14488
prostreet
  • daneszbaby
    itt a progi
  • broman191
    jútyub'? Mert van vagy ezer progi amivel el lehet menteni az ottani tartalmakat^^
  • svédcsepp
    Köszi skacok,de a fraps nem jó,de gondoltam rá.Nem játékból akarok videot felvenni.Van egy videomegosztó oldal és ott kéne egy video,de a srác nem nagyon küldi el.Na és azt szeretném felvenni
    Sajnos temp könyvtárban nem találtam meg,pedig kerestem...
  • DarkSector
    Fraps v2.8.1 Full
  • furfang
    innen is leszedheted.

A teljes verzió korlátlan idejű, ez kb. 30 mp csak.
  • svédcsepp
    pacsker

Bocs az offért,de ahol ezt meg tudnám kérdezni elég rég szóltak hozzá...
    Szóval olyan cucc kéne,amivel a gépen zajlódó eseményeket tudnám rögzíteni hangot képet.Valaki tud ilyet?
  • broman191
    lál Érdekes név
  • Ryder7
    Simán...:D
    Kint van a ProStreet oldalán.
  • broman191
    Lesz olyan is
  • Szabi1991
    nem csak valószinű -.-"
  • Ryder7
    Valószinű Szabinak igaza van, mert akkor benne lenne a Booster Packba. Az Energizer packba benne lesz.
  • Szabi1991
    ezek az autok hivatalosan nem is léteznek még a játékban, csak későbbi javításokkal lesz elérhető :)
  • Rapperman
    Mikor javítják ki az új kocsik hibáit pl.Audi R8,Dodge Challanger Concept,stb.?
  • Rapperman
    Amúgy a Pontiac GTO'65-el is több, mint 400 métert lehet 2kerekezni mindent 3.szintűre kell tenni.Kasztni-ból is a legalsó kell és a hasmagasságot 1 kicsit le kell tenni, és a hátsó kerekeket a legnagyobbra elsőket kicsire tenni!
  • Tiati
    Kétkerekezve 400 méternél is többet lehet menni ezekkel:

Dodge Charger
    Dodge Challenger
    Chevrolet Chevelle
    Chevrolet Camaro
    Pagani Zonda

4. szintű motor kell,
    Meghajtás - 3. szintű is elég,
    Turbók - 3. szintű is elég,
    Fefüggesztés - 3. szintű is elég,
    Tuning / Felfüggesztés / Hasmagasság - alacsonyra állítani
    Karosszéria - Felni - Első kerekek - 3. zóna 100 %-ra
    Karosszéria - Felni - Hátsó kerekek - 4. zóna 100 %-ra

Hajsza versenyre (Grip Racing):
    Mitsubishi Eclipse (kezdetben jó)

később, ha már van pénzed:
    Lancer Evolution
    Lamborghini Murciélago
  • Cobra.
    Vettem kipróbálásra egy EvoIX-et, de szörnyű grip-ben. Lvl3-on van minden és szűk kanyarokban elszáll az autó gázadásra. Ennél még a 350Z-vel is jobban megyek kanyargós pályán, pedig az se szereti a szűk kanyarokat. 350Z-vel meg a 240SX-el viszont nem tudtam Rio-t megverni.
    Drag-re viszont a Supra tökéletes, még a Wheelie-re is jó, mert mentem vele 300m-t :)
  • Szabó Péter
    Felment a PATCH!

Mintha új gépem lenne!

Ez nagyon kellett!
  • Ryder7
    Svédcsepp valahol a TWN-en (http://twn.try.hu/ oldalm) az egyik hirben, ahol az 1.1-es patchról irók van 1 torrentes letölthetés. azzal minden működik.
    Elméletileg...
  • Szabó Péter
    Ja bocs már látom, lejjeb szó van róla
  • fery02
    egy jött ki, egy 1.1-es.
  • Szabó Péter
    Nem tudom érdemes e visszaolvasni, rég jártam már itt.

