14488
prostreet
  • BIZ0906
    Semmi nem tökéletes :)
    Igen még az se
  • BIZ0906
    Te már akkor elárúltad magad milyen embervagy mikor megláttad, hogy Peugeot és dölt belöled a hülyeség.
    De én itt befejezem vitatkozni itt abszolút nem érdemes menj akkor inkább egy Peugeot vs Hibái topikba ha nincs nyiss egyet. Részemről enny!
    Go NFS Prostreet
  • bpeti72
    tudod vezettem egyszer a 206RC t ami ugye 180LE és 1 esből 2es be való váltáskor persze jól kihuzattam 1 be és amikor 2be váltottam a gyors váltás miatt szétugrott a váltó rudazat és lötyögött a váltó kar és onnantól csak kettes volt.Ez egy vadiúj autó volt ami kijött a gyárból és nem egy ilyennel találkoztam. na de mindegy erről ennyit
  • bpeti72
    a stílusod elárulta milyen ember lehetsz, kb olyan mint aza fantasztikus autó minősége amiért ennyire bepörögtél
  • broman191
    Még mindig a Peugeot a téma... most már lehetne más autókat is elemezgetni,...például ami MEGÉRDEMLI a billentyűzetkoptatást.
    Eléggé elkanyarodtunk az eredeti témától...
  • DJ Skyline
    hello
  • Synit HUN
    Pont ez a baj. Egy másik topikban vitatkozhatnánk de nem itt. Nincs igazad teljes mértékben, de kicsit biztos.
  • BIZ0906
    Anyád fakad sírva fasszopó, ki a fasznak hiszed magad láma geci?!
    Azért mert neked nem tetszik, ki a faszt érdekel a szar véleményed?
    Tartsd meg magadnak!
    És hamár véleményt írsz akkor értelmesen fogalmazd meg köcsög gyerek!
  • Dénes é
    stop the flame
  • soulhunter
    a francia autokat nem teljesitményre,hanem élettartamra fejlesztik.
    nem kötekedni akarok,de megnézném azt a 20 éves rönó-t,v pözsó-pizsit :) , ami nem megy :P
    ennyit a francia kocsikrol...
  • bpeti72
    de haraptok pedig nem is az nfs ről írtam a véleményem
  • bpeti72
    jujj nem ám sírva fakadsz kisgyerek, kérdezz meg egykét autó szerelőt mi a vélemény ezekről
  • bpeti72
    annál a cégnél dolgozom amelyik ezeket is szállítja,hidd el nagyon sok féle autóban ültem már és nem a kinézettel van baj hanem a rettenetes minőséggel, ezeket még az opel is simán veri minőségben. tudnék mesélni egykét dolgot milyenek ezek a "csodás" francia autók
  • broman191
    Nem lenne kifejezetten 1 nyerő autó...
  • BIZ0906
    Szerintem lazán mehetne a Peugeot 908 is.
  • broman191
    Naaaaa...ez a 908 Le Mans nem is olyan rossz...
    Akit érdekel, de nem akar keresgélni: http://images.google.hu/images?hl=hu&q=Peugeot+908+Le+Mans&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&gbv=2
  • Synit HUN
    Sőt Peugeot 908 Le Mans.
  • broman191
    © bpeti72 ültél már francia autóba vagy csak úgy "ránézés vélemény"?
  • BIZ0906
    Én legalább cenzúrázva tettem
    De ha ennek jobban örül akkor nyaljon egy ilyet
  • bertino
    a hozzászólásából látszik, hogy egy gyökér, ne is reagálj rá :D
  • BIZ0906
    És ki a fszt érdekel a te kis cis beszólásod?
    Huz a csába ha nem tetszik valami te ci.
  • broman191
    Mondjuk NFS-be jöhet fránszia autó, mert úgy megreformáljuk belsőleg+külsőleg, hogy a tervezője sem ismer majd rá...
  • broman191
    Az utóbbiakkal nem lehet túlzottan vitába szállni...
  • broman191
    Finomabban is lehetett volna fogalmazni a "francia autógyártás" témában... Én csak azt mondom hogy soha nem voltak a franciák az autógyártás TOP3-jában, mióta az eszemet tudom... Nem gyártanak szar autókat...csak nem olyan jókat mint például a németek/japánok esetleg amcsik. Ezért nem az a jelmondata a pözsónak hogy "a mi autónkat vezetni a legnagyobb élvezet".
  • SötétBarom
    "akartok ilyen hulladék franci kocsikka"
  • gabi89
    Forma1-be nincs is Peuagot :D
    WRC-be nem rosszak :)
  • SötétBarom
    Valóban. Ez így igaz. A fomra 1-en és a WRC-n kívül máshol nem jegyzik..
  • CzGobe
    ú, hát ezt nem kellett volna^^ legalábbis ilyen stílusban
  • bpeti72
    mit akartok ilyen hulladék franci kocsikkal, peugeott hol jegyzik azt, higgyétek el az összes francia autó egy nagyrakás szar
  • BIZ0906
    Hoppácska na akkor azt megszerzem majd :D
  • tomas10
    http://www.gamekapocs.hu/hir/7595/A+szepseges+Need+for+Speed:+Pro+Street+lanyok itt a legújabb nfs a csajai de nem az a kép hanem valóságba más pozókabe és egy kicsit levetközva 16 +
  • Szabi1991
    407 lesz a Juiced 2 ben :)
  • broman191
    OK...számtípusban nem vagyok túlzottan ott...de amit én nagyon komálok az az E46.
  • DJ Skyline
    E46 88'-ból? :O egy 10 évet tévedtél! 88'-ban az E30 volt gyártósoron, utánna az E36 a 90-es évek elején
  • broman191
    Az autókkal kapcsolatban az nem tetszik túlzottan, hogy a mezőny 3/4-e ugyanaz mint a régebbi NFS-ekben...de ha az irányítás/tuning annyiban fog különbözni mint ahogy mondják, akkor nem szóltam...
  • broman191
    Jaja, valami 88'-as E46 nem ártana -driftelni-, de 2002-es M3/M3GTR-ért sem haragudnék meg...
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem megfelelnek ezek az autók amik lesznek benne, de azé pár bmw is lehetne, főleg régebbiek, ami így már abszolút nem túl valószínű, de újabb is oké lenne...
  • BIZ0906
    Jóvanna Taxi 4 gépelési hiba. Bár a 406-os is jó lenne :D
  • Máté94

Itt van két kép az Audi RS4-ről
  • tomas10
    ja