14488
-
daneszbaby #13022 itt a progi -
jútyub'? Mert van vagy ezer progi amivel el lehet menteni az ottani tartalmakat^^ -
Köszi skacok,de a fraps nem jó,de gondoltam rá.Nem játékból akarok videot felvenni.Van egy videomegosztó oldal és ott kéne egy video,de a srác nem nagyon küldi el.Na és azt szeretném felvenni
Sajnos temp könyvtárban nem találtam meg,pedig kerestem... -
Fraps v2.8.1 Full -
furfang #13018 innen is leszedheted.
A teljes verzió korlátlan idejű, ez kb. 30 mp csak. -
pacsker
Bocs az offért,de ahol ezt meg tudnám kérdezni elég rég szóltak hozzá...
Szóval olyan cucc kéne,amivel a gépen zajlódó eseményeket tudnám rögzíteni hangot képet.Valaki tud ilyet? -
lál
Érdekes név
-
Simán...:D
Kint van a ProStreet oldalán. -
Lesz olyan is
-
Szabi1991 #13013 nem csak valószinű -.-" -
Valószinű Szabinak igaza van, mert akkor benne lenne a Booster Packba. Az Energizer packba benne lesz. -
Szabi1991 #13011 ezek az autok hivatalosan nem is léteznek még a játékban, csak későbbi javításokkal lesz elérhető :) -
Rapperman #13010 Mikor javítják ki az új kocsik hibáit pl.Audi R8,Dodge Challanger Concept,stb.? -
Rapperman #13009 Amúgy a Pontiac GTO'65-el is több, mint 400 métert lehet 2kerekezni mindent 3.szintűre kell tenni.Kasztni-ból is a legalsó kell és a hasmagasságot 1 kicsit le kell tenni, és a hátsó kerekeket a legnagyobbra elsőket kicsire tenni! -
Tiati #13008 Kétkerekezve 400 méternél is többet lehet menni ezekkel:
Dodge Charger
Dodge Challenger
Chevrolet Chevelle
Chevrolet Camaro
Pagani Zonda
4. szintű motor kell,
Meghajtás - 3. szintű is elég,
Turbók - 3. szintű is elég,
Fefüggesztés - 3. szintű is elég,
Tuning / Felfüggesztés / Hasmagasság - alacsonyra állítani
Karosszéria - Felni - Első kerekek - 3. zóna 100 %-ra
Karosszéria - Felni - Hátsó kerekek - 4. zóna 100 %-ra
Hajsza versenyre (Grip Racing):
Mitsubishi Eclipse (kezdetben jó)
később, ha már van pénzed:
Lancer Evolution
Lamborghini Murciélago -
Vettem kipróbálásra egy EvoIX-et, de szörnyű grip-ben. Lvl3-on van minden és szűk kanyarokban elszáll az autó gázadásra. Ennél még a 350Z-vel is jobban megyek kanyargós pályán, pedig az se szereti a szűk kanyarokat. 350Z-vel meg a 240SX-el viszont nem tudtam Rio-t megverni.
Drag-re viszont a Supra tökéletes, még a Wheelie-re is jó, mert mentem vele 300m-t :) -
Felment a PATCH!
Mintha új gépem lenne!
Ez nagyon kellett!
-
Svédcsepp valahol a TWN-en (http://twn.try.hu/ oldalm) az egyik hirben, ahol az 1.1-es patchról irók van 1 torrentes letölthetés. azzal minden működik.
Elméletileg... -
Ja bocs már látom, lejjeb szó van róla
-
egy jött ki, egy 1.1-es. -
Nem tudom érdemes e visszaolvasni, rég jártam már itt.
Ha nem haragszotok megkérdezem PATCH ügyben mi a helyzet?
-
Oks megprobálom,de szerintem pontosan így csináltam
És azért kösz ;) -
furfang #13000 - töröld le (mert NO DVD-re peccselted, azért nem jó)
- telepítsd újra
- peccseld (amerikai 2 nyelvű verzióval, ha olyanod van)
- 1.1 NO DVD, a legújabb (2008.01.04.
azzal 71+5 autó lesz, GLOBAL mappa is van benne, az a lényeg) -
Oké elhiszem ,hogy leírtad ,de nem lapozgattam annyit vissza
És köszi az infot,de nem fogok még 600 virtuális vinyot telepíteni a gépre.Most ráadásúl a 4.10 van fent.
Akkor az egész le és majd várok,biztos lesz 1×űbb megoldás is... -
gematta #12998 Hy all
svédcsepp nem kell crack
ennyi leirtam már
4.06 deamun és yasu 1.4
és lás csodát megy -
Kösz a segítséget,de sajnos még mindig nem indúl...tölt egy darabig ,majd kilép -
http://twn.try.hu az első Collector's Editon-os hír. Először patcheld, majd ezt tedd fel. A telepités helye a PoStreet telepitési helye legyen. -
JencyJ #12995 hello nigga!
Nekem egy IX-es evom van 3as szinten de nemtom nekitolni semminek se hatulrol se oldalrol meg se mozdul csak lelassit es en megyek neki vminek esetleg nincs olyan kod h megcsinallja az adott palyat? -
save kiment, újrarak game. :) ja és várd meg a crack et mielőtt update elsz. ha más tud crack et akkor én off :D -
Na én baromállat felpeccseltem a gammát.Most nem találok olyan exe-t,amivel el is indúlna.Gamecopysokat végigprobáltam.5let esetleg? -
taylorp #12992 Köszi a felvilágosítást.
Tnx
-
Tiati #12991 Koenigsegg CCX - szinte mindenfajta versenyen remekel...
Koenigsegg - klasszis kocsi, klassz "kis" kocsi -
Milyen kocsit vegyek Ryo ellen. Már többször próbáltam 1 Evo X-el, de nem megy. -
Az 1. dockos sprintnél kilépetsz, onnan fogod folytatni. Én egy tizes, minden lvl4es evóval nekitoltam az elején a falnak, aztán megcsináltam ezt még egyszer-kétszer és vége is lett a versenynek:D -
Én csak a Challenger Concept-nél láttam hasonlót, bár ott csak kifehéredett az egész autó. Ja és nincs gyárilag féktárcsa^^ -
JencyJ #12987 hello!
Az lenne a kérdés, hogy ti hogyan vertétek meg ryot a sprintbe rögtön az elsőbe én mindig elszálok vagy nekiütközök valaminek egy IX-es lancerem van és ha azzal elkezdem minden versenyt azzal az autóval kell folytatnom? -
És az eredeti felni is széthullik ha hozzányúlsz. -
Ennyit az EA rol Csak igy tovább lgközelebb scak 3 kereket raknak be a patchbeXD -
bgabor #12984 Szvsz azok az új autók közül nem véletlenül lett csak kettő kinyitva az új patchben.
Felraktam ezt a cuccot és a Gallardo-ra feltehető négy bodykit közül három textúrahibás. Konkrétan a kocsi fél hátulja hiályzik. Még az autoscluptos bodykit is textúrahibás, egyedül a legdrágább bodykit működik.
Gondolom a többi autónál is hasonló a helyzet. -
Te én a bontóba vinném az 1310-es Daciam, ha 30-al menne. Nekem kb 8-10 körül van, de most tettem fel új driver. ki is próbálom.