerintem most fejezzük be ezt a vitát mert látom nem nagyon vagy tisztában az üggyel,a boxermotorokhoz meg közödnincs...Legalábbis egy 3.6-os szívóboxerbõl 415 lóerõ szeritnem elég korrekt...De biztos a 400 köbcentivel jár az a plusz 135 lóerõ😊)))))))

R32-es golf gyárilag 250 ló 320nm-el,vagy 2-300 kilóval nehezebb az nsx-nél,könnyítsd már le élõben,vajon melyik fog jobbat menni?😊
Az a 2-300 kiló pont azt a 7-8 tizedes gyorsulás különbséget veszi el..😊
És azt se felejtsd már el hogy a vtec motorok nagyrésze hegyezett szívómotor,komolyabb teljesítménynövelésért köbcentinövelés nélkül maximum turbóval érsz el..
Egy 1.6-os swiftnél vezérmûtengely cserével nagyszelepes hengerfej,kompresszijáték,polír,és 144 lovat értünk el mérve,papíron. A veztengely nem volt akkora mint a vti hondában és a szelepvezérlés sem éppen hasonló. Erre még mehetett volna chip (hegyezett motornál már ér is valamit,nem nyomorék 3-4 lovat) és ugyan ott lett volna a swift motor kb mint az 1.6-os honda...Hegyezett szívó...Hondán kívül nem igazán hegyezi ki a többi autógyártó az autóit szívóként,inkább feltöltõvel oldják meg a nagyobb teljesítményt. De még1 ekkora baromságot hogy a boxermotor turbó nélkül szart sem ér....Pls ne írj ha már nem vagy tisztában vele😊

matricákat is lehet újakat kapni?ha igen mikor és mitõl függ?

Nagylaci

A végére iszonyatosan idegesítõ és unalmas lesz a játék. Ahoz, hogy ezt végigjátssza az ember valami borzalmas mennyiségû türlem kellhet... 😞

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

már régóta így nyomom, de még nem kommenteltem azért írtam.

Hy!
hogy lehet a játékban 1-nél több aliast létrehozni? nekem azt irja h töröljem a régit ha újat akarok! és vmi instant match nincsen ha csak úgy menni akarok akkor vmi régebbi versenyen?

lehet h ezeket a kérdéseket már feltették de sajnos nem tudok keresni a topicban (beírom a keresõbe h pl alias és nem dob semmit)

thx.
Lejárt lemez de ha megint itt tartunk akkor elmondom nekem ugyanolyan minden maxon 1280ba mint minden low/off 800x600ba mindig bizonyos pálya részeknél recsen meg tizedmásodpercekre ami iszonew😊
nekem is jobb lett.igaz nem sokkal, de érezhetõ a különbség.

PECCSET AKARUNK!

samsung123
SZaggat a játék?
Mégis 40-60FPS el megy?!
ITT A MEGOLDÁS CSAK MOST CSAK ÖNNEK!
#10475 hsz

(én nekem is bevált de a vsyns kb 10%fps-t zabál fel,de kit érdekel ha nem szaggat😊 még tesztelés alatt de uyg tûnik segitett)

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

1. A Wankel motorról annyit, hogy annak a lökettérfogatát meg kell szorozni 2-vel, a felépítése miatt (2 kamra van benne!), tehát 1.3X2=2600 Ccm
2. A VTec motor nem "nyomatékszegény" egy hasonló lökettérfogatú motorhoz képest csak a turboshoz képest (nem beszélve arról, h én a teljesítményt említettem a játék kapcsán)
3. még ha kissebb is a nyomatéka az csak bizponyos esetekben hátrány
4. a Porsche is messze van a literteljesítményben a Hondához
5. Láttál már boxermotort turbo nélkül, igencsak messze van egy Honda motorhoz képest (csak a hangja más, egyesek szerint szép, nekem nem annyira tetszik)
de ez az "új" NSX, nem a régi :p

Jacek
Igen o csinalja, szivomotorban, eleg sok mindent el tudok kepzelni hidd el es nem dvd-rol😊 de hagyjuk.

Kicsit állítgatni kell az autókon, guminyomás, felfüggesztés stb. és mindegyiket be lehet lõni úgy hogy jobban vezethetõ legyen.

Más :

Remélem a PATCH-ben javítani fogják a rácsok elnyújtását a lökhárítókon mert nagyon elrontja a látványt és idegesítõ is látni hogy 1-2 verda atomjól néz ki csak a lökhárítón meg olyan a rács mintha a szomszéd Mari néni parasztházának facölöpös vasrácskerítése...
Alwares
Áh de rohadt bonyolult az EA oldalának a használata, feltöltöttem egy screen-shotot és az istennek nem találom meg...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

offkorz
reggel ismét folytatom a game-t.múlthét csütörtök óta nem játszottam vele.kicsit elég volt az idegbetegségbõl.nade majd most.megújult erõvel.^______________^

Ja igen még egy kis segítség amik biztos nincsenek a dvd-ken..😉
Az hogy széria állapotban egy autó 2,2.5,3.2 literes nem jelenti azt hogy az 1000lovas szörnyek éppenséggel pont a gyári köbcentin futnak...😊
És mielött megsértõdnél hogy lenyomatékszegényeztem a vtec motorodat elötte nézd meg a lóerõ/teljesítményt...

szabod
Mivel még nem jött ki trainer amivel fel lehetne oldani az extra kocsikat (veyron, ccx, seat leon cupra stb.), van egy másik módszer, amivel fel lehet ökét oldani. Ha valaki az itt leírtakat megérti és meg is tudja csinálni mondja el a többi fórumózó érdekében 😉

