14488
-
Nekem valahogy nem jött be^^ -
én nekem még a végén se kellet hozzányulni ugyhogy az tényleg jó kis kocsi -
blaze #11772 Köszi szépen! -
Corolla, Silvia -.- -
rx-7, én azzal vittem végig, és csak a legvégén kellett hozzányúlni -
blaze #11769 Tudtok ajánlani valami jó driftelésre való kocsit, olyat, ami még tuningolás nélkül is használható valamire?
-
meg aki irigységből kockázik, az is KOCKA! XD -
gyuri12 #11767 na mutass:D -
vannak ám nem csak játékgépek aik drágábbak ám:) szal ne félj oylan grafikus karit mutatok neked bxarsz 1 milláért:) ami alkalmatlan játékra:) -
at16 #11765 aki 280k ft ért vesz gépet az egy elég nagy KOCKA xD -
akkor ott van az én konfigom dobj mellé még 1G ramot, mert több semminek sem kell ami 5500 Ft, akkor egy hd 3870 50k körül van de már olcsóbabn is megvehető és akkor is ott tartunk hogy 200k:D na de mindegy... -
miért lenne vicc? -
280k-t kölöttél erre a konfigra?:D
az vicc:) -
kenderzen #11761 xD -
nah sorold, milyet raknál össze? az én konfigom egy picit többe volt és NEM megy fullon a Crysis! -
A mai legjobb hardver is kevés a Crysisnak teljes pompáját mutatva. Cevat Yerli nyilatkozta.:) -
nem a faxt nem lehet 250k-ból oylat összerakni..:) -
daneelolivaw #11757 nah,elkezdtem vele játszaqni, és nekem nagyon bejön az irányítása. demoja alapján úgy véltem, hogy szutyok szar, de mekkorát tévedtem! szóval aki demo alapján lehúzza a játékot, annak szólok, hogy próbálja ki a teljest, mert tényleg egészen más! -
olyan gépet nem tudsz amin a crysis fullon megy, főleg nem 280-ból! -
Silent Knight #11755 csóró celeron proci nincs a helyzet magaslatán. de a 7600GS (amennyiben Gigabyte vagy Galaxy) még jó kari (neszóljátok le, az alsó kategóriáról van szó). ha jó alaplapod van (mind1, csak ne asrock legyen), akkor ajánlok egy 3000es Pentium4-et (kb 15e), vagy ha van 120ezer forintod írok piriviben egy olyan gépet, amin már tűrhetően döcög a pro street és persze más játékok is. (120e az alsó kategória, 200e-ért középkategóriás , és kb 280ért össze tudok dobni olyan gépet, amin még a crysis is fullon megy) -
at16 #11754 nálam meg szaggat a játék 3000+AMD tuningolt procival 1 gb rammal meg 8600GT OC-val szal nemtudom de biztos nem a configommal van a gond :S meg neked se -
azért mert finoman szólva nem mai játékokra való géped van! nem leszólni akarlak, de ezt be kell látnod :( -
az a celeron proci lesz a hibás...:( akkor fps limitet ad neki, hoyg szégyen
meg persze a 7600Gs sem eyg mai vga -
És a gépigénye is nevetséges a látványhoz képest^^ -
gyerekek ezennel nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a ps nagy ellenfelének kikiáltott juiced 2 már most elbukta keményen a dolgot, mivel még egy kúrva kormányt sem képes támogatni! egy tipikus nyomogas a gombokat, hogy menjen az autó mintha sínen tutna kategória lett! -
füst,alias fps zabáló... -
Varga10 #11748 Miért megy nekem Ilyen rosszul a game????
2.6 celeron
1280 Mb Ram
Nvidia 7600GS 256 Mb
Win XP
Nagyon russzul megy (sztem)mert 800x600-ban minden off csak 2 beállítás van lowon a kocsi meg a world és a füst meg a törés van bekapcsolva. Az normális hogy ezekkel a beállításokkal csak 10-11FPS van a játék közben??? Csak azért mert a Carbon ment minden úgy hogy minden maxon volt. tudom hogy új engineje van a játéknak de akkor is.... -
drift: agyontuningolt rx7... gyorsulás: bmw/pagani,sprint: subaru -
sziazstok, tudtok nekem adni tippeket tanácsokat melyik versenymódra melyik autó a legjobb?
hajszára egy z4 coupet használok, és az nagyon bejön:) de drift gyorsulás sprintre még van mit találnom...
előre is köszi -
"Sima gyorsulási versenyhez:
Ezeket az autókat úgy kell beállítani, hogy véletlenül se álljon kétkerékre."
kösz, sokat segítettél
-
Nekem is Chargerem van és mindenkit odaverek.
Amúgy ha benitróztok nektek sincs Motion Blur effekt?
Az a furcsa hogy minden maxon van, és PS2-n meg mosódik a kép. -
drjones #11743 Chargerrel nem is fogsz jobb időket menni, sajnos túl kicsi a végsebessége a 1/2 mérföldes versenyekhez. -
drjones #11742 " Aztán a Dodge Charger az 1/4 mérföldes (400 méteres) távon 400 méter körül teljesít,ha jó időben váltasz sebességeket."
Hát ez hihetetlen...ilyen autó nekem is kell:)))) -
töltsd le -
Hi all!PS 2-re van meg a Pro Street, de amikor megyek, néha elkezd tölteni, és az út sem látszik,(tehát ezt tölti gondolom) és néha még reseteli is a kocsimat, de a többiek meg simán át tudnak rajta menni...Most mit csináljak?Vegyem meg PC-re?:S -
drjones #11739 Én láttam már 6 alatti eredményt is Zondára (bár csak külföldi oldalon).
Drift-re hogyan kell tunningolni a kocsit? -
Tiati #11738 A gyorsulási versenyen más tuningolású autó kell a
sima gyorsulási versenyre és más beállítású a kétkerekezésre!!!
2 külön autó kell azokra a versenyekre.
Sima gyorsulási versenyhez:
Ezeket az autókat úgy kell beállítani, hogy véletlenül se álljon kétkerékre.
A drága Pagani Zonda F a leggyorsabb a gyorsulási versenyen, ha
mindent maximálisra tuningolsz, akkor 6 - 7 mp között tud száguldani.
A Dodge Charger autót tuningolva 7 - 8 mp között lehet a legjobb ideje.
Gyorsulási versenyen kétkerekezéshez:
Csak a kétkerekezésre tuningolt autóknál ajánlott elvékonyítani az
első kerekeket és megvastagítani a hátsó kerekeket, és csak
azoknál kell a tuningnál a hasmagasságot minimálisra állítani.
-
A 28 %-os a legjobb helyzet, ott már minden autó megvásárolható
és a legjobb autók vannak minden versenytípusra.
Kétkerekezésre a Pagani Zonda és a Dodge Charger.
28 %-os játékhelyzet -
ugyanúgy feltuningoltam mint előtte éssikerült kétkerekezni. most már ahhoz kéne tanács hogyan maradjak a földön... a 1/2 mérföldes versenyeken meg nem tudok első lenni mert 12.40-eket megyek a gép meg 12.15-öt. a race day-t simán nyerem szóval nem gond csak idegesít hogy nincs meg a rekord...
-
itt találsz
A 45 %-os már jó, lépj ki a versenynapból és menj egy
csak gyorsulási versenyeket tartalmazó pályára.