14488
-
BIZ0906 #853 Semmi nem tökéletes :)
Igen még az se -
BIZ0906 #852 Te már akkor elárúltad magad milyen embervagy mikor megláttad, hogy Peugeot és dölt belöled a hülyeség.
De én itt befejezem vitatkozni itt abszolút nem érdemes menj akkor inkább egy Peugeot vs Hibái topikba ha nincs nyiss egyet. Részemről enny!
Go NFS Prostreet -
tudod vezettem egyszer a 206RC t ami ugye 180LE és 1 esből 2es be való váltáskor persze jól kihuzattam 1 be és amikor 2be váltottam a gyors váltás miatt szétugrott a váltó rudazat és lötyögött a váltó kar és onnantól csak kettes volt.Ez egy vadiúj autó volt ami kijött a gyárból és nem egy ilyennel találkoztam. na de mindegy erről ennyit -
a stílusod elárulta milyen ember lehetsz, kb olyan mint aza fantasztikus autó minősége amiért ennyire bepörögtél -
Még mindig a Peugeot a téma... most már lehetne más autókat is elemezgetni,...például ami MEGÉRDEMLI a billentyűzetkoptatást.
Eléggé elkanyarodtunk az eredeti témától... -
hello -
Pont ez a baj. Egy másik topikban vitatkozhatnánk de nem itt. Nincs igazad teljes mértékben, de kicsit biztos. -
BIZ0906 #846 Anyád fakad sírva fasszopó, ki a fasznak hiszed magad láma geci?!
Azért mert neked nem tetszik, ki a faszt érdekel a szar véleményed?
Tartsd meg magadnak!
És hamár véleményt írsz akkor értelmesen fogalmazd meg köcsög gyerek! -
Dénes é #845 stop the flame -
a francia autokat nem teljesitményre,hanem élettartamra fejlesztik.
nem kötekedni akarok,de megnézném azt a 20 éves rönó-t,v pözsó-pizsit :) , ami nem megy :P
ennyit a francia kocsikrol... -
de haraptok pedig nem is az nfs ről írtam a véleményem -
jujj nem ám sírva fakadsz kisgyerek, kérdezz meg egykét autó szerelőt mi a vélemény ezekről -
annál a cégnél dolgozom amelyik ezeket is szállítja,hidd el nagyon sok féle autóban ültem már és nem a kinézettel van baj hanem a rettenetes minőséggel, ezeket még az opel is simán veri minőségben. tudnék mesélni egykét dolgot milyenek ezek a "csodás" francia autók -
Nem lenne kifejezetten 1 nyerő autó... -
BIZ0906 #839 Szerintem lazán mehetne a Peugeot 908 is. -
Naaaaa...ez a 908 Le Mans nem is olyan rossz...
Akit érdekel, de nem akar keresgélni: http://images.google.hu/images?hl=hu&q=Peugeot+908+Le+Mans&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se&gbv=2
-
Sőt Peugeot 908 Le Mans. -
© bpeti72 ültél már francia autóba vagy csak úgy "ránézés vélemény"?
-
BIZ0906 #835 Én legalább cenzúrázva tettem 
De ha ennek jobban örül akkor nyaljon egy ilyet
-
a hozzászólásából látszik, hogy egy gyökér, ne is reagálj rá :D -
BIZ0906 #833 És ki a fszt érdekel a te kis cis beszólásod?
Huz a csába ha nem tetszik valami te ci. -
Mondjuk NFS-be jöhet fránszia autó, mert úgy megreformáljuk belsőleg+külsőleg, hogy a tervezője sem ismer majd rá...
-
Az utóbbiakkal nem lehet túlzottan vitába szállni...
-
Finomabban is lehetett volna fogalmazni a "francia autógyártás" témában...
Én csak azt mondom hogy soha nem voltak a franciák az autógyártás TOP3-jában, mióta az eszemet tudom... Nem gyártanak szar autókat...csak nem olyan jókat mint például a németek/japánok esetleg amcsik. Ezért nem az a jelmondata a pözsónak hogy "a mi autónkat vezetni a legnagyobb élvezet".
-
"akartok ilyen hulladék franci kocsikka" -
Forma1-be nincs is Peuagot :D
WRC-be nem rosszak :) -
Valóban. Ez így igaz. A fomra 1-en és a WRC-n kívül máshol nem jegyzik.. -
ú, hát ezt nem kellett volna^^ legalábbis ilyen stílusban -
mit akartok ilyen hulladék franci kocsikkal, peugeott hol jegyzik azt, higgyétek el az összes francia autó egy nagyrakás szar -
BIZ0906 #824 Hoppácska na akkor azt megszerzem majd :D -
http://www.gamekapocs.hu/hir/7595/A+szepseges+Need+for+Speed:+Pro+Street+lanyok itt a legújabb nfs a csajai de nem az a kép hanem valóságba más pozókabe és egy kicsit levetközva 16 + -
Szabi1991 #822 407 lesz a Juiced 2 ben :) -
OK...számtípusban nem vagyok túlzottan ott...de amit én nagyon komálok az az E46.
-
E46 88'-ból? :O egy 10 évet tévedtél! 88'-ban az E30 volt gyártósoron, utánna az E36 a 90-es évek elején -
Az autókkal kapcsolatban az nem tetszik túlzottan, hogy a mezőny 3/4-e ugyanaz mint a régebbi NFS-ekben...de ha az irányítás/tuning annyiban fog különbözni mint ahogy mondják, akkor nem szóltam...
-
Jaja, valami 88'-as E46 nem ártana -driftelni-, de 2002-es M3/M3GTR-ért sem haragudnék meg...
-
Nekem megfelelnek ezek az autók amik lesznek benne, de azé pár bmw is lehetne, főleg régebbiek, ami így már abszolút nem túl valószínű, de újabb is oké lenne... -
BIZ0906 #816 Jóvanna Taxi 4 gépelési hiba. Bár a 406-os is jó lenne :D -
Itt van két kép az Audi RS4-ről
-
ja