Mente et Malleo

A szar subaru motorrol pedig annyit hogy a subaru ---> boxermotor (4hengeres,agyonnyomatékos turbofeltöltõvel)...Vtec 3.2-es v6-os (hegyezett v6-os szívómotor,nyomatékszegény)...Ehhez képest a "szar" boxermotor hozza a 3.2-es motor teljesítményét...De amúgy akkor már 6hengeres szívó boxermotorhoz hasonlítsuk...hmmmm egy dolog jut elsõre eszembe,porsche...na csá😊

Vitatkoznék,mazda gyártja a legnagyobb literteljesítményü motort... (wankel,rotary?😊 )

Blekk Síp
WWWwwííííí, már nekem sem szaggat!!!
Az #10475 hsz segített! Sztem mehetne a FAQ-ba.
Nagyon köszönöm a segítséget! =)

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

tommyg
hát azt nem mondanám

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

otrosinka
nice

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

tommyg
98% hogy nem fog javulni semmi<#idiota>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nem biztos , hogy a patch javítani fogja a nagyon rossz optimalizációt. Lehet , hogy csak egy-két játékmenetbeli apró változtatás lesz. Ha eddig szartak a vásárlókra , nem hinném , hogy most magukba szállnának és kiadnának egy jó patch-et ami javítja a szaggatást. De a remény hal meg utoljára.

Mit kezdjek a turbofeltöltéssel! Ezt úgy mondod mintha az NSX-re nem lehetne turbofeltöltõt rakni! A Honda készíti a világ legjobb literteljesítményû autót, és ha arra raksz turbot (mert az intercooler magában nem sokat ér) akkor el lehet képzelni mi lesz! nembeszélve h az impreza max 2.5-ös az NSX meg 3.2-es és VTec, nemtom mond-e ez neked vmit! Ja és nekem ne mutasd be a japán tuner autókat. kb 3 dvd-m van tele képekkel, és adatokkal (+náhény videókkal), olyan japán tuningautókkal amikrõl még nem is hallottál, és el sem tudod képzelni(ha mégis akkor bocs)
Alwares
Votl már rá példa hogy balssultak játékok. Dirt, R6 Vegas..

Csunya lenne ha gond lett volna vele 😄
MikX
Igen, képzeld hallottam, éste hallottál már turbós NSX-rõl? ennyi... ugyanazt el lehet érni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

tommyg

<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Alwares
Na kipróbáltam Xbox360-on a játékot és azt mondom nem lett ez rossz! Legalábbis ha nem Need for Speed-et várok a játéktól. Azt hittem nem fog tetszeni ez a Show-os dolog de elég jó lett mit ne mondjak. A körítés nagyon jó, a tuning pedig már sok rész óta nem tetszett, de úgy érzem a Prostreet-re végre kiforrot az Autosclupt is, sok kis aprósággal toldották meg a játékot ami miatt nagyon bejön. Azt hiszem végre rendesen lehet matricázni, most elösször. A tuning része nagyon jó lett. Ez mondjuk még mindig a körítés, de lássuk a lényeget a versenyeket. Szerintem ez is jól meg lett oldva, most másfél hónap aktív PGR4-ezés után nem is hiányzik a szabad kószálás, ezek a versenynapok is jól ki lettek találva. Viszont egy dolog jelenleg nagyon nem tetszik, az pedig az irányítás. Egyszerûen nem értem mért nem lehet jobban fordulni az autókkal, kicsit furán ment el az irányítás a pálya versenyzõs játékok felé. Nem könnyû megszokni, kicsit túl nehezek is az autók. Látom hogy a játék elindult egy olyasmi irányba mint a PGR. Se szimulátor se nem árkád, viszont a Prostreet még nem áll a helyzet magaslatán, de gondolom meg lehet szokni, aztán a következõ rész meg majd még jobb lesz. A gyorsulási verseny nagyon jó lett, baromi jól lett megoldva, ez a gumiégetés is poén, mellesleg jól is néz ki. Igen a grafika. Szerintem ezzel nincs gond, az autók kifejezetten szépek, az környezet átlagos lehetne még szebb is, de nincs vele gond. Az aszfalt textúrája is szép, nincs annyira túlcsicsázva mint a TDU-ban. A füst is szép de hát erre én nem verném a nyálam, okés de mégis csak füst... A törés öszintén szólva nem érdekel, ha úgy elcseszem hogy törik a kocsi akkor én már indítom is újra a versenyt 😊
Az online versenyek, közösségi lehetõségek (blueprint megosztás, screen-shotok, versenynap megosztás) jók és nagyon örülök, hogy az EA próbálja az NFS-t is közösségi autós játékká kovácsolni. Összeségében elégedett vagyok a játékkal, de lehetett volna ez még jobb is, és azt hiszem jövõre lesz is!
Mondjuk hallotam hogy PC-n elég sok gond van a futás teljesítménnyel, hála az égnek xbox-on nem volt semmi gond.

Jacek
Ja es vonatkoztass el a subarus logotol az csak ugy van mar vagy 3 eve😊

Jacek
Hallottal mar a turbofeltoltesrol? lattal mar akkora intercoolert mint az auto eleje? amit halonnal oltoval hutenek gyorsulas elott?

Jacek
2.5 literes imprezzat lehet 1000 loero korulire huzni!

kösz , elfelejtettem 😊 Az 1 jol sikerült nagyon király grafika undergroundok után ,éjjelröl napalba váltás játék közben , komoly volt nagyon 😄
attól függetlenül h boxer