14488
prostreet
  • rikimen
    hellótok!! Nem igazán kedvelem az NFS-t de eddig a Hot pursuit kettőtől kezdve mindegyiket kijátszottam legalább egyszer. Szerintem az eddigi legjobb az Underground meg MOST WANTED volt. Láttam már a videóját de nem tűnik rossznak, valószínűleg egyszer kijátszom és kész, de ki tudja. A képen az Rx-7 tuningja nagyon felülműl mindent. Eltudnék képzelni itthon a garázsban egy ilyen verdát!!
  • Balazs15
    eddig se volt jo a need for speed sorozat csak az underground 2.. a kövi részei szánalmas szarok voltak sajnos..ez meg ami msot jön...föleg hogy arcade stilus..nem lesz bejárhato bazi nagy tér...attol félek hogy ez kurva szar lesz.sajnos ez van
  • Web mester
    Kira a banner
  • Csabesz6
    hát sehogy se akar müködni a high stakes:S
    nah mind1
  • Szabi1991
  • PJack
    jó a banner. ki csinálta?
  • Szabi1991
    ezt én csináltam :PP #579
  • sztechnika
    Jó lett nagyon
  • Sergente
    Mikor kijött az underground 1, akkor még nem volt netem, és báttyám a haverjától kérte el a téli szünetben. Karácsonykor összejött nálunk a nagy család, és az unokatesókkal nyomtuk éjjel nappal. Azóta nekem a nfs a téliszünet, és a karácsony része(volt), de a most wanted óta nem.
  • broman191
    Nem írtam tudtommal semmi szabálysértőt...
  • broman191
    Próbálják ki nyugodtan...feljövök 2 hetente kb.
  • Szabi1991
    vajon a moderátorok nem akarják kipróbálni hogy hogyan nézne ki a neved mellett 1-2 felkiáltójel ?..
  • broman191
    Szóval legközelebb csak igaz hírrel jövök!
  • broman191
    Majdnem sikerült...haver mondta, hogy sokan jönnek sg-re marhaságokat kérdezni, aztán elhatároztuk hogy bevetjük a -van demó- hülyeséget A lényeg hogy nem dőltetek be, ezt vártuk... Nfsplanet-es cikk tényleg nagyon komoly, ajánlom mindenkinek aki valamilyen szinten tud angolul!
  • Szabi1991
    egyre inkább kéne házigazda..
  • Máté94
    tényleg azért ennyire hülyék tényleg nem vagyunk,aki meg behitte arra nm tok mit mondani....
  • Csabesz6
    hulyegyerek
  • bertino
    ennyire hülyének ne nézd már az embereket, még egy 5 éves se dőlt volna be, hogy van demo...
  • broman191
    Na csak teszteltük a tájékozottságotokat -NINCS DEMÓ- de van 1 jó cikk a www.nfsplanet.com-on...ekszklúziv! (de ez tényleg komoly)
  • Máté94
    persze siccs-sutty puff két videó után mát kidobják a demót.szerintem kb olyan augusztus-szeptember-október körül adják ki a demoót mindenki nagy öröméreNFS-t a népnek
  • Szabi1991
  • Máté94
    bocsi második
  • Máté94
    még nem jelnt meg a demó hisz még csak most jelent meg az első videó
  • Máté94
    256-os vidkari jó lessz neki?
  • tomas10
    a játéknak a gépigénye alikhanem hivatalos:pentium 4 1.60 ghz proci 512 mb ram 9 törési fokozat lesz az első 3 még nem hat ki a vezetésre a játék ha nem csúszik november 7 kor fog megjeleni
  • atika99
    Hol van a demo?? lécci segíts!! plz thx
    [email protected]
  • broman191
    De van...
  • bertino
    ték -.-
  • ToCsEk
    Nemhiszem.
  • broman191
    Van demó!!!
  • Balinthun
    hát igen. a tdu feltette nagyon a lécet bár tényleg nem egy kategória! Legfőképpen igényesség terén. Nem arra gondolok hogy az nfs carbon igénytelen lett volna csak ott inkább az élményre mentek és arra hogy az átlag játékos sztem nem tölt többet a gép előtt napi 1 óránál (ezért vagyunk mi átlagon felüliek) és kibaszott lusta belevetni magát több órára a játékba és gyakorolni amit például a tdu igényel. Ezzel a résszel sztem próbálják majd (legalábbis remélem) mindkét tábort kielégíteni lásd rásegítés kikapcsolása!
  • Waczkor
    Azért nem hiszem hogy ezt annyira elszúrnák.Az hogy eleve nem este lesz az összes verseny már jó pont:)Valamint sokkal realisztikusabbra akarják csinálni az irányítást.Ki-be lehet majd kapcsolni a különböző rásegítéseket.Carbonban annyira elszúrták a driftet,hogy csak néztem.A kocsik eleje mintha rögzítve lett volna egy sínen,a hátulja meg szabadon mozoghatott:(
    A Test Drive miatt lehet jobbnak látják,ha "kicsit" fejlesztenek.Persze nem egy kat. a 2 játék,de azért van bennük hasonlóság.Valamint már a mostani(nem végleges) version-ről is csak jókat írtak.
    Remélem végre kapunk egy a névhez méltő nfs-t...
  • Dave0092
    Hát én nemtom, nekem oyan élmény volt, leis irom:
    asszem okt. 31 én, volt az a fázis, hogy féloránként jöttek ki nfscarbon realesek, ugye senkisem tudta melyik a helyes, melyik a nem.!
    Aztán este 22:00 kor megjelnt egy Rev0volveres France verzio, azt elkedztem letölteni, kb 1 kor abbahagytam, másnap 6 tol leszettem. de nem indult el, ekkor asszem márvolt Reloaded-es verzio, azt leszettem a w4n4d00-rol és ez akkora élmény volt, mert esett az eső, tisztogattam az op. rendszerem, és amikor lejött, minden fontos lépést megcsináltam!
    feltettem, zökkenésmentes rendszert csináltam neki, mivel eznap volt nov1. egyböl utána mentünk vagy 3-4 temetőbe, hazaértem a melegszobába, egykis csipsz, és kezdödött is a játék, ez oyan élmény volt számomra, maga várás, és aztán a játék, hogy felbecsülhetetlen!
    -----
    az mw. esetében nem mentem 1-2 napig iskolába csak, hogy mw-zhessek.!
  • DjDano
    Az eladott példányszámokat nézve tutira túlszárnyalják, és az EA-nek csak ez a lényeg... A nagy buktának kikiáltott Carbonból pár hét alatt 7 milliót adtak el, sokan szeretnének ilyen bukást :)
  • hen-tes
    I watched it in action, and the damage model looks really amazing…far more realistic than what I’ve ever seen before! :ahahah. Nekem elég lenne egy colin DiRT szintű törés, akkor el lehetne szórakozni vele. :D
  • SLICK
    hát hogy apuci megvegye édesegyetlendrágapicifiának karácsonyra -.-
  • Waczkor
    Hi all!

Ajánlom a figyelmetekbe ezt az előzetest az nfsplaneten,nagyon sok új infó van benne.Rendkívül összetett lesz az egész:)
    http://www.nfsplanet.com/nfsps_firstlook.php?lang=eng

Valamint az ign-es preview-t,ott is sok említésre méltó infót közölnek.
    http://xbox360.ign.com/articles/793/793058p1.html
  • tzsoltika
    van benne valami =)
  • Tigristank
    Feltehetően a karácsonyi szezon miatt.
  • tzsoltika
    Minden Need for Speed miért Novemberre jön ki?! Már az Underground óta igy van =)