Ha nem haragszotok megkérdezem PATCH ügyben mi a helyzet?
  • svédcsepp
    Oks megprobálom,de szerintem pontosan így csináltam
    És azért kösz ;)
  • furfang
    - töröld le (mert NO DVD-re peccselted, azért nem jó)
    - telepítsd újra
    - peccseld (amerikai 2 nyelvű verzióval, ha olyanod van)
    - 1.1 NO DVD, a legújabb (2008.01.04.
    azzal 71+5 autó lesz, GLOBAL mappa is van benne, az a lényeg)
  • svédcsepp
    Oké elhiszem ,hogy leírtad ,de nem lapozgattam annyit vissza
    És köszi az infot,de nem fogok még 600 virtuális vinyot telepíteni a gépre.Most ráadásúl a 4.10 van fent.
    Akkor az egész le és majd várok,biztos lesz 1×űbb megoldás is...
  • gematta
    Hy all
    svédcsepp nem kell crack
    ennyi leirtam már
    4.06 deamun és yasu 1.4
    és lás csodát megy
  • svédcsepp
    Kösz a segítséget,de sajnos még mindig nem indúl...tölt egy darabig ,majd kilép
  • Ryder7
    http://twn.try.hu az első Collector's Editon-os hír. Először patcheld, majd ezt tedd fel. A telepités helye a PoStreet telepitési helye legyen.
  • JencyJ
    hello nigga!
    Nekem egy IX-es evom van 3as szinten de nemtom nekitolni semminek se hatulrol se oldalrol meg se mozdul csak lelassit es en megyek neki vminek esetleg nincs olyan kod h megcsinallja az adott palyat?
  • reaper4
    save kiment, újrarak game. :) ja és várd meg a crack et mielőtt update elsz. ha más tud crack et akkor én off :D
  • svédcsepp
    Na én baromállat felpeccseltem a gammát.Most nem találok olyan exe-t,amivel el is indúlna.Gamecopysokat végigprobáltam.5let esetleg?
  • taylorp
    Köszi a felvilágosítást.
    Tnx
  • Tiati
    Koenigsegg CCX - szinte mindenfajta versenyen remekel...

Koenigsegg - klasszis kocsi, klassz "kis" kocsi
  • Ryder7
    Milyen kocsit vegyek Ryo ellen. Már többször próbáltam 1 Evo X-el, de nem megy.
  • broman191
    Az 1. dockos sprintnél kilépetsz, onnan fogod folytatni. Én egy tizes, minden lvl4es evóval nekitoltam az elején a falnak, aztán megcsináltam ezt még egyszer-kétszer és vége is lett a versenynek:D
  • broman191
    Én csak a Challenger Concept-nél láttam hasonlót, bár ott csak kifehéredett az egész autó. Ja és nincs gyárilag féktárcsa^^
  • JencyJ
    hello!
    Az lenne a kérdés, hogy ti hogyan vertétek meg ryot a sprintbe rögtön az elsőbe én mindig elszálok vagy nekiütközök valaminek egy IX-es lancerem van és ha azzal elkezdem minden versenyt azzal az autóval kell folytatnom?
  • Synit HUN
    És az eredeti felni is széthullik ha hozzányúlsz.
  • overlocker
    Ennyit az EA rol Csak igy tovább lgközelebb scak 3 kereket raknak be a patchbeXD
  • bgabor
    Szvsz azok az új autók közül nem véletlenül lett csak kettő kinyitva az új patchben.
    Felraktam ezt a cuccot és a Gallardo-ra feltehető négy bodykit közül három textúrahibás. Konkrétan a kocsi fél hátulja hiályzik. Még az autoscluptos bodykit is textúrahibás, egyedül a legdrágább bodykit működik.

Gondolom a többi autónál is hasonló a helyzet.
  • Ryder7
    Te én a bontóba vinném az 1310-es Daciam, ha 30-al menne. Nekem kb 8-10 körül van, de most tettem fel új driver. ki is próbálom.